ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
שלום. יש לי מחשב די חדיש, ומדפסת לייזר מאוד ישנה (אבל טובה). למחשב אין חיבור פריפרל. רק USB. לעומת זאת, למדפסת רק פריפרל (מדפסת של HP, לייזרג'ט 4000). האם יש מתאם? במידה וכן, האם יעבוד עם Windows 7? תודה מראש!!!
-
- 1 תגובה
- 749 צפיות
-
-
קניתי Enermax Noisetaker 370 v 1.3 אני מרוצה ממנו אבל חשבתי במסילות של ה 12 V שזה ייתן לי A18 בכול מסילה כמו שרשום באתר אבל הביאו לי ניראה לי גרסא מוחלשת. במסילה אחת של 12V יש את 14A ובמסילה שניה 13A. אז מה אתם אומרים? ואולי אני מתכנן אובר של 600 MHZ אז זה יחזיק הספק? הסוג של הספק בידיוק זה EG375P-VE SFMA אולי זה אומר משהו?. מה אתם אומרים בכול זאת בסדר הספק? ורציתי לדעת מה ההבדל בין המסילות 12 V לשלי (13 ו 14A) ל כמו של הNOISE TAKER היותר טוב (18A) http://www.enermax.com.tw/english/product_Display1.asp?PrID=18 אני יודע שהספק יחזיק את המפרט שלי MSI 915G combo-fr intel P 4 3000 MSI rx600xt Samsung SATA 80 GB ceno DDR 400 256*2 Enermax NoiseTaker 370W הנה הקופסא של הספק שלי …
-
- 5 תגובות
- 663 צפיות
-
-
אהלן..אתמול קניתי מדפסת HP6500 WIRELESS התקנתי אותה והיא עובדת אחלה פרט לעובדה שבסיום העבודה שלה היא משמיעה רעש של 2 דק' בערך..כאילו שהיא חוזרת למקום שלה...מזיזה שעה את כל הגלגלים וכו'...קיצר מציק ביותר.יש לזה הסבר ופתרון או שהיא פשוט ככה?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. ברצוני לרכוש מדפסת ניידת(שמן הסתם פועלת על סוללה), , שיודעת להדפיס תמונות על נייר קשיח כמו כשמפתחים תמונות בחנות צילום. תקציב לא מוגבל, שתהיה באיכות הגבוהה ביותר ללא פשרות. מספיק שתדפיס בגודל 15X10. שתדע לקרוא מכ.זיכרון של המצלמה או נתמכת בחיבור USB להדפסת תמונות מהמצלמה. תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני הולך לקנות עכבר חדש ואני מתלבט בין שניהם! משהו יכול להגיד לי מה יותר טוב ולמה? תודה לעוזרים!@!!!!
-
- 0 תגובות
- 612 צפיות
-
-
שלום, ברצוני לקנות מצלמת רשת בסכום של עד 150 שקל. חייבת לתמוך בVISTA X64. יש הצעות?
-
- 1 תגובה
- 662 צפיות
-
-
זקוק למדפסת צבעונית All in one (צריך שיהיה גם פקס ומכונת צילום). 1)לא מדפיס תמונות. 2)אני צריך לשים את זה על מדף ספרים אז אם יש כזה בלי מדף נשלף/קומפקטיות-ייתרון עצום. העומק של המדף הוא כ23 ס"מ (זה יכול לגלוש קצת),רוחב וגובה זה פחות בעייה (גובה עד 35-40). 3)שתהיה משתלמת מבחינת צריכת דיו-לכן התקציב פתוח (אני מניח שתקרת הזכוכית היא 700-800 ש"ח). 4)לא מדפיס יותר מדי,אני מניח 30-50 הדפסות בחודש (אולי 100 בחודשי עומס) שימוש ביתי. 5)הכי חשוב-אם יש מדפסת אלחוטית שגם מתחברת אלחוטית לפקס בדרך כלשהיא (יש לי ראוטר)-ייתרון עצום. זה הפרמטר מאוד מאוד חשוב!.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן חברה.... עוד מעט אני עושה שידרוג דיי כללי למחשב... המפרט עצמו יהיה ברובו לאוברקלוקינג ואני עדיין מתלבט על הספק כוח למפרט. זה המפרט: AMD Athlon64 3000+ Venice OEM Thermaltake BigThyphoon DFI LanParty UT nf4 Ultra-D Mushkin 512x2 PC3200 DDR400 BH-5 kit Leadtek GeForce 6200TD PCI-E Westren Digital 80G SATA עכשיו כל הזמן הזה חשבתי על הספק של TT http://www.tr2tt.com/products/psu/w006970/w006970.htm אבל הרבה אנשים אמרו שהוא לא משהו בכלל ("חרא ספק" "תחליף לספק אחר הוא זבל") אבל בכל זאת הוא מגיע עם כמה אקסטרות כמו סליבינג לחוטים.. הוא צבוע שחור והוא גם לא ייקר בכלל. השאלה שלי היא אם אני אקנה אותו הוא לא יעמוד באוברקלוק של 500-700MHZ? מה הסיבה שלא ממליצים לקנות אותו? האמפר ב…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לשם שינוי, צריך לזרוק קצת כסף על משהו שהוא לא מסך, או כ.מסך, או מארז חדש בכל אופן, התקציב העומד לרשותי הוא 1500 שקל, התלבטתי בין 2 מצלמות - Canon A70 Fuji FinepixS3000 כעקרון אני "צלם" מתחיל, לא זקוק ליותר מידי פונקציות, אבל רצוי שהם יהיו שם, בעתיד לאחר שאני כן אתנסה קצת בצילום. אשמח לשמוע דעות של בעד ונגד, או המלצות על מצלמה אחרת (רק לא HP, ראיתי מצלמות שלהם, ולמען האמת הייתי מאוכזב)
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
התקציב הוא עד כ300 שקל . אין חשיבות לאלחוטי או לא אלחוטי , זה לא ממש משנה לי . העיקר שיהיה במקלדת לחצני מוליטמידה כמה שיותר יותר טוב . ובעכבר לחצי צד להעברת עמודים באינטרנט ותקיות במחשב. אני לא גיימר אז אין צורך בדברים שיהיה מותאמים למשחקים . עדיפות גובהה ללוגיטק . (אם אפשר לקבל עם ההמלצה תמונות אני אשמח ) .. תודה למי שעוזר .
-
- 1 תגובה
- 685 צפיות
-
-
מחפש רק מדפסת עד 400 שקל לא רוצה משהו משולב כי זה חרא ואני רוצה משהו שלא יזלול לי דיו
-
- 2 תגובות
- 865 צפיות
-
-
אני מתלבט כרגע בין LYCOSA לG15, אם יש משהו טוב יותר בטווח המחירים הזה אשמח להמלצות. דגשים על שקט וכמובן שתחזיק מעמד המון זמן, אני נוטה לכיוון הG15 בעיקר בגלל המסך ובמיוחדדדדד בגלל האחריות המדהימה של לוג'יטק
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, במחשב השני שלי (נייח רגיל, לא נייד) האותיות במקלדת משום מה התבלבלו.. לדוגמה אני לוחץ על "כ" במקלדת זה רושם לי גם כ' וגם ב' ביחד כאילו יוצא "כב" או אני לוחץ על "נ" ויוצא לי "נה" וכדומה... יש למשהו מושג איך לפתור את הבעיה? תודה על העזרה
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
למישהו יש המלצה על מתקן\מעמד ללפטופ שמתאים למגוון שימושים - בישיבה על כורסא נוחה בהישענות אחרונה, על ספה, במיטה וכו' - ? משהו כמו זה למשל: http://www.top-desk.co.il/ ראיתי כמה אופציות דרך גוגל, אבל אשמח להמלצה ממישהו שמרוצה ממשהו שכבר יש לו, ואם אפשר, אז גם בפחות מ270 שקל... תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי כבל של פלופי עם שתי יציאות. יש לי רק פלופי אחד (אני לא אוסיף בעתיד). וההמשך של הכבל פלופי סתם ארוך ומכוער. אז השאלה היא: אם אני אחתוך את ההמשך של הכבל, הפלופי עדיין יעבוד?
-
- 1 תגובה
- 781 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מדפסת לייזר ש"ל עם הדפסה דו צדדית וסורק. רצוי חסכונית וזולה, אני שוקל לרכוש את המדפסת הבאה: Brother DCP7060D אשמח לקבל אינפורמציה לגבי המדפסת הנ"ל או כל מדפסת אחרת. תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 969 צפיות
-
-
שלום. אני מחפש מדפסת משולבת (לא איכפת לי הזרקת דיו או ליזר.. אני משער שהתקציב שלי גם מתאיםיותר להזרקה) שיהיה פקס סורק מדפסת ומכונת צילום שיהיה לה איזשהו ממשק שיתחבר לרשת... אלחוטי/חוטי... התקציב הוא עד 700 השאלה העיקרית היא האם כדאי לקנות מדפסת ולהוסיף לה שרת הדפסה או שעדיף ללכת על זה מובנה...
-
- 0 תגובות
- 721 צפיות
-
-
יש לי בבית מחשב עם ספק של 480W של טרמלטק והוא פועל אצלי 24/7 כמה חשמל הוא "מבזבז" עד שאני מקבל את הטופס תשלום? 200 שקל?
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש לקנות מקלדת חדשה בסביבות ה150 ש"ח. שמתי לב לשתי מקלדות שנראות מתאימות לתקציב ולדרישות שלי: Logitech Media Keyboard Elite Microsoft Digital Media Pro Keyboard אפשר המלצות על המקלדות האלה? או בכלל משהו אחר מתאים במסגרת התקציב?
-
- 2 תגובות
- 698 צפיות
-
-
שלום כולם, אני מחפש המלצה לעכבר של roccat בתקציב של עד 350 שתומך בroccat talk fx אחיזת claw
-
- 1 תגובה
- 862 צפיות
-
-
שלום לכולם, את האמת , לא יודעת אם זה לפורום הזה..אבל זה הכי קרוב שמצאתי כי אולי זה קשור לספרק\מארז. קורה משהו מוזר למחשב שלי . כשאני נוגעת בו כדי להזיזו, מהדפנות של המארז או מהחלק האחורי , יש תחושה של התחשמלות ברמה נמוכה אבל מספיק כדי להקפיץ אותי ממקומי. כל זאת כשהמחשב מחובר לחשמל ועובד. אני לא יודעת מה הסיבה מה שכן , המחשב חדש יחסית (כמעט שנה אצלי מאז שקניתי) והספק\מארז ג'נרים ..ויש לי 4 חיבורי USB בו זמנית שפועלים (מדפסת\מודם \עכבר\מקלדת) אני לא יודעת אם הבעייה היא חשמל בבית או במחשב עצמו . תודה למי שעוזר.
-
- 18 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
אז ככה: היה לי בעיה עם הרסיבר של העכבר, המחשב לא זיהה את הרסיבר, רק אחרי שמזיזים אותו קצת למטה הוא זיהה, דיברתי עם לוגיטק והם שלחו לי רסיבר חדש. עם הרסיבר הגיעה חוברת עם הסברים איך לעשות לו reconnect, (לחבר את הרסיבר, לחכות קצת ולהדליק את העכבר, והם אמורים "לדבר" אחד עם השני ) התהליך הזה לא עובד לי !!! ניסיתי כמה וכמה פעמים, ואין, לא עובד, המחשב מזהה שמה שחיברתי אליו הוא רסיבר של העכבר, אך לא עובד. למישהו יש רעיון?
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לאחרונה יצא לי לראות מקום (במקרה) שמדפיס ב10 אג' לדף, מה שנשמע ממש ממש זול.. או שלא? זה מה שאני מנסה לברר. 1. יש לי מדפסת לייזר של סמסונג בבית (טונר מקורי) יש שיטה מוצלחת כלשהי לבדוק כמה עולה לי להדפיס דף? אני יודע שאני יכול להדפיס כמות דפים ולראות אחרי כמה יורד %, אבל האם יש משהו מדוייק יותר? - כתוב: units per master boxו4 במידע על הטונר. מה הכוונה? יש 4 מיכלים של 2500 דפים? מה זה "קופסת מאסטר"? 2. עד כמה זה יותר זול במכונות הדפסה "תעשיתיות"? (לא יודע בדיוק, יש לו כמה מדפסת מאוד מאוד גדולות בחנות ואיתן הוא הדפיס) ולמה זה יותר זול (מה בדיוק ההבדל?) 3. מה ההבדל בין טונר מקורי ללא מקורי (שגורם למקורי לעלות פי 2 במקרה הזה)? ומכך - באמת משתלם להחזיק מדפסת בבית (ב…
-
- 12 תגובות
- 23.3k צפיות
-
-
http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=33&products_id=2879 זה רק המארז אבל אני לא קונה מהחנות הזאת מה דעתכם?
-
- 7 תגובות
- 807 צפיות
-
-
היי, הבנתי שיש בעיה למכור את הLogitech powerplay mouse pad בכל מיני מקומות בעולם, כולל בארץ. מחיפוש קצר באינטרנט לא ממש הצלחתי להבין למה? למישהו אולי יש מקור שמסביר את הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-