ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
כי ראיתי שבכל הספקים כתוב לפנטיום 4 ואני מחפש ספק זול וטוב לחבר שלי שנשרף לו הספק ויש לו P2, מישהו יכול להמליץ, בנוסף לתשובה לשאלה ששאלתי?
-
- 10 תגובות
- 860 צפיות
-
-
-
יש לי גויסטיק Sidewinder Force די ישן. החיבור שלו למחשב זה חיבור גדול לMIDI ולא USB. בנוסף יש לי גויסטיק Sidewinder רגיל עם אותו חיבור אבל יש לי מחבר לגויסטיק הזה מMIDI ל USB. הממיר הזה לא ממיר לי את הFORCE. האם למישהו יש רעיון איך לסדר את זה. פשוט אני עובד עם מחשב נייד ואין לא MIDI אלא רק USB. תודה. ??? ???
-
- 3 תגובות
- 649 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות סורק חדש. הוא מיועד בעיקר לצילום מסמכים עם טסקט, ואז לשלוח את מה שסרקתי למישהו בקובץ דוא"ל,וגם שיהיה לו יכולת צילום תמונות מעולה. נראה לי ש-EPSON ו-HP הכי טובים בתחום הסורקים, ולכן נראה לי שעדיף לקחת משהו שלהם, אבל אם לא, בבקשה תתקנו אותי. שהסורק יהיה אמין וטוב, וישרת היטב את המטרה שלי שכתבתי למעלה. בקשר לטווח המחירים, נראה לי ש600-800 ש"ח יספיקו לקניית סורק מצויין שיתאים לדרישותי, שוב, תקנו אותי אם אני טועה. חשבתי בהתחלה על ה-HP - ScanJet 3570C, אבל בביקורות שקראתי זו הייתה השורה התחתונה: If you need to digitize mostly opaque documents, the Scanjet 3570c will provide ease of use, good-quality captures, and reasonable speed for a decent price. For slide…
-
- 1 תגובה
- 732 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על המאז המדהים של אנרמקס הCS-5190AL? אני כבר הזמנתי אותו ! אתם אומרים שהוא שווה את הכסף ?(1300 שקל) http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_329&products_id=2888 עריכה: טוב עכשי ושמתי לב שזה מנצזר את השם של החנות מהלינקים אז הנה לינק אחר שאני מקווה שיעבוד http://www.enermax.com.tw/cs-5190al001.htm יש פה גם תמונות....
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
מה המצב?.. רציתי לשאול אולי אתם תוכלו לעזור לי לבחור בין שני המצלמות שאני מתלבט כרגע מה לקנות. 1. מצלמה דיגיטלית (HP (3.34M.Pixel דגם Photosmart 720 2. מצלמה דיגיטלית (HP (4M.Pixel דגם Photosmart 812 בעיקרון המצלמה השנייה אמורה להיות יותר טוב... אבל לפי האתר של Olasle זה לא ממש נראה כך... להלן פירוט המידע על שתי המצלמות 1. 720 http://www.olsale.co.il/olsale/Description.aspx?auction_id=194749&type=2&product=1&category_name=%ee%f6%ec%ee%e5%fa++%e3%e2%e9%e8%ec%e9%e5%fa 2. 812 http://www.olsale.co.il/olsale/Description.aspx?auction_id=188855&type=2&product=1&category_name=%ee%f6%ec%ee%e5%fa++%e3%e2%e9%e8%ec%e9%e5%fa (יש לציין שלמצלמה הזו מ…
-
- 2 תגובות
- 737 צפיות
-
-
שלום חבר'ה, מישהו מכיר אפשרות לחבר 2 מקלדות ו2 מסכים למחשב אחר ולעבוד כאילו כל אחד מחובר למחשב שונה? (לכאורה זו לא אמורה להיות בעיה: שני כרטיסי מסך שונים 2 יציאות מקלדת שונות והמעבד הרי יודע לחלק משימות.)תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה זה פיירוייר(FireWire) ??? ? ויש לי עוד שאלה לא כל כך קשורה... מה זה הכוכבים שיש ליד כל שם בפורום??
-
- 5 תגובות
- 854 צפיות
-
-
ראיתי כמה מצלמות זולות וכמה יותר יקרות, והיותר יקרות תומכות ברזולוציה גבוהה יותר איזה רזולוציה טובה לvidio conference?
-
- 2 תגובות
- 518 צפיות
-
-
היי, רציתי לדעת כמה בכמה W משתמש כל התקן חומרה במחשב (מעבד, דיסקים קשיחים, לוח אם, CD, כרטיס גרפי, וכו'). אשמח מאוד אם מישהו ייתן לי מידע או קישור לאתר אם המידע. חשוב *מאוד*. תודה מראש לכל המגיבים!!!
-
- 3 תגובות
- 737 צפיות
-
-
-
- 20 תגובות
- 5k צפיות
-
-
היי, קיבלתי את המחשב עם ספק 185W ג'נרי (עד כמה שאני יודע). המפרט שלי: p4 2.4ghz לוח אם ג'נרי כלשהו לדעתי, איזשהו לוח שמתאים ל micro atx (צ'יפסט של intel זה בטוח). asus dvd x16 hp cd writer maxtor 80gb 7200rpm gf4 ti4200 128mb לפי מה שקראתי עד עכשיו בפורום זה פלא שהמחשב שלי נדלק בכלל... מה אתם אומרים? אני צריך ספק חדש דחוף? תודה. עריכה: הייתכן שהמדבקה ממש לא ברורה והכוונה בעצם ל 185W output??
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קניתי מארז חדש xaser3, לוח אם של gigabyte ga-7vaxp, וקיבלתי עם המארז כבל שנקרא "case open", יש עליו איזשהו כפתור שאמור להתריע על דלת פתוחה, מחברים אותו למארז ואז כשסוגרים את הדלת הוא נלחץ (הכפתור), הבעיה היא שאין לי מושג לאיפה מחברים אותו?! אם למישהו יש רעיון... בתודה מראש. קובי.
-
- 8 תגובות
- 711 צפיות
-
-
אני רוצה אולי לשדרג את המקלדת שלי בקרוב מה IBM הענתיקה שלי. במקרה הייתה אצלי מקלדת Microsoft Multimedia smtn היא הייתה נחמדה והכל אבל היה לה חיסרון שהוא משמעותי יחסית לגבי: היא אינה מסוגלת לקלוט כל מיני צירופים של מקשים בו זמנית. הבקשה שלי למי שיש לו בזמן שהוא קורא שורות אלה ויש לו מקלדת של Logitech למשל Internet Navigator שיעשה דבר פשוט, לחץ על המקשים האלו בו זמנית ויגיד האם שומעים ביפ מהספיקר הפנימי של המחשב או לא, תעשו minimize לכל החלונות ותעשו זאת בשולחן עבודה רק אז התוצאה אמינה במאה אחוז. המקשים הם: חץ שמאלה + חץ למטה + E + D. (אגב תנסו גם צירופים של שני מקשי חץ אחרים כי במיקרוסופט חלק פעלו חלק לא..) תודה רבה.
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שהוא פתוח ורק מחובר לחשמל אםילו לא דלוק הוא נותן זרמים... מזה אומר?
-
- 18 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
-
יש לי עכבר של מיקרוספט (הדגם עם החמישה לחצנים), כעקרון הוא בנוי לUSB אבל קיבלתי איתו ממיר לPS כאשר אני עובד על USB אני רואה שכאשר המחשב חושב הוא קופץ ומקרטע וכאשר הוא על PS הוא חלק. שאלתי היא: תאורתית מה יותר טוב? מי מבניהים נותן FPS יותר טוב אם יש הבדל בכלל? והמלצות על איזה חיבור לבחור תודה רבה, יאיר.
-
- 10 תגובות
- 834 צפיות
-
-
יש מצלמה באיכות סבירה במחיר הזה? אני לא מעוניין במשהו עם איכות פיצוץ אבל משהו סביר לוידאו צ'טים ושלא יראו כהה ומגעיל...
-
- 6 תגובות
- 932 צפיות
-
-
האם מי מכם מכיר את השולחן הזה, יש לו נסיון מבחינת איכות, נוחות, פונקציונליות כל דעה שווה אשמח לקבל הצעות נוספות לאלטרנטיבה דומה (מבחינת הרעיון) תודה
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי מדפסת שתומכת בUSB2 וחיבור רגיל PARALLEL , במחשב יש לי USB 1.1 (המדפסת היא CANON I 550) עדיף לחבר את המדפסת לusb או לפרלל? תודה.
-
- 1 תגובה
- 736 צפיות
-
-
אני מדפיס הרבה (וגם גרפים צבעוניים ולכן לייזר לא רלוונטי) אם למישהו יש המלצה אחרת, אשמח ללמוד מחירים אגב: C62 = 450 C82 = 650 תודה
-
- 5 תגובות
- 909 צפיות
-
-
מישהו יודע איפה אפשר לקנות בכמות מסחרית משטחים לעכבר עם הדפסה (ממוחשבת, על בסיס .jpg) במחיר זול?
-
- 1 תגובה
- 779 צפיות
-
-
אני מתלבט בין שני הסורקים האלה. שניהם USB 2.0, אבל רזולוציות שונות והבדלי מחיר של 350 ש"ח. הסורק ישמש גם לסריקת פילמים נגטיב והפיכתם לתמונות. אולי סורקים אחרים ? אודה לההמלצותיכם.
-
- 1 תגובה
- 757 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם HEC 300AR יספיק למחשב הבא AMD 2400 ATI 9700 NON PRO שתי כוננים קשיחים ,סידירום 4 מאווררים תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 781 צפיות
-