ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
יש לי ATX ישן מאוד וממש קטן הספק שלי נמצא מול המעבד וזה ממש גרוע והטמפ שלי לא יורדת מ35 ומאמץ המחשב מגיע למקיסימום ועושה ריסט!! צריך עזרה בבחירת מארז בבקשה אם אפשר משהו גדול לא פול טוואר אבל מארז גדול ומרווח + ספק 300W והמלצה למאורר שמעתי על Vantec AeroFlow איך הוא? יש לי P3 עם מאורר מקביל למעבד זה יתאים לי? חוץ מזה מה עוד אפשר לעשות לקירור?
-
- 4 תגובות
- 573 צפיות
-
-
יש לי סרט בקלטת ווידאו רגילה עכשיו אני רוצה להעביר אותו למחשב ולהפוך אותו לקובץ AVI אני לא רוצה לעשות שום ערכיה רק שהסרט עם הסאונד יעבור מה אני צריך בשביל זה? ואיך אני עושה את זה?
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מדובר בסט מקלדת ועכבר אלחוטיים של לוגיטק דגם דסקטופ הוראות ההתקנה וההפעלה פשוטות ואכן המקלדת עובדת אבל העכבר לא. לפעמים נראה שהעכבר מזוהה על ערוץ 1 או 2 אבל ללא הופעת סמן כלשהו. אבל יתכן שמדובר בזיהוי משני של המקלדת משום מה הסוללות חדשות כמובן. סוג חיבור PS2 לשניהם מערכת הפעלה W2K אנייבל לוח אם 7VRXP נוסה עם ביטול התקני USB (בביוס) וללא ביטול. אין הבדל בתגובה. נראה שהלוח לא מזהה עכבר PS2 ולכן גם אין זיהוי במקרה הזה השאלה היא האם יש היכן שהוא בהגדרות הביוס התיחסות ל PS2 . אני לא מצאתי כלום כולל עם CTRL F1 נבדקו גם דריברים והתנגשויות כסיבה לבעיה. כל רעיון רציני יתקבל בברכה מסתבר שההמלצה של לוגיטק לא להשתמש ב USB אינה תקפה במקרה הזה. לאחר סידרת נסיונות ע"פ ההמלצות התמיכה…
-
- 0 תגובות
- 777 צפיות
-
-
אני יצטרך משהו חזק ואמין כי אני מחבר הרבה מאוררים וקתודה..
-
- 1 תגובה
- 575 צפיות
-
-
תקשיבו לי יש פנטיום 4 עם מאוורר עצבני רדאון 9600 מודם מחובר 2 ארד דיסקים 2 סידירומים כונן דיסקטים למארז יש 2 מאווררים וכאמור מאוורר לספק ואני הולך לחבר בחופש מסך lcd יש לי 300w כנראה גנריק כי קניתי מארז של task כדי להחליף את הספק? ???
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
עם למישהוא יש מידע עליו (וכן בדקתי ב reviews אבל אני אשמח לקבל גם ממכם) אז בשמחה אקבל. אני יודע שהוא מצויין ולא כל כך יקר, אבל יש כמה דברים שמטרידים אותי, 1. אני יודע שהוא שוקל הרבה, אבל כמה זה הרבה? 2. המיקום של ההרד דיסקים שם הוא מעולה ועד 6 שזה המון, אבל הכבל IDE יגיע ללוח M ככה, כלומר הם פונים לכיוון הדלת (החיבורים) ואז אני מפחד שהכבלים לא ידיעו. 3. כתוב שהגובה שלו (באתר של פנדה) הוא 42 ס"מ, באתר של ENERMAX כתוב 50 או 52 ס"מ אני לא זוכר בדיוק. אבל כן מצאתי ביקורות ל 42 ס"מ אז מה הגובה שלו? 4. איך עובד בדיוק האפשרות להוצאת הCDROM מהדלת ובכך שתהיה זמינה תמיד? כמו שרואים במארז ישנה הכנה לCDROM בצבע תואם למארז, אני אמור להוציא אותה? איך הכפתור נכנס לכל זה? לינק למארז בחב…
-
- 14 תגובות
- 880 צפיות
-
-
היי ... אני מתלבט בין כמה מצלמות מבחינת חיישן התמונה שלהם ... לפי מה שהבנתי חיישן CCD עולה באיכותו על CMOS שיותר זול וחוסך מקום בלוח אבל רציתי לדעת מה באמת ירידת האיכות של הCMOS בתמונה ... עד עכשיו ראיתי תמונות שצולמו בCCD והאיכות שלהן הייתה מדהימה אבל עוד לא תמונה אחת ברזולוציה גבוהה בCMOS ... 1. אם למישהו יש מצלמת CMOS וצילם תמונה טובה - שים אתה בפורום ... 2. מה באמת ירידת האיכות נגיד בין מצלמות 3MP עם חיישני CCD וCMOS אני מתכוון זה משהו נראה לעין שרק המקצוענים יבדילו ... אם מישהו יוכל להסביר לי את העסק ... זה יהיה נחמד ... 3. בחלק מהמצלמות מצויין "אינטרפולציית חומרה" בחיישן, לדוגמא במצלמות 3MP רבות כתוב שהחיישן הוא של 2MP וב"אינטרפולציית חומרה" מגיע ל3MP ...…
-
- 11 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
יש לי סורק סקאזי 1220s של umax ואין לי בשבילו דרייברים מאיפה אני אוכל להוריד דרייבר שגם יתאים למערכת ההפעלה שלי 98
-
- 2 תגובות
- 923 צפיות
-
-
-
הערות : 1. כשכתוב מארז שחור אני מתכוון שגם ה-CDROM שחור והצורב שחור , בקיצר כל הרכיבים של המארז שחורים . 2. כשכתוב לבן , אני מתכוון גם לבז' , כלומר לצבע הרגיל הזה שלא הכי מוגדר , אתם יודעים . הצביעו והשפיעו ! ועכשיו , מספר שאלות לי אליכם : מה אתם חושבים בכלל על זה שהאם מארז שחור יכול להסתדר עם מסך לבן ? אתם בטח תגידו שכל אחד והטעם האישי שלו אבל עדיין אכפת לי שתביעו את טעמכם האישי . והאם לפי דעתכם זה יהיה יותר יפה ממארז לבן + מסך לבן ?
-
- 9 תגובות
- 820 צפיות
-
-
יש לי סורק HP SCNAJET 3300C והבעיה היא שאני לא יודע מה המתאם של המתח שלו יש לי כמה ואני לא יודע מה שייך לו.. מישהו יכול להשיג לי מפרט של הסורק לבדוק כמה מטח צריך לתת לו? זה חיבור כזה של DC או איך שקורים לזה העגול אז למי שיש כזה סורק שייכתוב פשוט מה כתוב לו על החיבור חשמל או למי שיודע מאיפה להשיג את המפרט.. תודה ;D
-
- 9 תגובות
- 844 צפיות
-
-
http://www.enermax.com.tw/cs-3181.htm
-
- 2 תגובות
- 618 צפיות
-
-
אני צריך לקנות מצלמת אינטרנט איזו מצלמה מצלמת טוב (בלי יותר מידי ריבועים )? תודה לכל מי שעוזר לי.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום טוב יש לי עכבר אופטי מבית keymouse לפני שבוע בערך הוא נדפק לי. הלדים דולקים מתי שיש תזוזה אבל ,הסמן לא זז על גבי המסך. מה עושים? בתודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 519 צפיות
-
-
יש לי ספק כח של אנטק 350W SL-350 הדגם ולפי מה שראיתי בביוס המתחים שלו לא יציבים במיוחד (לדעתי בכל מקרה) כמו למשל שהוא צריך לתת 12 הוא נותן בסביבות 12.52 ויותר גרוע מה שראיתי זה שהוא צריך לתת -12 והוא נותן -13.26 מה זה אומר? אתם חושבים שכדאי להחליף ספק? ועוד דבר המערכת שלי לפעמים עושה "ריסט לעצמה" אתם חושבים שזה יכול להיות בגלל זה? תודה לעזורים!
-
- 7 תגובות
- 742 צפיות
-
-
מידי פעם כשאני עוזב את העכבר אני רואה שהסמן מתחיל לרעוד זה קורה בגלל שהעינית זז או בגלל לכלוך או בגלל המשטח זה מאוד מפריע בAIM במשחקים ובדסקטופ זה גורם למחשב לא להיכנס לשומר מסך וזה גורם למסך שלי להישאר על מונה אחת יותר מידי זמן יש לי עכבר בבית אחד מהפשוטים של לוג'יטק על אותו עץ עם עוד יותר לכלוך והוא לא רועד (ואף פעם לא רעד) אני חושש שיש איזה פגם בעכבר שלי יש איזה עצה איכשהו לנקות אותו או לבדוק על משטח אחר (למרות שניסיתי לשים על דף אבל אני לא הולך להשאיר אותו שם בשביל לבדוק לתקופה ארוכה)
-
- 3 תגובות
- 771 צפיות
-
-
האם אני יכול לחבר שני ג'ויסטיקים דרך שני כרטיסי קול שונים וגם לדאוג שהם יפעלו באותו זמן?? עוד משהו: יש מתאם בין חיבור MIDI לUSB?? (בשביל ג'ויסטיק כמובן)
-
- 8 תגובות
- 898 צפיות
-
-
שלום, אמת היא שאני רוצה לקנות מצלמת רשת (NETCAM) שאני אוכל להישתמש בה בעיקר ב MESSENGER וחשבתי שאולי ה LOGITECH QUICKCAM MESSENGER היא מספיקה בהחלט. http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=38_46&products_id=251 דעות, הצעות, או שינויים כלשהם יתקבלו בברכה נ.ב התקציב שלי הוא עד 300 ש"ח
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האם כדאי להשקיע בכבלים רגילים או בכבלים עגולים ומה ההפרש במחיר?
-
- 3 תגובות
- 593 צפיות
-
-
מישהו אמר לי שאפשר להכניס שירים בפורמט mp3 ל MD מסוג MZN707 ושישארו בפורמט זה(MP3) וכך יהיה ניתן להכניס יותר ממאה שירים בדיסק...האם זה אפשרי?
-
- 12 תגובות
- 846 צפיות
-
-
אני שוקל קנייה של ספק כוח, לא משהו יקר מדי. שוטטתי באתר של אנטק והתחלתי לבדוק ולהפתעתי יש שם מיליון סוגים של ספקים... TruePower, TrueBlue, SmartBlue, SmartPower.... מה הולך פה?! מה אומר כל דגם? אני רוצה 400-450 וואט לספק, ושיהיה שקט (ומן הסתם יציב). המפרט בצד (להזכירכם תחת אוברקלוק). יש ספק עם 2 חיבורי חשמל לפלופי? תודה
-
- 32 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אתם חושבים ששוה לקנות את הפד הזה ? במה הוא שונה מפדים אחרים ?(אחרי הכל בשביל 86 חייב להיות הבדל!) תודה לכל העונים (אם יהיו בכלל :-*)
-
- 7 תגובות
- 916 צפיות
-
-
אני משיג CodeGen 450w שבטח מספק איזה 350 ואט באמיתי ב60 שקל.. אני ידוע שהם לא משהו וזה אני רק רוצה שיהיה ספק שלא יעשה בעיות ויהיו נפילות מתח.. זה משתלם ב60 שקל? זה מחיר יבוא.. בחנות הוא היה עולה איזה 100 שקל... אל תגידו לי ישר לא ממליץ אני מתמצא מאוד בנושא ספקים אני רק צריך לדעת אם codegen זה ג'נרי מגעיל או ספק שאפשר לסמוך עליו לעת הזאת ד"א יש לי אפשרות ל SunShine 500W ב120 שקל אבל נראה לי שזה באמת ג'נרי על קוד גן עוד שמעתי
-
- 8 תגובות
- 798 צפיות
-
-
יש לי ספק AOPEN 300W שהגיע עם המארז שיש לי כרגע. עד עכשיו לא היו לי איתו בעיות (כמעט 3 שנים). האם הוא אמין ויוכל לסחוב את המערכת הבאה ? Intel Pentium 4 2.4Ghz 800Mhz 512K ASUS P4P800 2 x GEIL 256 PC3200 400MHz DDR SDRAM WD 80GB 7200RPM 8MB IBM 30GB 7200RPM Floppy 1.44MB 16X DVD Pioneer Plextor x12/x10/x32 Geforce 4 TI4200 128MB DDR (W/ TV Out) Pinnacle PCTV Pro Creative SBLive! מאווררים (3) + מנורת פלורוסנט אם כדאי לקנות ספק חדש, אז איזה (במחיר מינימלי, אבל אמין) ? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 720 צפיות
-