ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
שלום האם המקלדת הזאת קיימת בארץ? Logitech Classic Keyboard 200 - בחיבור USB מצאתי רק את גרסת ה PS2 (Logitech Classic Keyboard) אני מחפש מקלדת פשוטה, ולא גדולה מאוד, וה Classic 200 נראת לי טוב, אבל לא מצאתי אותה בחנויות באינטרנט, רק את הגרסה הישנה האם ניתן להשיג אותה בארץ?
-
- 1 תגובה
- 839 צפיות
-
-
כרגע אני די נעול על הדגם הזה, מצאתי אותו ב-445 שקלים. אני צריך פקס וסורק. אני לא מדפיס הרבה פעם ב.. ובעיקר טקסט. תמונות לעיתים רחוקות מאוד אבל עדיך שתהיה איכות בסדר קראתי ביקורת בזאפ והיא הייתה בסדר, אבל הייתי רוצה לשמוע עוד תודה
-
- 1 תגובה
- 657 צפיות
-
-
יש לי מדפסת משולבת עם סורק, פקס ומכונת צילום של חברת BROTHER כאשר הדגם הוא MFC-215C. השאלה שלי היא האם המדפסת הזו יכולה להתחבר לרשת הביתית כך שאני אוכל לתת פקודה להדפסה במחשב הנייד שלי,י מבלי שזה יהיה מחובר למדפסת בכבל, והמדפסת אכן תדפיס? מקווה שהבנתם את השאלה. במידה והתשובה לשאלה שלי חיובית, אז אני אשמח לקבל הסבר איך אני עושה זאת. תודה מראש יגאל
-
- 1 תגובה
- 720 צפיות
-
-
אני מחפש מדפסת לבית ואני רוצה לייזר. ראיתי את xerox 3117 והיא מצויינת אבל מה אין לה אפשרות הדפסה בצבעוני. אומנם רוב ההדפסות שלי יהיו בשחור לבן אבל לעיתים צריך גם צבעוני ואני לא רוצה להיות מוגבל. האם למישהו יש את המדפסת הזאת והוא ממליץ עליה או שלא. בקיצור אשמח לקבל פידבק האם היא שווה קניה. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 909 צפיות
-
-
ניתן להשיג את ה- 6313 בסביבות 900 ש"ח פ ה 6183 עולה 1200 ומעלה 7283 1300 ומעלה אני לא מדפיס הרבה בצבע ותמונות אני שולח לפיתוח חשוב לי רשת קווית אבל אני לא צריך אלחוטית ההתלבטות היא 1 אמינות 2 האם הצבעים הנפרדים חוסכים משמעותית בעליות ההדפסה ? 3 האם הדגמים האלו של הפרדת מחסניות הצבע הם הסטנדרט ומעכשיו כל המדפסות של HP יהיו עם צבעים נפרדים. אגב מישהוא יודע האם המחסניות הנפרדות כוללות את ראש ההדפסה או שזה רק דיו כמו בברדר בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 588 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מדפסת הזרקת דיו (לא משולבת) לשימוש ביתי. רוב ההדפסות הן שחור לבן, אבל יש מדי פעם גם צבעוני. מחפש משהו סטנדרטי יחסית, כשחשוב לי שתהיה חסכונית בדיו (עד כמה שאפשר לצפות ממדפסת הזרקת דיו). מכיון שבמדפסות כאלה רוב ההוצאות בסוף הן על הדיו, מוכן לשלם על המדפסת יותר, כדי שהדיו יהיה זול. מה ההמלצה שלכם ?
-
- 1 תגובה
- 940 צפיות
-
-
היי חבר'ה. שוב צריך קצת המלצות. ראיתי את הסט הנ"ל במחיר שנראה די סביר - http://ksp.co.il/hmain.php?uin=2944 האם יש איזשהוא מישהו עם הסט הנ"ל שיכול להמליץ בעד\נגד?האם יש המלצה לסט אחר בתקציב הנ"ל?כדאי ללכת על האלחוטי או לחפש סט חוטי?כמה זמן הסט עובד ללא טעינה?איך טוענים אותו אם צריך? סה"כ השימושים שלי הם די פשוטים - גלישה,סרטים,משחקים לא באדיקות רבה. עד עכשיו אני משתמש כבר 4+ שנים במקלדת מולטימדיה של מיקרוסופט+עכבר אופטי GPT. הסט מיועד לשימוש בנייח ואולי בעתיד יעבור לתחנת עגינה של הלפטופ שלי. חוץ מזה גם ככה אני מתכנן לקנות לנייד את הV470 של לוג'יטק אז כרגע הסט מיועד בראש וראשונה לנייח.
-
- 1 תגובה
- 515 צפיות
-
-
שלום לכולם,יש לי מקלדת Microsoft Wireless Comfot 1.0A ושאני לוחץ על F12(כדי להפעיל צ'יטים במשחק..)הוא לא מפעיל,עם מקלדות אחרות פשוטות שיש לי בצד הוא כן.. מה לעשות? תודה רבה ויום טוב.
-
- 1 תגובה
- 954 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מקלדת ועכבר אלחוטיים בתקציב של 400 שייח .. ומה יותר כדאי לקנות סט מקלד ועכבר או לקנות כל אחד לבדו?
-
- 1 תגובה
- 559 צפיות
-
-
שלום לכולם. ברשותי 3 מחשבים - 2 מחשבי דסקטופ ועוד לפטופ אחד. עד היום נעזרתי ב-4 מסכי מחשב (!) על שולחן העבודה שלי ע"מ להציג את כל המחשבים. בשלב "צמצום במקום" ובשל שיקולים פרקטים - אני מעוניין למכור את כל 4 המסכים ולהשתדרג למסך אחד גדול, למשל 24", עם רזולוציה גבוהה (1920x1200). אני מעוניין להציג את כל 3 המחשבים על אותו המסך, ולמתג בין המחשבים. בעיקרון הייתי קונה (KVM (Switcher ופשוט מחליף בין המחשבים, אך כאן מתחילה הבעיה. בראש ובראשונה, אני מאוד רגיש לאיכות התצוגה (סוג של גרפיקאי חובב), ולכן אני רוצה חיבור דיגיטלי מהמחשב לצג. שנית, באחד מהמחשבים אני הולך לצפות בסרטים, בין השאר Blu-ray וכו'. לכן אני צריך תמיכה של HDCP (ההגנה על הסרטים) דרך הכבל. מכאן - אני צריך פתרון מבוסס …
-
- 1 תגובה
- 956 צפיות
-
-
העכבר השחור יותר נוח הבנתי מהאפור האם זה נכון ? ואם יש לעכבר חיישן שעם לא נוגעים בו זמן מסויים הוא נכנס להשהייה? חוסך סוללה
-
- 1 תגובה
- 698 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי מדפסת + פקס של חברת HP , הדגם: hp Office Jet 4110. כשרכשתי את המדפסת לא התקנתי את הפקס מכיוון והוא לא היה נחוץ ולי ולא ידעתי איך להתקין אותו. אני מעוניין לחבר את הפקס כדי שאני אוכל להשתמש גם בפקס של המדפסת ולא להתחיל לחפש מאיפה לפקסס , האם מישהו יודע להסביר לי איך אני מפעיל את הפקס? תודה מראש לעונים, אמיר.
-
- 1 תגובה
- 802 צפיות
-
-
שלום, מצאתי את שני אלה בעיקרון בחנות שקרובה אל ביתי: http://www.lamir.co.il/product.asp?product=8947 http://www.lamir.co.il/product.asp?product=10049 השילוב הזה הוא מומלץ בתקציב? או שיש משהו עדיף? אני חייב עכבר אל-חוטי ומקלדת לא חייבת להיות אלחוטית. בכל אופן-ראיתי את המבצע של ה-mx518 ב-TMS אבל אין לי אפשרות לקנות משם (סיבות אישיות). תודה רבה מראש!
-
- 1 תגובה
- 537 צפיות
-
-
רציתי לשאול איפה ניתן לקנות Microsoft® Fingerprint Reader ?
-
- 1 תגובה
- 577 צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לקנות ג'ויסטיק גיימפאד אלחוטי/חוטי למחשב של לוג'יטק, למשחקים כמו פרו אבולושן/NFS החדש/משחקי מכות וכד'... אך ראיתי כי בכ.קול יש רק חיבור אחד ל'גויסטיק... האם קיימת אופציה כלשהי לחבר 2 ג'ויסטיקים למחשב אחד ?? תודה, אורן.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, ברצוני לדעת אני מתלבט בין HP5610 ל - HP5783, השיקול היותר רציני שלי הוא האם המדפסת מזהה פקס עצמאית ולא עונה לכל טלפון? מישהו יכול להעיד על אחת מהם שעושה את העבודה או להפך? תודה רבה מראש.
-
- 1 תגובה
- 544 צפיות
-
-
התפרסמה עכשיו הביקורת הזאת: http://www.driverheaven.net/reviews/MX_Air/index.php על העכבר החדש של לוג'יטק. זה עכבר שלא צריך משטח (אבל גם עובד על משטח) ובעצם יש לו גירוסקופים בפנים שחשים בתנועה. הייעוד שלו זה כנראה לHTPC או מצגות או אנשים שפשוט יושבים רחוק מהמחשב או שהמשטח עבודה שלהם לא נוח לעכבר (גבוה מידי, רחוק מידי, לא נוח). הוא גם נראה לא רע בכלל. לי זה ממש מגניב, די נמאס לי מעכברים רגילים. חבל שהוא כל כך יקר. מה דעתכם?
-
- 1 תגובה
- 918 צפיות
-
-
שלום. אני צריך מדפסת משולבת, דיו, צבעונית, אבל הדגש העיקרי בה הוא שהיא תיהיה מדפסת רשת, הכוונה שניתן יהיה להדפיס מכמה מחשבים בלי שום בעיה. עוד משהו חשוב הוא שניתן יהיה לסרוק ספרים. האמת היא שאין כ"כ חשיבות לתקציב, כי אני משיג את המדפסת מאוד בזול, אבל בואו נאמר שאפשר לחרוג מה- 1500. תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 556 צפיות
-
-
-
רציתי לשאול כמה שאלות על הG5 שאני כנראה יקנה.. 1. האם הוא יתאים לי למשחקי אסטרטגיה ? (אני יודע שהעכבר הוא למטרות משחקים אך השאלה לאיזה<<) 2.ראיתי שיש לו עיצובים שונים אז מישו יודע כמה יעלה לי לשדרג אותו לעיצוב אחר ? 3. קישור לנקודת מכירה באזור המרכז אמין שאוכל לקנות וגם במחיר הטוב ביותר כמובן 4. הסבר קטן בכלליות על לחצני העכבר בתפקודי הDPI שלו.. דרך אגב אתם חושבים שהוא בכלל עדיף על העכבר של RAZER Copperhead? תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 596 צפיות
-
-
-
-
אהלן, אני צריך המלצה לעכבר+מקלדת חדשים, שימוש עיקרי - גיימינג. האם אלחוטיים נחשבים טובים למטרה הזו? תקציב 300-400 ש"ח. תודה.
-
- 1 תגובה
- 718 צפיות
-
-
אני מחפש עכבר אלחוטי לשמאליים. באתר של לוג'יטק מצאתי את הדגם הזה: http://www.logitech.com/index.cfm/mice_pointers/mice/devices/168&cl=us,en בארץ,מצאתי את הדגם הזה,אך בתמונה הוא נראה עכבר רגיל: http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=4287 מישהו יודע להסביר? יש דגם אחר שנמכר בארץ לשמאליים? תודה
-
- 1 תגובה
- 824 צפיות
-
-
http://gizmodo.com/gadgets/optimus-video/optimus-keyboard-video-30-seconds-of-lust-plus-gallery-325615.php אחד הקלדות המדהימות בעולם מעניין אם יהיו כאלה אי פעם בארץ
-
- 1 תגובה
- 811 צפיות
-