ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
שלום וברכה מבקש עזרה. אם משהו מכיר את המקלדת. zowie celeritas אני פשוט לא מצליח למצוא אותה בשום מקום. דרך עגב יש לי corsair k70 rgb היא ממש טובה אבל אני רוצה למכור אותה כי זה לא בשבילי. אז מבקש עזרה בתודה! https://www.google.co.il/search?q=zowie+celeritas\&client=opera&hs=Mhx&biw=1280&bih=914&tbm=isch&imgil=pxK6vBRjZjVu-M%3A%3BLBlkboHdJrnuEM%3Bhttps%253A%252F%252Fgeekhack.org%252Findex.php%253Ftopic%25253D14113.0&source=iu&pf=m&fir=pxK6vBRjZjVu-M%3A%2CLBlkboHdJrnuEM%2C_&usg=__wYVN42yA4QRIgZeEjdhpBOEow1A%3D&ved=0ahUKEwjLmffopLLPAhWI7RQKHU4WDIMQyjcIJQ&ei=q9XrV4uYNYjbU86ssJgI#imgrc=pxK6vBRjZjVu-M%3A
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני יודע שיש דבר כזה וזה חוסך המון כסף, השאלה היא אם זה בעיה למלות את המחסניות או שזה פשוט כמו להעביר נוזל מכלי אחד לכלי אחר? תודה על העזרה, וערב מצויין. עריכה: ואיך יודעים איזה צבע הולך לאיזה מחסנית?.
-
- 2 תגובות
- 643 צפיות
-
-
אני מחפש כבר הרבה זמן מקלדת ועכבר למחשב אלחוטיים אמינים ונוחים ולא מתוחכמים רק שיהיו אלחוטים. תודה eyalk
-
- 2 תגובות
- 790 צפיות
-
-
ברצוני לקנותפלוטר להדפסה על קנבס. חיפשתי קצת וראיתי שיש אפסון 9800 וHP ויש גם לקנון נראה לי. אשמח להמלצה על פלוטר טוב להדפסה על קנבס. תודה רבה יום טוב.ליאת
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי לא מזמן מקלדת X6 של מיקרוסופת היא עובדת מצויין ישלה בעיה אחת שממש מציקה במשחקים שהיא לא נותנת לי לשלב הליכה ומקש ביחד לדוגמה קול אוף דיוטי אני לא יכול ללכת ולקפוץ בו זמנית בנסיל הפרסי וספיידרמן החדש אותו דבר אבל לחצנים אחרים שהם לא חצים זה לא עושה בעיות וגם אין בעיה עם לוחצים על שניהם לדוגמה ב RESIDENT EVIL 5 אם אני הולך ולוחץ מקש הוא מוציא סכין בלי בעיה מה שאומר שאם אני לוחץ על WASD ללכת הוא עדיין קולט יש למישהו מושג אם זו בעיה במקלדת עצמה או בהגדרות שלה?(וכמובן אם אפשר פיטרון). נא ליקרא לפחות את הקטעים שמפרטים את הבעיה הספציפית!!!! תודה מראש לעוזרים!!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חבל שכל הדברים הטובים לא מחזיקים מעמד לנצח... השגתי את האוזניות שלי בערך חודש לפני שהפסיקו לשווק אותם. אני מודה שאין לי ניסיון רב עם אוזניות בכלל ועם אוניות גיימינג בפרט. בעבר היו לי אוזניות SteelSeries Siberia V2 שנהנתי מהם עד הרגע האחרון שלהם, ואז עברתי ל CM Sirus 5.1 שהיה שידרוג מעולה ברמה אחרת. לצערי הרב האוזניות התחילו להתפרק כבר תקופה (תיקנתי אותם בכל מיני דרכים, אז הם עדיין שורדים לי... אבל זה לא יחזיק מעמד יותר מידיי זמן). אני מעוניין לעשות סקר שוק לאיזה אוזניות (להשתדרג) לקנות בתקופה הקרובה (חודש-חודשיים). אני משחק בFPS, ובגלל שחוויתי מה זה 5.1 באוזניות- אני מקווה שיש אוזניות עם פיצ'ר דומה או זהה. השמח לשמוע על המ…
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אוקיי,התברר לי שאין לי מקום בכרטיס הזיכרון FLASH בראוטר שלי כדי לעדכן גרסא,לאחר שעות של חיפושים ברשת ,הבנתי שאין אתרים בעברית שמוכרים את הציוד הזה,ואתרים אחרים מחו"ל מוכרים ושולחים רק לארה"ב וקנדה,ככה שאני די תקוע... הכרטיס שאני מדבר עליו הוא : http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=3081863598&category=28040 אני צריך שהוא יתחבר ב PCMCIA,יכיל לפחות 20 MB ויותאם למוצרי סיסקו. תודה מראש..
-
- 1 תגובה
- 746 צפיות
-
-
היי, האם אפשר לחבר שני מקלדות ושני עכברים למחשב אחד? (סט אחד בשימוש מול הטלוויזיה וסט אחד למסך מחשב) תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מחפש סוללה למחשב שקבלתי במתנה http://www.ciao.co.uk/Fujitsu_Siemens_LiteLine_Plus_325A__5374564 לעזרתכם אודה 0547976794
-
- 0 תגובות
- 707 צפיות
-
-
בס"ד אני מתלבט בין עכבר גיימרים כמו ה g300 לבין גיימפד של razer onza... ממה שהבנתי הגיימפד מאוד נוח אבל אני לא יודע עד כמה זה מתאים למשחקי fps במחשב שבדרך כלל אין בהם aim assist וגם ממה שהבנתי בשביל עכבר גיימירים צריך גם פד טוב... מה אתם אומרים כדאי ? תודה מראש לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי. מתלבט בין הגה: וLogitechוVibration Feedback Wheel ל- וLogitechוFormula GP נא עזרתכם
-
- 2 תגובות
- 483 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות מקלדת ועכבר חדשים אני רוצה חוטיים הקצבתי 200 לעכבר ו200 למקלדת עם חריגה של 50 שקל אם זה באמת משתלם, עכבר הבנתי שהכי טוב במחיר כזה זה ה G400 של Logitech ומקלדת אני לא יודע מה הכי כדי ראיתי את אלה: 1) Logitech G105 2) Microsoft Sidewinder X4 3) Roccat Arvo Compact Gaming Keyboard אם אתם מכירים עכבר יותר טוב עד 200 שקל ומקלדת יותר טובה אשמח לשמוע וגם לדעת מה עדיף מבין כל ה3
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם!!! לאחרונה קניתי Genius EasyPen i405 (משטח עם עט כתיבה) בשביל להשלים את האפשרות שלי לשימוש המחשב כמחברת! השאלה שלי היא כזו.... כשאני כותב את כל הטקסטים בוורד ואז אני צריך להוסיף סרטוט להמשך הטקסט, איך אני עושה את זה? אני לא רוצה לפתוח את הצייר, לצייר ואז להדביק... אני רוצה לראות איך זה יצא על הדף שבו אני כותב... פעם אחת הצלחתי לעשות משהו בסגנון אבל זה היה מלפני המון זמן ולכן אני לא זוכר... בייחוד כשיש עכשיו את האופיס 2007. תודה רבה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. אני חשבתי ללכת על לייזר, אבל לא ממש מצאתי כאלו. אבל אני לא באמת יודע מה השיטת הדפסה הכי טובה. אני רוצה שהיא תהיה מהירה והיא אמורה להדפיס רק מסמכים. אין צורך בצבע. תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 972 צפיות
-
-
צריך המלצה לעכבר אלחוטי לגיימינג , תקציב 250~. תודה
-
- 9 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
לא הגיע הDRIVER - ואני לא יודע איך לכוון את ה-DPI ל-3200, מה אני יכול לעשות? *****טעות - צריך להוריד מהאתר*******************************************
-
- 1 תגובה
- 659 צפיות
-
-
להלן מה שמוזר: תחילה חשבתי להתמקד בטיפים לניקוי משטחי הסריקה. בינתיים זה לא עזר ומסתבר שכאשר אני סורק דף עם טקסט בתוכו (כלומר דף מודפס) הקווים האנכיים מופיעים במד ימין שלו. כאשר אני סורק דף חלק, הם מופיעים בצד השמאלי שלו. איזה הסבר טכני או לוגי ניתן לתת לתופעה כזו? IMG_20180331_0002.pdf IMG_20180331_0001.pdf
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
מה דעתכם על הסופרנו של טרמלנטייק? אני מדבר על זה http://www.thermaltake.com/images/cases/products/soprano/vb1000sws/swsenlargedView.jpg אני מזמין מחשב מ-ksp וחשבתי לקחת אותו כי אין להם מארזים נורמלים אחרים... מגיע עם 2 מאווררי 120 ועוד אחד של 90 תודה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה שתמליצו לי על מקלדת ועכבר אלחוטיים טובים בסכום של עד 400 ש"ח
-
- 2 תגובות
- 793 צפיות
-
-
במחיר שמתקרב ל goldtop ? (404 ש"ח)
-
- 9 תגובות
- 928 צפיות
-
-
מה אתם אומרים?? גם חנות אני לא יודע איפה ???
-
שלום, יש לי נייד חדש, 1 לנייד אין BT, ואני רוצה לקנות לו מתאם USB BT, רצוי שיתמוך בסטיריאו A2DP , איזה מתאם טוב , וקטן כדאי שיעשה את העבודה? אשמח לקבל המלצות וקישורים 2 איזה אוזניות למוסיקה BT סטריאו כדאי לקנות כך שיעבוד טוב עם המתאם ? 3 איזה אוזניות BT עם מיקרופון כדאי לקנות כך שיעבוד טוב עם המתאם BT ואוכל לדבר ברחבי הבית בסקייפ? 4 האם יש היום טלפון סקייפ או ציוד הקפי BT, WIRELESS או אחר כמו לדוגמא כזה שיתחבר לטלפונים אלחוטים קיימים שיש לי כך שאוכל לדבר בסקייפ ודומיהם ? עם ודרך חיבור למחשב או בלי חיבור למחשב ורק לנתב? 5 למחשב נייד שלי יש יציאת FULL HDMI - כולל למעשה יציאה דיגיטלית של סאונד, לי יש בחדר, רסיבר ישן וטוב 5.1 של YAMAHA וטלוויזיה ישנה וטובה 29 של סוני כך שאי…
-
- 1 תגובה
- 916 צפיות
-
-
טוב עדיין אין לי ADSL אבל הזמנתי :smoke: נגיד יש לי 2 מחשבים בבית איך אני עושה ששתיהם יהיו מחוברים לאותו מודם?
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני זקוק לנפח על השרת בשביל לאחסן קבצים (משהו כמו 100GB), ויש לי מספר התלבטויות: 1. האם לקנות דיסק אחד גדול, אם כן איזה? 2. במידה וזה דיסק אחד יש חשש גדול יותר לאובדן חומר, אז האם לא עדיף מבחינת גיבוי לקנות שני דיסקים של 40GB או 60GB ? 3. מה בנוגע לביצועים ואיזה דגמים מומלצים? (אני מעונין יותר באמינות ויציבות - ובלי רעשים מפחידים כמו שיש ל Seagate) דעות בבקשה....
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אוקי : לחבר שלי יש מחשב פקארד בל 300 סלרון המחשב בא עם מערכת הפעלה מותקנת עם כל הדריברים, לפני שנה בערך, התחברנו לאנטרנט בצעד חד פעמי (סרפרי בזמנו) כדי שאבא שלו לא ישים לב... התחברנו וכאמור המודם היה מותקן דריברים הכל... הכל הלך חלק ואתמול הוא אמר שהוא רוצה להתחבר לנטויזן באופן מסודר... באתי אליו אמרתי קלי קלות פתחתי את הוידוס ו... לא היה מוגדר שום מודם! אוקי הבחור הרס אני יתקן!!! זכרתי שזה היה מודם 36k ניסיתי לזהות מודם לא הלך. בקשתי שימצא לי חומרה חדשה כאשר המודם נמצא והוא לא מוצא!!! אין לי מושג מה לעשות?!?!?! תעזרו לי!! תעזרו לי! תעזרו לי... נ.ב. החבר לא מבין במחשב אבל להרוס הוא יודע יופי!!!
-
- 20 תגובות
- 2.3k צפיות
-