ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
מחפש מדפסת לעסק קטן (אמינה,צבעונית ואחזקה זולה) . לא ציינתי מחיר, אבל, אני מחפש עד 600-700 ש"ח. אני יודע ש - hp די אמינה (אני מחזיק כזו) אבל העלויות של הראשים ... :'( (מה דעתכם על Xerox ? Epson ואולי עוד אחרות ... המדפסת תדפיס בעיקר בשחור לבן, אבל גם צבעוני.
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אוקיי שני המארזים הם - 1) Supertalent (Chieftec OEM) Aluminium CA-601UFBK Black Tower w/Transparent Window http://www.pch.co.il/docs/pd-2050385026.htm 2) Antec SX1040BII 400W Case http://www.pch.co.il/docs/pd-1032115326.htm על מה הייתם הולכים ? המארז של אנטק כולל ספק ממש טוב, ואני מניח שאיכות הבניה מצויינת. המארז של סופרטלנט לא מגיע עם ספק, ורכישת של אחד, אפילו ברמה פחותה מזה של אנטק, תגרום לכל החבילה להיות יקרה יותר מצד שני הוא עשוי מאלומיניום ומגיע עם 5 מאווררים (3 יותר מהאנטק). הוא גם כולל חלון, שלמרות שזה שיקול די משני, הוא עדיין קיים.
-
- 4 תגובות
- 828 צפיות
-
-
והאם גם הלוח אם חייב לתמוך בו? או שצריך לק שהמכשיר יתמוך בו? כלומר... כשאני קונה למשל סורק שתומך ב-usb2 האם אני חייב שגם ללוח אם שתומך בו? ???
-
- 7 תגובות
- 986 צפיות
-
-
איך ניתן לגשת ישירות ל - DIMM על גבי מדפסת HP4050 כדי לקרוא משם ולכתוב לשם ? מדובר בזיכרון פלש המוסף למדפסת ומאפשר להוסיף FONTS ותמונות לתוך מסמכים שנשלחים מהמחשב. (ביחוד מתעניין בקריאה מהם) מדפסת HP4050 מחוברת למחשב W2K בעזרת כבל פרללי דו כיווני. תודה
-
- 0 תגובות
- 678 צפיות
-
-
-
שלום אני חדש פה ואני לא מבין ממש בסורקים אבל אני צריך המלצה על אחד שיסרוק ממש מהר... האיכות לא ממש חשובה (כי אני סורק מסמכים) והמחיר גם... אז אם למישהו יש רעיון אני אשמח לקבל! תודה!!! ??? ??? ???
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני צריך דרייבר לסורק שלי (Mustek 1200UB Plus) שייתמוך ב-WinXP. תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 685 צפיות
-
-
איזו מדפסת בעלת כרטיס רשת מובנה מומלצת לעבוד ב DOS ?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אוקיי אז כמו שאתם יכולים לראות מהכותרת אני צריל המלצה על פד טוב *מצוין בגלל 2 סיבות דבר ראשון הפד שלי עכשיו הוא רגל כתומה מסכנה כזאת. דבר שני בגלל שהיא קטנה הדבר פוגע בי ביכולותיי במשחקי יריות ועוד. המטרה היא בעיקר למשחקי היריות, כאשר איין הגבלת כסף[/b רצוי באזור המרכז אם כי לא חובה ומה שכן שיהיה בארץ .... לא הזמנה מחול. בתודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 679 צפיות
-
-
אני עומד לטוס לחו"ל ורציתי לקנות מצלמה דיגיטלית טובה (לא מקצועיות היסטריות) שתשמש אותי לצילומים משפחתיים וכדומה בקיצור צריך המלצות למצלמה בטווח מחירים של 1500- 1700 ש"ח (לא כולל נלווים) - אני חושב על הסוני P72 ועוד שאלה: אני טס לאירופה , האם לקנות שם או בדיוטי פרי שלנו ?
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מדפסת טובה לעבודה רגילה איכות תמונה רגילה ומהירות הדפסה בינונית, גם עלות ראשי הדיו חשובה!! תודה! ;D
-
- 4 תגובות
- 655 צפיות
-
-
-
-
למישהו יש את Logitech QuickCam Express? איך היא כדאי לקנות אותה?
-
- 2 תגובות
- 560 צפיות
-
-
זה המצב, במשרד של אבא שלי יש מספדת עם נייר רציף, כבר אין כאלה הרבה בשוק והן מאוד מאוד נוחות לעבודה וגם המדפסת שיש לו שם היא סופר איכותית ומקצועית ואין תקציב או מקום לאיזה מפלצת לייזר של HP וזה לא בא בחשבון. Houston Instrument JetPro V100 זה הדגם. החברה היא חלק מ- Summagrapihcs corporation התאגיד הזה כנראה פשט את הרגל, בכל מקרה אי אפשר למצוא הרבה מידע לגבי החברה HI או בכלל כל התאגיד הזה. מה שכרגע קורה זה שיש דרייבר לDOS אבל לא לWINDOWS וכשעובדים עם תוכנה X בWINDOWS ושומרים את הקבצים בWINDOWS פשוט אי אפשר להדפיס מDOS. מה שאני מבקש ממכם זה אם אתם יכולים, למצוא דרייבר למדפסת הזאת, אם יש לכם מידע על החברה או כל דבר שיכול לעזור, אם מישהו פה יודע איך יוצרים דרייבר ומה דרוש בשביל…
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כתוב לי מטלית אנטיסטטית אבל אני לא יודע מזה.... ואם לא איתה אז תמליצו לי עם מה כן,כי המסך שלי מלוכלך קצת,והייתי רוצה לנקות אותו
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קיבלתי מצלמת אינטרנט די ישנה למי שזוכר מצלמה בצורת חתול א. אני לא מוצא דרייבר שמתאים לxp ב. אחרי שהתקנתי דרייבר איך אני מפעיל אותה באמצעות איזו תוכנה
-
- 6 תגובות
- 901 צפיות
-
-
מה זו רזולוציה אופטית בסורק. האם 200X600dpi זו רזולוציה טובה או במילים אחרות: הסורק UMAX Astra 2500 הוא סורק איכותי?
-
- 1 תגובה
- 728 צפיות
-
-
מה זו רזולוציה אופטית בסורק. האם 200X600dpi זו רזולוציה טובה או במילים אחרות: הסורק 8) הוא סורק איכותי?
-
- 0 תגובות
- 626 צפיות
-
-
היי מישהו יודע אולי איפה אני יכול לקנות שנאי למצלמה הדיגיטלית שלי hp photosmart 375?
-
- 2 תגובות
- 652 צפיות
-
-
אני מתלבט בין 2 מארזים טובים שהציעו לי.. מי שחושב שיש לו משהו יותר טוב להציא בבקשה... ארב אין לי תקציב גבוהה למארז מקסימום 400-500 שקל אני יכול לגרד.. אני מחפש מארז בינוני לא מיני ולא פול לא אכפת לי עם יפה או לא חשוב לי רק שיהיה מרווח וגדול..מתוכנן מודינג רציני צריך הרבה מקום למאוררים מעדיף בלי חלון ועם אפשר תציעו לי גם ספק כ יש לי רק 230W :\ אתם יכולים להציע הצעה משלכם אבל מה שייעצו לי זה COMPUCASE Midi Tower CI-6A19 BLACK HEC 300 + USB או Enermax CS-3181L-BBS Neon Lighting הרבה תודה לעוזרים! נערך: לא עובדים הלינקים סורי.. :\
-
- 11 תגובות
- 931 צפיות
-
-
אני מחפש מצלמה סבירה ולא מקצועית - במחיר זול, מה דעתכם עליה ולא - לא אכפת לי שאין לה זום אופטי ! http://www.sakal-online.co.il/jsp/pg/Product.jsp?sec=4∏=61538&saleNo=44604 עזבו את זאתי ... דלגו ישר לסוף הדיון .... די שינינו נושא שם ...
-
- 32 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום לכוווולם! אני צריך מקלדת חדשה בסביבות ה-80 ש"ח (אפשר קצת יותר אבל לא כדאי) שימושי המקלדת יהיו משחקים (בעיקר FPS) ואינטרנט... תודה מראש לכל העוזרים
-
- 3 תגובות
- 816 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתלבט בן 3 מארזים. תעזרו לי בבקשה להחליט. 1. שקל Enermax CS-3181L-S Neon Lighting 320 2. שקל COMPUCASE CI-6919 ATX SUPER MIDI TOWER CASE - white 390 3. 320 שקל Simbadda Master I LU - Silver - 480W + WINDOW + NEON תודה חבר'ה. [עריכה] אני צריך את המארז ל-http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=24;action=display;threadid=41538 [עריכה]
-
- 4 תגובות
- 704 צפיות
-
-
מה דעתכם על המארז הזה http://english.aopen.com.tw/products/housing/h700-series.htm שווה משהו? ראיתי שמוכרים אותו עם ספק 350 וואט ובמראה חיצוני שלו הוא מזכיר קצת את הצ'יפטקים נ.ב. שחכתי לציין שיש לו מגש נשלף ללוח האם
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-