ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
תוכן ההודעה:שלום לכולם, אני מחפשת מדפסת שאני אוכל להזריק לה דיו ולא לקנות לה דיו כי זה יקר לי. שמעתי שיש דגמים של אפסון- אם אפשר המלצה בבקשה לדגם שהוא זול וטוב. השימוש שלי הוא ללימודים- אין הרבה הדפסות ואין חשיבות למהירות... שמעתי שהדגמים האלה גם עם הזרקת דיו, האם זה נכון?? מה יותר מומלץ? הם או אפסון? HP- cr231b Canon- mg3150 HP- cq191b תודה !
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הי היי אני מחפש עכבר איכותי לעבודות גרפיקה רוצה לשדרג את MX500 של לוג'יטק שלי למשהו מתקדם ואיכותי יותר הדגמים שנמצאים בטופ אצלי הם : 1. VX Revolution 2. G9 Laser Mouse 3. MX Revolution מה אתם חושבים איזה עכבר הכי טוב לעיצוב וגרפיקה ?
-
- 1 תגובה
- 7.3k צפיות
-
-
תומך של HP הסביר לי שהבעייה בגינה המדפסת שלי מסרבת להדפיס אחרי שהייתה דלוקה יותר ממספר דקות היא מכיוון שיש הפחתה בזרם החשמל מהלוח למדפסת. הפתרון הוא להשתמש ב - USB HUB המאפשר זרימת חשמל רציפה. מבלי להכנס כרגע לנכונות התשובה (התומך אמר שהבעייה מוכרת וידועה ולכן בנושא זה זוהי ההמלצה) - היכן ניתן למצא HUB כזה שיש לו כנראה גם חיבור לחשמל? קיבלתי כמה המלצות אבל הן ללא חיבור של ה - HUB לחשמל ואני חושש שזה לא יספק את הסחורה. אחת ההמלצות שקיבלתי מספק כשלהו שפניתי אליו הינה בקישור המצ"ב. האם זה ייתן את הסחורה המבוקשת? http://www.aten.com/products/productItem.php?pcid=2006041110563001&psid=20050117103438002&pid=20050223110722005&layerid=subClass4
-
- 0 תגובות
- 634 צפיות
-
-
מחפש דרך קלה ופשוטה לשלוט ב BSPLAYER ובוינאמפ... להגביר להנמיך להעביר שירים וכו... האם זה השלט בשבילי? הבנתי שהוא גם שולט במכשירים רגילים (TV מערכות וכו..) מישהו מכיר את זה?
-
- 3 תגובות
- 764 צפיות
-
-
לאיזה דסקטופ יש עכבר יותר טוב? הכי חשוב לי בעכבר שיהיה נוח לעבוד איתו.
-
- 2 תגובות
- 720 צפיות
-
-
שלום רב, כבר התייעצתי בפורום לגבי מדפסת והרבה המליצו על HP 6500A PLUS. לאחר בדיקה בזאפ המחיר הזול ביותר הוא 600-650 ש"ח. באופיס דיפו המחיר שלה הוא 650 ש"ח. נאמר לי שיש את ה8500A PLUS כבר במחיר של 800 ש"ח ולמרות שראשי הדיו שלה יקרים יותר היא חסכונית יותר. האם זה נכון שהיא חסכונית יותר? והאם המחיר של 800 ש"ח אין מדפסת טובה יותר ממנה כמו הHP PHOTOSMART או משהו של חברה אחרת אולי? מצטער על הטירחה אבל אם אפשר לא לענות בשבת אני אודה לכם! תודה רבה!
-
- 8 תגובות
- 6.9k צפיות
-
-
שלום יש לי את העכבר הנ"ל ואין טענות אבל מה............ התקנתי את הנטסקיים החדש (עושה רושם טוב!) וגם יש לי מוזילה ובשניהם הפונקציה של העכבר של BACK ו FORWARD לא עובדות, ובמקלדת דווקא אין בעיה והן עובדות, חשוב לי לציין כי באקספלורר הוא עובד חלק, מה יכולה להיות הבעיה ?
-
- 6 תגובות
- 702 צפיות
-
-
שלום רב אני די חדש פה אז ככה שהשאלה שלי מוזרה אני מחפש עכבר אופטי (לא אלחוטי) שטוב למשחקים ועבודה משרדית ב50 שקל פלוס מינוס איזה כדאי לקנות?
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 518 צפיות
-
-
אני רוצה מקלדת של LOGITECH אין ל דגמים אני רוצה שהיא תהיה נוחה לשימוש עד 300 גג 350 וזה חייב להיות של LOGITECH
-
- 1 תגובה
- 704 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי מדפסת רשת מסוג HP Photosmart 2613. במחשבים שיש בהם מערכת הפעלה Windows XP Pro מתקבלת שגיאה בהדפסה. כאשר אני מנסה להדפיס ממשתמש פשוט (לא אדמיניסטארטיבי) מתקבלת הודעת שגיאה וההדפסה לא מתבצעת. This document failed to print יש לציין שבמערכת הפעלה Vista אין לי כל בעיה בהדפסה ממשתמש פשוט. האם למישהו יש פתרון או נתקל בבעיה? תודה, מושיק לוי
-
- 1 תגובה
- 911 צפיות
-
-
בארה"ב מצאתי הרבה אתרים המוכרים כרטיסים של firewire או GbE, אבל בארצנו הקטנטונת, יוקקק!!!! ??? חיפשתי בזאפ, KSP, מרדנית... אף אחד לא ידע על מה אני מדבר... מישהו יכול לעזור? זה דחוף לאללה... תודה, רועי
-
- 2 תגובות
- 539 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות מחשב כף יד מתקדם עם GPS. אני לא מבין בתחום ואין לי מושג מה הטווח מחירים של המחשבים הללו. אז אשמח עם תמליצו לי על מחשב כף יד נורמלי ואיכותי שיהיה בו גם GPS. תודה רבה, אין לי הגבלת מחיר אני רוצה לראות בנתיים מה הטווח מחירים של המחשבים הללו. כמובן בלי הגזמה. שוב תודה.
-
- 8 תגובות
- 748 צפיות
-
-
יש לי UPS של אדוויס דגם e-com שמחובר למחשב עם חיבור COM 1 שמנטר את המצב של האל-פסק. לפני כמה ימים אבד הקשר של האל פסק עם המחשב כך שעכשיו אני צריך לכבות את המחשב בעצמי במקרה של הפסקת חשמל ( לפני זה התוכנה של האל פסק היתה מורידה את המחשב לבד). התכנתי את התוכנה מחדש ומנהל ההתקנים מראה שהכל עובד כמו שצריך.... יש למישהו מושג מה יכולה להיות הבעיה? תודה לכולם...
-
- 2 תגובות
- 503 צפיות
-
-
טוב אז ככה , מחר על הבוקר אני נוסע לבאג .. אני חייב שתענו לי עד מחר ! יש לי 550 שקל ואני רוצה מקלדת + אוזניות גיימינג , בעבר היו לי אוזניות למוזיקה AKG K518, עכשיו אני רוצה לקנות חדשות למשחקים. אני רוצה שתמליצו לי על מקלדת+אוזניות שביחד יצא לי 550 שקל . עכשיו , זה חייב להיות מבאג! בגלל המבצע שיש להם .. וחייב להיות כולל במבצע , רק SS וRAZER. עכשיו אל תמליצו לי על דברים שלא מהחברות האלה ! המבצע שיש בבאג הוא 50 אחוז על המוצר השני , כיאלו אני יכול לקחת לדוגמא את האוזניות SSSV2 ואת המקלדת SS SHIFT . ויצא לי ביחד 550 שקל , (המבצע הוא על הנמוך מבין השניים , אז האוזניות 400 שקל ועוד 150 שקל על המקלדת שבהנחה . ) עכשיו קצת פרטים אני רוצה אוזניות + מקלדת לגיימינג , ח…
-
- 0 תגובות
- 678 צפיות
-
-
היי, אני די חדש פה ואני זקוק לעזרה בבחירת עכבר למחשב שיתאים לצרכים שלי. אני משחק בעיקר במשחקים מגוף ראשון (אז צריך שהוא יתאים לגיימינג) ומשחקי תפקידים (rpg) וקצת גלישה מידי פעם, עכשיו אני לא מבין כלום בעכברים ונמאס לקנות עכברים ב 80 שקלים... אז החלטתי ללכת על משהו איכותי שיחזיק לזמן מה ולא לחצי שנה או שנה טופ. התקציב המקסימלי שלי הוא 300 שקלים, אני מקווה שתמצאו משהו בישבילי ואלי גם תתנו דעה משלכם אם העכבר שאתם ממליצים לי עליו נמצא ברשותכם, מה רע/טוב בו... תודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 948 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות פד (המשטח הזה לעכבר ) עכבר לייזר ואוזניות אני צריך את אלה כי אני משחק משחק רשת (קול אוף דיוטי ) ויש לי בקרוב יומהולדת אז אין לי מושג מה לקחת אז חשבתי אולי את אלה קיצר התקציב עד 700 שקל תודה לכל העוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום , יש לי מדפסת חדשה כמעט חצי שנה . אני לא נוטה להפדיס\לצלם הרבה. ממש מעט . האם יש דרך לשמור על המחסנית שלא תתייבש עם הזמן בגלל אי שימוש סדיר . האם יש אפשרות דרך המדפסת לבצע תחזוקה כמו ניקוי ה-CARTRIDGE או משהו אחר . שמתי שאפשר לשים סלוטייפ על יציאת הצבע במחסנית עצמה ע"מ לימנוע ייבוש או מריחה .
-
- 1 תגובה
- 722 צפיות
-
-
היי . למי שיש את העכבר או יודע , יש דרך לשנות את ה- dpi למספר שאני רוצה או שיש רק 4 רמות קבועות ? אני רוצה לשנות ל- 1800 וכשאני מנסה לעשות את זה דרך התוכנה של הדרייבר ומאשר הוא לא עושה שום דבר (אני לוחץ enter על ה- dpi החדש). אני לא יודע אם אין כזאת אופציה בעכבר (קראתי שיש) או שאצלי יש בעיה. מישהו יודע איך לשנות ? יש לי ווינדוס 7.
-
- 0 תגובות
- 831 צפיות
-
-
אני מחפש בקר משחק נוח וטוב למחשב, רצוי שיהיה אלחוטי אבל לא חובה. בעקרון אני יודע שהמומלצים הם XBO ו-PS4, משום מה יצא לי להתנסות לשחק ב-XBOX ONE והבקר עשה לי כאב ביד אחרי שימוש קצר, לא יודע למה. אני בעקרון מעדיף בקר די זול (באיזור ה-150 עד 200 ש"ח) שיהיה טוב לפיפא ולמשחקי מירוצים למשל. יש הצעה כזו? אפשרי להזמין מחו"ל.
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
חבר'ה.. מה אתם אומרים על המארז הזה? ההורים שלי קנו לי אותו בשביל ראש השנה.. (למרות שעבר קצת זמן..).. והוא צריך להגיע בשבוע הקרוב.. רק לא הבנתי מה המידות של בסנטימטרים..אז יש מישהו שמבין..כי נראה לי זה רשום באינצים או משהו כזה.. אז יש מישהו שיכול להגיד לי מה המידות בסנטימטר עומק, אורך, רחוב.. תודה, רן! עריכה ------- חח הקישור משום לא עובד אז אני אדריך אותך.. כנסו לפנדה http://www.pandas.co.il/ ומשם תכנסו למארזים ואז בקטגוריה SuperTalnet תבחרו בזה ושם המארז הראשון(הכי למעלה) זה מה שקנו לי.. Super Talent Aluminum Mid Tower 4318 Bar-Light W/Side Window ---------- לפי דעתי הוא ממש יפה D:...
-
- 8 תגובות
- 832 צפיות
-
-
הוא עולה- ¤ 257.32 והוא נראה יפה. ומה הגודל שלו??? הוא מספיק למפרט הבא?: CPU : AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) Tray CPU [ ¤ 565.41 ] 1 Motherboards for AMD : Epox 8RDA+ v2.1 nForce2 Motherboard (DDR400, AGP8X, 5.1 Dolby Sound, ATA133, 1394, LAN, USB 2.0) [ ¤ 571.12 ] 1 Memory : GeIL DDR-RAM 512MB 3200 Value Memory [ ¤ 508.3 ] 1 CPU Cooling : Thermaltake Volcano 11+ Xaser Edition Highest Performance Cooler for AMD [ ¤ 169.93 ] 1 Hard Discs : Western Digital 60GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD [ ¤ 452.9 ] 1 Video Cards : Sapphire Atlantis Radeon 9600 Pro 128MB DDR DVI Video Card [ ¤ 999.88 ] 1 Floppy : Citizen Black 1.44MB 3,5" Floppy Drive […
-
- 2 תגובות
- 693 צפיות
-
-
שלום חברי פורום Moding @ OverClocking! , כאנשים שכל מה שקשור למודינג הוא הצד החזק שלהם לכן מארזים נכללים בזה, רציתי לדעת איזה מארז יספק לי נוחות עבודה, עיצוב, מקומות פנויים לאוורור מסיבי וכדומה..! במארז אחד, רצוי שיהיה המשתלם ביותר מבחינה כספית והכלול כמה שיותר מהמאפיינים הנ"ל, המחיר נע בטווחים של עד 600 ש"ח מחיר מקסימלי רצוי מאוד מחירים זולים יותר! מודה מאוד למי שיעזור, תודה ויום טוב!
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש מסך לגיימינג בגודל של 22 23 עם אפשרות תלייה עדיפות לMS נמוכה מ5 ובנוסף תנו לי בבקשה המלצה לעכבר הכי מומלץ\נחשב בשוק לגיימר מחירי המסך עד 1500 ש"ח מחירי העכבר עד 450 ש"ח נ.ב שמתי את העניין של המסך גם בקטגוריה הזאת בשביל שלא ליצור 2 נושאים מקווה שלא עשיתי שום עבירה... :-\
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בוקר\צהריים טובים! אני מחפש בראש ובראשונה אוזנניות! אני בעיקרון גיימר משחק במשחקים כמו CS וכאלה וחשוב לי לשמוע סאונדים יותר ברור. הציעו לי כבר אוזניות למשחק כמו: -SteelSeries Siberia V2 -Roccat Kave מה שכן אני מעוניין עם האוזניות לשמוע גם מוזיקה, ושהאוזניות החדשות יחדדו לי את הסאונד. יצא לי לשמוע בDR.DRE של חבר והם אוזניות פשוט קטלניות בקשר של השמע. בקשר למוזיקה הציעו לי עוד פעם את ה Siberia והמליצו בנוסף על Razer Electra(חיסרון: אין מיקרופון) אבל יצא לי לחקור קצת בחנויות שקרובות לבית וראיתי את ה 7H של SteelSeries, אוזניות לא יקרות מהאוזניות האחרות שהמליצו לי. מה אתם מציעים?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-