ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אני מעוניין במדפסת משולבת עם פקס עד 700 שקל +/- אחרי חיפוש בפורום ראיתי ששתי המדפסות עונות לדרישות שלי. עכשיו ההחלטה היא בעיקר בעניין הדיו. מי מהן יותר חסכונית ? ראיתי שהמחירים של הראשים של BROTHER זולים יותר, אבל מה תהיה תדירות ההחלפה שלהם? השימוש יהיה 80% ש/ל. מה ההבדלים בין השתיים?
-
- 1 תגובה
- 744 צפיות
-
-
שלום, אני חושב על קניית המוצר הזה ואני צריך חוות דעת עליו. למי שיש אותו, תענו בבקשה על השאלות הבאות: 1. האם הוא נוח? או שתמיד מתבלבלים באותיות של המקלדת והעכבר עושה כאבים ביד? 2. האם הוא מרגיש אכותי או שמרכישים שזה פלסטיק זול שעומד להישבר כל רגע? 3. בכללי, האם אתם מרוצים ממנו? 4. לאיזה מרחק קליטה הגעתם איתו? תודה!
-
- 1 תגובה
- 600 צפיות
-
-
שלום, מחפש הגה למחשב עם תופסנים לשולחן עץ (ולא גומיות פומפה) עד 350 ש"ח. עם דוושות + לא חובה ידית הילוכים
-
- 1 תגובה
- 696 צפיות
-
-
היה לי את Yamaha YST-MS50 System ,והם נהרסו לא מזמן. אני מחפש תחליף הולם לערכה הזו ,שהיתה אחת הטובות שראיתי עד 1000שייח , באותה תקופה בה הם נמכרו. המערכת של הרמן קרדון ,לפי מה שקראתי וראיתי היא כנראה הקנייה הכי טובה והכי זולה שיכולה לשמש תחליף לימהה. הייתי רוצה לשמוע חוות דעת מאלה שמכירים את המערכת הנ"ל ויכולים לתת לי הסבר או השוואה בינה לבין הימהה (אני מחפש רמקולים שיהיו לפחות ברמה של הימהה),או לייעץ לי משהו אחר שיכול להיות שווה יותר מההרמן קרדון בטווח מחירים עד 1000 שייח . יש כמה ערכות שאני כבר יורד מהם אוטומטית כמו הZ-2300 והאנקאונטר של JBL ,אז חוץ מהם בבקשה.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מסך חדש למחשב, בינתיים חשבתי על ה LG 22 WIDE החדש שיצא.. מצפה להרבה תגובות
-
- 1 תגובה
- 560 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מאמר אשר ישווה\יפרט את הטכנולוגיות השונות במסכי LCD (משמע סוג הפנל - איך עובד יתרונותיו חסרונותיו) אשמח לעזרה, גבריאל
-
- 1 תגובה
- 716 צפיות
-
-
שלום! דוד שלי נמצא כרגע באר"הב והוא הבטיח לקנות עכבר למשחקים ואני מתלבט בין Logitech G 3 להבין Razer Cooperhead חשוב לציין שאין שום רקע בנושא ובחרתי אותם לפי ה DPI תודה לכולם!!!
-
- 1 תגובה
- 760 צפיות
-
-
יש לי מדפסת HP 2410 +פקס+סורק ואני מאוד מרוצה ממנה עד עכשיו במשך 4 5 שנים ללא תקלות אבל יגיעה היום שצריך לתקן אותה 1 יש לי רעש של כמו של תיקתוקים בלי הפסקה לאחר כ 30 שניות מההפעלה בצד הימני אחורי של המדפסת המסך נדלק ולא עובר לבחירת מצבים ................? מה יכולה להיות התקלה ? נתקתי וחיברתי את הספק מתח שהולך למדפסת והבעיה ממשיכה 2 איפה ניתן לתקן את המדפסת מקום עם שירות מקצועי ? 3 אייך מגעים למחלקת שירות תיקונים של חברת HP אני צריך טלפון וכתובת
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי ג'ויסטיק של סוני2 ואני רוצה לחבר אותו למחשב שלי איך אני עושה את זה? צריך חיבור מיוחד במחשב? אשמח לקבל תשובות.
-
- 1 תגובה
- 534 צפיות
-
-
חיברתי למחשב החדש שלי , בכניסת USB דיסק קשיח חיצוני של 160GB. נסיתי לפרמט אותו ב- NTFS וקבלתי הודעת שגיאה "the format did not comlete successfully" במחשב אחר זה הצליח אבל המחשב שלי לא מזהה את הדיסק עם הפורמט של NTFS. לעומת זאת ניתן לפרמט את הדיסק ל- FAT 32 ולעבוד איתו. היכן הבעיה שלא מצליח לפרמט ל NTFS ואיך ניתן לתקן זאת ? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 730 צפיות
-
-
אני קונה הגה למחשב ואני לא כל כך מבין מה טוב ומה לא טוב. הגעתי לדגם Saitek R220 הוא טוב??? אשמח לקבל דגמים נוספים מומלצים במחיר 300 ש"ח +-
-
- 1 תגובה
- 694 צפיות
-
-
שלום לכולם שמי ציון אני מקווה שהכותרת טובה אם לא בבקשה תגידו איך צריך לעשות כדי שלא תינעלו אז לעניין חברה.אני רוצה לקנות עכבר חדש ומקדלת . יש לי עכבר של איהז 50 שקל שובר לי תיד =[ ומקדלת מעפנה אז אני החלטתי לקנות חדשים . מקדלת אני יודע איזה אני קונה כבר ב 80 שקל 3 שפות בגלל אבא שלי אני צריך רוסית גם והעכבר שיש לי כרגע קטן והורס תיד אז אני רוצה שתביאו לי עכבר בתקציב של 160-170 של חברת logitech אני רוצה שעכבר יהיה איכותי.נוח.ושימושי לגלישה באינטרנט ולפעמים משחקים אם אפשר תבחרו לי תעכבר מהאתר הזה: goldtop.co.il תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 544 צפיות
-
-
יש ברשותי את המסך L1953TR.. הצבעים ממש לא חדים וגם האיכות בצפיה בסרטים די ירודה.. הבנתי שצריך לשחק עם ההגדרות ולהוריד דרייברים.. מישהו יכול להסביר לי איך לכוון את המסך ומאיפה להוריד דרייברים..?
-
- 1 תגובה
- 616 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי את העכבר לוג'יטק G5 שקניתי לא מזמן (ד"א הוא עכבר מעולה!!), ויש לי בעיה בתוכנה שלו. זה קורה בכל תוכנה אבל נגיד בתוכנה בבילון שאני רוצה ללחוץ על הגלגלת כדי שהבבילון יפתח. הבעיה היא שכשהתוכנה פועלת אני לוחץ על הגלגלת ולא קורה כלום, אבל כשהתוכנה סגורה הבבילון נפתח כמו שצריך. אני לא רוצה להשאיר את התוכנה סגורה כי קבעתי שם כמה מהירויות שאני צריך... מה לעשות??
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
: אם מישהו שמע דברים על המדפסת או יודע איפה אפשר לחפש לגביה חוות דעת אני אשמח לדעת כמו כן - הבנתי ש label printing זה הדפסת מדבקות, אני צודק?
-
- 1 תגובה
- 718 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך עכבר טוב ואיכותי שיהיה עם חוט! אני צריך עכבר בתווח ה 200-180 שקל ככה צריך שיהיה נוח איכותי וכמובן של חברת logitech אם אפשר תביאו לי תעכבר מהחנות goldtop.co.il ראיתי שם תעכבר mx510 ב 190 איך הוא?
-
- 1 תגובה
- 563 צפיות
-
-
מחפש מקלדת בעלת מקשים נוחים ומגיבים כמו שצריך, לעבודה בתוכנות גרפיקה ועימוד הדורשות לחיצות חוזרות ונשנות, קיצורי דרך ושילוביי מקשים. משתגע מהמקלדת הנוכחית שלא מגיבה כראוי ללחיצות ודורשת מאמץ רב מידי אינני זקוק למקלדת אלחוטית - העיקר הנוחות!
-
- 1 תגובה
- 556 צפיות
-
-
אהלן אנשים.. נראה שהעכבר שלי Razer Diamondback שבק חיים. אני מחפש עכבר חדש.. אני אומנם לא גיימר כבד אבל לא יזיק אם יהיה לו DPI גבוה. ה Diamondback היה מצויין (עד אתמול). חשבתי על ה Copper head ..? מבחינת הגודל והצורה לא כל כך משנה לי. אני אתרגל לכל דבר, מה שכן חשוב לי שלא יהיה גדול וכבד... אני מעדיף יחסית קטנים וקלילים (כמו הנוכחי). כסף זאת לא בעיה העיקר שיהיה טוב.. העכבר יוזמן כבר מחר ( יום א) *תוקן לשבק, פאדיחה
-
- 1 תגובה
- 641 צפיות
-
-
לא חייב סט אפשר 2 דברים שונים מה שחשוב לי שמקלדת תהיה עם לחצנים בסגנון של מחשב נייד - שהלחיצה תהיה רכה כזאת חוץ מזה המקלדת יכולה להיות רגילה ועכבר מאוד חשוב לי שיהיה נוח ליד - לא חשובה הטכנולוגיה -יותר חשובה הנוחות אני לא גיימר או משהו בעיקר אינטרנט
-
- 1 תגובה
- 558 צפיות
-
-
מישהו שיש לו Gamepad למחשב יכול לתת המלצה על אחד ספציפי ? אני מחפש אחד בשביל המשחקי ספורט שיש במחשב (כמו פרו אבולושן, NHL, NBA ועוד...)
-
- 1 תגובה
- 737 צפיות
-
-
יש לי מדפסת עם חיבור רשת. כיצד אפשר להפוך אותה לאל-חוטית? מה צריך להוסיף? האם יש פלאג מיוחד או משהו כזה? תודה. :xyxthumbs:
-
- 1 תגובה
- 916 צפיות
-
-
שלום, אני לא בטוח שזה הפורום המתאים אז סליחה מראש אם יש צורך להעביר את הדיון. אני מחפש מתאם IR קולט/משדר שאפשר לחבר למחשב דרך USB או serial port ושיתמוך ב-LIRC. דרך אגב, יש כאן אנשים עם ניסיון בנושא או ידע כלשהו בתחום?
-
- 1 תגובה
- 885 צפיות
-
-
היי, באיזה פרוטוקול עדיף להשתמש כאשר אני סורק? מה ההבדל ביניהם?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
אני רוצה המלצה על עכבר ומקלדת טובים .. אני לא יודע מה כדאי אלחוטי או רגילל ??? מישהו יכול להגיד לי מה ההבדל חוץ מהכבל .. כאילו אם יש הפרעות באלחוטי או משהו . תודהה
-
- 1 תגובה
- 617 צפיות
-
-
מיועד גם למשחקים. אשמח להמלצות בכל טווח התקציב. תודה.
-
- 1 תגובה
- 585 צפיות
-