ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
מישהו יודע אם העכבר הזה עובד על בלוטוט או על FR?
-
- 1 תגובה
- 888 צפיות
-
-
מחפס לקנות תחנת עגינה לX60 LENOVOוסוללה לX60 חדש או יד שניה במחיר טוב. למי שיש ורוצה למכור נה לפנות ל 0546412108
-
- 1 תגובה
- 584 צפיות
-
-
ספק HEC AR-T 300W מפרט מצויין בצד, גם OC מצוין בצד כתוב שה12V שלי על 11.776 האם זה קריטי? תודה.
-
- 1 תגובה
- 607 צפיות
-
-
העתקתי משהו חשוב על דיסקט. וכשאנימנסה להעתיק אותו למחשב פשוט הוא כותב הודעת שגיאה. האם יש פתרון איך שהוא להציל את הקובץ הזה?? או תוכנה שתעזור לי להציל את הקובץ?? בבקשה תעזרו לי...
-
- 1 תגובה
- 905 צפיות
-
-
יש לי BROTHER 130C. לא קריטי. יש לה כניסות של SD CF USB וכו'. כשאני שם USB כלום לא קורא. הUSB עצמו נדלק וזהו. מה עושים? האם זה יקרא לי רק כרטיסים שיש בהם תמונות? האם בUSB אני צריך לחבר רק מצלמה?
-
- 1 תגובה
- 674 צפיות
-
-
היי לכולם, בהמשך לשרשור ההתלבטות שלי, החלטתי שאני הולך על מקשי MX Brown. אני מתלבט בין 2 מקלדות ואשמח לדעתכם: Logitech G710+ - יש בארץ ב-650 ש"ח , כולל עברית, אבל יש בעיה ידועה עם המקשים של המקלדת אשר נוטים להשבר עם הזמן: http://www.amazon.com/Logitech-Mechanical-Keyboard-Tactile-High-Speed/product-reviews/B009C98NPY/ref=cm_cr_pr_hist_2?ie=UTF8&filterBy=addTwoStar&showViewpoints=0&sortBy=bySubmissionDateDescending ושרשור שלם באתר התמיכה של לוג'יטק: http://forums.logitech.com/t5/G-Series-Gaming-Keyboards/G710-broken-keys-from-normal-use-plastic-tops-Where-to-get/td-p/1075449/page/13 האם מישהו נתקל בבעיה? איך השירות של לוג'יטק בארץ? אפשרות שניה - מקלדת Corsair …
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
אני צריך המלצה לפאלם בתקציב של עד 2000 ש"ח. דגש על ניווט (GPS) ואינטרנט (אם אפשר בהרחבה כי אני חדש בתחום). תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 629 צפיות
-
-
טוב אז ככה , חבר טוב שלי קנה מחשב חדש והוא מטורף על פיפ"א .. הוא רוצה לשחק עם עוד מישהו כאילו GamePad נגד מקלדת אז קודם כל האם כל ה-GamePads מתחברים ל-USB ? ואיפה אפשר ליקנות אותם במחיר זול אבל משהו לא זבל (בין איזה מחירים זה נא וכו'..) תודה מראש חברה !
-
- 1 תגובה
- 559 צפיות
-
-
יש לי ג'וייסטיק microsoft sidewinder שחור כזה אם מישהו מכיר אני לא זוכר איך קוראים לחיבור שלו למחשב אבל מהשחלפתי מחשב אין את החיבור נראה לי חיבור סיריאלי לא זוכר... קיצור אני צריך מתאם ליו אס בי שיעבוד לי במחשב החדש למה אני ממש אוהב את הג'וייסטיק הזה (8 שנים יש לי אותו לא מתקלקל לא כלום) אם מישהו יודע למה אני מתכוון שירשום פה את השם שלו או מאיפה לקנות דבר כזה תודה
-
- 1 תגובה
- 669 צפיות
-
-
שלום, אשמח להמלצה למקלדת ועכבר נוחים (תכנות/ וורד/ פאואר פויינט, קיצור למהנדסים בהייטק אבל לא משהו ייקר). המלצה גם לקווי וגם אלחוטי. (שתהיה לי התלבטות להחלטה מול כמה דברים טובים) תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אני מחפש אתר שמשווה וממליץ על מחשבים ניידים! (משהו כמו האתר הזה, רק שמתמקד בניידים - ישראלי או זר, לא משנה...) מישהו מכיר? יודע? ??? ??? ??? ??? ??? ??? תודה! דרור :smoke:
-
- 1 תגובה
- 717 צפיות
-
-
אני מחפש מדפסת שתהיה טובה ואמינה, ושהדיו שלה יהיה זול. אין לי ממש תקציב מוגדר, רק חשוב לי שהדיו יהיה זול (וגם טוב, כמובן). אז בקיצור, מה המדפסת הכי משתלמת שיש? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות עכבר ומקלדת לגיימינג שיש להם תגובה מהירה והם גם נוחים לשימוש ואלחוטיים
-
- 1 תגובה
- 737 צפיות
-
-
-
-
אצל היבואן המלאי אזל והם לא יודעים להגיד מתי צפוי מלאי חדש. חייבת להיות איזושהי חנות שיש לה את המקלדת במלאי אצלה. אשמח אם מישהו יכול לכוון אותי או אפילו למצוא לי. אני צריך אותה דיי דחוף ואני מתעקש על לוג'יטק... תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 975 צפיות
-
-
שלום חברים .. יכול להיות שיש לי בקשה קצת מוזרה , אבל אני צריך המלצה ל-KVM ל-2 מחשבים , שיודע לעבוד עם עכבר USB אלחוטי של מייקרוסופט. כרגע יש לי רק עכבר אלחוטי מקלדת עדיין לא. בכל מקרה אני צריך KVM שאני אוכל לחבר אליו את העכבר ושלא יעשה לי בעיות ויתקע שאני עובר בין המחשבים. כל ה-KVM's שראיתי היו עם חיבורי PS2 וזה אומר שצריך מעביר PS2->USB וזה אני לא כ"כ רוצה כי אני יודע שיש עם זה בעיות. עזרה, מישהו ??? תודה !! ולא לאכול הרבה מופלטות
-
- 1 תגובה
- 815 צפיות
-
-
יש לי מדפסת של HP OFFICEJET 5610 ALL IN ONE יש בו פקס ורציתי לדעת האם אפשר לשלוח ולקבל פקס מהמחשב עצמו? ואם כן איך אני עושה זאת? כי אין לזה הוראות בחוברת שקיבלתי תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
האם כרטיס הקול החיצוני הזה יעבוד עם מערכת הפעלה WINDOWS 10 ? ואם לא, אז איזה כן ?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
הי אני מתלבט בין שני המארזים האלה יש ברשותי מעבד AMD ATHLON XP 1600+ EPOX 8KHA+ MOTHERBOARD המחשב ישמש בעיקר להרצת משחקים חדישים השאלה היא איזה מארז עדיף? והאם עדיף בשביל הרצת משחקים חדשים ספק כוח של 350 וואט? ההבדל במחיר הוא 14 דולר אז בבקשה תתנו לי תשובה בהתאם לצרכי וההבדל במחיר
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי סט אלחוטי ואני צריך רק את מקלדת. אני מעוניין להשתמש בעכבר במחשב אחר. האם יש איזה מקלט אוניבסלי שהעכבר יכול להתחבר אליו? זה הסט - http://ksp.co.il/?uin=8445
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
סבא שלי מביא לי אותו מארה''ב ... http://www.newegg.com/app/ViewProductDesc.asp?description=17-103-914&depa=0
-
- 1 תגובה
- 649 צפיות
-
-
-
שלום יש לי ראוטר EDIMAX BR-6204 Wg עכשיו הוא מוגדר ושאני מנסה להיכנס פעם נוספת לאיי פי ראוטר להגדרות נוספות כמו פתיחת פורטים הוא לא מכניס אותי שמתי תשם משתמש והססימא שיש בחוברת מה עושים במצב כזה ואם אפשר לאפס סיסמא או משהו כזה תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 817 צפיות
-
-
אני מדפיס כ 70 דפים לערך בחודש (סטודנט) ורק שחור לבן ברשותי כיום HP 720 השאלה השניה היא במידה והתשובה כן איזו מדפסת בסביבות 600 ש"ח אתם ממליצים חזרתי אחורה בשירשור וראיתי שמספר אנשים שאלו שאלהזו ולא זכו לתשובה אם יש מישהו שמבין שירים את הכפפה (כמו בפורום מפרטי מחשב) ב YNET היתה כתבה והמלצה אבל קשה להחליט על פי מה שנאמר http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3223197,00.html תודה
-
- 1 תגובה
- 619 צפיות
-