עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by urich,

טוב שלום לכולם אני צריך עזרה בבחירת שתי מדפסות אחת לעסק קטן ואחת לבית. טוב אז הראשונה צריכה להיות טובה ואמינה (מבחינת תוכנה וחומרה גם כן ) להרבה מאוד הדפסות בחודש (מעל 80 דפים) בעיקר בשחור לבן המהירות לא קריטית אבל רצוי מהירה וגם מידת השקט לא קריטית בכלל רוב ההדפסות הן בשחור ומעט מאוד בצבע. האיכות גם לא קריטית אבל שתהיה סבירה. גם לא חשוב גודל. מה שכן חשוב זה מחיר של פחות מ700 שקל שהדיו יהיה זול או שיהיה דיו חלופי זמין . ושוב שלא יהיו תקלות לא בחומרה ולא בתוכנה כי מאוד חשוב שתהיה מדפסת זמינה כל הזמן . לבית אני רוצה מדפסת אמינה המהירות לא קריטית יש הדפסות גם בשחור וגם בצבע ואין לי הרבה הדפסות בחודש (פחות מ40 דפים הייתי אומר). שהמדפסת לא תהיה גדולה במיוחד. שהאיכות תהיה סב…

• 7 תגובות
    • 725 צפיות
  2. Started by SOLIDUS SNAKE,

מה ההבדל בין דיגמי ה DX ל DA - מי יותר גדול וכן מארזי SUPER TALENT - על איזה דגם של CHIEFTEC הם מבוססים ה DA או הDX וכן כמה מקום לכוננים יש בכל אחד כי לא מצאתי פרטים על כל אחד בנפרד ויהיה מצויין אם מישהו יתן המלצה אישית או מידות מדויקות

• 3 תגובות
    • 652 צפיות
  3. Started by Whaaaa?,

יש לי ספק ג'נרי 300W וברצוני להוסיף עוד 4 מאווררים (שניים להוציא אוויר מלמעלה ושנייים מכניסים אוויר, אחד מהצד ואחד מאחור או מלמטה), רציתי לדעת אם הספק לא ישרף לי אם אני יוסיף עוד 4 מאווררים ואולי גם שני לדים צבעוניים.

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by zohare62,

אני מעונין במצלמה הזאת הנה המפרט מצלמה דיגיטלית 6 מגה פיקסל FUGI סופר קומפקטית מצלמה דיגיטלית סופר קומפקטית עם אפשרות צלום סרטון וידאו לא מוגבל בזמן מצלמת אינטרנט רזולוציה 6 מגה פיקסל לפלט באינטרפולצית חומרה חיישן Fujifilm SuperCCD HR 3.3 מגה פיקסל מסדרת הדגמים החדשים!!! זום אופטי X 3 זום דיגיטלי X 3.2 צילום מאקרו מ- 10 ס"מ איזון לובן אוטומטי (לצילום באור חזק במיוחד) מסך LCD צבעוני 1.5 אינץ עינית אופטית זום לאחר צפייה X14 עובד עם כרטיס זיכרון נשלף מסוג הפורמט החדש של פוגי פלאש בנוי 5 תוכניות : אוטומטי אילוץ פלאש ביטול פלאש הפחתת תופעת העניים האדומות צילום איטי טיימר לצילום עצמי חיבור USB למחשב עובד עם 2 סוללות AA משקל 190 גרם מסופק …

• 4 תגובות
    • 807 צפיות
  5. Started by Cyber-Wire,

...שמשווק בארץ. כן, זה עוד ריפאוף של צ'יפטאק דרגון, אבל לא אכפת לי. יצרן: Chenming באמריקה: Aspire USA אבל, בניגוד לכל מדינות העולם, חיפשתי וחיפשתי, ולא מצאתי יבואן או משווק שמוכר אותו. אם ראיתם כזה למכירה בארץ, אז בבקשה חזרו אליי - ולא, אל תגידו לי לקנות במקומו את האקזייסר של ט'רמלטייק.

• 5 תגובות
    • 863 צפיות
  6. Started by looo,

מישהו יכול להמליץ על מצלמה טובה עד 150 ש"ח? תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 619 צפיות
  7. Started by iakovl,

יש לי כמה שאלות על הספק והם: 1. שמעתי שיש 3 גרסאות של הספק הזה, מה ההבדל בינהם? 2. כמה יציאות (מולקס,12V וכו'..) יש לו ומה האורך של כל אחד מהם. 3. האם שווה לקנות אותו?

• 0 תגובות
    • 568 צפיות
  8. Started by Stealth,

שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים, החלטתי להיפטר מהVisor Deluxe שלי סופסוף לקראת הלימודים ולקחת משהו יותר טוב בעל תמיכה בשמיעת MP3 ההתלבטות הראשונית היא כמו שהטופיק אומר : Palm OS או Pocket PC ואז ההתלבטות היא בין הדגמים הללו: 1. HP iPAQ H1910/1915 2. Palm Zire 71 3. Sony CLIE SJ33 החששות שלי הם כדלקמן: הiPAQ הוא PocketPC , לכל מי שאני מכיר יש PalmOS והתרגלתי למערכת, הכרטיסי הרחבה של הSony עולים הון תועפות, והZire פשוט די יקר כאן בארץ ולא נופל מה1750 ש"ח מה אתם אומרים?

• 2 תגובות
    • 874 צפיות
  9. Started by roei88,

שלום יש לי לוח אם asus tuv4x יש שם 2 יציאות usb ואני צריך לפחות עוד אחת אפשר להוסיף יציאות? ואם כן כמה זה עולה? תודה רבה לכל מי שמגיב!

• 1 תגובה
    • 561 צפיות
  10. Started by DoR,

לבעלי ה-720: ה-720 שלי לא מצליחה להתפקס כשאני מכבה את הפלאש. הנורה הירוקה מהבהבת, ובמסך כתוב "hold steady". גם כששמתי את המצלמה על משטח יציב לגמרי, ורק לחצתי חצי לחיצה כדי לתפוס מיקוד, הוא המשיך לכתוב לי "hold steady". רק כשהפלאש מופעל, המצלמה אומרת שיש מיקוד: הנורה הירוקה דולקת רצוף ובמסך כתוב "ready". כשהמצלמה לא מוכנה להתפקס, ואני בכל זאת מצלם, יש לתמונות כמובן מיקוד הרבה פחות טוב ממיקוד של תמונות שצולמו עם פלאש מופעל. > > השאלה היא אם גם עוד בעלי ה-720 מכירים בעיה כזאת? לפני שאני פונה ל-HP אני רוצה לדעת אם זאת בעיה מוכרת ??? ??? תודה.

• 2 תגובות
    • 732 צפיות
  11. בקיצור קניתי גויסטיק זול וזה בלי דיסק וכו'... אז אני נוספתי תגויסטיק מה-CONTROL PANEL ולא היה בדיוק את השם של החברה שלו ואני לא ממש מבין ב6 לחצנים או משהו כזה שיש לבחור שם. אז שמתי איזה התקן אחד וזה כל הזמן זז ימינה, בלי שאני לוחץ כמובן. ניסיתי עוד התקנים וזה לא עזר. אני חושב שהחברה זה INTERACT או משהו כזה. בכל מקרה זה לא הגויסטיק כי ניסיתי עוד אחד אחר וזה היה אותו דבר. צירפתי תמנות שלו, אולי זה יעזור.

12. מה דעתכם על ה Epson Stylus CX 5200 במחיר של 1,114 שקל? (אני יודע את החסרונות של מע' משולבת) הנה מפרט טכני: SPECIFICATION Part number: C11C496032 PRINT FUNCTION -------------------------------------------------------------------------------- Print Technology EPSON Micro Piezo 4 colour separate cartridge system DURABrite Ink Print Quality Up to 5760 optimised dpi using RPM* (Resolution Performance Management) * On selected media Print Speed Approx. 22ppm - A4 black text document (Economy Mode) Approx. 11ppm - A4 colour text document (Economy Mode) Approx 4ppm - A4 text & colour graphics document (Normal Mode) Approx 155 seconds to print 8x10'' bike image (Photo Mod…

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  13. Started by Socrates,

תסתכלו על מבחר התמונות מהכתבה: http://www.gruntville.com/images/hardware/cases/cm_centurion/CM15.jpg http://www.gruntville.com/images/hardware/cases/cm_centurion/CM14.jpg http://www.gruntville.com/images/hardware/cases/cm_centurion/CM11.jpg אם אתם בעלי מארז Task 300X או יצא לכם לעבוד עם אחד כזה - זה פשוט אותו מארז רק עם צורה חיצונית טיפה שונה!

• 0 תגובות
    • 756 צפיות
  14. יש לי מצלמה דיגיטלית HP 720 ואני רוצה לדעת אם אני יכול להשתמש בה כ WEB CAM כמו מצלמת אינטרנט ב NETMEETING ודברים כאלה.

• 2 תגובות
    • 690 צפיות
  15. בין : "עכבר אופטי -ליזר- אלחוטי נטען המתקדמת והאיכותית ביותר בעולם מבצע מיוחד דגם GPT" ל "עכבר אופטי לייזר אלחוטי מתקדם תוצר A4TECH וטעינת סוללות. דגם ומק¨ט: RP-648 " מה כדאי?

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by Matrix-Hacker,

שלום אולי בקרוב אני יצטרך לקנות למחשב שלי ספק כוח חדש אין לי בנתיים תקציב מדוייק אבל יש לי כמה שאלות : * הספק HEC 475 DVD PSU 400W הוא ספק איכותי וטוב ? האם החברה טובה ? הוא יכול להחזיק מחשב כזה : ( Axp 2000 + Vantec AerooFloow , Leadtek Nf 2 , Hercules 9500 Pro , Geil 256 ddr 33mhz ( X2 ( ואם זה משנה ) צורב , כונן דיסקים וכונן קשיח אחד . ו 3 מאווררים 80 מ''מ ? * מה עם הספק - Antec TruePower 380 Watt הוא יכול להחזיק מחשב כמו שציינתי למעלה ? והוא עדיף ? חברה טובה יותר ?

• 4 תגובות
    • 721 צפיות
  17. אז ככה : אני יכול להשיג אותו ב-284 שקל עם ספק ג'נרי מגעיל של 300 WAT אבל אני גם יכול להשיג אותו בלי הספק , שזה אומר 80 ש"ח פחות בערך ופשוט לקנות HEC 300-ART WAT ועדיין זה יצא יותר זול מה-CI6919 (מה שתיכננתי) , והאפשרות השנייה עדיפה . מאפיינים : בא עם חיישן טמפרטורה (אין ב-CI6919) . עיצוב הרבה יותר יפה מאשר ל-CI6919 (ואני חושב שהרבה יסכימו איתי על זה) . חיבורי USB2 , FIREWIRE ו-AUDIO מקדימה (בדיוק כמו ל-CI6919) . בא עם 2 מאווררי 80 מ"מ לעומת אחד של 120 מ"מ ב-CI6919 . עוד 4 מקומות אופציונליים נוספים למאווררי 80 מ"מ (לעומת רק עוד 2 מקומות נוספים ב-CI6919) . חלון בצד (אין חלון ב-CI6919) . קצוות מעוגלים (לא יודע מה בקשר ל-CI6919) . *אפשרות להוספת ניאון (ניתן לבחור מתוך כמ…

• 1 תגובה
    • 763 צפיות
  18. Started by Holy,

אני ממש צריך את זה לא סתם שיגעון או ביזבוז כסף קיצור אני כבר משהו כמו חודשיים מחכה לסט של מיקרוסופט שמבוסס על הבלוטות וכמובן שהוא לא כל כך מגיע (אני יודע שזה עולה 150$) קיבלתי הצעה של 380 שקל על הסט האלחוטי/אופטי של מיקרוסופט מה אתם אומרים שווה לקחת או לחכות לבלוטות (אני צריך את זה למרחק של 5 מטר בערך)

• 28 תגובות
    • 2.1k צפיות
  19. חוץ מהבדל לא משמעותי בגודל לא מצאתי שום דבר. שווה להוסיף עוד מאה שקל בשביל ה-6919?

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. בעוד כשבוע יגיע המשלוח, המקורי אמור להיות עם CCFL כחול אך נגמר המלאי אז הזמנתי ירוק. http://planet.nana.co.il/elixir/CASE-GREEN.jpg http://ebay2.ipixmedia.com/abc/M28/_EBAY_03553480a14e08256562a430ce30696e/i-1.JPG זה המקורי עם ה CCFL הכחול (כמובן שזה יותר יפה, אך נגמר אין מה לעשות). http://ebay3.ipixmedia.com/abc/M28/_EBAY_44bbfa89840d685a8ec8c71c551a8589/i-1.JPG ואלה ה CCFL הירוקים. סה"כ עלה 42$ , מה אתם אומרים?

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by vegeto,

??? ??? ???

• 2 תגובות
    • 628 צפיות
  22. Started by nicirnTAL,

יש לי אפשרות בהגדרות במצלמה שזה יהיה כ PC CAM. אני מכוון את זה ומחבר את המצלמה למחשב... נפתחת לי כזאת תוכנה שהתקנתי עם הדיסק שבא עם המצלמה. איך אני יכול להשתמש בה כמצלמת אינטרנט בתוכנות אחרות? (כגון MSN Messenger/Windows NetMeeting). תודה.

• 1 תגובה
    • 773 צפיות
  23. Started by locke,

מישהו יודע מתי הדגמים החדשים של המצלמות הדיגיטליות עם מסכי OLED יגיעו לארץ? והאם המחיר שלהם באמת יהיה זול יותר מהדיגיטליות הקיימות?

• 4 תגובות
    • 653 צפיות
  24. לאחר הצילום אני רוצה לערוך את התמונות בפוטושופ, להחזיר אותם לכרטיס זיכרון ואז לפתח אותם. האם זה אפשרי? זה התנאי שלי לקניית מצלמה דיגיטלית .

• 8 תגובות
    • 858 צפיות
  25. Started by dino,

שלום, יש סיכוי שחבר של אבא שלי נוסע לארה"ב עוד שבוע-שבועיים בערך... אז כמו שאמרתי יש סיכוי וזה יכול להיות 50,50... בנתיים אני מתכנן על מצלמה דיגיטלית ככה שהתזמון מצויין. אני צריך משהו לא יותר מ-300$... חשבתי משהו Canon... אני מתלבט בין ה-Canon A70 לבין ה-Canon S30... האיכות של סדרת ה-S חבל"ז... עוקפות כמעט את כולם באיכות התמונה. את סדרת ה-A אני לא מכיר ככה שאני לא יודע מה לקנות. אז תגידו לי אתם. ובכלל אם יש עוד מצלמה מתאימה בתקציב ויותר טובה אז סבבה. ואם אפשר לקבל גם מחיר מדויק בארה"ב. תודה, מתן.

• 7 תגובות
    • 764 צפיות

דיונים חדשים בפורומים