עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by CliCK,

אני צריך המלצה לקניית סורק בסביבות ה-300 ש"ח לחבר שלי. אנא ענו לי מהר כי הוא רוצה לקנות את הסורק היום בערב. תודה

• 0 תגובות
    • 608 צפיות
  2. Started by Nitro Viper,

AXP 2500 epox 8rda twinmos 512MB 3200 TMd 50-b radeon 9600 pro אני רוצה להעלות את ה FSB בערך ל 200-205.. וגם OC לכרטיס מסך. יספיק לי HEC 300W?

• 3 תגובות
    • 727 צפיות
  3. Started by Nitro Viper,

המחשב: AXP 2500 RADEON 9600 PRO EPOX 8RDA TWINMOS 512MB PC3200/400MHZ tmd-50B הספק הזה יספיק לי (צונמי 350W) http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=138&products_id=838

• 6 תגובות
    • 717 צפיות
  4. Started by NuXeR,

שלום ! לפני כמה זמן היו 2 תראדים על המארזים הללו , שניהם ננעלו :-\ אני הבטחתי שכשאני אקבל את המארז אני ייתן תמונות כמו שביקשו מס' אנשים (ביניהם אני..). אזז...ראיתי את המארז וקניתי אותו (שחור) ואם יש עדיין אנשים שרוצים תמונות תגידו ואני יעלה !

• 2 תגובות
    • 699 צפיות
  5. Started by useless,

ובכן, זו תהיה הרכישה הראשונה למצלמות דיגיטליות שלי. עשיתי תחקיר קטן, וע"פיו, המצלמה הנ"ל זכתה לשבחים רבים למעט מספר דפקטים קטנים. (מסך שריט מאוד, שמירת תמונות על JPG\JPEG בלבד ורעשים קלים ב 1400). אם למישהו יש איזשהו ניסיון חיובי או שלילי איתה, בבקשה הוסף הודעה. תודה.

• 1 תגובה
    • 636 צפיות
  6. Started by demonshlomo,

משלשום לאח שלי גם יש מחשב והבעיה שאין לו עכבר ורמקולים, בגלל שאני יצרתי את הבעיה (קצת קולה עם קרח עושה את העבודה תאמינו לי...) אז אני צריך לקנות לו עכבר ורמקולים! אז ככה:א. יש לי 200 שקל (עדיף שהמאתיים יספיקו גם למשלוח!) ב. העכבר צריך להיות אופטי אבל בלי כפתורים בצד.... זהו... תודה רבה למי שימצא לי את הדברים האלה... אם אתם לא רוצים לפרסם שם של חנות בת'רד אז תשלחו לי בפרטי... תודה רבה

• 5 תגובות
    • 687 צפיות
  7. Started by e-r-a-n,

אהלן, בוקר טוב... אני מחפש אחר ג'ויסטיק יחסית פשוט בטווח מחיר ...לא מוגזם בשביל ג'ויסטיק.....לא יודע ממש מה טווח המחירים. אני מחפש משהו שלא יהיה מסורבל מדי, גדול ומגושם מדי.. שיהיה קל אם אפשר, ו..איזה חברה מומלצת לג'ויסטיקים? אני לא מתכוון לבזבז יותר מ 200~שקל.. ראיתי את הLogitech Freedom 2.4 Cordless Joystick הג'ויסטיק האלחוטי של לוג'יטק, נראה ממש מתאים לצרכים שכתבתי, אין לו חוטים בכלל...הוא נראה ממש קטן (הבסיס), יש בו איזה 5כפתורים . . . והוא נראה טוב.. אבל הוא קצת חורג מהטווח אבל לא כלכך נורא.. האם הוא טוב? יש לכם אולי ביקורות על מספר ג'ויסטיקים ומה כדאי ? העובדה שהג'ויסטיק אלחוטי יוצרת בעיות כלשהם? אני לא רוצה להתקע באמצע שפתאום הוא לא מגיב וכאלה... תודה …

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by tsvika_b87,

איך אני בודק לאיזה סוג(גודל) של לוח אם מתאים המארז שלי ואיך אני בכלל יודע איזה סוג מארז יש לי(לדומא אם הוא full tower) (יש לי מקום ל4 כוננים של cd)

• 2 תגובות
    • 520 צפיות
  9. Started by jj516,

יש לי IPAQ חדש ואני לא יודע איך אני עושה שם REBOOT או SOFT RESET איך שהם קוראים לו, יש למישהוא מושג?

• 6 תגובות
    • 702 צפיות
  10. Started by kikkler,

מישהו שרכש את המקלדת הזאת יכול לומר לי מה האורך והרוחב שלה בסנטימטרים ? תודה

• 1 תגובה
    • 676 צפיות
  11. Started by Real_Me,

לחבר בארה"ב יש DVD פיוניר DV-535. הבעיה היא שלא ניתן לראות איתו תקליטורי PAL שכן כנראה הוא לא יכול להמיר אותם ל-NTSC. ניתן לקנות ממיר שמפיק אות פסאודו NTSC אבל הזול ביותר עולה כ-100 דולר וכבר ניתן לקנות DVD חדש שגם תומך ב-PAL (אבל פחות איכותי מהפיוניר) בפחות מחצי מחיר. האם יש דרך, אולי שדרוג ה-Firmware, או כל דבר אחר שיפתור את הבעיה? בתודה מראש.

• 1 תגובה
    • 558 צפיות
  12. Started by MW,

יש לי שאלה בקשר למדפסת LEXMARK Z45SE 4800x1200 DPI האם זוהי מדפסת טובה? שווה 15$?

• 5 תגובות
    • 731 צפיות
  13. Started by Dadude,

אתם יכולים להמליץ לי על משהו אכותי וטוב במחיר 1000 שקל? תודה רבה חברה 8) ולהסביר לי קצת מה המאפיינים של מצלמה טובה חוץ מכמות הפיקסלים? כי הבנתי ששי מצלמות שכמות הפיקסלים זהה אבל האכות של התמנוה ממש שונה.

• 2 תגובות
    • 907 צפיות
  14. Started by md22,

כשכתוב במאפינים של מצלמה "רזולוציה של 4.0 מיליון פיקסל (אינטרפולצית חומרה) " מה הכוונה אינטרפולצית חומרה תודה

• 8 תגובות
    • 942 צפיות
  15. Started by Arturh87,

איך אני יודע מה גודל המארז שלי? (כדי להגיד למוכר בחנות)

• 3 תגובות
    • 722 צפיות
  16. Started by ravid,

אני קונה את המסך lg f900p ורשום שיש לו USB HUB אז השאלה היא:מה זה ה usb hub הזה ומה הייתרונות שלו? תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 2.8k צפיות
  17. שלום לכולם, אני מחפש אתר למצלמות דיגטליות שממלצים על המצלמות בחברות שונות. ורציתי לדעת אם מישהו אולי יודע אם כל המצלמות הדיגיטליות יש בהם אפשרות למצלמה רשת??? ואולי אם תוכלו לעזור לי כאן בקשר למצלמה דיגיטלית HP photosmart 850 אם יש לכם הממלצה טובה על המצלמה הזאת? המחיר עולה: 1800 ש"ח. המפרט הטכני: חיישן CCD: 1/1.8 אינץ CCD עומק צבע:36 bit זום:56X (אופטי 8X ,7X דיגיטלי) תצוגת LCD:צג LCD בגודל 5 ס"מ זיכרון:כרטיס זכרון SD 16MB פורמטים של קבצים:JPG ו MPEG טווח מיקוד עדשה:0.5 מ עד אינסוף (רחבה) 0.9 מ עד אינסוף (טלה פוטו) 0.1 מ 0.7 מ (מאקרו) עינית: רזולוציה גבוהה, תצוגת מיקרו מהירות צמצם:16 עד 1/2000 שניות רגישות:ISO 100, ISO 200, (אוטומטית וידנית) מדידה:TTL מיקוד:0…

• 4 תגובות
    • 639 צפיות
  18. Started by pringles,

אני רוצה לרכוש מצלמה דיגיטלית שגם אפשר לצלם וגם לצלם סירטונים הכי חשוב שיהיה איכות טובה בסירטונים יש לי בערך גג 2000 שקל

• 5 תגובות
    • 706 צפיות
  19. כמה הוא אמור בערך לעלות? וכמה עולה 256? תודה

• 2 תגובות
    • 775 צפיות
  20. Started by Bug2000,

אני לא ממש מתמצא בתחום ואין לי מושג איזו חברה טובה או לא טובה לכן אני מבקש מכם המלצה ל UPS למחשב הבא : למחשב סלרון 1.2 128 MB SDRAM HARD DISK 40 GB צורב +סי די רום מסך 17 אינץ' LG שלא יעבור את ה 500 שח . תודה מראש

• 5 תגובות
    • 882 צפיות
  21. איך אני יכול להעתיק קטעים שצילמתי במצלמה (קטעי וידאו) ולהעביר אותם למחשב ?! האם הדבר אפשרי ?

• 4 תגובות
    • 727 צפיות
  22. לא משנה לי החברה תלוי מה מומלץ אני מעדיף(לא מחייב) שלא יהיה של HP בגלל זלילת הדיו של המדפסת במידה וישנו מכשיר All In One שמומלץ גם אם הוא חורג מהתקציב זה יעזור גם כן תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 676 צפיות
  23. אני צריך ספק חדש בשביל הרדאון שלי, הוא מקרטע והבנתי שהבעייה היא הספק. מה אתם אומרים, הספק הזה יתאים? http://www.pchardware.co.il/docs/pd828216250.htm אני צריך אותו במיוחד בשביל הכרטיס החדש רדאון 9500 פרו. אני צריך שיהיו לי שתי כבלים של 4 pin, אחד בשביל הכרטיס מסך, ועוד אחד בשביל הכונן דיסקטים.... אני צריך שיהיה ספק חזק כי אני מפעיל סידירום, צורב, שני דיסקים קשיחים, שני מאווררים {אחד על ההיטסינק של המעבד כמובן...}, וכמובן הרדאון 9500 פרו. אם יש לכם המלצות אחרות תנו לינק או לפחות פרטים. בתודה רבה, דודי.

• 1 תגובה
    • 656 צפיות
  24. ראיתי מספר דגמים כמו 2210 2215 2110 רציתי לדעת מה ההבדל בינהם כי לא ממש מובן באתרים בעיקר מה ההבדל בין הדגמים 2110 2115 כי נראה שהם ממש דומים! אם יש למשהו דומה שימליץ על דגם כלשהו.. יש לי עד 1500 שקל תקציב עוד שאלה האם יש אפשרות להוסיף למכשירים אלו תוסף של הדפסה דו צדדית? האם מכשירים אלה מגיעים עם מכלי דיו מלאים? וכמה עולה בערך דיו! עוד שאלה האם איכות התמונות יהיו דומות בתוצואות למדפסת ישנה יותר 970 cxi מקווה לעזרה! ולהמלצות תודה מראש! :)

• 3 תגובות
    • 770 צפיות
  25. Started by Whaaaa?,

אני רוצה לקנות את העכבר הזה ורציתי לדעת עד כמה הוא טוב. האם הוא נוח? עד כמה הוא מדוייק במהירות גבוהה (שמזיזים אותו מהר)? והאם הוא באמת שווה את המחיר?

• 3 תגובות
    • 567 צפיות

דיונים חדשים בפורומים