ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
מישהו יודע איפה אני יכול למצוא מתאם כזה ל-HD ? כמובן שבישראל, ואם ממש אפשר אז באשדוד. זה משהו כזה מצאתי אחד בזיגזג, יש עוד מקומות אולי?
-
- 2 תגובות
- 940 צפיות
-
-
היי אני מעוניין לקנות מדפסת שעיקר עבודתה תהייה הדפסה בשחור לבן. ואולי לפעמים הדפסת צבע קטנה מאוד על איזו מדפסת אתם ממליצים לי? חשוב שמחיר הדיו יהייה נמוך...ושלא יגמר מהר... מה אתם חושבים על מדפסת לקסמרק Z45?
-
- 1 תגובה
- 627 צפיות
-
-
הייתי רוצה סרטוט ורשימת רכיבים לבנית רובוט / רכב אז בבקשה תעזרו לי בנושא ( אם אפשר גם אפשריות להרחבה . בעיניין ה'מוח' נטיה ל'מוחות' העובדים באותו שיטה של המחשבים cpu + זכרון)
-
- 2 תגובות
- 752 צפיות
-
-
-
יש לי מארז שיש לו כרגע 3 מאווררים, 2 הרד דיסקים (אחד מהם בתוך מגירה), צורב, כונן די וי די. המארז עובד עם ספק 300W אני עומד להוביף למחשב עוד מאוורר אחד של 80 עם לדים ועוד אחד של 120 ו2 מאווררים לאחד ההארד דיסקים. בנוסף לזה אני מוסיף קתודה כפולה ולבסוף מוניטור טמפרטורה ושליטה על 2 מאווררים של אנרמקס. עכשיו, לפני שאני מבצע שינוייים במחשב אני רוצה לדעת אם אני הולך לשרוף את הפקינג מחשב ולקנות ספק חזק יותר או אם הספק 300 יספק לי את הכוח שאני צריך?! עזרה דחוף בבקשה תודה :-\
-
- 5 תגובות
- 600 צפיות
-
-
חשבתי להחליף את הספק שלי... אני צריך משו באיזור ה 400 וואט, התקציב הוא באיזור ה 350 שקל, וחשבתי על 2 ספקים בעיקר: ה HEC 475 וה TT 420, מה יותר טוב? יש עוד ספקים שכדאי? תודה
-
- 7 תגובות
- 848 צפיות
-
-
למי שיש את ההגה הזה יודע שמתחבר אליו שניי, ספק כזה, אפשר בבקשה חנות שמוכרת את השניי הזה או דגם מדוייק והאם אפשר להשיג אותו בכלל בחנויות או שזה מיקרוסופט בלעדי והלך לי ההגה. תודה
-
- 4 תגובות
- 830 צפיות
-
-
שלום ! אז ככה : אני מתלבט בין 2 ספקים של TT שלפי הביקורת אמורים להיות ספקים מצוינים במחירים טובים ! 1. Thermaltake Silent PurePower 420W Active PFC 2. Thermaltake Silent PurePower Xaser Edition (Black) 480W (peak at 550W) Active PFC הראשון מחירו 330 ש"ח והשני 480 ש"ח.... לא מצאתי באתר של TT זכר ל-Combined Power אבל באתרים אחרים מצאתי (אני לא בטוח עד כמה זה מדויק) של-480 יש 235W ול-420 יש 220W....מישהו נתקל בזה במקרה ? כמו כן אני לא רואה שום הבדלים בטבלאות של האמפרים פר וולט....! אז רציתי לדעת בגדול אם מישהו מוצא הבדלים בין הספקים (חוץ מהמראה וזה שכתוב 420 לעומת 480).....אני אשמח לשמוע! תודה רבה רבה !
-
- 4 תגובות
- 860 צפיות
-
-
שלום ברצונני לקנות גויסטיק ואני רוצה לדעת מה יותר טוב ומה יותר אמין הכסף פה זה לא הבעיה אני מוכן להשקיע בזה איזה גויסטיק מבין השניים יותר טוב SideWinder Force Feeddback 2.0 או Logitech WingMan® Strike Force 3D בברכה -Cyber-Tek-
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
אני רוצה לקונת מצלמה דיגיטליתת ראיתי מצלמה 4 מגהפיקסל שמכילה חישן CMOS בעל 2 מגהפיקסל האם זה טוב ומה ההבדל בין חיישן C\CD לבין חיישן CMOS
-
- 1 תגובה
- 693 צפיות
-
-
העכבר שלי די חדש של microsoft בימים האחרונים אני מרגיש שהוא מגיב ביותר איטיות אולי צריך לנקות אותו אבל איך מישהו יכול להגיד לי
-
- 8 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
למשל במפרט של המצלמה C4000 של OLYMPUS כתוב שיש אפשרויות לשנות ASA 100/200/400 , בשאר המצלמות שהסתכלתי במפרטים שלהן לא ראיתי שום משפט שמזכיר את המילה ASA למשל במצלמה FUJIFILM FPIX 304\3800: http://www.steves-digicams.com/2002_reviews/fuji_3800.html אז חשבתי אולי יש לזה שם אחר או פרמטר אחר ששווה ערך ל פרמטר ASA כלשהו? תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 803 צפיות
-
-
אני צריך אל פסק שבעיקרון יעשה את הדברים הבאים: שומר על המחשב דלוק במשך כמה דקות אחרי הפסקת חשמל ועושה כיבוי אוטומטית, מגן מקפיצות מתח ומגן ברקים. האל פסק צריך לשמור על מחשב פנטיום 3 ומסך 17 אינץ', ואם אפשר (לא חובה) לשמור גם על המודם (אלקטל) ועל הסוויטצ'... גם עדיף שהאל פסק יהיה קצת יותר טוב ממה שצריך כדי שהוא ימשיך איתי גם למחשב הבא ולא יזרק ... חשבתי על האל פסק הבא: http://www.panda.co.il/product_info.php?cPath=33_352_355&products_id=1218 (להוסיף S אחרי ה- Panda ) מה אתם אומרים ? אולי כדאי אל פסק אחר ? (הצעות) תודה רבה !!!
-
- 3 תגובות
- 814 צפיות
-
-
http://www.pchardware.co.il/docs/pd1719585368.htm איפה מתקינים את זה והאם זה שווה או ביזבוז של כסף?
-
- 4 תגובות
- 620 צפיות
-
-
-
1. AIR Midi ATX P-IV 300W Front USB 2.0+Side Window שנראה כך: 2. Midi ATX Aurora 300W Side Window שנראה כך: אני מתלבט מכיוון שאני רוצה שהמארז יהיה מאוורר וגם יפה... אז בראשון יש את שני המקומות מקדימה למאווררים, ובשני יש ת'תאורה מקדימה(הכחולה)... אז מה כדאי מבינהם?! או שתציעו מארז אחר יפה ומאוורר בסביבות ה200... תודה.!
-
- 9 תגובות
- 780 צפיות
-
-
A friend of mine wants to buy a digital camera for around 2000 nis and he asked me for some advice. He saw the HP Photosmart 850 but after looking at some reviews and although it has very impressive zoom and a good price I wasn't impressed by it and I recommended him not to buy it. I was thinking about the Sony DSC-P72 or Canon A70 (slightly more expensive). In anycase I'd appreciate getting some pointers and recommendations. Thanks in advance.
-
- 3 תגובות
- 871 צפיות
-
-
שידרגתי עכשיו את המחשב שלי וברשותי: לוח-אסוס A7N8X דלוקס V2 מעבד:בארטון 2500 כ.מסך"הרקולס רדאון 9800 זיכרון:ג'ייל גולדן דרגון 256-400MHZ X 2 מארז:XASER 3 ושמונה מאווררי SF2(שבעה של המארז ואחד על המעבד) כ.קול:אודיג'י 2 פאנל שליטה על מאווררים: Vantec Nexus NXP-201 Fan Controller Panel כרגע הספק שלי הוא ה-HEC 300W אבל אני חושש שהוא ממש לא מספיק אז חשבתי על http://www.pchardware.co.il/docs/pd366845164.htm מה אתם אומרים?
-
- 2 תגובות
- 641 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה שמעתי על תקן USB ON THE GO אשר אמור לאפשר חיבור של שני התקני USB אחד לשני ללא מחשב בניהם. רציתי לדעת אם מישהו שמע עם יישומים של התקן החדש ואם תכלס אני יכול להעביר קבצים מהמצלמה הדיגיטלית לאיזשהו נגן MP3 מבוסס HD. קישור בנושא : http://www.usb.org/developers/onthego גדי
-
- 0 תגובות
- 587 צפיות
-
-
הכותרת מסבירה את עצמה אם לא הייתי מובן מספיק או שהדיון מעורר שאלות, אנה פנו אליו אני מתנצל מראש על כל חוסר הבנה שיגרם כתוצאה מקריאת הכותרת אם היא מפריעה למישהו אי שם ביקום אני מבטיח להתאבד תודה, Akimbo
-
- 1 תגובה
- 978 צפיות
-
-
ממליץ בחום . קניתי אותו ב 1650 שקלים . בנוסף קניתי גם : סטיילוס שהוא גם עט רגיל וגם לחצן ריסט 15 $ כרטיס זכרון 128 מגה 60 $ נרתיק אלומיניום קשיח 27 $ מגן מסך 9 $ מטען לרכב 22 $ המכשיר מדהים !!!!!!!!! יש לו רזולוציה של 320 על 320 מנגן MP3 מצלמה דיגיטלית 640 על 480 16 מגה זכרון מובנה . מעבד 144 MHZ
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אבא שלי טס לארצות הברית בעוד כחודשיים ורציתי לדעת איזה דגם של מצלמה דיגיטלית להגיד לו לחפש אני מחפש משהו שיש לו 3.3 מגה פיקסל (בערך) זום אופטי, מסך אחורי וכרטיס זיכרון של לפחות 32 המצלמות שנתקלתי בהם ברשת היו של אולימפוס ושל סוני בעלות 3.3 מגה מישהו יכו להציע לי דגם מסויים שהוא מכיר את האיכות שלו...
-
- 8 תגובות
- 709 צפיות
-
-
הזמנתי את Hp photosmart 850 , הכל טוב ויפה. כבר שבוע וחצי אני מחכה, והיום התקשרו אליי מחנות שהזמנתי מהאינטרנט (הזמנתי מוואלה דרך איזה חברה, וידיאו 2 בי משהו כזה), ואמרו לי ככה: "תשמע, יש למצלמה הזאת בעיה שהיא לא קוראת כרטיסי זיכרון של 128 מגה, זה בעיה שמופיעה אצל כל מיני סוגי זיכרונות, וכדי לפתור תבעיה (והוא אמר שהוא מקווה שככה הבעיה תיפתר)- HP הוציאו פאצ' באתר שלהם שאני צריך להוריד את זה למצלמה ואז כנראה שיעלמו לי הבעיות וזה יקרא תזיכרון". השאלה שלי- מישהו נתקל בבעיה כזאת? זה לגיטימי כזה דבר? כיאלו אני קונה מצלמה עם באג, מה זה הטימטום?! שקלתי כבר לבטל תהזמנה או משהו, לא יודע זה הוריד לי תחשק מהמצלמה הזאת, אם למישהו שיש תמצלמה או יודע יכול לעזור ולהסביר לי אני אהיה מאו…
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איפה אפשר להשיג אותה בארץ? במחיר מוזל? אתר קניה או חנות? תודה!!!
-
- 3 תגובות
- 824 צפיות
-