עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by yanivu,

אני על סף רכישת מדפסת חדשה לשנה החדשה. אני מתלבט בין 2 דגמים: Samsung 4828FN או HP M2727NF הראשונה דגם ממש חדש ומגיעה עם טונר של 2000 דף מתוך 5000. מחיר מדפסת: 1700 שח. השנייה דגם ישן יחסית מגיעה עם טונר מלא של 3000 דף. ניתן להרחיב אחריות ל 3 שנים באתר הלקוח בתוספת של 460 ש"ח. מחיר מדפסת: 1350 שח. הכי חשוב לי DUPLEX וכרטיס רשת מובנה. מיועדת בעיקר להדפסה ואחרי זה סריקה בשחור לבן. מה אתם אומרים? תודה!

• 0 תגובות
    • 819 צפיות
  2. Started by mmicha,

שלום לכולם, אני סטודנט ואני רוצה לקנות מדפסת לייזר שחור לבן, בעיקר לטקסט אבל גם שיהיה מסוגל להדפיס בקטן לצורך נוסחאות וכו'. התכונות שהכי חשובות לי הן: 1. מחיר זול עד 350 ש"ח או אולי קצת יותר אם זה יתן לי תוספת משמעותית כדאית. 2. מחיר הדפסה לדף זול, כך שכל טיונר יהיה מסוגל להדפיס 2500 3000 דף. 3. טיונר חלופי שקל יהיה למצוא (זמין), לרכוש, להחליף וגם לא יקר. 4. מוצר אמין שיודע לעשות את העבודה. 5. רזולוצית הדפסה עדיף מעל 600 על 600, לנוסחאות וכל הסימונים הקטנים סביבם שמאוד חשובים ולא זניחים וכו'. 6. עדיף גם שיהיה אפשר לחבר את המדפסת ברשת, ולא רק דרך USB אבל לא חובה. שני מוצרים שאולי מתאימים הם: http://zap.co.il/model.aspx?modelid=479269 http://zap.co.il/model.aspx?modelid=15…

• 1 תגובה
    • 672 צפיות
  3. בס"ד שלום לכולם! אשמח אם משהו יכול ליעץ לי בבחירת מדפסת לייזר צבעונית לבית. אני מחפש משהו אמין וכמובן שיהיה חסכוני. רוב תודות על העזרה שי.

4. היי, אני מחפש נואשות מדפסת לייזר ש/ל משולבת פקס וכו' במחיר סביר - ללא הצלחה.. דרישות: 1. הדפסה דו צדדית 2. הדפסה איכותית וחדה! 3. טונרים לא יקרים/שנגרמים בשניה 4. הכי חשוב - שלא תעלה 1200 שקל!! תוכלו לסייע? תודה!

5. Started by tmp,

אממ אני צריך המלצה למדפסת פשוטה.. המדפסת תשמש לרוב רק להדפסת מסמכים .. בקשר לתקציב.. כמה שיותר זול :}

• 2 תגובות
    • 558 צפיות
  6. שלום רב, אני מתחיל ללמוד באוקטובר ואני צריך מדפסת .. רציתי מדפסת שיש לה גם סורק .. (משולבת) אני בעקרון אשתמש בעיקר בהדפסות שחור (טקסטים) אבל אני צריך גם צבעוני בשביל הגרפיקה שאני עושה .. איזה מדפסת "שותה" הכי פחות דיו ? ולאיזה מדפסת הדיו צבעוני\שחור הכי זול ? נ.ב. אני רוצה מדפסת עם ראש שחור בנפרד\ וראש צבעוני בנפרד(כל שלושת הצבעים בראש אחד) ... אודה לכם אם תענו לי בהקדם. שבת שלום לכם !

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. Started by tehnodrom,

הסתכלתי על כמה מדפסות עד עכשיו ראיתי שלוש מדפסות שנראות סבבה: Canon Pixma MP150 , Lexmark X7350 ,HP Officejet 5610 מה אתם חושבים עליהן? שווה את המחיר? האם יש הצעות למדפסות יותר טובות במחיר דומה ? בעקרון יש בהן פקס אבל אני לא צריך פקס מה שאני צריך זה מדפסת , סורק ומכונת צילום אם יש משהו טוב בלי הפקס זה עדיף תודה מראש מתן.

• 7 תגובות
    • 590 צפיות
  8. Started by yamamoto,

נכנסתי לזאפ וקיבלתי סחרחורת בקיצור צריך עזרה מאנשים שמבינים לשימוש סטודנט כמה דפים ביום עד 300 ש"ח

• 4 תגובות
    • 659 צפיות
  9. Started by Shoko,

שלום לכולם, אני מנסה להבין איזה מדפסת כדאי לקנות כבר שבוע. התקציב די גמיש. הדרישות הן : 1. wifi - שיהיה ניתן להדפיס\לסרוק דרך הרשת. 2. פקס - זו הסיבה שמחליפים את הקודמת 3. או שתהיה מדפסת מונוכרום או שתיהיה מדפסת שלא חייב שהצבעוני יהיה מלא על מנת להדפיס שחור לבן כמו שקורה ברוב המדפסות. התלבטתי בין לייזר להזרקת דיו, לפי מה שהבנתי הייתרונות של הלייזר הן שהטונרים לא מתייבשים כמו הדיו, וטונר מספיק להרבה יותר הדפסות (מצד שני יותר יקר אך לא כמו ההפרש בכמות ההדפסות לפי מה שאני מבין). השימוש הוא הדפסת כמה דפים ביום של אבא שלי לעבודה, אני מידי פעם מדפיס ללימודים, סריקה על בסיס שבועי בדרך כלל ופקסים מידי פעם כשצריך (פעם בכמה שבועות בממוצע). ההתלבטויות שלי עד עכשיו : hp 2645 ׳׳“׳₪׳¡׳…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  10. Started by genia,

/

• 2 תגובות
    • 620 צפיות
  11. Started by liad88,

שלום רב, אשמח לקבל עזרה ממבינים במדפסות. אני זקוק למדפסת בעלת המאפיינים הבאים: אפשרות להדפסה גם בDOS - עדיף הדפסה בשחור לבן מהירות גבוה עדיפה טווח מחירים: הכי זול שעדיין יעבוד טוב. אשמח לכל עזרה בנושא.

• 2 תגובות
    • 777 צפיות
  12. Started by קלוקיי,

שלום, אני מחפש מדפסת שראשי הדיו שלה זולים ושתעבוד בצורה טובה. התקציב שלי עד 250 שקלים תודה רבה .

• 3 תגובות
    • 925 צפיות
  13. Started by full_clip,

היי אני זקוק למדפסת לצרכיי לימודים להדפסת טקסטים ומעט תמונות הכי חשוב שהדיו יהיה זול ככה שHP יורד מהפרק הבנתי ש \ 1500וCanon נורא מומלצת מה ההבדל בינה לבין ה1600 שיותר זולה ממנה? והאם למישו יש המלצה אחרת במסגרת התקציב

• 0 תגובות
    • 529 צפיות
  14. Started by ronmar,

אני מחפש מדפסת משולבת שיהיה אפשר לחבר אותה לWIFI ולהדפיס+לפקסס מהאייפון... אני לא יודע מה המחירים של המדפסות האלו אז אני מחפש את הכי זולה וטובה אני מעדיף HP, הבנתי שהם הכי טובים. המדפסת היא לשימוש ביתי ואני מעדיף מדפסת לייזר הבנתי שגם הם הכי טובות

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by iib,

To Make a long story shot אין באיזורי תמיכה בADSL ומשרד התיקשורת עדיין לא אישר אינטרנט בכבלים בצפון (לפחות היכן שאני גר). ולכן גם למחשב הבא שלי שאקנה בעוד זמן לא רב אזדקק למודם טוב נחמד ויציב. אני לא ממש יודע מה יש לשוק היום להציע אבל חשוב שזה יהיה מודם "חומרה" כיוון שאני משתמש/ישתמש בלינוקס. איזה מודם אני רוצה? שאלה נוספת שיש לי היא האם מישהי מספקיות האניטרנט בארץ תומכת בתקן V.92? תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 655 צפיות
  16. Started by honore,

:jump: :jump: :lol: :lol: שלום לכולם, ראשית ברצוני לשבח את כל חברי הפורום על מקצועיותכם הרבה. למדתי מכם המון אני מחפש מחשב עבור חבר. המחיר המקסימלי עד 3500 ש"ח. יבוסס כמובן על מעבד AMD (אפשר גם DURON). המחשב ישמש לצרכי גלישה באינטרנט+הרצת יישומים משרדיים קלים ומדי פעם משחקים. המלצות יתקבלו בברכה... I'M NOT AFFRAID TO DIE.I JUST DON'T WANT TO BE THERE WHEN IT HAPPENS-WOODY ALLEN"

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. אני מתלבט בין הדגמים הבאים: ZIRE 7 tungsten E (הראשון). ipaq 3950 dell axim X5 300 mhz כל מה שאני צריך מהם הוא מזכרים, זכרון שיוכל להכיל הרבה מידע, ושיהיה voice recording. על מה אתם ממליצים? תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 557 צפיות
  18. אני רוצה מדפסת עם פקס וסורק עד 800 שקל ואני לא יודע איזה חברה הכי טובה? ומזה נחשב מדפסת טובה?

• 3 תגובות
    • 862 צפיות
  19. Started by buyom22,

אהלן ובוקר טוב יהודים יקרים..... טאני מעוניין מזה זמן לקנות מסך מחשב רחב במחיר מאוד גמיש ונכון לעכשיו מצאתי 2 מסכים צריך חוות דעת מקצועיות בעניין כגון : האם מופיע במסכים "הילה" מסביב לאיקונים ואוביקטים, חדות וכדומה המסכים הם : View Sonic VX2235wm and Mag BP2219FW אודה לתשובה

20. Started by newz,

לרגל נסיעה קרובה ברצוני לרכוש מצלמה דיגיטאלית אך לא יודע מה להחליט מרוב שפע ההצעות. לאחר סקירה קצרה מצאתי שני מכשירים שמשכו את עיני במיוחד והם: 1. Mustek MDC3000 שאמפיניו מופעים כאן: http://www.mustek.com.tw/html/prod_camra/mdc3000.html ומחירו בסביבות האלף מאה שקל. 2. Aiptek Pocket Cam 3M פרטים כאן: http://translate.google.com/translate?hl=en&sl=de&u=http://www.aiptek.ch/de-ch/dept_3.html&prev=/search%3Fq%3DPocket%2Bcam%2B3M%26hl%3Den%26lr%3D%26ie%3DUTF-8%26oe%3Dwindows-1255%26inlang%3Diw במחיר של 750 שקל אנא ממכם המליצו על מי מבניהם לבחור או האם יש לכם הצעות אחרות וטובות באותו סביבת מחיר ובעל מאפינים דומים. תודה רבה למשיבים.

• 0 תגובות
    • 752 צפיות
  21. Started by shaul,

איזה מבין השתים יותר טובה - FinePix 2600 של פוג'י - COOLPIX 2500 של ניקון עכשיו אם נגיד שאת הניקון אני יכול להשיג בכ1600 חדשה ואת הפוג'י אני יכול להשיג ב1600 משומשת אבל עם 128 מ"ב זיכרון, מה יותר כדאי לי?

22. Started by talikooo,

אבא שלי טס לארצות הברית בעוד כחודשיים ורציתי לדעת איזה דגם של מצלמה דיגיטלית להגיד לו לחפש אני מחפש משהו שיש לו 3.3 מגה פיקסל (בערך) זום אופטי, מסך אחורי וכרטיס זיכרון של לפחות 32 המצלמות שנתקלתי בהם ברשת היו של אולימפוס ושל סוני בעלות 3.3 מגה מישהו יכו להציע לי דגם מסויים שהוא מכיר את האיכות שלו...

• 8 תגובות
    • 713 צפיות
  23. Started by benor,

שלום אני מעוניין לקנות מצלמה בתקציב של עד 1500-1700 ש"ח הצילומים הם רק בשביל הכיף אין לי הרבה ניסיון בנושא של הצילום אבל בכל זאת אני רוצה שהצילומים יצאו ברורים ויפים. אז תמליצו לי בבקשה על מצלמות טובות שאתם מכירים בטווח המחירים האלה תודה! תודה, Benor!

• 9 תגובות
    • 929 צפיות
  24. Started by itay.h.,

אני צריך עזרה בבחירת מצלמה דיגיטלית בסכום נמוך - 500 ש"ח כי אני גם קונה צורב ולא נשאר לי עוד כסף............בקיצור היא לא חייבת להיות מקצועית אלא רק לצלם שטויות וחברים בבי"ס תודה מראש!!!!!!!!!!!!!!!

• 1 תגובה
    • 692 צפיות
  25. רציתי לקנות מצלמה דיגיטלית לבית, שתחליף את מצלמת הסטילס הרגילה, רק העניין הוא שאני לא מבין בגרוש בצילום ובכל הנתונים של המצלמות. אני מתכוון לצלם גם בחוץ וגם בתוך הבית, אז דיי חשוב שלמצלמה לא תהיה שום בעיות תאורה למיניהן עם 2 הצורות. חוץ מזה, אני יקנה מצלמה של 2.1MP ומעלה, וגם לא נראה לי שאני ינצל את ה 1600x1200 במידה ואני יקנה 2.1MP. התקציב, כמו שכתוב למעלה הוא עד 2000 שקל. אם תוכלו להציע לי מצלמות וגם להסביר עליהן טיפה בכלליות, אני יודה לכם מאוד.

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים