ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
שלום ישנה בעיה במדפסת שלי, לא מגיבה לפקודות שאני שולח לה, להדפיס דרך הוורד, כשאני מפעיל מחדש את המחשב אז זה מתחיל להדפיס. בעיה שחוזרת על עצמה. נסתי לפתור אותה עם התמיכת של HP אך ללא הצלחה. יש לציין שבדקתי מגע בחיבורים, ניתקתי-החזרתי אך הבעיה קיימת תודה לעוזרים WINDOWS 7 בעברית
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות את הסט BlueTrack 3000 של מייקרוסופט שעובד בתדר 2.4GHz אבל מפחד שיהיו בעיות בגלל שיש לי בחדר טלפון אלחוטי של יונידן שעובד באותו התדר. האם זה בעייתי?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי שני שאלות: יש לי סט מקלדת ועכבר אלחוזטיים לייזר וrf 2.4hgz teac sx-60 שעלה לי לפני 3 שנים כ250 שקל לאחרונה היה לי הרבה פאשלות עם המקלדת(למשל בזמן משחקים) והלחצן בעכבר נלחץ רק אם לוחצים ממש חזק או מוצאים את הנקודה המיוחדת אני ממש אוהב את העכבר ומחפש בדיוק עוד אחד כמוהו אולי דגם חדש יותר? על העכבר כתוב דגם sx-60 ועל העכברים שמוכרים בנפרד כתוב op 1400 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1016 או הדגם הכי חדש op 1700 שרוצים בשבילו 170 שקל כששסט חדש עולה 200 אני לא רוצה להוציא יותר מדי כסף על סט חדש smx-100 של מקלדת ועכבר רק בשביל העכבר איפה אני יכול למצוא עכבר בדיוק כמו אצלי? פשוט כחלק מסט קוראים לו sx-60 ובנפרד אין לי מושג 2: אני מתחיל לימודים עוד מעט ל…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי 4 מחשבים שמחוברים ביניהם עם KVM, יקר וטוב- Smart View IC-714. העכבר מחובר ל KVM בחיבור PS2. עד עכשיו עבדתי עם העכבר MX1000 (כבד וגדול מידי) בגלל בעיות ביד חזרתי למיקרוסופט פשוט ובסיסי. רכשתי M500 החדש-אך הוא לא עובד עם חיבור PS2 ולכן נאלצתי להחזיר לחנות. בחנות אחרת נאמר לי שה MX400 עובד עם PS2 בצורה תקינה, והזמנתי. יש לציין שאני חייב גלילה לצדדים, מבחינתי זה הכי חשוב (ונוחות כמובן). ה MX400 עובד עם ה PS2, אך התוכנה SET POINT לא מזהה עכבר- לכן כפתורי הגלילה לצדדים לא מגיבים. בחיבור ישיר ב USB לאחד המחשבים, זה עובד נהדר... כמובן שאין מה להתפשר, הרי אני חייב את ה KVM. (עם ה MX1000 לא הייתה שום בעיה,וזה עבד טוב יחד עם אותו KVM) מה הפיתרון?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, קניתי לאחרונה את הסט האלחוטי [מקלדת+עכבר] של לוג'יטק, הMK700 בחו"ל. בכל אופן, רציתי לדעת, כיצד אני יכול להדביק למקלדת עברית? היכן אפשר לקנות מדברות ללחצנים? ו\או האם יש חברות שמדביקות על המקלדת? תודה מראש...
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אם יש כאלה מבינכם שהתנסו, איזו מבין 2 מצלמות הרשת של לוג'יטק עדיפה: C 600 או Pro 9000 ? ( שתיהן כמעט אותו מחיר ).
-
- 1 תגובה
- 986 צפיות
-
-
-
אני מעוניין לקנות מדפסת משולבת יד שניה וראיתי כמה הצעות, כגון hp 6213 5610 5510 4580 איך אני מברר מה מתוכם יותר טוב ? האם מספר יותר גבוה זה אומר שזה דגם יותר מתקדם ?
-
- 1 תגובה
- 750 צפיות
-
-
במחשב מדיה סנטר יש לי סט אלחוטי של לוג'יטק מדגם logitech dinovo media desktop laser bluetooth והוא עובד מצויין אבל הבעיה היא שבזמן האחרון הגלגלת של העכבר שמגיע עם הסט הMX1000 לא מגיבה בשום משחק. אני לוחץ וזה לא עושה כלום. ניסיתי להוריד את התוכנה של המקלדת והעכבר וזה גם לא עזר. מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 837 צפיות
-
-
שלום האם אפשר להשתמש במצלמה כדי לצלם מסמכים ולהעביר אותם למחשב ברמה טובה במום סורק הצורך הוא צילום מסמכים נייד שיבוא במקום סורק כשנמצאים מחוץ לבית או למשרד אודה על הצעות ורעיונות
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
מה אתם אומרים על אלו?: M500 Corded Laser Mouse MX518 Gaming-Grade Optical Mouse
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
צקעך המלצה לעכבר למחשב נייד (lenovo g550 אם זה משנה) לחברה, העכבר טאץ' המובנה ממש לא נוח לה (וגם לא המקלדת, אבל זה סיפור אחר). היא אוהבת לעבוד על המחשב במיטה ובשולחן עבודה. ויש לה כף יד קטנה. בדרך כלל אני בעד לוג'יטק אבל בתחום של עכברים לניידים אני מבין ומסיק שמיקרוסופט עדיפה. התקציב עד 150 ש"ח. חנויות אופצונליות: באג,אופיס דיפו,פנדה,אייבורי,קי אס פי. דף שיעזור לכם- מסודר לפי מחיר מהנמוך לגבוה - http://www.ivory.co.il/category.asp?catcode=412&OrderBy=saleprice . חשבתי על Microsoft Wireless Mobile Mouse 4000 שעולה בול 150 ש"ח. אם יש עכבר אחר מומלץ ועדיף בפחות מחיר, גם מתקבל. תודה ושבוע טוב.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
מחפש מקלדת עם חיבור USB ועם כניסת USB שאוכל לחבר בה DOK מעדיף מקלדת עם שוליים צרים ככל האפשר ולא כמו המקלדות הענקיות של microsoft שתופסות חצי מהשולחן. משהו בגודל הזה: http://angelo.mandato.com/wp-content/uploads/2008/02/dell-multimedia-keyboard.jpg ועדיף זול ככל האפשר תודה[br]פורסם בתאריך: 5.07.2010 בשעה 14:48:40 עזרה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, ברשותי מדפסת HP officejet J4580. קניתי דיו לא מקורי, הכנסתי את המחסנית והמדפסת הציגה הודעת שגיאה בה כתוב שמיכל הדיו ריק לחלוטין. האם זה מכיון שמדובר בדיו לא מקורי? זו בעיה ידועה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
היי לכולם, יש לי כרגע מקלדת של NEC מאיזה מחשב שקניתי לפני 10 שנים מP1000 (לפני שהבנתי במחשבים) ואני חושב שהגיע הזמן להחליף אותה.. ראיתי שיש מקלדות נחמדות עם אורות באותיות ממש התלהבתי מזה. ישתלב טוב עם המארז שלי TT ELEMENT G על מה אתם ממליצים? למישהו שהוא מתכנת בשעות הבוקר וגיימר בשעות הלילה?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני כותבת כי יש לי בעייה עם המפצל הנוכחי שלי. קניתי מפצל בזמנו עם 11 יציאות כי חשבתי לעצמי לשים את כל הביצים בסל אחד. המפצל כולל מקור חשמל חיצוני וכמובן הינו 2.0. לצערי אני מרגישה כבר כמה זמן שהוא מזייף. שהתקנים שמחוברים אליו איטיים. אני מחפשת בנרות המלצה למפצלים אמינים יותר, שיכולים לתת שירות טוב בו זמנית לכמה התקנים אבל אני גם תוהה אם פשוט יש התקנים שלא מומלץ בכלל לחבר אותם לרכזת חיצונית ועדיף שיחוברו לספינת האם.... אז קודם כל הבעיות העיקריות שהיו לי הם עם פריקת תמונות מכרטיס הצילום שלי דרך הרכזת - בעיות של ניתוקים ואיטיות שנפתרו ברגע שהעברתי את הכרטיס ליציאות של המחשב, אבל לא יכולה להגיד שזה פתרון ממש נוח. קורא הכרטיסים שלי די רחב במבנה שלו, ולמרות שאני מחברת אותו ביצי…
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
ה-G9 שלי כבר מתקלף כולו ומחפש תחליף - חשוב שתהיה הגלגלת שמסתובבת באופן חופשי. מנסיון גם עם ה-G5 (שיש G500 באותה הצורה) - אני מעדיף עכבר גדול יותר, וכך הגעתי למועמדים הרשומים בכותרת. מה ההבדלים בין העכברים שגורמים להפרש מחירים כה משמעותי בינהם?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני רואה שיש מצלמה ולא מצליח להפעילה.אשמח אם מישהו יכול לעזור לי בהפעלתה .או טלפון של תמיכה של החברה תודה
-
- 1 תגובה
- 736 צפיות
-
-
היי, אני מתלבט בין הלוג'יטק C905: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=745881 למיקרוסופט VX3000: http://www.microsoft.com/hardware/digitalcommunication/productdetails.aspx?pid=001 אם כמובן יש המלצה על מצלמה אחרת אשמח לדעת. תודה.[br]פורסם בתאריך: 18.07.2010 בשעה 12:42:17 שמתי לב עכשיו שגם יש מצלמות שתומכות ב- HD (720p כדוגמת המצלמה הבאה:http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=8918&perur=2&t=7&c=190 האם כבר שווה ללכת על מצלמות שתומכות ב- HD או שזה סתם "גימיק"?
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
היי קניתי לאח שלי לא מזמן עכבר MX110 בבאג. היום הוא פשוט הפסיק לעבוד (ניסינו להחליף סוללות\לחבר במחשב אחר) . יש עליו עוד אחריות אבל לא נראה לי שהם כבר מוכרים את הדגם הזה.. מישהו יודע מה הנוהל של מימוש האחריות במקרה זה?
-
- 1 תגובה
- 744 צפיות
-
-
-
אני מחפש עכבר אלחוטי למחשב נייד שלי ושמתי עין על הטכנולוגיה של עכברי בלוטוס שישר עובדים בלי שום סטיק שצריך לשים בUSB. עכשיו ראיתי ב170 שקל בKSP את העכבר הנ"ל, מה דעתכם? http://www.logitech.com/en-ca/mice-pointers/mice/devices/3287 קודם כל ממה שהבנתי אפשר עם התוכנה SetPoint של לוג'יטק לכוון מחדש את הלחצנים? והאם כדאי ללכת עליו ב170 שקל או שיש משהו אחר מומלץ יותר? לירון
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
מקלדת ועכבר Microsoft, Wireless Laser Desktop 6000 V3 http://www.officedepot.co.il/catalog...124301&pr=&N=2 פה זה הפרטים שלו, מזמן רציתי לקנות אותו, אתם ממליצים? העכבר נראה נוח וכך גם המקלדת. השימושים שלי זה גלישה באינטרנט ומשחקים[לא כבדים, פעם בשבוע ככה יריות או MMORPG] מה אתם אומרים?
-
- 1 תגובה
- 856 צפיות
-
-
שלום. אני מחפש עכבר גדול שיתלבש לי על היד, יהיה מחברה איכותית[RAZAR,MICROSOFT, LOGITECH] אם יש סט[שאפשר לקנות גם עכבר וגם מקלדת ביחד] אז אין לי בעיה, תמליצו לי גם על מקלדת שתהיה שקטה, נוחה, בלי הרבה מקום שיכנס אבק בין המקשים ואם רגליות יחסיות גבוהות כי אני אוהב את המקלדת שלי כלפי מעלה כזה, שתהיה נוחה ליד, חשוב שיהיה גם עברית במקלדת. כרגע יש לי עכבר חוטי ומקלדת אל חוטית, לא משנה לי אם תציעו אלחוטי או חוטי, העיקר שאם חוטי אז החוט לא יהיה קצר מידי, כי העכבר של TEAC ב40 ש'ח שיש לי קצר רצח. שימושים: גלישה באינטרנט, משחקי יריות/MMORPG מידי פעם. תקציב:עד 500 ש'ח כולל מקלדת ועכבר. אם בנפרד אז עכבר בסביבות 300 ש'ח, מקלדת בסביבות 200. או שתשחקו עם זה..
-
- 1 תגובה
- 826 צפיות
-
-
שלום רב, קיבלתי מתנה מארה"ב מדפסת HP דגם 7283 ALL IN ONE. למדפסת 6 ראשי דיו, 5 צבעוניים ושחור. המדפסת הגיעה עם ראשי דיו שהמספר הטבוע עליהן הוא 02. שני צבעים נגמרו וקניתי באופיס דיפו שני ראשי דיו מקוריים של HP אך מספרם 177(לא קיימים 02) עפ"י מה שהצלחתי לקרוא ברשת גם 177 אמור להתאים למדפסת זו וזה המספר של הראשים שמתאימים לאזור שלנו ואילו 02 זה מה שנמכר בארה"ב. האם מישהו יכול להסביר לי איך לשנות את ההגדרות של המדפסת כדי שתעבוד עם הראשים החדשים כי כרגע יש לי הודעה שהראשים שהחלפתי אינם מתאימים למדפסת זו... בתודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-