עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by eti.hemia,

שלום רב, אני סטודנטית שנדרשת להדפסות רבות של חומר לימודים כמו כן לסריקות רבות של חומר הלימוד. מחפשת מדפסת שניתן לסרוק בה ציבעונית באמצעות FEEDER וכמובן גם לצלם חומר דרך הפידר. חשוב שעלות ההדפסה לדף תהיה זולה וחשוב שיהיו בה כניסות לכרטיס זיכרון כאשר סורקים. מומלץ שיהיה לה אורך חיים ארוך ושתהיה אמינה. לא חשובה לי מהירות ההדפסה ולא חשוב אם יהיה פקס. אשמח לשמוע המלצות והצעות (גם לייזר ציבעונית נילקחת בחשבון). התקציב שלי הוא עד 1500 . תודה מראש .

• 1 תגובה
    • 759 צפיות
  2. Started by deking,

הכנסתי את הדיסק לפני שחיברתי את הגיימפד ואז הוא רשם לי הודעה שאני צריך sp1 או sp2 כדי להתקין ויש לי sp3.. מה לעשות?!

• 1 תגובה
    • 746 צפיות
  3. Started by מסבחה,

מצאתי בארון Microsoft Sidewinder gamepad ישן, עם חיבור 15 פין, כולל דרייברים לחלונות 95! מישהו רוצה? אני נמצא באיזור רמת גן. חינם חינם, כל הקודם זוכה. תמונה:

4. שלום, אני מעוניין לקנות את הסט BlueTrack 3000 של מייקרוסופט שעובד בתדר 2.4GHz אבל מפחד שיהיו בעיות בגלל שיש לי בחדר טלפון אלחוטי של יונידן שעובד באותו התדר. האם זה בעייתי?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  5. Started by X-It,

אתם יכולים לתת לי את האתר הזול ביותר שאפשר לרכוש בתוכו את העכבר של לוגיטק MX510 תודה מראש...

• 1 תגובה
    • 611 צפיות
  6. מחשב נייד ללא יציאת s-video...... איך ניתן לחבר לטלויזיה ? חייב לשלוח מפרט או דוגמה דחוף לחו"ל תודה

• 1 תגובה
    • 561 צפיות
  7. עכברים או מקלדות, העיקר שזה יכנס למזוודה בדרך חזרה הביתה בעצם, לא מוגבל רק לאמצעי קלט. כל דבר שרכישתו היא שווה לי יותר אם אני קונה בארה"ב... וכמובן במחירים שלא דורשים קנסות כבדים במידה והתיק שלי יפתח במכס... תודה מראש למי שעוזר.

• 1 תגובה
    • 835 צפיות
  8. Started by A_D,

האם ביג טייפון יכנס למארז הזהhttp://www.antec.com/us/productDetails.php?ProdID=81800?

• 1 תגובה
    • 565 צפיות
  9. Started by nadavbu,

אני מחפש מדפסת משולבת עם פקס בתקציב של עד 500 ש"ח. לא ממש חשוב החברה, אבל עניין מחיר הדיו והחסכוניות מאוד חשוב.

• 1 תגובה
    • 683 צפיות
  10. Xerox PE16 הדגש הוא על הדפסת לייזר ופקס, מכונת צילום זה רק משפר את הנושא. המליצו לי על ה-brother בלי לפרט מה דעתכם?

• 1 תגובה
    • 569 צפיות
  11. Started by krabby,

..

• 1 תגובה
    • 736 צפיות
  12. Started by asaf16,

תקציב- 350. חשבתי על 2 אופציות, http://www.lamir.co.il/product.asp?product=9073 http://www.lamir.co.il/product.asp?product=6441 מה עדיף מבין השתיים? האם יש לכם סט עדיף להציע בתקציב הנ"ל? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 709 צפיות
  13. ** הבעיה נפתרה ** היי, יש לי בדירה מדפסת canon דגם כמו בכותרת התומכת בחיבור לראוטר באמצעות פרטוקול WPS. כמו כן, יש לי Hotbox. עשיתי הכל כמו שכתוב במדריך של המדפסת וחיברתי בין המדפסת ל Hotbox באמצעות ה WPS. באחד המחשבים בדירה (עליו מותקן וינדוס 8) הכל עובד כמו שצריך, כשרוצים להדפיס מסמך המחשב פשוט "רואה" את המדפסת בתור מדפסת תקינה ומחוברת . ניתן לשלוח להדפסה, לסרוק וכו' בצורה אלחוטית לחלוטין. הבעיה היא במחשב השני (עליו מותקן וינדוס 7). המחשב מזהה את המדפסת בתור offline למרות שהמדפסת דלוקה ולפני שנייה הדפסתי עם המחשב השני. ולדעתי המחשב בכלל מראה שהמדפסת קיימת כי הוא התחבר אליה דרך USB בעבר והיא שמורה אצלו, ולא בגלל שהוא מזהה אותה ברשת. מה יכולה להיות הסיבה לבעיה זו ? תוד…

• 1 תגובה
    • 2.8k צפיות
  14. Started by ilanb0,

יש לי מחשב משרדי עם מקלדת ועכבר אלחוטיים של מיקרוסופט מסוג RF (המקלדת קולטת שידור ממשדר קטן המחובר למחשב בחיבור USB רגיל. למקלדת יש "מצב רוח". לפעמים מקלידה בלי בעיה, עפ"י רוב מפספסת תוים כאשר מקלידים קוד כניסה - משהו מוזר ביותר. אני מוצא עצמי הרבה מאד פעמים מתקן טקסט כדי שייצא נכון. אז החלטתי לפזול לאחרות וראיתי שהוזכרו המקלדות של לוג'יטק - MK. מה בעצם ההבדלים בין הסוגים השונים של הדגם הזה (MK)? יש 220, 250, 650 וכול'. כלומר, מה בעצם השיפור שנמצא בדגמים היקרים יותר?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  15. השאלה בכותרת תודה מראש ספק איכותי חובההה(DUAL OPTERON לחוץ בתקציב)

• 1 תגובה
    • 749 צפיות
  16. טוב אני צריך את הספק הכי טוב שאתם יכולים להביא לי מבחינת זרימת אוויר, וסרלקציה , בהתחלה חשבתי על ה chenbro , אחר כך CI-6A19 Black ,אבל ראיתי שזרימת האוויר שם לא משהו, דרך אגב ככל שהמארז יותר גדול זרימת האוויר יותר טוב, נגיד אני קונה full tower, הזרימה יותר טובה משל midi? עכשיו , אני רוצה שתמצאו לי מארז מצידי הכי מגעיל בעולם רק ביצועיסט מעולה , אני מתכנן oc כבד, אם תמצאו לי מארז טוב +מאוררים לחוד לקניה גם טוב. טוב הבנתם תודה coolmeen

• 1 תגובה
    • 598 צפיות
  17. Started by demultiplexer,

מי יודע איפה אפשר לקנות אותו ומה המחיר שלו בערך ?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  18. Started by avihay,

אל תשכחו לקחת בחשבון: מחיר, ביצועים ויציבות.

• 1 תגובה
    • 854 צפיות
  19. Started by RubricalTwo,

שלום קודם כל אני חדש בפורום אז תקבלו אותי בברכה ;D ! ועכשיו לעניין אני לפני חצי שנה רכשתי מKSP את האוזניות 7H USB ומאוד נהנתי מהם רק דבר אחד כל חודש הייתי צריך ללכת לקנות כי הם נהרסו והם החליפו לי כל פעם לחדשות אז החלטתי שנמאס לי ללכת כל פעם וגם הם כבר לא מייבאים את האוזניות האלה אז שאלתי אותם אם אפשר להחליף לאוזניות אחרות והם אמרו שזה אפשרי עכשיו אני לא יודע איזה אוזניות לקחת. חשבתי על SSS V2 USB או על הMegalodon מה אתם אומרים יותר טוב?? אני גם פתוח להצעות אחרות אם יש לכם משהו יותר טוב להביא. ועוד משהו המחיר לא כזה חשוב כי ה7H עלו לי 575 אז להוסיף 75 למגלודון לא אכפת לי ואם אני אקח אוזניות יותר זולות אני אדרוש זיכוי לקנייה בחנות.. גם לא אכפת לי להוסיף עוד קצת כסף אבל…

• 1 תגובה
    • 673 צפיות
  20. Started by EliranB,

^^^^^

• 1 תגובה
    • 607 צפיות
  21. Started by Imtheman,

יש לי אוזניית בלוטוט' iqua BHS-603 יש אפשרות לחבר אותה למחשב ולהשתמש בה בתור אוזנייה לסקייפ ?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  22. מישהו יודע איפה אפשר לקנות בכמות מסחרית משטחים לעכבר עם הדפסה (ממוחשבת, על בסיס .jpg) במחיר זול?

• 1 תגובה
    • 805 צפיות
  23. Started by zag_zag,

אני מחפש סורק לסריקת תמונות (איכות בינונית, לא משהו רציני מדי) ומסמכים. עריכה: ההודעה נמחקה, נא להסתכל בהודעה הבאה. סליחה על הבלגן

• 1 תגובה
    • 685 צפיות
  24. אני מתלבט בין הדגמים הבאים: ZIRE 7 tungsten E (הראשון). ipaq 3950 dell axim X5 300 mhz כל מה שאני צריך מהם הוא מזכרים, זכרון שיוכל להכיל הרבה מידע, ושיהיה voice recording. על מה אתם ממליצים? תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 580 צפיות
  25. Started by naoriko,

אני מעוניין לקנות מקלדת למשחקים וכמובן לכל שאר השימושים, עכשיו יש לי המון התלבטויות בין מכנית או לא מכנית חשבתי לקחת את המקלדת G510 של לוג'יטק מה אתם אומרים?, או שעדיף מכנית? מה אתם ממליצים?

• 1 תגובה
    • 922 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.