עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. ברשותי דרייבר סכזי גרסה 1.5 ודרישת המערכת היא 2.35 ע" מ להפעיל את הצורב מ"ס הכרטיס :AEC 6710S .מ"ס הציפ הוא:ATP :8701U-C אודה למי שיוכל לעזור לי

2. Started by Aries,

אני מקווה שהנושא הזה מתאים לפורום הזה ספק 400W גנרי יחזיק? P4 2.6GHz B 512DDR Gigabyte GA-8IPE1000L Intel 865PE Radeon9800 כרטיס קול 5.1 של קריאטיב שתי HDים DVD של סאמסונג Lite-On 52/32/52 Retail CD-RW ומארז עם 5 מאוררים יחזיק כזאת מערכת?

3. Started by Moo,

ראיתי את המארז הזה ב TECHTV. הוא נראה חבל על הזמן. יש למישהו אותו ? לפי התמונות באתר הוא נראה חבל על הזמן. תמונות: איך אפשר להשיג אותו? תודה!

• 6 תגובות
    • 780 צפיות
  4. Started by sefid1,

אני מתלבט איזה גיימפאד לקנות. איך זה? (Logitech® Cordless Rumblepad)

• 0 תגובות
    • 539 צפיות
  5. Started by tomersh1,

אני מחפש לקנות מארז עם ספק למחשב P4 ואני מתלבט בין המאזים הבאים: 1.Compucase-HEC Midi Tower CI-6A19 BLACK Front USB 300W Case Compucase-HEC Super Midi Tower CI-6919 Front USB 300W Case 2. AOpen QF50C Front USB & Audio 300W Purple Case w/Window AOpen QF50C Front USB & Audio 300W Black-Silver Case w/Window AOpen H600B Front USB & Audio (300W FSP) Black Case w/Window מישהו יכול להסביר מה ההבדלים בינהם ?

• 1 תגובה
    • 564 צפיות
  6. Started by Parallel,

יש להם מארז שנראה נחמד מאוד H600 black window והייתי רוצה לדעת איך הספק האם הוא אמין וטוב { ובנוסף האם יכול להחזיק הרד דיסק של 40 גיגה, עוד הרד דיסק של 120 גיגה, רדאון 9800 ,לוח אם p4p800 deluxe ,..בנוסף 4 מאווררים, וקטודה אחת..אני חושב שהספק הוא 300 ואט לא כתוב באתר של הדובים איזה ספק זה}...הסיבה היחידה שאני מתלבט ביניהם לבין compucase היא בגלל הספק כי המארז של Aopen נראה הרבה יותר טוב וממש טיפה יותר יקר מסדרת ה-6919 וה-6A19 של compucase תודה רבה

• 7 תגובות
    • 742 צפיות
  7. Started by Sma1,

שלום לכולם [glow=red,2,300]ושנה מצויינת![/glow] הייתי רוצה לשמוע הערות והארות לגבי מדפסת משולבת lexmark x1130 תודה מראש ושוב, [glow=red,2,300]שנה טובה![/glow] :dance:

• 3 תגובות
    • 984 צפיות
  8. Started by User_Name,

שלום לכולם! האם יש פה מישהו שיש לו את הסורק HP 3500c , ויכול לתת לי את מידותיו? (אורך, רוחב גובה) חיפשתי באתר היצרן אבל לרוע המזל זה באינצ'ים... תודה!

• 4 תגובות
    • 693 צפיות
  9. Started by den,

אני רוצה לקנות מכשיר משולב ויש לי כמה שאלות: 1)מכשירים משולבים מגיעים לרמה של מדפסת וסורק רגילים? 2)לאן מחברים את הפקס? 3)על איזה מכשיר אתם ממליצים בסביביות ה-1000 ש"ח?

• 1 תגובה
    • 729 צפיות
  10. Started by 1,

אני מחפש, או יותר נכון אמא שלי אמרה לי לחפש מצלמה דיגיטלית לתמונות, שהתמונות יהיו באיכות טובה ושהזיכרון יהיה גדול. הטווח מחירים כרגע אין לי כי אמא שלי מוכנה להשקיע כמה שצריך בשביל מצלמה טובה ואיכותית. יש לכם רעיונות?

• 12 תגובות
    • 981 צפיות
  11. Started by game kILLer,

מי שיכול לתת לי הסבר קצר והמלצה לUPS איזה חברות מובילות יש טווח מחירים וכו...

• 2 תגובות
    • 603 צפיות
  12. Started by NuKe007,

כמו בכותרת, על איזה ספק הייתם ממליצים שיהיה זול ככל האפשר ועם זאת משהו עם שם שאני אוכל לסמוך עליו שלא מחר בבוקר אני אצטרך לקנות חדש בגלל שאני אשמע רעשים מהמאוורר שלו

• 1 תגובה
    • 524 צפיות
  13. Started by jj516,

אני כבר ממש מתוסכל, אני מחפש כבר המון זמן מארז מסוג זה (לשרתים אך לשימוש ביתי) בגובה של עד 47 ס"מ. ראיתי שהמארז Enermax CS-10182-SA Case - http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_329&products_id=4676 יצא בחנויות אצלנו בארז ומיד בדקתי את גובהו, בדקתי כמה reviews וגיליתי שהוא בגובה של 42 ס"מ - http://www.tech-dreams.com/reviews.php?id=100&pg=0 http://www.wavesonic.com/products/server_case/server_case.htm אבל באתר של enermax כתוב לי שהוא 52, מה הגובה האמיתי שלו ואיך אני יכול לבדוק?

• 1 תגובה
    • 647 צפיות
  14. Started by G-BOY10,

אני מחפש המצלמה לסורק טוב יחסית שעובד על USB (מומלץ גם תמיכה ב-USB2) אני לא מחפש משהו משוכלל בעל סריקת DPI גבוה מאוד אלא משהו ממוצע בשביל לסרוק מסמכים, תמונות וכו'... מה הדבר הכי טוב והכי זול שאתם מציעים לדרישות שלי?? תודהמראש!!

• 2 תגובות
    • 649 צפיות
  15. Started by iCeCuBe,

יש לי מקלדת BTC 5199 והחוטים שמחברים בין המעגל החשמלי שבתוכה ובין המחשב התנתקו מהמעגל החשמלי. החוטים הם אדום, ירוק, לבן וצהוב. עכשיו כדי שהמקלדת תעבוד אני רוצה להלחים אותם מחדש אבל הבעייה היא שאני לא יודע איזה חוט מתחבר לכל אחת מ-4 הנקודות. אולי מישהו יודע או יודע איפה אני יכול למצוא תשובה? (ובבקשה אל תגידו לי לקנות חדשה כי זה לא עוזר) תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 797 צפיות
  16. Started by Aganathon,

אני רוצה לבקש מאבא שלי שיקנה לי סט אלחוטי של לוג'יטק בארה"ב, מהסיבה הפשוטה שהם עולים שם פחות מחצי. האם יש דרך להוסיף אותיות עבריות למקלדת - כאלה שמגרדים ?? מדבקות שקופות ? אם כן מישהו יודע איפה אפשר להשיג כאלה ?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. האם זה מזיק לעדשה או מזיק לאיזה רכיב כי הפלאש היה מכוון ברמה בנונית אבל עדיין מאוד חזק ומסנוור וצילמתי איתו ממש קרוב אז ני פוחד שקרה משהו לעדשה האם זה בסדר? תודה

• 2 תגובות
    • 677 צפיות
  18. שלום לכולם, קנינו מצלמת וידאו דיגיטלית מסוג GA-D30AG של JVD(היא Mini DV), ואלו הנתונים: .6 Bright lens 680,000 Pixel CCD Digital CyberCam Video Camera 2.5" High Resolution, 270-degree rotating LCD color monitor 700X Digital Hyper Zoom with Spline Interpolation 16X Optical Hyper Zoom Digital Image Stabilizer Power-Linked Operation Black/White Viewfinder 16x9 Squeeze Mode PCM Digital Stereo Audio Iris Lock Wide Mode Manual focus, Exposure, and White Balance modes Black Fader Digital Wipes and Fades Variable-speed Shutter (1/500,1/250, 1/100, 1/60 sec.) High Density Image Recording, Mini DV NTSC (SD specifications) BN-V408U 800 mAh Lithium-ion, High Cap…

• 0 תגובות
    • 768 צפיות
  19. Started by fux,

משהו אחר? תודה

• 2 תגובות
    • 638 צפיות
  20. Started by amirn,

היי מבקש המלצה למדפסת לסטודנט (בעיקר להדפסת טקסטים) תכונות: - קלות שימוש, ואיכות בנייה טובה (שלא תתקלקל כל יומיים) - אחזקה (דיו) זולה - איכות הדפסה סבירה+ גם ב DRAFT תודה

• 3 תגובות
    • 611 צפיות
  21. חברה למי שיש את המצלמה הזאת או שיודע אם יש במודל הזה צמצם אורות בבקשה תלמדו אותי איך להפעיל את זה. ומה השיטה הטובה ביותר לצלם במועדונים ובהופעות? תודה :-*

• 1 תגובה
    • 643 צפיות
  22. היום בשעה 12:45 בבוקר בדיוק המחשב התכבה ואחרי בדיקה גיליתי שהספק התקלקל ולקח איתו גם את הלוח אם והמודם ADSL שלי עוד לא הספקתי לבדוק את הזכרון והמעבד..מקווה שלא קרה להם כלום! ועכשיו לשאלת השאלות...איזה ספק לקנות?? אני מעדיף שיהיה זול אבל יותר חשוב שיהיה אמין! שיהיה לפחות 350W ואם הוא יקר (מעל 200-250ש"ח) אז שיהיה עם 2 מאווררים... והמקסימום 350ש"ח מה דעתכם על הספק הזה: http://www.topower.com.tw/home/atx_400ssa.htm אמנם הוא יקר אבל משום מה הוא נראה לי שווה אבל תגידו לי את דעתכם! ומה עם הספק של TSUNAMI 350W שעולה זול, אני יודע שהוא יותר אמין מסתם ספק ג'נרי אבל כמה הוא שווה? אני גם רוצה שתתיחסו לספקים אחרים חוץ משל HEC כי כולם כאן תמיד ממליצים על HEC אבל כבר היו איתו …

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by benor,

נהרסה לנו מצלמת מינולטה בת 10 שנים, אמרו לנו שלתקן אותה זה יעלה 600 שקל. על איזו מצלמה אתם ממליצים לקנות עד 600 שקל?

• 2 תגובות
    • 594 צפיות
  24. Started by MoRtZkInG,

אבא שלי החליט לשדרג לWINXP, המחשב שלו זה המחשב שאליו מחובר כל הציוד ההיקפי בבית וכהלכתי לאתר של UMAX גיליתי שאין להם דריוורים לסורק שלי (600P) לWINXP. למישהו הפיתרון? מה לעשות איך להפעיל, מה?

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. היי קניתי מהאתר של פנדס את המארז של ציפטק השחור הענק כולל חלון רציתי לדעת עם זאת הייתה בחירה נכונה והעם הוא מגיע עם חור בחלון למאורר המארז עדיין לא אצלי אך צריך להגיע במשלוח....

• 5 תגובות
    • 739 צפיות

דיונים חדשים בפורומים