ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
אני מיתלבט איזה מארז ליקנות עד 400 שייח אולי אתם תוכלו לייעץ לי מה הכי שווה עכשיו קנייה? אני צריך מארז לאוברלוקניג שתהיה בו זרימת אויר טובה ולא full tower לזה אין לי מקום ותקציב.
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מישהו מהמשפחה נוסע למזרח הרחוק, ודוד שלי החליט שהוא יזמין ממנו מצלמה דיגיטלית. יש לציין שאני לא יודע כלום, והוא יודע עוד פחות אז אם אפשר לקבל המלצות בנוגע למצלמות (מחיר בינתיים לא משנה כי שם אפשר להשיג הכל בזול), וכמו כן הקריטריונים לקביעת איזה מצלמה טובה יותר מחברתה. תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 630 צפיות
-
-
היי כולם אני ואח שלי רוצים לקנות מדפסת טובה אז ככה כמה שיותר זול יותר טוב.. אפילו נגיד סתם ב200 שקל(אני יודע שלא יהיה אבל...) אבל כמה שיותר זול יותר טוב ושיהיה טוב לא משנה שיהיה אפילו 250 אבל שיהיה טוב הכי טוב ושיהיה טוב... (אמרתי 20 פעם אותו דבר רק שתבינו בדיוק מה אני רוצה)
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
בוקר טוב, אני זקוק למצלמת אינטרנט כדי לבצע video conference עם טיוואן (עיניני עבודה). על איזה מצלמה הייתם ממליצים ? אני צריך גם אופציית זום למצלמה. בתודה מראש, יוסי
-
- 4 תגובות
- 628 צפיות
-
-
אני מעוניין לקבל חוות דעת על המכשיר הנ"ל.
-
- 2 תגובות
- 582 צפיות
-
-
שמעתי כאן שהספק הזה די אמין אבל אני רוצה לדעת בביטחון שהוא יחיזק לי את כל הדברים האלה! R9700 PRO+1 GENERIK FAN 80mm+volcano 6 fan 60mm+cdrw+cd-rom+Smart Fan2 עכשיו יש לי את אלה והוא מחזיק מצויין השאלה אם הוא יוכל גם להחזיק את מה שאני רוצה לקנות עכשיו!!??????? Coolermaster Musketeer Fan Control Panel Thermaltake Blue+Green+Red TriLight Cathode Spire NeonRing +80mm Fan יחזיק??
-
- 10 תגובות
- 760 צפיות
-
-
ברשותי דרייבר סכזי גרסה 1.5 ודרישת המערכת היא 2.35 ע" מ להפעיל את הצורב מ"ס הכרטיס :AEC 6710S .מ"ס הציפ הוא:ATP :8701U-C אודה למי שיוכל לעזור לי
-
- 1 תגובה
- 561 צפיות
-
-
אני מקווה שהנושא הזה מתאים לפורום הזה ספק 400W גנרי יחזיק? P4 2.6GHz B 512DDR Gigabyte GA-8IPE1000L Intel 865PE Radeon9800 כרטיס קול 5.1 של קריאטיב שתי HDים DVD של סאמסונג Lite-On 52/32/52 Retail CD-RW ומארז עם 5 מאוררים יחזיק כזאת מערכת?
-
- 1 תגובה
- 545 צפיות
-
-
היי אני מתכוון לקנות מצלמת 2MP איכותית ומתלבט בין שלושתן: כולן בערך באותו טווח מחירים - אך אני יסדר אותן מהיקרה לזולה Cannon A60 Nikon 2100 Cannon A40 סדר העדיפויות שלי הוא בערך כזה (יכול להיות שיש שיקולים שלא חשבתי עליהם עכשיו) מסודר מהשיקול הכי חשוב לפחות חשוב ... 1. איכות תמונה . 2. צילום לילה (פלאש איכותי כמה שיותר) . 3. צילום ווידאו (רצוי מאוד עם קול) שבאמת נראה כמו ווידאו - ולא מצגת 4. מחיר (למרות שלא הכי קריטי לגביהן) זהו בנתיים .... למישהו יש המלצות, או הערות בנושא ?
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ראיתי את המארז הזה ב TECHTV. הוא נראה חבל על הזמן. יש למישהו אותו ? לפי התמונות באתר הוא נראה חבל על הזמן. תמונות: איך אפשר להשיג אותו? תודה!
-
- 6 תגובות
- 787 צפיות
-
-
אני מתלבט איזה גיימפאד לקנות. איך זה? (Logitech® Cordless Rumblepad)
-
- 0 תגובות
- 546 צפיות
-
-
אני מחפש לקנות מארז עם ספק למחשב P4 ואני מתלבט בין המאזים הבאים: 1.Compucase-HEC Midi Tower CI-6A19 BLACK Front USB 300W Case Compucase-HEC Super Midi Tower CI-6919 Front USB 300W Case 2. AOpen QF50C Front USB & Audio 300W Purple Case w/Window AOpen QF50C Front USB & Audio 300W Black-Silver Case w/Window AOpen H600B Front USB & Audio (300W FSP) Black Case w/Window מישהו יכול להסביר מה ההבדלים בינהם ?
-
- 1 תגובה
- 575 צפיות
-
-
יש להם מארז שנראה נחמד מאוד H600 black window והייתי רוצה לדעת איך הספק האם הוא אמין וטוב { ובנוסף האם יכול להחזיק הרד דיסק של 40 גיגה, עוד הרד דיסק של 120 גיגה, רדאון 9800 ,לוח אם p4p800 deluxe ,..בנוסף 4 מאווררים, וקטודה אחת..אני חושב שהספק הוא 300 ואט לא כתוב באתר של הדובים איזה ספק זה}...הסיבה היחידה שאני מתלבט ביניהם לבין compucase היא בגלל הספק כי המארז של Aopen נראה הרבה יותר טוב וממש טיפה יותר יקר מסדרת ה-6919 וה-6A19 של compucase תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 752 צפיות
-
-
אז ככה, הסתכלתי גם על לוגיטק וגם על מיקרוסופט כברירות מחדל לעכברים, אבל לא מצאתי את מה שרציתי. מה שאני צריך זה עכבר פונקציונלי מבחינת הכפתורים והשליטה שיתאים גם לעבודות גרפיקה, אבל גם לשאר הדברים הבסיסיים - הוא צריך להיות אופטי, אבל אין לי עניין בעכבר אלחוטי (למרות שזה לא יזיק) עד עכשיו מצאתי שני דגמים שנמכרים בארץ ומעניינים אותי הראשון הוא הa4tech wop-35. עכבר אופטי עם שני כפתורי גלילה שנראה מאד נחמד. משום מה בארץ מתעקשים לקרוא לו quantum 4D. הוא עולה בערך 120 שקל ואפשר לראות פירוט שלו כאן: http://www.a4tech.com/en/product2.asp?CID=1&SCID=8&MNO=WOP-35 אחד הדברים הכי נחמדים בו זה הגלגל השקט שפיתחו בa4tech ולא עושה רעשים. השני הוא עכבר של Iogear 4d web cruiser (דגם…
-
- 1 תגובה
- 779 צפיות
-
-
מאחר ואני עומד להתחיל את לימודי באוניברסיטה - אני חייב מדפסת שלא תקרע את הקיס וגם תהיה אמינה - אני מחפש דעות מתוך ניסיון אישי אם אפשר. נ.ב. אם יש למישהו שם של מקום שעושה טרייד אין למדפסות - אפשר לשלוח לי בפרטי בלבד או ICQ
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מכשיר משולב ויש לי כמה שאלות: 1)מכשירים משולבים מגיעים לרמה של מדפסת וסורק רגילים? 2)לאן מחברים את הפקס? 3)על איזה מכשיר אתם ממליצים בסביביות ה-1000 ש"ח?
-
- 1 תגובה
- 741 צפיות
-
-
שלום לכולם! האם יש פה מישהו שיש לו את הסורק HP 3500c , ויכול לתת לי את מידותיו? (אורך, רוחב גובה) חיפשתי באתר היצרן אבל לרוע המזל זה באינצ'ים... תודה!
-
- 4 תגובות
- 706 צפיות
-
-
אני מחפש, או יותר נכון אמא שלי אמרה לי לחפש מצלמה דיגיטלית לתמונות, שהתמונות יהיו באיכות טובה ושהזיכרון יהיה גדול. הטווח מחירים כרגע אין לי כי אמא שלי מוכנה להשקיע כמה שצריך בשביל מצלמה טובה ואיכותית. יש לכם רעיונות?
-
- 12 תגובות
- 989 צפיות
-
-
מי שיכול לתת לי הסבר קצר והמלצה לUPS איזה חברות מובילות יש טווח מחירים וכו...
-
- 2 תגובות
- 613 צפיות
-
-
כמו בכותרת, על איזה ספק הייתם ממליצים שיהיה זול ככל האפשר ועם זאת משהו עם שם שאני אוכל לסמוך עליו שלא מחר בבוקר אני אצטרך לקנות חדש בגלל שאני אשמע רעשים מהמאוורר שלו
-
- 1 תגובה
- 537 צפיות
-
-
אני מחפש המצלמה לסורק טוב יחסית שעובד על USB (מומלץ גם תמיכה ב-USB2) אני לא מחפש משהו משוכלל בעל סריקת DPI גבוה מאוד אלא משהו ממוצע בשביל לסרוק מסמכים, תמונות וכו'... מה הדבר הכי טוב והכי זול שאתם מציעים לדרישות שלי?? תודהמראש!!
-
- 2 תגובות
- 658 צפיות
-
-
אני רוצה לבקש מאבא שלי שיקנה לי סט אלחוטי של לוג'יטק בארה"ב, מהסיבה הפשוטה שהם עולים שם פחות מחצי. האם יש דרך להוסיף אותיות עבריות למקלדת - כאלה שמגרדים ?? מדבקות שקופות ? אם כן מישהו יודע איפה אפשר להשיג כאלה ?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ושוב מתעלולי מיקרוסופט. נמעס לי מהעכבר הישן שלי שעבד בPS2 עם כדור צובר אבק ואז נזכרתי בעכבר של אח שלי ששוכב במגירה. לקחתי אותו, חיברתי אותו לUSנ ואפילו הורדתי לו את הוכנה מהאתר של ממיקוסופט. והוא עובד אחלה עד שהוא נתקע. ואז צריך לנתק אותו מהUSB ולחבר מחדש. ואז הוא עובד שוב. אני רק אוסיף ואומר שהלד האדום לא נכבה בשום זמן, ושמערכת ההפעלה היא XP יום כיפור שמח
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם זה מזיק לעדשה או מזיק לאיזה רכיב כי הפלאש היה מכוון ברמה בנונית אבל עדיין מאוד חזק ומסנוור וצילמתי איתו ממש קרוב אז ני פוחד שקרה משהו לעדשה האם זה בסדר? תודה
-
- 2 תגובות
- 684 צפיות
-
-
אני כבר ממש מתוסכל, אני מחפש כבר המון זמן מארז מסוג זה (לשרתים אך לשימוש ביתי) בגובה של עד 47 ס"מ. ראיתי שהמארז Enermax CS-10182-SA Case - http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_329&products_id=4676 יצא בחנויות אצלנו בארז ומיד בדקתי את גובהו, בדקתי כמה reviews וגיליתי שהוא בגובה של 42 ס"מ - http://www.tech-dreams.com/reviews.php?id=100&pg=0 http://www.wavesonic.com/products/server_case/server_case.htm אבל באתר של enermax כתוב לי שהוא 52, מה הגובה האמיתי שלו ואיך אני יכול לבדוק?
-
- 1 תגובה
- 659 צפיות
-