עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by Spaik,

אני רוצה להחליף מארז. אם אני עכשיו מחליף מארז, אז אני יחליף הרי למארז שמקרר יותר טוב. אז גם המטמפרטורה של המעבד תרד לי או רק של המחשב עצמו (הלוח אם וכל החלל בפנים)??? איזה מארז אתם ממליצים לי בערך ב 400 שקל? לא צריך ספק. עם חלון עדיף

• 5 תגובות
    • 727 צפיות
  2. Started by poi212003,

יש לי שתי שאלות: אני רוצה לקנות מדפסת לייזר (XEROX 3110) ורציתי לדעת לכמה זמן מספיק הטונר? ודבר שני רציתי לדעת אם כשממלאים טונר מחדש האם זה לא פוגע באיכות ההדפסה? והאם זה מומלץ?

• 3 תגובות
    • 871 צפיות
  3. Started by isr_bigman,

דבר ראשון שלום לכולם ! ודבר שני לנושא ראיתי בכתבה שאתם עשיתם על העכבר הזה : http://www.hwzone.co.il/reviews.php?file=MX700 שהעכבר טוב אבל יש רק בעיה בדריברים שלו... אז השאלה שלי האם הגירסה הישנה היה כמו החדשה כי כיום יש את העדכון הזה : mw978enu וברצוני לדעתי האם זו הגירסה החדשה והטוב יותר.... (אני השבוע הולך כניראה לקנות את העכבר הזה ... MX700 במחיר הרגיל שלו ... (450-500 שקל) .... ואם כדי לי לחכות עד קצת שזה יצא MX900 : http://www.logitech.com/index.cfm?page=products/details&CRID=3&CONTENTID=7110&countryid=19&languageid=1 השמח לשמוע תגובות ... תודה מראש לעזור ממני גרינברגר ברק (מי שמכיר אותי מגיימר 8))

• 6 תגובות
    • 984 צפיות
  4. Started by MrCheese,

טוב, התעורר אצלי הצורך בסורק, אבל מה לעשות שאני סטודנט עני והתקציב מוגבל למקסימום 400 שקלים חדשים. אני נוטה לקוות שיש משהו באיכות סבירה במחיר הזה.

• 0 תגובות
    • 615 צפיות
  5. תראו חשבתי כבר על זו : http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=44_184&products_id=867 היא גם זולה ראית גם מקלדת של מייקרוסופט אבל היא עולה יותר מ 250 ש"ח לא שווה במיוחד בקיצור אם משהו מכיר משהו זול וטוב אז שיגיד ומה אתם חושבים על ההיא שנתתי קישור אליה ... תודה מראש לעוזרים

6. Started by sprites,

אני מתלבט בין שתי קונפיגורציות (שתיהן מיועדות למחשב במוסס פנטיום 4) 1- Antec 3700AMB Metallic 350W שכולל 2 מאווררים וספק כח של 350 2- 3R system Neon גם בעל שני מאווררים וצג טמפרטורה +ספק כח ThermalTake TT420APD 2-fan APFC המחשב מיועד לגרפיקה ומולטימדיה ולמשחקים קלים.

• 0 תגובות
    • 582 צפיות
  7. אני גר בכרמיאל והתחיל לפני שעה לרדת גשם, לפני כחצי שעה היה ברק גדול, והייתה נפילת מתח שבא המחשב עשה ריסט. אך הווינדווס לא עלה! נכנסתי ללחץ וכלום לא עזר, הוא לא עלה, היה מסך שחור, ניסיתי SAFE MOD והכל ורק אחרי כיבוי והמתנה של דקה עלה הווינדווס. הגעתי למסקנה שהפתרון היחיד לחורף בישראל הוא UPS. גם חורף שעבר המחשב נפל בערך 3 פעמים בשבוע והרבה מידע אבד. איזה UPS מומלץ לי לקנות בשביל לייצב מתח בנפילת מתח, אני רוצה רק שהחשמל של המחשב יהיה מחובר, ואם אפשר גם את המסך. התקציב הוא כ-500 שקל פחות או יותר אבל עדיף פחות.

• 19 תגובות
    • 2.1k צפיות
  8. Started by Dr@gon,

אני צריך מארז טוב בשביל OC סכום הכסף לא חשוב ואני צריך FULL TOWER :D

• 13 תגובות
    • 947 צפיות
  9. Started by Mortar,

אני יודע שה 9600PRO AIW ישלב רדיו פנימי בתוך הכרטיס, אבל האם זה הכרטיס היחידי בעולם (לאו דווקא כרטיס מסך) שמאפשר שמיעת רדיו דרך המחשב ? (אני לא מדבר על רדיו דרך האינטרנט) השאלה שלי היא כזאת, האם יש איזשהו כרטיס, PCI אולי USB אני לא יודע... משהו שיאפשר רדיו במחשב ? אולי אפילו חיבור פיזי ממקלט רדיו למחשב ואיזה תוכנה שתשלוט בזה, אבל... משהו שיפעל. תודה רבה.

10. אני משדרג מחשב עם ספק בטח 200W אולי 250W. מחשב פנטיום 3.... לא משדרג מעבד או משהו אלו שינויים שבכלל לא דורשים החלפת ספק כח. אבל השאלה היא אם ספקי הכוח של היום יותר אמינים נגד בעיות מתח הפסקות חשמל וכל זה, ואם שווה להשקיע 300 ש"ח על ספק כח של חברה טובה למשל כמו אנטק. תודה

• 4 תגובות
    • 613 צפיות
  11. אני אמור לקבל במתנה מצלמה דיגיטלית ;D ואמרו לי לבחור בין ה hp320 לבין ה umax 460 ??? אני יודע שזה לא צאט אבל אני זקוק דחוף לעזרה.... תודה חברה

• 6 תגובות
    • 669 צפיות
  12. Started by gshhar,

וכמו כן אם מישהו יוכל להסביר לי מה חשוב שיהיה שאני קונה מדפסת כי אני ממש לא מבין בזה.

• 2 תגובות
    • 548 צפיות
  13. Started by User_Name,

שלום לכווווולם. הזמנתי לא מזמן סורק Hp 3500c, אבל בגלל השביתה במכס אין להם אותו במלאי, והם (PCHARDWARE) הציעו לי במקום BENQ 4300U 600x1200 48bit. האם הסורק הזה טוב? הוא מסתדר עם חלונות XP? איך התוכנות שלו? יש סורקים יותר טובים מזה עד 450 שקלים? תודה.

• 2 תגובות
    • 692 צפיות
  14. Started by erez20,

VR לפני שנים שמעתי שהיה נסיון להוציא "קיט VR לעניים" כזה שידו של גיימר ממוצע יכולה להשיג, אני מניח שזה לא תפס... מישו יודע אם יש איזושהי התקדמות בתחום ? זה רלוונטי בכלל להמשיך ולפנטז על זה ?

• 0 תגובות
    • 727 צפיות
  15. Started by jj516,

http://www.simpletech.co.il/prodPage.asp?prodId=700 אני מחפש עכבר אופטי אלחוטי עם 5 כפתורים ו TILT WHEEL. ובמחיר של 224 ש"ח אני חושב שזה מציאה! (MX700 עולה הרבה יותר) השאלה היא עם אני צודק? תודה לכם.

• 0 תגובות
    • 778 צפיות
  16. Started by avizombie,

שוב סליחה אני מכיר את התנאים אבל לא מצאתי משהוא בנושא באתר ??? אני צריך מידע מסויים על ספקי כח אין לי מושג ורק אתמול ידעתי שזה חשוב ;D אני צריך ללכת לחנות שממנה קניתי ושיחליפו לי ספק למשהוא עם "שם" אז עם תוכלו איזה שמות של חברות קיימות בנושא תודה (לכלל עם הודעה זו תיחסם תוכלו לקשר אותי למשהוא בנושא בהודעה הקודמת שלי ) ושוב סליחה ותודה

• 8 תגובות
    • 801 צפיות
  17. Started by alon83438,

שלום!! יש לי את הסורק 3400 scanjet ואת המדפסת deskjet 840 אני יודע שיש לסורק גם חיבור פרללי למדספת וחיברתי אותו... וגם למדספת יש כניסה כזאת.. יש לציין שהמפסת מחוברת למחשב בויאסבי ככה שהכניסה הפרללית פנויה. בקיצור ההדפסה הישירה מהסריקה לא עובדת.. מה יכולה להיות הבעיה?

• 1 תגובה
    • 604 צפיות
  18. אהלן אנשים, רציתי לדעת אם אני יכול לנתק את העכבר הישן שלי מהחיבור הפרללי (IO), לחבר את העכבר החדש שלי. רציתי לדעת אם הוצאת הפרללי ייתקע את המחשב. אני פשוט חייב לעשות זאת עכשיו.

• 3 תגובות
    • 614 צפיות
  19. Started by xbx,

http://www.pch.co.il/docs/pd-1736022818.htm או http://www.pch.co.il/docs/pd-1934879821.htm יש להם בערך את אותם מחירים

• 7 תגובות
    • 679 צפיות
  20. Started by a_nuke,

אני רוצה לקנות Canon A70 אם מישהו מכיר את המצלמה בבקשה תגידו לי אם היא טובה או לא

• 4 תגובות
    • 595 צפיות
  21. Started by ccc,

מה הסימנים חוץ מלבדוק עם ספק אחר? אני יכול לעשות הכל, גם לפתוח את הספק, רק האם יש דרך לראות שהוא שרוף? המחשב לא נדלק, אני רוצה לבודד גורמים שאני אדע מה זה זה למה השאלה

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by Holy,

בעיקרון הוא צריך להפעיל מחשב עם ספק גנרי של 400W (בקרוב ספק 480W של TT), מסך מאג 19 (לא חובה), סוויץ ומודם ADSL. לא יזיק אם יהיה לו גם הגנה על קו טלפון ורשת ראיתי כל מיני דגמים של advice אבל לפי מיטב ידעתי יש להם רק 2 שקעים ואני צריך 3-4. יש אפשרות לחבר להפ מפצל ואם זה מומלץ?

• 5 תגובות
    • 705 צפיות
  23. Started by _dudi_,

הי אני לא מבין למה בסורקים הרזולוציה מחולקת לשתים לדוגמה: 600-1200 UP TO 19200 אז מה הרזולוציה 600-1200 או עד 19200 ???

• 2 תגובות
    • 706 צפיות
  24. לאחרונה יש מגזר חדש של מצלמות דיגיטליות אולטרה קומפקטיות שנקראות גם "מצלמות כרטיס אשראי" (בגלל הגודל) שמגיעות לרוב בעובי של 2 ס"מ. סוני יצאה עם מצלמה כזאת בעלת שיאים חדשים - חיישן של 5 מגה פיקסל וזום אופטי 3X שבכלל לא יוצא מגוף המצלמה (בדומה לדגמים של מינולטה) , והכי מדהים במצלמה כלכך קטנה זה המסך 2.5 אינטש בעל יותר מ0.2 מגהפיקסל, זה מסך עם רזולוצייה פי 4 יותר גבוהה מכמה מצלמות שנמכרות היום, ובאמת הוא מרשים בצד האחורי של המצלמה. אז כרגע מצלמה אולטרה קומפקטית עם חיישן 5 מגהפיקסל זום אופטי 3X ומסך 2.5" ענק בעל רזולוצייה גבוה , וגם הקלטת ווידאו כולל סאונד זה בהחלט שיא נוכחי לסוני. עידכון קטן : שכחתי להוסיף את דגם המצלמה - Cyber-shot DSC-T1 של סוני, והמחיר לכל אלא שבונים על …

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by sasha_iq,

מדפסת+סורק+מכונת צילום+פקס LEXMARK · דגם: X74 · הפעלה קלה וידידותית בעברית · מרכז מתקדם לעיבוד תמונות: הדפסה מקצועית באיכות צילום ברזולוציה של- · 2400X1200dpi · שליחת וקבלת פקס (כולל בצבע) באמצעות מודם המחשב · צילום מסמכים ע"י ממשק ההפעלה במחשב · בקצב של 7 דפים לדקה · סריקה ישירה לפקס, ל- e-mail, לקובץ או להדפסה http://www.netaction.co.il/multi.phtml?item=1245137 מבצע בנטאקשן 500 ש"ח

• 5 תגובות
    • 729 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.