עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by SpLiNtEr,

ערב טוב. ברשותי הטלוויזיה - Samsung LCD 32' LA32s81B שרק שבת קודמת תליתי בשעה טובה על הקיר. אני מעוניין להעביר קבל וידיאו באורך של כ-15/10 מטר,מהמחשב לטלויזיה. הכבל עובר בקיר. בקיצור,ראיתי חנות שמוכרת את הכבל SVGA באורך הרצוי ממש זול,והייתי רוצה לדעת מה ההבדל בין חיבור VGA ל-SVGA. חיפשתי בויקיפדיה,אך לא ממש הבנתי את ההבדלים. הייתי רוצה לדעת האם שווה לי לקנות את ה-SVGA שהוא יותר זול מה-VGA, ואם אפשר,גם את ההבדלים בינהם. בתודה מראש, רועי.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  2. Started by brighi,

שלום, לפני כמה זמן קניתי 2 ג'ויסטיקים אלחוטיים פשוטים בEBAY ויש לי בעיה איתם. אני מחבר אחד מהם למחשב הנייד ומשחק בפיפ"א ואחרי 2 דקות בערך הג'ויסטיק מתחיל לעשות בעיות ולהזיז את השחקנים לבד (בדרך כלל זה המקש עם החץ כלפי למטה שפועל לבד, אבל לא רק), ניסיתי לכוונן אותו דרך הWINDOWS וזה גם לא עזר. כשאני מכבה ומדליק אותו הבעיה נפתרת אבל אחרי דקה חוזרת/צצה בעיה חדשה. יש לי מחשב נייד חדש, WINDOWS 7 64. חשוב לציין שהדבר חוזר גם בג'ויסטיק השני. מישהו יודע מה אני יכול לעשות?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  3. Started by zarra,

מישהו יודע היכן אפשר לרכוש מוצר זה "Microsoft Wireless Intellimouse Explorer Bluetooth" היה לי אחד כזה מוצר מעולה

• 1 תגובה
    • 706 צפיות
  4. שלום לכולם אני מנסה לחבר מקלדת ועכבר של (corsair (starfe+glave ל KVM HDMI של חברת gold touch הם לא מגיבים כשאני מנסה להחליף מחשב , מישהו התנסה בצרה הזו ?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  5. שלום, אני מברר בשביל חבר - הוא מחפש מדפסת לייזר שחור לבן, כמובן חסכונית ככל האפשר (יחס מחיר הדפסה/דף), ועמידה לאורך זמן והדפסות מרובות. אם אפשר, נא לתת עדיפות למדפסת עם אפשרות הדפסה דו צדדית. אשמח להמלצות, תודה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  6. שלום לכולם, ברשותי מדפסת + פקס של חברת HP , הדגם: hp Office Jet 4110. כשרכשתי את המדפסת לא התקנתי את הפקס מכיוון והוא לא היה נחוץ ולי ולא ידעתי איך להתקין אותו. אני מעוניין לחבר את הפקס כדי שאני אוכל להשתמש גם בפקס של המדפסת ולא להתחיל לחפש מאיפה לפקסס , האם מישהו יודע להסביר לי איך אני מפעיל את הפקס? תודה מראש לעונים, אמיר.

• 1 תגובה
    • 831 צפיות
  7. מחפש עכבר ומקלדת נוחים לשימוש כולל. בעיקר מולטימדיה ומשחקים. חשוב שיהיו לו מקשי מולטימדים נוחים( להעביר שירים וכו')

• 1 תגובה
    • 992 צפיות
  8. Started by M-a-T-a-N,

אני מחפש סורק טוב עד 350 ש"ח

• 1 תגובה
    • 721 צפיות
  9. Started by b0nzZ,

האוזניות לשימוש שוטף של המחשב במקום רמקולי השימושים לרוב הם -שירים -יוטיוב -שימוש רגיל של המחשב -ממש אבל ממש קצת גימינג דרישות : -איכות -נוחות תקציב 200-300 תודה רבה !

• 1 תגובה
    • 778 צפיות
  10. מארז שחשוב שהיה לו קירור טוב עם ספק אמין וחזק אבל מארז שלא ייפתח יותר אחרי ההרכבה ולא מארז יקר מקצועי אלא משהוא שעושה את העבודה של הקירור ושהספק יהיה אמין סביבות 300שקל בלי לחונות ראווה ושטויות הכי פשוט שיש מבחינת תוספות אבל קירור טוב

• 1 תגובה
    • 746 צפיות
  11. Started by moranhoresh,

אני מעוניין בעכבר לעבודה משרדית, גלישה וכד' והרבה פחות למשחקים. אי לכך אני מתלבט בין 2 הנ"ל. האם מישהו יכול לומר לי מה ההבדל בין השניים, ומה מומלץ ולמה? תודה

• 1 תגובה
    • 698 צפיות
  12. Started by 111111,

? השאלה בכותרת תודה

• 1 תגובה
    • 676 צפיות
  13. Started by Bessmertniy,

אני מחפש מארז חדש....ואני מטלבט בין כמה ... אולי אתם אפילו תתנו לי הצעות שלא חשבתי עליהם. http://www.pch.co.il/docs/pd-969447174.htm http://www.pch.co.il/docs/pd-1039513191.htm http://www.pch.co.il/docs/pd1056524947.htm (לזה יש פותנציאל טוב ל מודינג נראה לי...) http://www.pch.co.il/docs/pd1035676505.htm והתקציב לא יותר מ 500 שקל אפילו פחות נגיד לא יותר מ 450 אבל אם המארז ממש שווה אז אולי אני אהיה מוכן להשקיע 500 שקל ( כגון ה enermax הוא נראה אחלה*)

• 1 תגובה
    • 589 צפיות
  14. Started by ADIR_M,

מה ההבדל בין HUB שמקבל מתח משנאי חשמלי לבין HUB שפשוט מתחבר ליציאת USB?

15. Started by andrei21,

מבקש המלצה לעכבר גיימינג טוב רצוי אלחוטי , או לגיימינג מומלץ רק חוטי? לא גיימר מקצועי תקציב לא מוגבל יחס עלות תועלת חשוב

16. Started by wrecker,

אני משחק ב GTA IV והוא תמיד עבד אצלי בסדר גמור.. התקנתי לאחרונה WIN7 והאמת שלא ראיתי הבדל במשחקים. (מזערי עד לא מורגש) אבל שמתי לב לדבר מוזר! בGTA IV הכל עובד חלק אבל ברגע שאני לוחץ על המקשים של המקלדת המשחק עושה פריזים :-\ אם אני לא נוגע במקלדת הכל עובד חלק, וכמה שאני לוחץ יותר מהר על מקשים ככה הפריימים יורדים יותר מהר ולזמן ממושך.. שיניתי מאפייני גרפיקה ואין שום הבדל גרפיקה נמוכה, המשחק עובד גם על 30FPS ויותר אבל ברגע שאני לוחץ זה נופל ל12-7 ואפילו פחות FPS אז רציתי רק להיות בטוח אם זה המקלדת או לא? השאלה אם זה גם בגלל מקלדת USB? כאילו יש מצב שאם אקנה חיבור PS2 זה יפסיק? אני חשבתי לקנות מקלדת זולה ולנסות אבל העדפתי לשאול פה ולפני שאני סתם זורק כסף.. יש לי מקדלת ADESSO…

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  17. שיהיה זול יחסית ושה הסאונד שלהם יהיה טוב+ יש הצעות.......? עזבו את התקציב (כמה שיעלה פחות יותר טוב..)

• 1 תגובה
    • 625 צפיות
  18. האם יש לוחות אם שלא יתאימו למארז MINI (קטן יותר)? האם במארז MINI ייכנסו כל כרטיסי המסך כולל GF 4 שכידוע מאוד ארוכים?

• 1 תגובה
    • 823 צפיות
  19. Started by ofirlik,

אני הולך להשתמש בעכבר ובמקלדת בעיקר לגיימינג לכן עדיף חוטיים. אני ישתמש בו למשחקים כמו skyrim ו bf3 ולגלישה באינטרנט. אני חושב שהיד שלי גדולה לכן עדיף גודל גדול או בינוני. תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 880 צפיות
  20. אשמח להמלצות לגבי מדפסת משולבת ( פקס סורק וכו') לייזר צבעונית או רק שחור לבן שתהיה קופקטית למשרד הביתי, שקטה וחסכונית ועם שירות טוב. לא הצלחתי להחליט אם צבעונית או רק שחור לבן, אשמח למידע לגבי איכות ההדפסה בצבעוני ועד כמה מייקר נושא הטונרים את עלות ההדפסה. תודה על כל המלצה של דגם!!!! :-)

• 1 תגובה
    • 969 צפיות
  21. Started by NuXeR,

קראתי את הביקורת על העכבר , רציתי לשאול אם למישהו פה יש את העכבר הזה בבית ואם כן בבקשה תענו.... נ.ב. המחיר שאני מביא אותו 240 שקל למישהו יש יותר זול ?

• 1 תגובה
    • 891 צפיות
  22. Started by GeForce,

קניתי כבל Parallel to USB למדפסת. המחשב מזהה את הכבל אבל כאשר אני שולח מסמך להדפסה הוא רושם לי שיש שגיאה. מה יכולה להיות הבעיה?

• 1 תגובה
    • 973 צפיות
  23. Started by arikez,

קניתי אל-פסק ADVICE 700 עם חיבור COM למחשב אך אין לי יציאות COM בלוח (ABIT AW8) האם ניתן לחבר אותו איכשהו? אם לא איזה אל-פסק קיים עם חיבור USB?

• 1 תגובה
    • 934 צפיות
  24. Started by maxwell10,

מחפש מקלדת עם חיבור USB ועם כניסת USB שאוכל לחבר בה DOK מעדיף מקלדת עם שוליים צרים ככל האפשר ולא כמו המקלדות הענקיות של microsoft שתופסות חצי מהשולחן. משהו בגודל הזה: http://angelo.mandato.com/wp-content/uploads/2008/02/dell-multimedia-keyboard.jpg ועדיף זול ככל האפשר תודה[br]פורסם בתאריך: 5.07.2010 בשעה 14:48:40 עזרה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  25. מקלדת ועכבר Microsoft, Wireless Laser Desktop 6000 V3 http://www.officedepot.co.il/catalog...124301&pr=&N=2 פה זה הפרטים שלו, מזמן רציתי לקנות אותו, אתם ממליצים? העכבר נראה נוח וכך גם המקלדת. השימושים שלי זה גלישה באינטרנט ומשחקים[לא כבדים, פעם בשבוע ככה יריות או MMORPG] מה אתם אומרים?

• 1 תגובה
    • 881 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.