ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
בדקתי כמה עולה כבל לפלאפון שלי, אמרו לי בסביבות ה 250 שקל אני גם מחליף כל הזמן פלאפונים והחלטתי שיותר עדיף אם אני יקנה פשוט מתאם לאינפרה אדום.. ככה זה יצא יותר אפקטיבי ושימושי... עכשיו, אני מאוד מפחד בעניין של מוצרי USB כי הזיכרון דיסק און קיי האחרון שהכנסתי שרף לי את הלוח.. אחרי 3 חודשים שעבד מצויין אז ככה שאם אני הולך עכשיו על משהו אני רוצה ללכת על משהו איכותי ואמין שהסבירות שיעשה לי נזק כזה או אחר נמוך עד מאוד מה אתם ממליצים ?
-
- 2 תגובות
- 805 צפיות
-
-
1. מה עדיף - ספק 500W גנרי או ספק 300W של BRAND ? 2. למה צריך ספק 500W ?
-
- 3 תגובות
- 718 צפיות
-
-
איפה בארץ אפשר לקנות מארזים של Lian Li? את הדגם Lian Li 60 אם לדייק יותר. בפנדה יש להם בעיה עם זה ולא ידוע מתי יצליחו להביא, ב-PCH אין להם את הדגם הזה. מישהו מכיר עוד מקום שיגיע גם יחסית מהר (פחות מחודש)?
-
- 6 תגובות
- 749 צפיות
-
-
בד"כ בעכברים שראיתי (MICROSOFT, LOGITECH) כתוב 1.5-2 מטר
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=493&catcode=190
-
- 1 תגובה
- 629 צפיות
-
-
מישהו קנה פעם(בארץ) מצפן שמתחבר למחשב נישא? 1. אני מעוניין במצפן עם יציאה סריאלית שמעבירה למחשב נתוני כיוון. אם למישהו יש מושג איפה אפשר להשיג כזה אודה לו מאוד. :-X 2. אני צריך כרטיס/אלמנט שמאפשר למדוד טווח לגוף הקרוב ביותר בכיוון אליו הוא פונה . (חיבור למחשב נישא). יותר עדיף אם יש כזה דבר שמודד בו זמנית בכל הכיוונים ונותן מפת טווחים היקפית - כלומר מה הטווח לגוף הקרוב ביותר בכל כיוון בנפרד מסביב למחשב. מישהו יודע איפה אפשר למצוא כזה? (נערך ע"י מנהל הפורום)
-
- 1 תגובה
- 854 צפיות
-
-
זה בשביל אמא שלי והיא מדפיסה רק עבודות. חשבתי לקנות לה HP 1012. למישהו יש המלצות? תודה
-
- 2 תגובות
- 604 צפיות
-
-
מה שחשבתי הוא על: דגם: mio 338 plus מערכת הפעלה: microsoft pocket pc 2002 premium edition מעבד: mhz 400 intel xscale זיכרון: flash rom 64mb, sdram 64mb חריצי הרחבה: with mmc memory card sd slot copatible ממשק: usb (cradle), infrared תצוגה: tft color display with led backlight transflective 3.5 משקל: 118g מקור כח: lithium-ion rechargeable battery (internal)p דילגתי על המידות כי זה לא משנה (הרי כולם דקים). על המחשב מציעים לי 5200 ש"ח. אם אפשר את חוות דעתכם ואפילו אם יש לכם המלצה אחרת. כל תגובה תתקבל בברכה.
-
- 3 תגובות
- 704 צפיות
-
-
הכותרת אומרת הכל הני מתכוון להשקיע משו בסביבות ה700 שקל +- וצריך שהוא יהיה USB (למרות שאני לא מאמין שמיצרים אם חיבור אחר) תודה רבה לכל העוזרים
-
- 7 תגובות
- 884 צפיות
-
-
על מה אתם ממליצים? חשוב שהאיכות תהיה טובה והעברת הסרטים למחשב (שלא יתפוס גיגות).
-
- 2 תגובות
- 544 צפיות
-
-
אני מתכנן בקרוב לקנות או PALM או POCKET PC ותכננתי לקנות ZIRE71 כבר שבוע הבא אבל אני לא רוצה לקנות ואז להתחרט כי יש משהו יותר טוב. קודם כל אני לא מבין מה ההבדלים בין ה-POCKET PC לפאלם. אני קונה את זה בעיקר בשביל הבית ספר (להשתמש במקום מחברות) ואני לומד מקצועות כמו אלקטרוניקה, פיסיקה כך שיש הרבה שרטוטים. מה יהיה יותר נוח בשבילי? מה כדאי יותר? מה ההבדלים? בבקשה לציין דגמים ומאיפה אני יכול לקנות אותם. תכננתי לקנות את ה-ZIRE71 שבוע הבא ב 1500 שקל אבל אז חשבתי לבוא ולשאול אותכם קודם. אז התקציב הוא 1500 שקל בערך, אני מוכן לשלם קצת יותר בשביל משהו יותר טוב. תודה מראש על העזרה
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, אני מתלבט בין שני מכשירים משולבים של LEXMARK...... הם עולים אותו דבר בבקשה תעזרו ל ילהחליט מי עדיף... X5130 או X5150?? כי ב5130 אפפשר לשלוח פקסים מהמחשב לפי מה שהבנתי ויש חיבור USB2 וב5150 יש אפשרויות אחרות אבל לא נראה לי אפשר לשלוח פקסים מהמחשב ואני לא מיבן איזה חיבור יש שם... בבקששה תעזרו... תדוהה מראש, ניר.
-
- 0 תגובות
- 818 צפיות
-
-
אני רוצה ספק של לפחות 300 וואט, אבל הכי חשוב שתתנו לי את הספק הכי טוב שעולה הכי פחות. אני לא ממש מבין בחברות של ספקים אז אני יודה לכם אם תעזרו לי.
-
- 7 תגובות
- 864 צפיות
-
-
שלום. אני קונה מחשב חדש: CPU : AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) Tray CPU [ ¤ 565.41 ] 1 Motherboards for AMD : Epox 8RDA+ v2.1 nForce2 Motherboard (DDR400, AGP8X, 5.1 Dolby Sound, ATA133, 1394, LAN, USB 2.0) [ ¤ 571.12 ] 1 Memory : DDR-RAM 512MB 3200 Samsung Original Memory [ ¤ 517.54 ] 1 CPU Cooling : Thermaltake Volcano 11+ Xaser Edition Highest Performance Cooler for AMD [ ¤ 169.93 ] 1 Hard Discs : Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD [ ¤ 498.43 ] 1 Video Cards : Gigacube Radeon 9800 C3 128MB DDR Retail Video Card [ ¤ 1619.9 ] 1 Floppy : Citizen Black 1.44MB 3,5" Floppy Drive [ ¤ 79.9 ] 1 CD-ROM / DVD-ROM : DVD-ROM Toshiba…
-
- 1 תגובה
- 594 צפיות
-
-
מישהו יודע מה ההבדל בין העכברים : Microsoft Wireless IntelliMouse Explorer 2.0A ו Microsoft Wireless Optical Mouse האם ההבדל הוא רק כפתורי הגלישה באינטנט? נ.ב. האם מישהו יודע עם שווה לקנות את אחד מהעכברים הללו?
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
על איזה מארז אתם ממליצים +PS 400W או אחר אבל יותר מ-300? אין לי יותר מדי תקציב לזה ואני לא יודע במה עדיף להשקיע יותר במארז או בספק.. אז מה אתם מציעים במחיר שסימנתי? המחשב לא מיועד ל-OC, אולי ממש קל אבל לא משהו רציני.
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בגלל שבחודשיים הקרובים לא יגיעו ספקי כוח של TT לארץ אני צריך לקחת ספק של HEC אני מתלבט בין 2 דגמים: 1) HEC (Heroichi) 300AR-T Power Supply http://www.pchardware.co.il/docs/pd828216250.htm 2)HEC (Heroichi) 475VD-T Power Supply http://www.pchardware.co.il/docs/pd-1934879821.htm (חשוב לציין שספק אחד הוא 300W והשני 475W) הספק נועד להחזיק מערכת מחשב דיי גדולה: CPU : AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) Tray CPU [ ¤ 565.41 ] 1 Motherboards for AMD : Epox 8RDA+ v2.1 nForce2 Motherboard (DDR400, AGP8X, 5.1 Dolby Sound, ATA133, 1394, LAN, USB 2.0) [ ¤ 571.12 ] 1 Memory : DDR-RAM 512MB 3200 Samsung Original Memory [ ¤ 517.54 ] 1 CPU Cooling : Thermaltake Volcano 1…
-
- 3 תגובות
- 595 צפיות
-
-
אני רוצה להרכיב מחשב תותח ולא אחסוך בדברים חיונים , אבל לא בא לי לזרוק כסף על יופי של מארז רק בגלל שיש לו חלון או מנורה. בצד שני אני רוצה שיהיה למארז מספיק איוורור , ספק חזק יותר מ-300 , ויציאות ל-SOUND קדימה הסתכלתי באתרים וראיתי ש-SIINBADDA יש לה דבררים זולים ונראי טובים מה דעעתכם ? http://www.noacomp.co.il/category.asp?catcode=147
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
נו אז כמה אתה תשקיא 700 או 100 או יותר או בכלל לא תקנה מארז חדש?? ;D
-
- 3 תגובות
- 815 צפיות
-
-
שלום! אני צריך עזרה במציאת מצלמה דיגיטלית בסכום שלא עולה על 1700-1800 ש"ח! הדרישות הם: מבית טוב (כמו Olympus, Sony, Canon וכו' רק לא HP!). רזולוציה: לא להגזים אבל לפחות 3 מגה פיקסל. זום אופטי: X5 עדיף. אם לא אז נסתפק במינימום של X3. חוץ מזה שתהיה אמינה, תמונות חדות ונקיות. אין צורך באפשרות להקלטה של סרטים/סרטים עם סאונד. שתהיה יציבה (שהצילום ירעד). תודה רבה!
-
- 8 תגובות
- 753 צפיות
-
-
אני מחפש לקנות ניירות של קודאק, HP או אפסון בגודל A4. המלצות?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש ברשותי מדפסת בעלת חיבור USB בלבד. ברשותי גם שני מחשבים. הייתי רוצה ששני המחשבים יוכלו להשתמש במדפסת מבלי לחבר אותה כל פעם למחשב אחר. אי אפשר להקים רשת ביתית. האם יש אפשרות לשים מן מפצל ביציאת USB של המדפסת ולחבר שני חוטים משני המחשבים?
-
- 3 תגובות
- 6.6k צפיות
-
-
אהלן אנשים, אני צריך שתגידו לי איך המארז הזה- Super Talent Aluminum Mid Tower 616BZ Galaxy http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=4448 לא הבנתי מהאתר כמה מקומות למאוררים יש לו ??? כמו כן אם למישהו יש את המארז הזה אני אשמח לדעת אייך החלל במארז והאם יש מקום להכול, כי אני לא מחפש מארז ענק אלה מארז שיפה לעין עם מקום להכל. TNX10
-
- 3 תגובות
- 595 צפיות
-
-
חשבתי לקנות את ה CHIEFTEC DRAGON DA-01BLD , ניסיתי להזמין אותו משלושה אתרים (פנדה , פוינט , למיר ) כולם אמרו ש CHIEFTEC לא מייצאת מוצרים לישראל יותר, למישהו יש מושג אם זה נכון ???? , המקום היחיד שנשאר להשיג את המארז הזה הוא PCH ואני צריך לבדוק אם להם יש אותו במלאי בכל מקרה מישהו יודע משהו על המארזים של AOPEN ? :'(
-
- 6 תגובות
- 969 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות או את זה http://www.extremepc.co.il/exlmarket2/product-info-ext2/453.7.html או את זה http://shopping.walla.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1051858 עכשיו אני לא יודע מה בדיוק לקחת כי הראשון הוא של חברת Microsoft והוא יותר מוכר ונראה איכותי... השני החברה שלו לא מוכרת, הוא נראה טוב והוא יחסית די זול והראשון והשני אין לי מושג מה סדר הגדול שלהם עם למישהו יש מושג אז שיגיד לי... מקווה שתהנו במהרה ותגידו לי בבקשה מי יותר טוב ומה יותר כדאי
-
- 1 תגובה
- 699 צפיות
-