ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,426 דיונים בפורום זה
-
מעדיף אחת שיודעת להדפיס גם על דיסקים גם. לא חובה אם מייקר מאוד את המחיר מחיר לא מוגזם.. תודה
-
- 1 תגובה
- 716 צפיות
-
-
http://codekeyboards.com/ הוכרזה עכשיו. מקלדת מכאנית שמשתמשת במקשים "לבנים" / "נקיים", יש לה אפשריות קינפוג לכל מני תצורות מאחורה וקצת יקרה, 150$. האם שווה ? מה השוני בין הכפתורים הללו (שלא כלכך פופלארים) לאחרים ?
-
- 1 תגובה
- 754 צפיות
-
-
יש לי כרטיס טלויזיה PCTV של Pinnacle,וכול פעם שאני מנסה לפתוח את התוכנה היא אומרת לי ש: MCI device can't be shared between to or more applications or overlay reasource expired.close one application אל תאמרו לי שזה בעייה עם הדרייבר כי אתמול ישבתי שש וחצי שעות כדי להתקין אותו!
-
- 1 תגובה
- 814 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות ספק כח איזה יותר טוב? HEC-475VD-T ATX 12V - 408W - PSU או .Thermaltake - Silent Purepower 420W (W0008) - Active PFC?
-
- 1 תגובה
- 606 צפיות
-
-
אני מחפש מודם הכי זול שיש בתנאי שתומך במהירות מאה מגה בתשתית של בזק אין לי צורך בWIFI למישהו יש לינק או דגם ?
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
חיפשתי קצת בפורום וראיתי רק הודעות ישנות (3 שנים ומעלה), המדפסת צריכה להיות קומפקטית, זולה ואמינה. לא משנה לי אם היא תהיה רק שחור\לבן. תודה
-
- 1 תגובה
- 935 צפיות
-
-
שלום רב רכשתי Logitech Z506 5.1 ואינני יודע כיצד להגדיר את המחשב בתצורה הנכונה בכדי שאשמע צליל הקיפי בכל מערכת הרמקולים בערוץ 5.1 , אני שומע כרגע מוזיקה רק מזוג הרמוקולים הקדמיים בלבד הלוח אם שיש לי Z68 XP UD4 , עם טכנולוגיית Dolby home theater CVV4 - עידכנתי את גירסת הביוס לגרסה הכי עדכנית וגם דרייבר כרטיס הקול הכי עדכני ! משתמש בחלונות 7 64 ביט בעברית
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מדפסת לצורכי לימודים (סטודנט) לאחותי. לפני כשלוש שנים קניתי את המדפסת הזו: HP P1005 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=692166 ואני מאוד מרוצה ממנה, הבעיה שהמחיר שלה עלה בערך ב 200 ש"ח ממה שאני קניתי. בכל מקרה הסתכלתי גם על דגמי HP P1102, ויש לי מספר שאלות עליהם: ראיתי 3 דגמים: P1102, LASERJET 1102, LASERJET 1102W. פרט לעובדה שבין 1102 ל 1102W יש הבדל שאחת אלחוטית והשנייה לא, לא הבנתי מה ההבדל בין ה 3 והאם הם מומלצות כמדפסות לייזר פשוטות? והשאלה הכי חשובה - האם הם מקבלות טיונר חלופי? המון תודה לכולם!
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
בקרוב אני קונה מחשב שיהיו בו שני כוננים קשיחים, כונן DVD וצורב (בנפרד).הכרטיס מסך יהיה Radeon 9800 pro,רציתי לדעת אם הספק הבא יספיק לי: http://www.pch.co.il/docs/pd-938828134.htm תודה מראש...
-
- 1 תגובה
- 625 צפיות
-
-
חברים שלום, יש לי סט ווירלס חדש של לוג'יטק דגם MX 3000 ועד לפני כמה ימים הוא היה מתנתק לי בתדירות של פעם ביום, האם יש דרך למנוע את זה (כאמור כבר מס' ימים התקלה לא קרתה אבל אני בכל זאת מעוניין למנוע את זה בעתיד.) כמו כן לעיתים קרובות מאוד יש קפיצות בעכבר ז"א שאני עובד איתו אז לפעמים הוא משתגע וזז לכל מני כיוונים האם יש קשר לפאד שלו??? אני משתמש בפאד עם תמיכת ג'ל למפרק (השתמשתי איתו גם בעכבר האופטי והחוטי הקודם שלי של A4) אולי בגלל שהעכבר הנוכחי הוא לייזר זה קורה?? אשמח לשמוע עצות והמלצות לגבי פאדים אחרים המומלצים לעכברי לייזר בסכום של עד 100 ש"ח. תודה לכולם.
-
- 1 תגובה
- 600 צפיות
-
-
היי, בעבודה יש לי את SAMSUNG-SCX-6345N שאני מאוד מרוצה ממנו. הבעיה שהוא מעט יקר לכיס שלי. חשוב לי שהפידר של המדפסת יהיה מספיק חזק לא להתקע על כל שטות ולהצליח להריץ 20-30 דפים בלי בעיה. יש הצעות? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
-
שלום, אני מחפש מדפסת הזרקת דיו (לא משולבת) לשימוש ביתי. רוב ההדפסות הן שחור לבן, אבל יש מדי פעם גם צבעוני. מחפש משהו סטנדרטי יחסית, כשחשוב לי שתהיה חסכונית בדיו (עד כמה שאפשר לצפות ממדפסת הזרקת דיו). מכיון שבמדפסות כאלה רוב ההוצאות בסוף הן על הדיו, מוכן לשלם על המדפסת יותר, כדי שהדיו יהיה זול. מה ההמלצה שלכם ?
-
- 1 תגובה
- 966 צפיות
-
-
יש לי ב EPSON R200 3 2 מחסניות צבע ריקות וכל ה4 האחרות כמעט מלאות. התוכנה של EPSON מגבילה אותך מלהדפיס ולפי מה שקראתי ובדקתי נשאר משהו כמו 25% דיו במחסנית שאפסון אומרת להחליף! אני מנסה להדפיס וזה לא מצליח! זה פשוט בזיון. מאיפה אפשר למצוא דיו זול וטוב עם משלוחים מהירים? זאת אומרת איזה חנות אתם ממליצים מנסיון. האם דיו תואם יכול להרוס או להיות פחות איכותי? תודה!
-
- 1 תגובה
- 824 צפיות
-
-
היי, אני מחפש לקנות אוזניות עם מיקרופון (HEADSET) שיתמוך ב: 1. bluetooth for iphone 2. wireless connect for pc יש בכלל דבר כזה? אם כן אשמח לשמוע שמות של דגמים או מה אני צריך לחפש... כי תמיד יש אופציה או\או. אפשר להניח שאין בעיות תקציב (למרות שיש ) תודה!
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
היי, קניתי אוזניות BLUETOOTH של PHILLIPS, ואני רוצה לחבר אותן עם המחשב. יש דרך בלי לקנות איזשהו DONGLE ? אולי דרך האייפון שמחובר אל המחשב או משהו בסיגנון ? תודה מראש !
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
תקציב: גג 500 ש"ח מצאתי את המדפסת הזו: Canon Maxify MB2350 קישור למדפסת ע"פ אתר היצרן מדפיסה מעל 800 דפים בצעוניים ומעל 1000 לשחור לבן כאשר אני משווה למדפסת HP,סמסונג וכו' מדפסות בסכום זה מדפיסות גג 400 דפים לשחור לבן ולצבעוני איפה הקאצ' פה? וההבדל הגדול בכמות הדפים?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
-
מה אתם אומרים על המארז הזה: antec high perfomance view+1000 amg ובכלל איך antec נחשבים לחברה טובה או לא?
-
- 1 תגובה
- 581 צפיות
-
-
היי אנשים אז ככה קניתי את ה ABIT AN7 ויש לי את הפורספידבק של מיקו$ופט (הסטיק הרוטט) הקטע הוא שזה הגיסה הישנה שלו ובלוח אין יציאת מחשק אם מישהו מכיר דרך /ממיר או משהו בבקשה בתודה עידו
-
- 1 תגובה
- 572 צפיות
-
-
המדפסת מיועדת למשרד קטן של אדם אחת שמדפיס ברמה בינונית, זאת אומרת לא תמיד נמצא בהדפסה אך הבנאדם מדפיס הרבה כשצריך. אפשר לחרוג עד 400 שקל אם צריך במקרה שהתחזוקה של המדפסת טובה (לא מתקלקל לעתים קרובותת צריכת דיו נמוכה וכדומה). תודה על זמנכם.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני קונה הגה ורוצה לדעת איך ההגה ואם כדאי לקנות אותו? עד כמה הוא מציאותי כלומר אם נשלב הילוך ללא מצמד ההילוך יכנס? איזה משחקים מתאימים להגה ואיזה סימולטורים מתאימים? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם צריך המלצה ללוח כתיבה אלקטרוני, בגודל A4 לכתיבת טקסט בעיקר, אפשרי גם רק עט, כמו כגון: http://www.bar-ezuz.co.il/sg_product~91226-70000~2255~2856.htm ובאופן כללי, האם ניתן לראות את מה שכותבים על הלוחות האלקטרונים, או שהם רק מקבלים מידע. ויש למישהו מוצר דומה שיכול להמליץ עליו?
-
- 1 תגובה
- 851 צפיות
-
-
שלום לכם. רציתי לדעת האם קיימים מקלדות עם משטח מגע בנוי? כמו של LAPTOPים. כמו כן קישור והפניה יתקבלו בברכה.
-
- 1 תגובה
- 818 צפיות
-
-
http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=12693 אני מת על עכבר חדש האם שוווה לי לקנות?? ואיזה פאד הכי מתאים לו
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-