עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. שיהיה הפד תואם לעכבר של לוגי'טק g5

2. Started by SeaMonster,

אני מחפש את המוצר הבא בארץ: http://www.ebay.com/itm/NEW-1-1-Mouse-Keyboard-Soft-Tender-Gel-Wrist-Rest-Pad-Comfort-Cushion-WP-03-/260888574006?_trksid=p5197.m1992&_trkparms=aid%3D111000%26algo%3DREC.CURRENT%26ao%3D1%26asc%3D14%26meid%3D3018091122399680681%26pid%3D100015%26prg%3D1006%26rk%3D1%26sd%3D260888574006%26 מישהו מקיר חנות בארץ שמוכרת דברים דומים?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  3. Started by idan oren,

טוב אני צריך עכבר חדש לגיימינג באחיזת PALM התקציב הוא עד 250 ש"ח הנה העכברים שחשבתי עליהם אני אשמח להמלצות: naos 3200 razer deathadder logitech G400 corsiar M60

4. Started by davis5,

אני רוצה מדפסת שכוללת סורק ופקס ושגם לייזר. רצוי שיהיה פידר לדפים בשביל סריקה קלה- תקציב עד 800 שח בינתיים חשבתי על הדגמים: מדפסת לייזר Brother MFC7320 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=717314 מדפסת לייזר HP LaserJet Pro M1212NF http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=771876SCX4521 Samsunghttp://comtop.co.il/aecommerce/c3058/10777.php תודה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  5. Started by Yoni1o,

התקציב שלי 750 שקל ואני רוצה לקנות אוזניות לסוני 3 שזה ישמש למשחקי יריות וחשבתי על האוזניות החדשות של סוני pulse elite שעולות 600 שקל מהאתר vgp מחו״ל למישו פה יש המלצה בתקציב של 750 על אוזניות יותר טובות כי אמרו לי בפורום fxp לשאול בפורום של חומרה וציוד היקפי וכו.. כי שם יותר מבינים אז אמרתי אני ישאל באתר הזה מישו פה חושב שאני יכול לקנות בתקציב 750 שקל אוזניות יותר טובות ממה שאני רוצה של סוני ?

• 1 תגובה
    • 966 צפיות
  6. שלום וברכה לאחרונה הצטרפו למשפחתי המון אחיינים חמודים וכולם אצלנו במשפחה רוצים אותם על הכיסוי של האייפון.. יש מדפסת שעושה את העבודה? הכוונה הדפסה בצורה ברורה על כיסוי לבן לדוגמא... תודה מראש...!

• 1 תגובה
    • 3.5k צפיות
  7. Started by p0Le,

שלום, אני מחפש מדפסת צבעונית הכוללת פקס, צילום, הדפסה ו- WiFi בתקציב של עד 900 ש"ח. יש עדיפות לקנייה ב KSP\IVORY עקב קרבה לבית, אך אם המקרה באמת חריג לא תיהיה בעיה. המדפסת שכרגע מצאתי לנכון לקרוא עקב ביקרות בחו"ל היא HP Officejet Pro 8600 - http://www.ivory.co.il/HP_Officejet_Pro_8600.html תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  8. Started by RX7,

היי אני סטודנט מבקש המלצה למדפסת לייזר שחור לבן פשוטה שתעשה את העבודה, תקציב באיזור ה300 ש"ח המלצות יתקבלו בברכה

• 1 תגובה
    • 900 צפיות
  9. שלום. Samsung CSX-4300 בעת סריקה (בצייר של ווינדוס 7), הסורק תוקע את הדפים (בין הדף הראשון לשני). הדרייבר המותקן הוא המעודכן ביותר מהאתר של סמסונג עבור המדפסת. האם מישהו יכול לחשוב על סיבה כזאת? מצד שני, בשימוש בתוכנה שנקראת VueScan, הסריקה פועלת כראוי. כאשר התקנתי סורק אחר (Avision), הסריקה בצייר עבדה באופן תקין. תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  10. Started by ilanb0,

יש לי מחשב משרדי עם מקלדת ועכבר אלחוטיים של מיקרוסופט מסוג RF (המקלדת קולטת שידור ממשדר קטן המחובר למחשב בחיבור USB רגיל. למקלדת יש "מצב רוח". לפעמים מקלידה בלי בעיה, עפ"י רוב מפספסת תוים כאשר מקלידים קוד כניסה - משהו מוזר ביותר. אני מוצא עצמי הרבה מאד פעמים מתקן טקסט כדי שייצא נכון. אז החלטתי לפזול לאחרות וראיתי שהוזכרו המקלדות של לוג'יטק - MK. מה בעצם ההבדלים בין הסוגים השונים של הדגם הזה (MK)? יש 220, 250, 650 וכול'. כלומר, מה בעצם השיפור שנמצא בדגמים היקרים יותר?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  11. Started by PayneBack3251,

שלום, 4 שנים עבדתי עם סט אלחוטי של Microsoft Wireless Multimedia Keyboard 1000, סך הכל סט פשוט שעלה בזמנו 170 ש"ח אבל הוא עשה את העבודה בצורה מעולה ! כמובן ש4 שנים זה הרבה זמן למקלדת ועכבר אז הגיע הזמן להחלפים, אמרתי נשקיע הפעם במשהו ממש איכותי, אז קניתי את הסט האלחוטי Logitech Wave (עלה 350 ש"ח) הסט נראה ממש טוב ומרגיש ממש איכותי, אבל הקליטה שלו פשוט גרועה !!! המרחק הוא 2 וחצי מטר והוא פשוט לא מצליח לעבוד כמו שצריך (ניסיתי לאבטח את התדר ולא עזר), הסט הפשוט של מיקרוסופט עשה את זה בקלות ! אשמח להמלצה על סט נורמלי שפשוט יעבוד כמו שצריך, ומי שמעוניין לקנות את הסט שלי מוזמן ליצור איתי קשר הוא במצב חדש (מי שמכיר את הסט וחושב שהוא בשבילו), תודה מראש, עידן.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  12. Started by emil001,

היי, צריך המלצה למקלדת ועכבר עד 300 - 250 ש"ח. יש להדגיש כי היעד הוא עד 5 מטר (קליטה גבוהה) ושרמת הסוללה תשמר לאורך זמן ככל האפשר. ע"פ הדגשים הללו והסכום הנכון אבקש להמלצותיכם בבקשה. תודה מקרב לב, אמיל.

• 1 תגובה
    • 962 צפיות
  13. קניתי לפני שנתיים בערך מקלדת של חברת KORIBO דגם VIVAR המקלדת עובדת אבל אני לא מרוצה מהאייכות שלה בלי להיכנס לפרטים הגלגלת הפסיקה לפעול ואני רוצה לקנות מקלדת אחרת (לא מתקרב לחברת KORIBO לעולם) אני מסתדר הרבה יותר טוב עם עכבר TRACKBALL ולכן מבקש המלצה למקלדת טובה ממישהו עם נסיון. תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  14. Started by silverpist,

אהלן אני מחפש מדפסת לייזר משולבת (פקס, סורק ומכונת צילום) מדפיסה בשחור אלחוטית עדיפות להדפסה משני הצדדים גם כן, אבל לא חובה. לא יקרה מידי (תקציב עד 1200) אני חייב לציין שכרגע יש לי מדפסת דיו HP 8500 A PLUS ואני מאוכזב ברמות קשות, הצבעים כבר התייבשו לי פעמיים, בתקופה של שנה וחצי אחרי שלא הדפסתי חודש וחצי כל פעם. כל 4 מיכלים, שחור פלוס צבעים= 400 שקל. ובנוסף המדפסת הייתה בתיקון כבר 3 פעמים. בגלל הנסיון המר שיש לי עם הזרקת דיו (+צבעים שאני בקושי משתמש) אני מחפש עכשיו מדפסת לייזר רק שחור. כעיקרון חוץ מההדפסה, ממש אהבתי את ה HP ובגלל זה אני שוקל לקחת עוד פעם HP. אבל זה לא קריטי מידי. התחלתי עכשיו תואר ואני מדפיס קרוב ל- 25- 30 דפים בשבוע. רק טקסט. כרגע הצבעים שלי יבשים במדפסת,…

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  15. Started by etay93,

היי חברה לפני חודש קניתי את bf3 ומאז אני משתמש רק באוזניות אלה שיש לי כבר עשו את העבודה ואני רוצה לשדרג. עם המבצעים של bf מצאתי שתי דגמים שנראים טוב וגם יוצאים באחלה המחיר אני ישמח להמלצות מה נראה יותר טוב והאם האוזניות של החברה הזו בכללי טובות ... הדגם הראשון : http://ksp.co.il/?uin=13430 Roccat Kave Solid 5.1 Surround Sound Gaming נראות טוב עם הרבה פיצ'ירים כולל רמקולים מובנים ל5.1 הדגם השני Roccat Kulo Virtual 7.1 USB Gaming Headset http://ksp.co.il/?select=.1062..242..1265..343.&list=1&sort=2&glist=0&uin=13916&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 גם נראה טוב אבל ה7.1 הוא וירטואלי ויש פחות פיצ'רים מה שהכי מפריע שהאוזניות לא נרא…

• 1 תגובה
    • 951 צפיות
  16. אז כמו שאתם יודעים (או לא) התחיל בלאק פרדי בבאג ואחת מההנחות שלהם היא steelseries siberia v2 ב250 שקל. אז אני שוקל לקנות את האוזניות האלה כי שמעתי שהם ממש טובות, אני רוצה להתיעץ עם אנשים שיש להם את האוזניות האלה/מכירים אנשים או האוזניות האלה ולשמוע את הדעה שלהם, האם הם שוות את זה וכו. מה שאני מחפש באוזניות זה מיקרופון ושיהיו נוחות לשימוש לזמן רב כלומר כמה שעות של משחק, המלצות על אוזניות אחרות באזור המחירים של 300 שקל יתקבלו בברכה. תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 952 צפיות
  17. Started by dani688933,

בעיקר לגיימינג וסרטים. אפשר לחרוג ב50 ש"ח אבל רק עם שה יעשה הבדל גדול. תודה מראש .

• 1 תגובה
    • 791 צפיות
  18. שלום. לפני כמה ימים קיבלתי הודעה - Replace Toner. הזמנתי טונר חדש. היום קיבלתי הודעה: Replace Cartridge. האם עלי להזמין חלק נוסף? או שהחלפת הטונר תתקן את העניין? פשוט לא ברור לי אם מדובר באותו החלק. המדפסת בת שבועיים ימים. תודה

• 1 תגובה
    • 765 צפיות
  19. Started by alex_188,

שלום,לאחרונה הזמנתי טונר חלופי למדפסת ML2540, כאשר קיבלתי את הטונר, על החשבונית הייתה הודעה מטרידה: אזהרה !!! לבעלי מדפסות סמסונג. הורדת תוכנת עדכון למדפסת מהאינטרנט תמנע שימוש בטונרים חליפיים. אני, מעולם לא התקנתי את התוכנה של המדפסת (זו שמגיע ברירת מחדל עם המדפסת בגלל עומס של תוכנות מיותרות לדעתי שם), ב-WIN 7 מספיק לחבר את המדפסת, המחשב מחפש את מנהל ההתקנים ואם יש צורך מוריד מ-WINDOWS UPDATE מה שלדעתי קרה במקרה שלי. האם הפעולה שעשיתי נחשבת לעדכון מדפסת? זה אומר שנדפקתי? למען הספק עוד לא פתחתי את הטונר אז רציתי לבדוק כאן אם יש למישהו ניסיון בנושאים האלו.תודה רבה !!!

• 1 תגובה
    • 893 צפיות
  20. Started by kobi_sion,

אני רוצה לייבא מקלדת של razer-blackwidow מחול - זה יותר זול אבל אני עדיין צריך את העברית - משהו התנסה במדבקות שמדביקים על המקשים ויכול לתת ביקרות ?

• 1 תגובה
    • 973 צפיות
  21. Started by Mickey Mouse,

אהלן, אני צריך מכם המלצה לעכבר אלחוטי נטען. קראתי פה בפורום ובאינטרנט בכלל הרבה על עכברים אלחוטיים ואף אחד מהם לא באמת ענה על הרצונות שלי. אז ככה, אני מחפש עכבר אלחוטי נטען (עם תחנת עגינה/ערסל/עמדת טעינה תקראו לזה איך שתרצו) שיהיה נוח לאחיזה וימלא את כל חלל כף היד, במחיר של עד 200-250 ש"ח לכל היותר... (אם יש פחות, מה טוב...) קראתי פה בפורום על דגם של Logitech שנקרא MX700 שבשנת 2003 עלה 450 ש"ח והוא דיי ענה על הרצונות שלי, אבל הבעיה שלא מצאתי אותו היום בשום מקום... בכל מקרה מחכה לעזרה מכם, תודה ויום טוב!

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  22. Started by lior9586,

שלום לכולם אני מעוניין לרכוש מדפסת משולבת לשימוש ביתי (תקציב עד 500 ש"ח). ההתלבטות שלי היא בין שני הדגמים הבאים : HP Deskjet 3070A Brother DCP195C השאלה היא מי מהם מומלץ יותר (אמינות, חיסכון וכמובן איכות). שאלה נוספת היא האם שווה להשקיע טיפה יותר עבור הדגם Brother MFCJ430W למרות שפקס לא ממש חשוב לי (לא מפריע אם יהיה). ושאלה אחרונה, איך בדיוק פועל הפקס במדפסת משולבת ? מספיק שיש לי שקע טלפון לחבר אליו את המדפסת או שצריך עוד קו בבית ? תודה רבה מראש

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  23. Started by maazg,

שלום, לאחר קניית העכבר razer abyssus ואכזבה גדולה החזרתי אותו, והסיבה שלעכבר יש צורה מוזרה שאי אפשר להחזיק אותו עם claw, העבר גבוה מאחורה ודק מקדימה שיותר מתאים לאחיזת palm. אז אני מעוניין בעכבר עבור אחיזת claw וחשוב לציין שנוח לי מאוד עם הכבר logitech m705 שהבעיה היחידה שלו שהוא אלחוטי ולכן קצת כבד. לא חשוב לי כפתורים נוספים- מספיק לי 3 הכפתורים שמגיעים עם כל עכבר רגיל. אז מה אתם ממליצים? תודה

• 1 תגובה
    • 791 צפיות
  24. שלום לכולם, אתמול מקלדת הG510 שלי החזירה נשמתה לבורא אחרי שנתיים של עבודה, ועליי לקנות חדשה . אשמח לקבל המלצות למקלדת טובה ואלחוטית הפעם (אני מזיז הרבה את המקדלת ומושך אותה אליי, וזה מה שדפק את הקודמת שלי - לכן הפעם אנסה אלחוטית) כאשר התקציב הוא 500 שקל, כשאפשר לחרוג בכמה עשרות שקלים ... השימוש בה יהיה למטרות גיימיינג למשחקים כמו BF3 וכדומה, וכתיבת קוד בפלטפורמות שונות ... תודה מראש, חיים

• 1 תגובה
    • 984 צפיות
  25. מהיכן (בחו"ל ) הכי כדאי להזמין מקלדת BLACKWIDOW ? newegg ?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים