ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
בוקר טוב לכולם , אני מעוניין לקנות את העכבר הבא : http://www.gimmick.co.il/item.asp?id=2685 מה דעתכם עליו ?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני מרגיש אידיוט - אבל... איך אפשר פשוט לכבות אותו...?
-
- 1 תגובה
- 917 צפיות
-
-
הי, מעוניין לקנות אוזניות גיימינג, חשוב לי שהמיקרופון יהיה איכותי ביותר, אין הגבלת תקציב. האוזניות ישמשו בעיקר למשחקים וסקייפ, מעט מאוד מוסיקה וסרטים בכלל לא. חשבתי על הדגמים הבאים: Razer Piranha Gaming Headset Plantronics GameCom 777 מה דעתכם? בנוסף מעוניין גם במקלדת, מה מומלץ? תודה מראש, דני
-
- 1 תגובה
- 804 צפיות
-
-
שלום רב, . תקציבכם (הסכום שאתם מוכנים להשקיע בקניית העכבר):3002. חריגה מקסימאלית (החריגה המקסימאלית - התקציב המקסימאלי אותו אי אפשר יהיה לעבור): 360 3. כיצד אתם מחזיקים את העכבר? - כדי שנדע לתת לכם את המוצר הנוח ביותר לכם, סמנו את הצורה בה אתם מחזיקים את העכבר: Claw 4. במידה ויש כבר משטח לעכבר, אנא ציינו את שמו של המשטח כדי שנדע להתאים לכם את העכבר גם במבחינת תפקוד החיישן וגם מבחינת הרגליות של העכבר: אני מחפש גם כן משטח 5. בקשות מיוחדות - עכבר לימיניים / שמאליים וכדומה. ימיני כמובן. 6. מהם השימושים של הציוד שתרצו לקנות?: גיימינג וגלישה. אחרי חפירה קצת בפורופ והאינטרנט אני רואה שכדאי לבחור אחד מאלה: 1. Razer Abyssus 2. Mionix Naos 3200 3. logithic G9 מה אתם אומרים…
-
- 1 תגובה
- 763 צפיות
-
-
ישבתי לי ללמוד היום קצת.. ופתאום עלה בי רעיון לנקות את הפד עכבר שכבר מזמן לא נראה מי יודע מה.. לאחר חיפוש באינטרנט גיליתי כל מיני שיטות שממש לא התחשק לי לנסות - מכונת כביסה, לשטוף במים וכו' וכו'.. התייאשתי עד שפתאם נזכרתי שאתמול הייתי באיקאה וסתם קניתי מהם את הגלגלות להסרת שיער בעלי חיים מהבגדים.. (גליל דביקי כזה), ואז פשוט חשבתי להשתמש בו לנקות את הפד.. התוצאות - מדהים. הפד חזר להיות שחור ונקי מאבק, העכבר חזר לשייט עליו בקלילות.. אחלה של דבר. סתם התחשק לי לשתף.. טיפ.
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום, מדפסת ALL IN ONE שברשותי שבקה חיים לפני כשבועיים ואני מעוניין לקנות חדשה. הייעוד העיקרי מסתכם בהדפסת מסמכים ( בעיקר הדפסת שחור לבן ) ושליחת פקסים. מחיר השקעה משוער : 500-600ש"ח. -- מדפסות ששמתי עליהן עין עד כה: Deskjet Ink Advantage 4625 HP Officejet 6500A Plus Brother MFC-J430W תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 704 צפיות
-
-
שלום. יש לי מחשב די חדיש, ומדפסת לייזר מאוד ישנה (אבל טובה). למחשב אין חיבור פריפרל. רק USB. לעומת זאת, למדפסת רק פריפרל (מדפסת של HP, לייזרג'ט 4000). האם יש מתאם? במידה וכן, האם יעבוד עם Windows 7? תודה מראש!!!
-
- 1 תגובה
- 737 צפיות
-
-
שלום לכם,אני רוצה לקנות אוזניות טובות עם תקציב של 400ש"ח,הסיבה שאני רוצה אלחוטיות כי אני ממש לא אוהב את הרעיון של הכבל שיכול לגרום לאי נוחות,העניין הוא האם יש פה אנשים שיכולים להמליץ בכלל אם שווה לקנות אלחוטי?או שאוזניות עם כבל יותר שוות ויותר טובות מבחינת סאונד? מישהו יכול להמליץ לי על איזה דגם טוב ולהביא לי איזה אתר אמין וטוב מאיפה שווה להזמין? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מדפסת לצורכי לימודים (סטודנט) לאחותי. לפני כשלוש שנים קניתי את המדפסת הזו: HP P1005 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=692166 ואני מאוד מרוצה ממנה, הבעיה שהמחיר שלה עלה בערך ב 200 ש"ח ממה שאני קניתי. בכל מקרה הסתכלתי גם על דגמי HP P1102, ויש לי מספר שאלות עליהם: ראיתי 3 דגמים: P1102, LASERJET 1102, LASERJET 1102W. פרט לעובדה שבין 1102 ל 1102W יש הבדל שאחת אלחוטית והשנייה לא, לא הבנתי מה ההבדל בין ה 3 והאם הם מומלצות כמדפסות לייזר פשוטות? והשאלה הכי חשובה - האם הם מקבלות טיונר חלופי? המון תודה לכולם!
-
- 1 תגובה
- 983 צפיות
-
-
תקציב לשם כך 600 ש"ח. הדרישות: 1. מדפסת מהירה בהדפסה 2. הדפסה צבעונית 3. חסכונית כמה שאפשר בדיו 4. השימושים שלה יהיו סריקת תמונות מסמכים שליחת פקס + הדפסה של עבודות להגשה. אשמח לשמוע את המלצותיכם.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
יש לי הארדיסק של (הארדיסק חיצוני) WD elements 1023 500 GB וקניתי מחשב חדש. שאני מנסה לחבר אותו למחשב אני רואה התקנה של חומרה חדשה. אבל התיקיה של הכונן לא מופיעה במחשב שלי,ולא עולה אוטומטית כבמחשב הישן,המנורה של הכונן מהבהבת תחילה כלומר עובדת,ואז היא נעצרת על אור קבוע וכלום לא קורה,המחשב לא מזהה את ההארדיסק. שאני מחבר אותו לטלויזיה הכל בסדר ועובד בסדר גמור. לעומת זאת USB של SANDISK כן מזוהה לי במחשב החדש.... מה אפשר לעשות?
-
- 1 תגובה
- 736 צפיות
-
-
Razer BlackWidow 2013 Razer BlackWidow Ultimate 2013 ממחר במלאי בסניפים של KSP עם מתגים (סוויצ'ים) כחולים. כרגע אין צפי לחריטה בעברית. יש אפשרות שיביאו את הגרסה עם הסוויצ'ים החומים אך כרגע אין צפי לכך. עדכון: ביררתי עם שי מאייבורי ולאייבורי כנראה במהלך שבוע הבא המקלדות יגיעו לסניפים וללקוחות שהזמינו מראש, כולל חריטה בלייזר עם עברית. לגבי המתגים - ככל הנראה במקלדות שיגיעו למלאי באייבורי יהיו מתגים אדומים או שחורים, אבל לאייבורי יש גישה לכל סוגי המתגים העיקריים ואפשר להזמין עבור יחידים וקבוצות בידיעה שזמן האספקה יהיה מעט ארוך יותר למתגים שיצטרכו להזמין מחו"ל.
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לשים בכניסה לבית מצלמת אינטרנט אלחוטית. המצלמה תחובר לרשת בבית (אלחוטית) ותהיה בעלת אפשרות לצפיה מרחוק. בינתיים הסתכלתי על המצלמה הזאת.... http://www.wallashops.co.il/a/ap.aspx?pi=PD64298866 דעתכם?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מדפסת לבית, לא חשובה המהירות... אני רוצה שעלות הדיו תהיה יחסית זולה - אני יודעת שיש דיו חלופי ודברים כאלה. התקציב שלי הוא בערך 200, 250 שקל. שמעתי ש- HP זה מועדף, אם אפשר פרטים על מדפסות ומחירים ומה מומלץ, תודה.
-
- 1 תגובה
- 762 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש סט מקלדת ועכבר אלחוטיים. אני צריך שחיי הסוללה יהיו ארוכים, שהמקלדת תהיה שקטה, שהעכבר יעבוד על כל סוגי המשטחים ושיהיה נוח, שהעכבר לא יהיה כבד מדיי. ובכללי שתהיה קליטה טובה ולא יהיה דילאיי בגלל שזה אלחוטי. קראתי באינטרנט שהדגם mk520 של לוגיטק הוא טוב והוא עולה בסביבות 220 ש"ח. הייתי מעוניין לשמוע למה לקחת אותו ולא להתפשר על דגם כלשהו בסביבות ה100 ש"ח? מה כל כך מיוחד בו? והאם הוא באמת מומלץ, ושווה את המחיר? תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 818 צפיות
-
-
כבר תקופה שאני מעוניין לקנות רכז USB למחשב נייח אז חיפשתי ומצאתי את הרכז הבא : http://www.ebay.com/itm/HIGH-SPEED-USB-7-PORT-HUB-POWERED-AC-ADAPTER-CABLE-/130500609168?forcev4exp=true&forceRpt=true#ht_3274wt_1344 אני יודע שהוא מגיע עם חיבור לחשמל והבנתי שאלה הרכזים המומלצים. מישהו מכיר רכז יותר אמין מבחינתי גם בעל 4 יציאות בלבד, העיקר שיעבוד טוב.
-
- 1 תגובה
- 792 צפיות
-
-
איפה אני יכול להשיג אתה המקלדת במחיר שיותר נמוך מ ksp )725() בזמן הקרוב???
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן אני מחפש מקלדת גיימינג טובה עד 400 שקל הדבר שחשוב לי זה מקשים נמוכים ראיתי לדוגמה את הrazer lycosa, איך היא? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני מתלבט בין שניהם - ... העיסוקים שלי הם בעיקר גיימינג שדורש דיוק ומהירות, שמעתי לגבי ה- Imperator 2012 שהוא לא עמיד כל כך ... שהוא נהרס די מהר יחסית ל- G500, ( והבנתי שזאת גרסה חדשה שסידרו בה את כל הבאגים והבעיות ) שמעתי בנוגע ל G500 שהוא כבד טיפה....אבל רוב התגובות לגביו היו חיוביות בסך הכל... אז רציתי מישהו שמבין בכל הדברים האלה בשביל שיכריע בין השניים ( או שיתן לי נקודת מבט שונה לדברים ) הערה : אני רוב הזמן ב Claw Grip - והיד שלי יחסית גדולה ( אם זה משנה משהו )... תודה רבה למי שקרא עד לכאן - ועוד יותר - למי שיגיב ויעזור לי להגיע להחלטה..!
-
- 1 תגובה
- 925 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על המלקדת הזו? אתם אומרים שיש משהו יותר טוב להציע..? אני רוצה לקנות אותה והמחיר שאני רוצה לקנות עד 450 שקל אז מה אתם אומרים הכי טוב למחיר הזה? X6 נראה פצצה ונראה טוב!
-
- 1 תגובה
- 963 צפיות
-
-
היי, זה עכבר של לוג'יטק. מה אפשר לעשות עם זה? מאוד אהבתי את העכבר. תודה רבה, בני.
-
- 1 תגובה
- 866 צפיות
-
-
http://h10010.www1.hp.com/wwpc/il/he/ho/WF06a/18972-18972-238444-410635-410635-5165417.html?dnr=1 יש למישהו נסיון איתה?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי מדפסת pixma ip 4850 קנון אני משתמש בדיו לא מקורי והמדפסת מוציאה לי ירוק מה לעשות? תודה לעוזרים ויום נעים</blockquote>
-
- 1 תגובה
- 751 צפיות
-
-
שלום רכבתי סט של לוגיטק המגיע כסט (עבר+מקלדת) מדגם K520. באופן כללי המוצר בסדר גמור, כפתורים שימושיים, עיצוב נחמד (אפשר לעבוד עוד על איכות המקשים). בכל מקרה, הבעיה היא שהמקלדת כל הזמן נכנסת למצב שינה ! האם יש דרך להפסיק את זה? מה זה אומר מצב שינה? לאחר זמן מסויים ללא שימוש במקלדת, לוקח בערך 3 שניות עד שניתן להקליד שוב. תודה
-
- 1 תגובה
- 902 צפיות
-
-
היי חברים, רציתי לשאול אם מישהו יודע מה ההבדלים בין הפדים האלה? האם הNP עבה יותר מהQCK? אני יודע לגבי הWATER RESISTANCE שקיים בNP. מעבר לזה? על מה הייתם הולכים? יש לי QCK כבר 5 שנים שנקרע ואני חייב להחליף אותו. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-