ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,426 דיונים בפורום זה
-
מחפש מדפסת משולבת עם פקס עד 400 ש"ח לא חשוב אלחוטית או לא חשוב שתיהיה קטנה העדפה לחנות אופיס דיפו
-
- 1 תגובה
- 785 צפיות
-
-
יש לי משטח רגיל ב10 שקל והעכבר לא זז עליו טוב.. הוא נתקע כל הזמן.. רציתי לדעת אם זה רק בגלל המשטח או שיש בעיה בעכבר המשטח שלי הוא לא מהמוקשקשים..הוא חלק ושחור...דומה לQCK שיגיע אליי אבל לא!
-
- 1 תגובה
- 895 צפיות
-
-
על פי הביקורת כאן, http://www.techimo.com/articles/index.pl?photo=58 עושה רושם שכן. מה דעתכם? תודה רבה!!!
-
- 1 תגובה
- 525 צפיות
-
-
למי שזוכר, במשך לא מעט זמן (ולפני לא מעט זמן), היה באתר של VANTEC איזשהו דוגמא למארז שהם תכננו להוציא, מישהו יודע מה התקדם עם זה? הם עשו פרסה או שהוא באמת יצא אבל לא הגיע לארץ?
-
- 1 תגובה
- 622 צפיות
-
-
יש למישהו מושג מאיפה אני יכול להשיג טונר למדפסת xerox m750?
-
- 1 תגובה
- 827 צפיות
-
-
-
היי אני צריך המלצה לגיים פאד למחשב בסכום של כ-200 עד 250 ש"ח אני צריך בעיקר למשחקי ספורט ומרוצים... שמעתי שגיים פאד של XBOX תומך בהרבה יותר משחקים אם זה נכון אשמח לשמוע גם המלצות בשבילו ד"א מה יותר נוח בעיצוב של XBOX או של PS ?! תודה
-
- 1 תגובה
- 618 צפיות
-
-
-
זה הדיל שמציעים בלייזרליין. להוסיף עוד 300. http://www.laserline.co.il/pl_product~1640~2~3.htm דעת נגד אמרה לי שאין הבדל ניכר במחיר בין טונר סטרטר לטונר מלא. ושלדרוש אחריות של 300 שקל למוצר שעולה 300 שקל זה קצת מוגזם.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
האם אתם ממליצים על צורב Aopen 20 http://zap.co.il/fs.asp?si=263535&saletype=0&sog=C-Cdwriter&rsindex=&pn=4 כי הוא ממש זול 550 שקל והוא גם עם טכנולוגית Justlink. למישהו יש אותו? הוא מרוצה ממנו? הוא דופק דיסקים?
-
- 1 תגובה
- 975 צפיות
-
-
מחפש מקלדת + עכבר אלחוטיים עם מרחק קליטה יחסית גדול עד 300 ש"ח
-
- 1 תגובה
- 768 צפיות
-
-
אין לי ממש תחום מחיר (אולי בסביבות ה80$) כי אין לי מושג כמה זה אמור לעלות..
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-
-
רציתי לשאול כמה שאלות על הG5 שאני כנראה יקנה.. 1. האם הוא יתאים לי למשחקי אסטרטגיה ? (אני יודע שהעכבר הוא למטרות משחקים אך השאלה לאיזה<<) 2.ראיתי שיש לו עיצובים שונים אז מישו יודע כמה יעלה לי לשדרג אותו לעיצוב אחר ? 3. קישור לנקודת מכירה באזור המרכז אמין שאוכל לקנות וגם במחיר הטוב ביותר כמובן 4. הסבר קטן בכלליות על לחצני העכבר בתפקודי הDPI שלו.. דרך אגב אתם חושבים שהוא בכלל עדיף על העכבר של RAZER Copperhead? תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 623 צפיות
-
-
מוכרים את העכבר הנ"ל בבאג ב79 שקל, ועוד עם שנתיים אחריות. אני מעוניין לקנות למחשב הנייד שלי עכבר בלוטות, וכבר דיי הייתי סגור עם המייקרוסופט 5000, שניתן להשיגו בOEM ב149 שקל, ובRetail ב165. לדעתכם הג'ניוס יעשה את העבודה, או כדאי כבר ללכת על העכבר של מייקרוסופט (שבא עם 3 שנות אחריות)? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום ברשותי יש מקלדת של roccat מדגם isku fx-multicolor gaming keyboard פתחתי את המקלדת בגלל שנפל לי חתיכת לפסטיק בין המקשים ולא הצלחתי להוציא אותה והברירה שהייתה לי זה לפתוח את המקלדת ולהוציא אותה.. פתחתי את המקלדת בזהירות והוצאתי את החתיכה אבל כשחיברתי את המקלדת חזרה למחשב הפרופיל במקלדת עם התאורה הכחול השתנה לירוק והצבע הכחול אינו עובד.... מישהו למה זה אולי קרה? דאגתי לשמור על מגש התאורה בזמן העבודה עם המקלדת....
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש מדפסת לשימוש ביתי/משרדי שמחירה לא יעלה על 700 ש"ח.. אשמח אם תוכלו לעזור לי למצוא מדפסת טובה במחיר הנ"ל.. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 796 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, יש לי משטח עכבר מסוג Razer Destructor 2. אני משחק לא מעט הבעיה היא שכל פעם מתאסף נקודות אבק כאלה... האם יש חומר שדוחה את האבק הזה? (מן שכבת הגנה). תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אני צריך סט שיקלוט בכיוןן ההפוך מהמחשב. כלומר המחשב נמצא בצד אחד של החדר והמסך נמצא בצד השני. יש משהו מספיק טוב בסביבות 300-400 ש"ח ?
-
- 1 תגובה
- 556 צפיות
-
-
אני צריך מחסניות דיו מסוג HP 178XL, מעוניין במולטי-פאק של כל ה4 צבעים אבל לא מוצא באיביי או בשום אתר אחר במחיר נורמלי (בארץ זה מעל 250 שקל). מצאתי באמזון אבל לא עושה משלוחים לארץ עזרתכם!
-
- 1 תגובה
- 828 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת אם מישהוא יודע היכן קונים מוצרי אלקטרוניקה כאלה
-
- 1 תגובה
- 799 צפיות
-
-
-
אני מחפש לקנות מארז עם ספק למחשב P4 ואני מתלבט בין המאזים הבאים: 1.Compucase-HEC Midi Tower CI-6A19 BLACK Front USB 300W Case Compucase-HEC Super Midi Tower CI-6919 Front USB 300W Case 2. AOpen QF50C Front USB & Audio 300W Purple Case w/Window AOpen QF50C Front USB & Audio 300W Black-Silver Case w/Window AOpen H600B Front USB & Audio (300W FSP) Black Case w/Window מישהו יכול להסביר מה ההבדלים בינהם ?
-
- 1 תגובה
- 592 צפיות
-
-
http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=493&catcode=190
-
- 1 תגובה
- 660 צפיות
-
-
היי, אני מתכונן לקנות עכבר חדש. השימוש העיקרי שלי הוא עריכת וידיאו מקצועית. אני לא ממש משחק במשחקי מחשב. מה שכן חשוב לי שלעכבר יהיו כפתורים רבים. כרגע ההתלבטות שלי היא בין Logitech G502 וLogitech G900. שניהם נראים לי טובים, ה-G502 הוא כמובן זול יותץ ה-G900 יקר בהרבה (כפול מהעכבר הראשון), אבל אפשר להשתמש בו כאל-חוטי וחוטי. האל-חוטי נגד חוטי לא כזה מפריע לי, אבל אני כן אשמח להשתמש במשהו שהוא אל-חוטי. מה שכן, ראיתי את ה-Razer Naga Epic Chroma, שגם לו יש הרבה כפתורים, והוא די דומה ל-G900 רק הרבה יותר זול. אז לכן אני מתייעץ פה בפורום לגבי על איזה עכבר כדי לי ללכת. אני מחפש משהו נוח, משהו שיעזור לי לעבוד מהר. וכמו שאמרתי, השימוש העיקרי הוא עריכ…
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-