עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. תמיד רציתי לדעת אם אני יוכל לשים בתוך המחשב ספק נוסף , הכוונה שלי היא לשים את הספק לחבר לחשמל ואליו לחבר את כל המאווררים בלי שיהיה עומס על הספק הראשון,(הספק השני בכלל לא יהיה מחובר ללוח.) רציתי לדעת אם זה אפשרי , ואם כן אז כדאי.? תודה. עריכה: עכשיו בעצם כשאני חושב על זה זה נשמע לי לא כל כך הגיוני, הרי מה ידליק את הספק? ??? , מחכה לתשובות

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  2. יש את הCANON A70 המוכרת לכולם, והומלצה בידי הרבה אנשים בתור מצלמה מעולה וטובה לשוק הביתי הממוצע, ויש את המצלמה הזאת של סוני: Sony DSC-P10 http://www.camera4less.co.il/product.asp?pID=43&cID=34 למצלמה של הסוני יש 5.2 מגה פיקסל לעומת הקאנון שהיא עם 3.2, אך יש עוד הרבה פיצ'רים ודברים שאני לא מבין, אז כאן הגיע תורכם להסביר לי מי יותר טובה :-) תודה לכולם

• 2 תגובות
    • 872 צפיות
  3. Started by oleg,

טוב, לאחר שחרשתי על ביקורות וכתבות וראיתי המון תמונות החלטתי לבסוף לקנות את קנון A80 מקווה שאתם מסכימים איתי שזו בחירה טובה יחסית למחיר. עכשיו, נתקלתי בבעיה מאוד מבלבלת והיא שמצד אחד כתוב במאפייני המצלמה שאפשרות צילום הוידאו עד 3 דקות אפשרית רק עם כרטיסי זיכרון (CF) מהירים! ומצד שני כתוב שהמצלמה מתאימה רק לCF מסוג 1 ולא מסוג 2 (המהירים יותר אם הבנתי נכון) אז אני לא מבין איזה כדאי לי לקנות? ואם אקנה סוג 2 אז זה לא יתאים בכלל או שפשוט לא ינצל את כל המהירות? בבקשה שמישהו יסביר את העיניין. תודה מראש. :cwm16:

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by J.allmighty,

שלום לכולם , אני צריך לקנות לי סורק שלא יעלה יותר מדיי, בסגנון ה300 שקל +- אני פשוט לא יודע איזה לקנות: דגם. ראיתי סורקים בp1000 (האתר), מחירים טובים אבל אני מתלבט איזה לקנות. הסורק יעודו יהיה לסריקת מסמכים ותמונות ולא בכמויות רק "מדי פעם", אני לא צריך משהוא איכותי , רק שייתן תוצאות טובות. תודה מראש לעוזרים.

• 8 תגובות
    • 681 צפיות
  5. האם יש דרך אחרת חוץ מלהעתיק דברים ממחשב למחשב ע"י דיסקים זיכרונות או חיבור Master slave? אולי יש איזה כבל מיוחד שמאפשר להעתיק ממחשב למחשב ללא פירוק המחשב (אני מדבר על 20-40 ג"יגה)

• 4 תגובות
    • 542 צפיות
  6. Started by maverick,

http://images.maariv.co.il/channels/13/ART/611/852.html

• 0 תגובות
    • 550 צפיות
  7. Started by Saliman,

HERE

• 1 תגובה
    • 606 צפיות
  8. בגלל התדרים ששתי המכשירים עובדים בהם? או סיבה אחרת? כי צילמתי קטע מסרט עם המצלמה הדיגיטלית sony cyber shot dsc p72 יש לי מסך lcd tft אם זה משנה.... שמעתי שזה הורס את המצלמה האם זה נכון?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by EG,

אני מתכנן לקנות עכבר חשבתי על MX 700 של לוג'יטק. רק אם אפשר לקבל חוות דעת - האם הוא מתאים למשחקים שמזיזים בהם את עכבר במיהירויות גבוהות? ??? למשל ב - ET.

• 9 תגובות
    • 740 צפיות
  10. Started by composite,

אנ מדבר על אחד במיוחד בשביל גיימרים, הכוונה למדויק מאוד. אחד שיתאים ב- 100% למנוע של ה- MX500. אני רוצה אחד יפה, אך לא יקר. מומלץ מחומר איכותי, ולא סתם כרית ספוג כמו של הפשוטים. התקציב הוא עד 150 ש''ח, בערך. ולעת עתה, מה אתם אומרים על אלו? - http://www.pch.co.il/docs/pi-1697526790.htm נראים איכותיים ונכנסים במדויק לתקציבי. תודה לעוזרים

• 28 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. Started by SpLAsH,

אמנם היא רק 2 מגה פיקסל ואין בה מצב ידני :-\, אבל מבחינת איכות התמונות, נוחות וכו' היא משתלמת? (אל תציעו מצלמות אחרות, כי אני כנראה אקבל אותה) תודה לכולם

• 13 תגובות
    • 966 צפיות
  12. Started by אוריפ,

אני מתלבט בקניית מחשבי כף יד מתוצרת PALM: ה-TUNGSTEN E והTUNGSTEN T3. אני יודע שהT3 עולה בערך כפול מה-E, אבל האם הוא שווה את זה - זאת אומרת, מהם היתרונות העיקריים שיש לו על גבי דגם ה-E? רציתי גם לשאול אם זה נכון שבשני המכשירים הללו אפשר לכתוב לעצמך פתקיות קטנות על גבי המסך של הפאלם בכתב יד שלך, בלי שהמכשיר יתרגם אותו אות אות (באנגלית, לא בעברית). כאילו כמו מעין מזכרים קטנים שאנחנו כותבים, רק בפאלם. תודה!

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by deangefen,

מישהו יודע לאיזה לחצנים המדריך מתכוון? ??? ??? ???

• 0 תגובות
    • 561 צפיות
  14. היי כולם, קיבלתי עכשיו NOKIA 6100 ואני רוצה לעביר אליו נתונים מהמחשב ולעשות עוד כל מיני דברים שדורשים תקשורת עם המחשב... הכבל עולה דרך אורנג' 260 שקל (!!!!) שזה ממש ממש מוגזם אז רציתי לשאול אם אני קונה כזה IRDA שנכנס לUSB זה ייתן לי רמת תקשורת טובה.... כמה מגה-בייט אינפרא-אדופ כזה שמחבור ישירות לחיבור USB מעביר בשנייה?? אינפרא-אדום כזה עולה 140 שקל שווה לקנות?? תדוה מראש, ניר.

• 3 תגובות
    • 634 צפיות
  15. Started by oleg,

שלום לכולם. תוכלו בבקשה להמליץ על דיגיטלית בכ300-400 דולר (עדיף קרוב יותר ל300 אבל אם ההבדל רציני...). אני קונה אותה בניו יורק ואני חייב לקנות אותה בחנות הזו: http://www.bhphotovideo.com/bnh/controller/home האפשרויות שנראות לי הם: Fujifilm finepix S-500 Fujifilm finepix S-300 HP Photosmart 850 Olympus camedia C-740 Ultra zoom Minolta Diamage Z1 בחרתי את אלו בעיקר בגלל הזום אבל הדבר שהכי חשוב לי זה איכות התמונה ואמינות המצלמה (כי האחריות תהיה בארה"ב). אגב, מה זה שכתוב SLR ו EVF ומה זה אומר Point and Shoot

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by talikooo,

יש לי פאלם די ישן 3c והמסך שלו לא מגיב טוב הלחיצות לא מדויקות וצריך ללחוץ כמה פעים עד שתופסים את הלחיצה רציתי לדעת אם אפשר לעשות משהו או שתם זמנו של הפאלם בתודה מראש טל

• 3 תגובות
    • 706 צפיות
  17. Started by Alechko88,

טוב לאחרונה צצו בפורום הרבה תראדים להרכבבת מחשב HTPC זול(ברב המקרים), ותמיד שמו במפרט את ATC-620C הCoolermaster עם תג מחיר מפוץץ של 900 שקל... בזמן שיטוט קליל בPCH מתוך שעמום עמוק(למה אני משוטט באתרי מחשבים ב1 בלילה?! ) גיליתי מארז חביב למדי של חברה שאני אישית עד היום לא שמעתי עליה בשם codegen. המארז שנקרא Codegen MS-2-CA Slim Desktop, נראה נחמד... בגודל סביר, מגיע עם ספק 200W שלדעתי מספיק חזק בשביל HTPC ללא יותר מדי רכיבים מיותרים(יותר מהרד סיק אחד, מאווררים מיותרים, סידירומים למיניהם, פלופים)... ועולה רק 282ש"ח... את המארז נתנן לראות כאן: http://www.pch.co.il/docs/pd1921578817.htm

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. שלום. אני חושב לקנות את המדפסת הזו אבל... אני מבפחד בקשר להתיבשות של ראשי הדיו. היו לי 2 קנון שמתו בדלל שהראש דיו התיבש. מישהו מכיר את המדפסת ועובד איתה?

• 0 תגובות
    • 653 צפיות
  19. Started by tomz,

שלום יש לי את המצלמה SONY DSC-S85 מאושר מאוד ממנה ורציתי לדעת אם מישהו מכם יכול לתת לי חוות דעת עליה ואם המפרט שלה הוא טוב יש פה מידע http://www.dpreview.com/reviews/sonydscs85/ פשוט לא מבין בזה.

• 3 תגובות
    • 646 צפיות
  20. Started by tomz,

אני צריך המלצה למצלמה הכי טובה שנמצאת היום בשוק האיכות הכי טובה והכל הכי טוב. המחיר לא משנה. העיקר הכי טוב, שמתחבר למחשב ב USB לשימוש וידאו כמו הקלטת סרטים וכו' המצלמה יכולה ליהיות כל סוג של מצלמה, העיקר שתתחבר למחשב ועדיפות לכמה שיותר קטן רזולוציה הכי גבוהה digital video capture - 25+ fps ועוד, בקיצור הכי טוב

• 4 תגובות
    • 608 צפיות
  21. Started by tomer16,

אני רוצה לקנות מצלמה למחשב אבל אני לא מבין גדול בזה וחשבתי אול מישהו יעזור לי ויציע לי מה לקנות....כי אני רוצה מצלמה לא ברמה גדולהה אבל שלא תיהרס לי גם אחרי שבוע......הצעותת יקבלו בברכההה

• 1 תגובה
    • 525 צפיות
  22. אני מחפש מארז, משהו יפה עם חלון ומנורה, שיהיה עד 500 שקל פלוס מינוס, אבל בלי הגזמות בבקשה. תודה

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by NOSTREDAMUS,

שלום חברים, מחפש ספק כח חדש לפנטיום 3 בסכום של עד 250 ש"ח, 350 וואט ומעלה עקב הוספה עתידית של מאוררים (אני לא חושב שה-300 וואט שלי יעמוד בזה)

• 12 תגובות
    • 719 צפיות
  24. Started by hagai-,

צריך חוות דעת על המצלמה. העניין הוא שיש לי הזדמנות לרכוש אותה ב 18x103 וזה מאד מפתה. (1854 ש"ח) ראיתי קצת (4) ביקורות והמון תמונות שצולמו איתה, אציין שסה"כ זוהי המצלמה הדיגיטלית הראשונה שלי והיא לשימוש ביתי בלבד. משיטוט בפורום הבנתי גם שאולי יש טובות יותר באיזור המחיר הזה, אך כמו שציינתי המחיר ואפשרות ה-18 התשלומים מאד קורצת. מה אתם אומרים? לוותר או ללכת על זה? שאלה נוספת, מהן בטריות NiMh ?

• 29 תגובות
    • 3k צפיות
  25. Started by assaf_b,

מישהו יודע אם יש חנות בארץ שמחזיקה ספקים של Seasonic ?

• 1 תגובה
    • 904 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.