עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. שלום! האם המשטח Roccat Alumic מתאים לעכבר Razer Mamba אשר עובד עם שני חיישנים במקביל (אופטי ולייזר)? תודה מראש!!

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  2. אני שואל כי אני רואה הפרשים פשוט מטורפים במחירים. באייבורי למשל יש את הדבר הבא: http://www.ivory.co.il/category.asp?catcode=490 יש פה שני טונרים לאותה המדפסת, האחד 495 שקל השני 465 שקל, אין לי מושג מה ההבדל בניהם, ושניהם יותר יקרים מהמדפסת עצמה! באתר אחר אני רואה מחיר נמוך בהרבה: 124 שקל http://www.inkjets.co.il/ProductDetails.aspx?pid=1352 למה? אני מניח ששל אייבורי הוא "מקורי" והשני לא, אבל זה מצדיק כזה הפרש?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  3. שלום יש לי מחשב שולחני חדש עם ווינדוז 7 64 ביט וכמו כן יש את הסורק שלי canon lide 35 בדקתי באנטרנט ואין דרייברים לסורק הזה לווינדוז 64 ביט (ל32 ביט יש תמיכה) אני מניח שזה אומר שאני צריך סורק חדש שיתמוך בווינדוז 7 64 ביט, אבל בכל מקרה, זה מתבקש מבחינתי לשאול בכל זאת האם אני יכול להתקין את הסורק עם דרייבר 32 ביט? ואם כן עלולה להיות בעיה כלשהי? זה לא שאני מחפש בכל מחיר להימנע מהחלפת הסורק, פשוט חשוב לי לדעת אם זה ממש מקרה אבוד ההתקנה שלו על ווינדוז 7 64 ביט, כי בכל זאת, אם אפשר לחסוך את הכמה מאות שקלים על סורק חדש, אז בעיניי זה עדיף. תודה.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  4. Started by nadavcj,

ברשותי מחשב HTPC בסלון עם וינדאוז 7. כאשר אני משתמש בעכבר האלחוטי סמן העכבר שלי "מתגלצ' " בזמן גרירת העכבר, דבר שמאוד מקשה על העבודה עם העכבר. במטרה למנוע את התופעה עשיתי את הפעולות הבאות: חיבור עכבר אחר ניתוק כל מכשיר אלקטרוני \ ובסביבה (ראוטר, רמקולים וכו) החלפת משטח העכבר אין לי מושג מה לעשות כדי למנוע את התופעה הכל כך מרגיזה הזו שהופכת את השימוש בעכבר למאוד קשה משום שהסמן פשוט גולש מעט מעבר למקום בו בחרתי לעצור. אשמח לעזרתכם. תודה

• 1 תגובה
    • 831 צפיות
  5. שלום רב רכשתי Logitech Z506 5.1 ואינני יודע כיצד להגדיר את המחשב בתצורה הנכונה בכדי שאשמע צליל הקיפי בכל מערכת הרמקולים בערוץ 5.1 , אני שומע כרגע מוזיקה רק מזוג הרמוקולים הקדמיים בלבד הלוח אם שיש לי Z68 XP UD4 , עם טכנולוגיית Dolby home theater CVV4 - עידכנתי את גירסת הביוס לגרסה הכי עדכנית וגם דרייבר כרטיס הקול הכי עדכני ! משתמש בחלונות 7 64 ביט בעברית

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  6. בגדול השאלה בכותרת. ולהלן הפרטים: מדפסת הזרקת דיו משולבת Brother MFC-210c לא מצליחה לשלוח/לקבל פקסים. אין כלל צליל חיוג בשליחת פקס או מענה בקבלה. ניסיתי לחבר טלפון לחיבור בקיר שאליו המדפסת מתחברת, והקו עובד ותקין (מוציא ומקבל שיחות). ניסיתי לחבר את הטלפון לכניסת EXT במדפסת כשהיא מחוברת לקיר ושומעים קו. אבל לא עזר שום דבר שניסיתי, ואיזה הגדרות שלא ניסיתי לכוון - אין אפשרות לשלוח/לקבל פקס. האם הבעיה במדפסת? בקו הטלפון? אני אובד עצות

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  7. Started by Mindwild,

הי, יש לי כרגע את ה G930 (כבר למעלה משנה) והם נישברו, בנוסף הכריות מתחילות להיקרע אז הגיע הזמן למשהו חדש. הבעיה היא שאני לא מוצא שום דבר שמתאים למה שאני מחפש. מישהו יודע להמליץ או לכוון אותי איפה אני יכול לראות המלצות? רוב המקומות שאני קורא ממליצים על האוזניות של CREATIVE ל WoW ומצד שני אני רואה כל כך הרבה תגובות של אנשים שלא מוכנים לגעת בשום מוצר של החברה הזו. עזרה? ???

• 1 תגובה
    • 852 צפיות
  8. Started by ofir667,

שלום, אני קונה מחשב לעריכת וידאו ואני צריך לקנות מקלדת ועכבר, אני מתלבט בין חוטי לאלחוטי.. יש לי חשש שאלחוטי עושה בעיות - זה נכון? אני מתלבט בין logitech mk120 לבין logitech mk260, יש מה לחשוש? או שפשוט לקחת את ה-260?

• 1 תגובה
    • 770 צפיות
  9. אצל היבואן המלאי אזל והם לא יודעים להגיד מתי צפוי מלאי חדש. חייבת להיות איזושהי חנות שיש לה את המקלדת במלאי אצלה. אשמח אם מישהו יכול לכוון אותי או אפילו למצוא לי. אני צריך אותה דיי דחוף ואני מתעקש על לוג'יטק... תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 959 צפיות
  10. Started by eypt10,

שלום אני צריך המלצה לרמקולים לשמיעת מוזיקה,סרטים ומשחקים לחדר של 10 מטר בסכום של 370 עם חריגה של 50 שקלים

• 1 תגובה
    • 851 צפיות
  11. אני צריך הדרכה בגדול רק לגבי חיבור והפעלת הפקס, חיבור הטלפון. והאם הפקס קשור לדרייבר ? תודה לכולם!!!

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  12. הרמקולים יוצבו משני צידי המחשב, כשגבם לקיר. המחשב נמצא בסלון שיחסית גדול. בעתיד, ייתכן והרמקולים יחוברו לטלוויזיה/DVD וכו'. יש את הLogitech Z323, שהביקורות עליו לא אחידות. 258 ש"ח או Altec Lansing ‎VS2721. שמגיע מבית טוב - 285 ש"ח. אשמח לשמוע עוד הצעות, והחלטות.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  13. Started by X7-007,

יש לי את ADVICE SL VA1500 שעלה בזמנו ב 2008 1800 בערך, בעיקרון נגמר האחריות ושהתקשרתי לתמיכה אומרים שצריך להחליף מצברים וזה עולה 699 ללא מע"מ ו 800 עם מע"מ. עכשיו הבעיה שקוראת זה שברגע שיש הפסקת חשמל יש 6 מנורות וישר יורד ל 3 ומתחיל לצפצף גם כשהכל סגור, מחשב, טלויזיה,מסך. רק מה שדלוק זה מודם בזק DLINK 6740U, מודם טלפון של נטויזן ונתב LINKSYS כי גם בהפסקת חשמל אני צריך שיהיה טלפון למקרה חירום. עכשיו ראיתי מכשירים שיצאו או חברות אחרות שהמחירים לא בשמיים וגם יותר כח, יש לי הרבה מכשירי חשמל וכ-ש PS3 בתוך משחק, והמחשב בתוך משחק, טלויזיה 42", צריך אל פסק שיחזיק יותר מ 4-5 דקות שאני יוכל לבצע כל מה שאני צריך גם אם זה פתאום קורה. עכשיו בנוגע לאל פסקים יש מלא חברות, אני צריך אל פס…

• 1 תגובה
    • 841 צפיות
  14. Started by oz4225,

קניתי היום את העכבר הזה : Logitech Optical Gaming Mouse G400 אך הלחצנים בעכבר של הגברת הוליום והורדת הווליום לא עובדים, לא כשאני שומע מוזיקה ולא במשחקים... האם זה בעיה בעכבר או שצריך להגדיר משהו..? תודה לעזורים

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  15. Started by below_z,

אני מחפש אזניות משולבות מיקרופון אלחוטיות או אפילו משהו בסגנון של טלפון לשיחות סקייפ. חשוב שיהיו עמידות, אני לא יודע עד כמה האזניות הקלאסיות המאסיביות יתאימו למקרה, כי בכל זאת זה לצורך סקייפ בלבד ודרושה ניידות (אולי אפילו משהו לאוזן אחת או רמקול קטן?? ) אני יודע שהבקשה מעורפלת, פשוט לא מצליח להתמקד על רעיון כיצד לנייד שיחת סקייפ. אשמח לתגובות אפילו אם זה רק כיוון מחשבה... תקציב התחלתי נגיד 200 ש"ח ואין בעיה לעלות.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  16. Started by RonCohen,

צריך המלצה לרמקולים עם דגש על האיכות שמע מאשר על העוצמה(שגם חשובה אבל יש העדפה...) השימושים הם שמעית מוסיקה(מאוד חשוב פה האיכות) גיימינג התקציב הוא 600 שקל שהמערכת תיהיה 5.1 אם יש איזה 2.1 ממש איכותיים אני מוכן לשמוע אפשר לחרוג למען האיכות אבל לא יותר מידי האם יש הבדל בין חיבור דיגיטלי לאנלוגי??

17. שלום. האם יש בעיה לקנות דיו תואם? האם זה עושה בעיות במדפסת? יש את הדיו הזה http://www.matiprint.co.il/ProductDetails.aspx?pid=1730 והזה http://www.dmo.co.il/cartridges.aspx?cart_type=2&keyword=&printers_select=12294&printer_type=&man_list=209 לעומת המקור שעולה 120 ש"ח http://www.tonerink.co.il/product.aspx?p_id=15094 אודה על המלצתכם

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  18. Started by nbav,

שלום, רציתי לשאול כמה עולה סורק שאפשר לשים בו דפים והוא מריץ אותם תודה מראש

• 1 תגובה
    • 8.9k צפיות
  19. Started by itzikin0,

שלום, יש STEELSERIES SIBERIA V2 בצבע שחור ללא גרסת ה-USB והן מעולות הכל בסדר אני שומע מעולה במשחקים/'מוזיקה אבל הן חלשות ולכן אני רוצה להזמין את ה-USB הזה שהוא בעצם "מגבר" אבל הבעיה שרשום על ה-USB הזה שזה 5H V2 http://www.ebay.com/itm/SteelSeries-...#ht_2883wt_905 אבל זה בסדר לקנות ולחבר את זה לאוזניות שלי? יש לי משהו יותר תואם לאוזניות שלי משהו להזמין מאייבי שיעשה לי את האיכות שמיעה והכל הרבה יותר חזק??? האוזניות שלי עכשיו מעולות שומעים הכל מעלה פיצוצים וצעדים והכל אבל אני רוצה יותר חזק!!! אז זה בסדר להזמיןאת ה-USB הזה מאיביי ? אם יש עוד משהו עד 10 דולר אז תגידו ותגיבו פה תודה. עריכה : חבר'ה הזמנתי מאיביי את ה-המגבר ה-USB לאוזניות STEELSERIE…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  20. Started by Vissor,

מחפש המלצה לאוזניות איכותיות לשמיעת מוזיקה בעיקרון שיתחברו למחשב.תקציב עד 600 שקל. כמו כן המלצה לכרטיס קול חיצוני עד 1000 שח.

• 1 תגובה
    • 773 צפיות
  21. מחפש מדפסת לייזר משולבת סוקר ופקס מומלצת. מחיר עד 1000 ש"ח. עלות הדפסה סבירה. לא גדולה מידי. לא מדפיס הרבה....אבל זקוק למשרד הביתי. תודה מראש לכל העוזרים!

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  22. Started by izhakizhaki,

במדפסת l7590 האם ניתן לבטל הדפסת דף דווח בכל הפעלתה? האם ניתן לשלוח פקס באמצעותה מתוך קובץ מהמחשב? האם ניתן למצוא חוברת הסבר לפעולתה ?

23. Started by steelmanx,

ההורים שלי מעוניינים להמיר את אוסף קלטות הvhs-c שלנו לפורמט דיגיטאלי. אני צריך עבוד מטרה זאת כרטיס עריכת וידאו. מה מומלץ לקנות? מה ההפרש במחיר בין כרטיס שתומך בHD לכרטיס רגיל?

• 1 תגובה
    • 840 צפיות
  24. שלום, יש לי עכבר של לוג'יטק שבא בזמנו בסט MX5000. את המקלדת זרקתי כי היא הייתה טוחנת סוללות אבל את העכבר השארתי כי עכבר אלחוטי מאוד נוח. לאחרונה העברתי את המחשב לחיבור אלחוטי וכאשר אני מעמיס מאוד על החיבור, לדוגמא מעתיק קבצים העכבר נהיה איטי מאוד ואי אפשר להשתמש בו בכלל. רציתי לדעת האם זה קורה עם עכברי BT בלבד או גם מבוססי RF? או שאולי זה רק בעכבר שלי? הדרייברים הכי מעודכנים אבל בכל מקרה לוג'יטק הורידה את התמיכה בעכבר לפני יותר משנה לדעתי. בנוסף, המקלט BT קרוב מאוד לעכבר. אם אין ברירה ואני צריך להחליף את העכבר, אשמח לדעת האם קיים עכבר אלחוטי שאין לו בעיה כזו. דגם ספציפי פחות חשוב כי אני אחפש כבר לבד רק חשוב לי לדעת שזה לא יקרה ב-RF. ה-BT לא ממש חשוב לי כבר, יש דרופבוקס. …

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  25. שלום לכל חברי הפורום, אודה אם תייעצו לי על מדפסת משולבת לייזר שחור לבן- בעלת אפשרות לשלוח/קבלת פקס - כמו כן מענה אוטומטי של הפקס. המכשיר לא יהיה ליד המחשב, ועל כן צריך פתרון אלחוטי (יש לי ראוטר) - או שישנו פתרון אחר לסוגיה. השימושים הם ביתיים ולכן הפלט לא צריך להיות סופר איכותי, תדירות שימוש יחסית נמוכה ופשוטה, עדיף שהמכשיר יהיה קטן פיזית. כמובן אמינות שירות נאותים של הנציגה בארץ. *חשוב לציין שההתקן צריך להיות בעל ממשק דו צדדי - ז"א שאוכל לשלוח כפקס קובץ מסוים מהמחשב (אלחוטית) ולקבל דרך הסורק של המכשיר את תוצאות הסריקה. התקציב שעומד לעניין הוא כ: 1,000 ש"ח אך ניתן להתגמש במידה ודורש כן. תודה מראש על כל התייחסות לשרשור.

• 1 תגובה
    • 992 צפיות

דיונים חדשים בפורומים