ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
בקשת המלצה לאוזניות in-ear למוזיקה תקציב - נע בסביבות ה400 ש"ח שימוש - מוזיקה חשוב שיהיו in-ear חשבתי כבר על כמה דגמים ורציתי לדעת מה יותר כדאי מה עדיף DR. DRE TOUR Monster או Monster iBeats by Dr Dre או Shure SE102 תודה רבה אשמח לקבל תשובות
-
- 1 תגובה
- 671 צפיות
-
-
-
שלום, אני מעוניינת לקבל הצעה למפרט מחשב. המחשב אמור לשמש במיוחד להורדת סרטים ובהמשך לשימוש לבית הספר, כמובן גם לשימוש שיגרתי, אינטרנד תוכנות וורד וכו'.... חשוב לי שכרטיס קול וכרטיס מסך יהיו ברמה טובה ולשימוש לטווח ארוך יחסית, נפח מקום גדול ושהמחשב יעבוד מהר. אין לי נסיון במחשבים ובכל חנות נותנים הצעות אחרות וכל אחד אומר משהו אחר כך שאינני יודעת מה לקנות. אודה לעזרתכם בנושא.
-
- 1 תגובה
- 716 צפיות
-
-
תלחצו על התמונה היא תגדל יהיה את שם החברה עליה התמונות בקטן בפורום תלחצו ויגדלו מה הדגם בבקשה או קישור ישיר לזאפ יהיה בכלל מצוין תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 892 צפיות
-
-
שלום,אני מחפש רמקולים טובים למשחקים ולמוזיקה עם איכות צליל טובה. תקציב כ:450 מוכן להוסיף אם ההמלצות טובות.
-
- 1 תגובה
- 671 צפיות
-
-
כבר מאסתי בלוג'יטק הסטנדרטי והחלטתי שאני רוצה להשתדרג. אין לי דרישות מיוחדות מהעכבר, הוא ישמש אותי בעיקר לשימוש משרדי ואינטרנט ולא למטרות גיימינג. ה- Logitech MX518 קרץ לעיניי אבל לצערי, הוא קצת חורג מגבולות התקציב. אשמח לקבל המלצה לעכבר בעלות של עד 100 ש"ח. אין חשיבות לחברה מסויימת. תודה.
-
- 1 תגובה
- 933 צפיות
-
-
שלום רב לכולם אני עכשיו עושה פירוט להחלפת הציוד הקיים אני קונה ציוד חדש כמו רמקולים עכבר מקלדת ופאד עכשיו אני לא מבין ממש במקלדות ואני רוצה המלצה למקלדת טובה עד 400 שקל שמעתי על מקרסוט X6 איך היא? תודה מראש לעוזרים בברכה מתן
-
- 1 תגובה
- 818 צפיות
-
-
הי, אני מחפש עכבר אלחוטי שיש לו כמה שיותר כפתורים - לפחות 3 כפתורים רגילים + 2 בצד ואחד מלמעלה. אבל המרבה בכפתורים הרי זה משובח. אם יש כפתור גלילה נוסף/כפתורים ייעודיים לזום, בכלל מצויין. עקרונית, אני רוצה לקנות מחו"ל, אז עדיף משהו שלא עובר את סביבות ה-$50 (כמובן, עדיף כמה שפחות), אבל מקסימום תזרקו דגמים ואני כבר אבדוק מחיר. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 700 צפיות
-
-
היי לפני כחודש קניתי מחשב חדש + מקלדת ועכבר אלחוטיים של לוג'יטק דגם MK250 מיד אחרי שהתחלתי לשחק איתם הם נתקעו לי ולא הגיבו לי בכלל.. חבר אמר לי שזה בגלל שהם אלחוטיים.. לבסוף החלטתי להחליף אותם ל-G400 ו-Arctosa מה אתם אומרים עליהם? טובים? נוחים? איך הם במשחקים? ועוד משהו.. אם אני קונה את ה-Arctosa אז רוב הסיכויים שזה מ-KSP אבל רשום באתר שלהם שהיא רק באנגלית זה נכון? מישהו קנה אצלהם? וגם מה עדיף? Silver או Black? תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
מה קורה? יש איזה המלצות טובות לרמקולים איכותיים ? בעיקרון זה למשחקים אבל בעיקר לסרטים שאני רואה... האמת שאני לא ממש יודע טווח מכירים של כמה הם עולים אז בוא נגיד בסביבות ה-400 עד 500 ככה.. ועכשיו עם החוק של העד 1000 שקל במכס אז אין לי בעיה גם להזמין מחו"ל, בטוח אני אקבל תמורה גבוהה יותר עבור הכסף. תודה רבה על העזרה!
-
- 1 תגובה
- 795 צפיות
-
-
שלום, אני צריך סורק למשרד ביתי קטן (100 עמודים ליום), חשוב לי שלא יתקלקל ויסרוק במהירות טובה. חבר המליץ על הסורק הבא: avision av-121 - http://www.vipsales.co.il/Product.asp?Pid=AV121&Cat2Cat1ID=44&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he מה דעתכם? האם אוכל בתקציב של 2000 ש"ח למצוא משהו יותר טוב?
-
- 1 תגובה
- 830 צפיות
-
-
מחפש המלצה למקלדת + עכבר אלחוטיים . לעבודה בגרפיקה ומולטימדיה ( עובד על שני מסכים) אשמח להמלצות. ושאלה קטנה. האם יש ערכות כאלה שהמקלדת והעכבר נטענים ולא על סוללות?
-
- 1 תגובה
- 835 צפיות
-
-
שלום מחפש עכבר לוג'יטק *חוטי* למחשב חשוב שירגיש נוח ביד, בעל דיוק גבוה. אם יהיה סבבה למשחקים אז מה טוב אבל משחקים זה עניין צדדי חשוב שיהיה של לוג'יטק במחיר שלא יעבור את ה-500 ש"ח (אם כי אני מוכל להשקיע עוד כמה שקלים אם יש דגם ממש טוב) תודה!
-
- 1 תגובה
- 802 צפיות
-
-
היי, קניתי אוזניות BLUETOOTH של PHILLIPS, ואני רוצה לחבר אותן עם המחשב. יש דרך בלי לקנות איזשהו DONGLE ? אולי דרך האייפון שמחובר אל המחשב או משהו בסיגנון ? תודה מראש !
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לדעת אם יש המלצה מיוחדת איזו מצלמה לקנות/להימנע בתקציב של 100 ש"ח. אין לי ציפיות ממש גבוהות מהמצלמה רק שיראו נורמלי. כיום אני משתמש במצלמה ג'נרית שקיבלתי חינם ובקושי רואים בה משהו מרוב טשטוש. אין לי בעיה להזמין מחו"ל גם (איביי, DX). תודה,
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
צריך עזרה בבחירת אוזניות לנגן mp3, מיועדות לשמיעת מוסיקה ורדיו באימוני ריצה ובאוטובוסים. עם כבל סימטרי. האם sennheiser cx 400 ii יתאימו ? אם כן אשמח לשמוע היכן ניתן לרכוש אותן עם אחריות היבואן הרשמי.
-
- 1 תגובה
- 815 צפיות
-
-
אני מבקש לחסוך מקום בסלון ולא להעמיד עוד מכשיר - והפעם על הפרק ממיר עידן פלוס המצב כיום זה שיש לי מחשב נט טופ שמחובר ל TV ןדרכו אני צופה בתכנים אני מבקש למצוא ממיר איכותי בפורמט HD שיחובר למחשב - לא מעוניין בדונגל האם קיים? למישהו יש ניסיון עם כזה? מה העלות?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
מחר אני מקבל את המסך החדש שהולך להחליף את המסך הקיים והוא יהיה 37 אינץ.. מה שמחייב אותי להתרחק ממנו אז אני חייב בדחיפות להצטייד במקלדת ועכבר אלחוטיים מה שחשוב שזה יהיה יעיל במרחק של עד 3וחצי מטרים ושאורך הסוללה יהיה סביר מינימום 4 שעות מבחינת תקציב אני לא יודע כמה זה אמור לעלות העיקר שיהיה משתלם
-
- 1 תגובה
- 914 צפיות
-
-
שלום לכולם, הייתה ברשותי מדפסת משולבת של Brother מסדרת DCP קניתי אותה מרשת DMO לפני 3 שנים מתוך תקווה שהם ימשיכו את השירות שלהם של תיקון מדפסות המדפסת התקלקלה לפני שבוע וגיליתי שהשירות הזה כבר אינו קיים DMO ואם אני רוצה לתקן את המדפסת רק בדיקה תעלה לי כ 100 ש"ח בכל מיני מעבדות האם יש חנויות או יצרניות שכן מתקנות את המדפסות שקונים אצלן ? ( אני לא מדברת רק על תקופת האחריות ) ומעבר לשאלה הזו אשמח להמלצה למדפסת תקציב 400-500 ש"ח משולבת לשימוש בייתי עלות דיו נמוכה רצוי הדפסה שקטה יחסית אני מתלבטת בין צבעונית ושחור לבן נראה לי שמבחינת עלויות אם שחור לבן אז עדיף ללכת על לייזר ואם צבעונית אז הזרקת דיו אני צודקת ? אשמח להמלצות לכל כיוון בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 910 צפיות
-
-
כפי שרשום אחראי שהרייזר קראקייס שבקה חיים החלטתי לקנות משהו חדש בנתיים כל מה שמצאתי מעניין זה את הroccat kave ואפשרי גם לקנות שוב את הקריקייס הקרקייס ב230 והקייב ב280 תודה
-
- 1 תגובה
- 858 צפיות
-
-
שלום, שילשום אחרי שקיבלתי את ההגה והיום אחרי שסטים (steam) החליט לעלות את מהירות ההורדה סוף סוף ירדו כמה משחקים שדרכם אוכל להתרשם מההגה. אז ככה, התרשמות כללית שקיבלתי מההגה: רובו איכותי ובנוי היטב, בין החלקים שהרגשתי שמאוד איכותיים והושקעו הם: - גלגל ההגה שעשוי ממתכת שמרגישה מאוד מוצקה ובילתי ניתנת לכיפוף, העור שתפור היטב וששת הכפתורים בצידיו של ההגה שיושבים מעולה. - ידיות ההילוכים מאחורי ההגה -דוושות, הרגשה מאוד קרובה למציאות - גם ההגה וגם השיפטר יושבים מעולה על השולחן בלי תזוזות מיותרות -וכמובן - המחיר מצד שני: -ידית ההילוכים - מרגישה לא קשורה להגה, רופפת ולא מדוייקת ומרגישה כאילו עוד חודשיים אצטרך לממש את האחריות. - משום מה עד כל לא הצלחתי להגדיר בשום משחק…
-
- 1 תגובה
- 999 צפיות
-
-
אני צריך המלצה למערכת רמקולים 5.1 לחדר שתחובר למחשב ולטלויזיה..התקציב הוא -+500 שקל. מה שחשוב לי הוא שהרמקולים יהיו ניתנים לתלייה על הקיר. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן, מזה שנים שאני די קונה רק מוצרים של לוג'יטק אבל משום מה אני חווה בעיה עם עכברי הגיימינג שלהם, זה מתחיל עם הMX518 אשר רכשתי בזמנו. בהתחלה הוא התחיל לאגור מין שומן וטינופת בכמויות בצורה מוזרה.. אחרי שנה בערך הוא מת. ממשיך עם G5, הציפוי הכחול שלו פשוט התחיל להתקלף אחרי חודש, לאחר חצי שנה הציפוי בד של הכבל שלו התחיל להיקרע ואחרי שנה וחצי הוא מת. השבוע רכשתי עכבר G500, הדוגמת מתכת שצבועה עליו באופן כמעט מיידי התחילה לדהות והיא ממשיכה להיעלם מיום ליום, היום כבר הגלגלת חורקת בצורה מאוד בולטת בעת הסיבוב. בקיצור אישית החלטתי ליצור קשר עם לוג'יטק בקשר לG500, הם אמרו לי שהמוכר צריך עד שנה מיום הקנייה להחליף לי את העכבר מכיוון שזה נכלל תחת האחריות. מחר אני אנסה ליצור קשר עם החנו…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב, אני מחפש מדפסת לבית עסק עם המאפיינים הנ"ל: *לייזר *מהירות הדפסה - עדיפות. *חסכונית באחזקה(דיו/טונרים). *כמה שיותר קומפקטית ולא מגושמת. *מחיר עד 500 ש"ח פלוס מינוס. *לא חובה צבע. בתודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 796 צפיות
-
-
איזה קקי, קניתי את העכבר מ KSP וברגע שפתחתי אותו בבית ראיתי שהוא היה על ON, לפי המדריך הוא אמור להיות OFF ומבחינה לוגית הוא אמור להיות ככה, אז חיברתי הכל, וכפי שברור העכבר לא עובד באלחוטי וגם לא מטעין, לא יודע מי אשם פה, לוגי'טק או מישהו אחר, אבל בטוח מישהו שכח לשים את זה על OFF.
-
- 1 תגובה
- 721 צפיות
-