ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,426 דיונים בפורום זה
-
אחים שלי אני מעוניין לקנות מצלמה דיגיטלית טובה ואמינה עם יכולת של פיתוח תמונה גם במחיר עד 1200 שקל רצוי שהמחיר יהיה פחות מ-1000 שקל בתודה ניב!
-
- 1 תגובה
- 654 צפיות
-
-
1) רציתי לשאול איך אפשר לבדוק מצלמת WEBCAM לאחר התקנת הדרייבר 2) אני מחפש איזה תוכנה שאוכל להריץ אותה ולראות על המסך את התמונה המתקבלת מהמצלמה תודה אייל
-
- 1 תגובה
- 665 צפיות
-
-
מקווה שהגה למחשב נכנס לקטגוירה של "ציוד היקפי".... שלום רב. אני מעוניין לרכוש הגה למשחקי מירוץ במחשב. שתי שאלות: 1. איזה הגה מומלץ בטווח מחיר של עד 350 ש"ח (כולל דוושות) 2. איזה משחקי מירוץ תומכים במשחק עם הזה תודה רבה מראש
-
- 1 תגובה
- 738 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין בעכבר בלוטות' לנייד שלי, אני לא משתמש מתוחכם, רק משהו שיעבוד בלי חוטים ובלי USB התקציב הוא כ-200 שקלים, אבל אם קיים הבדל משמעותי כלשהוא, אני אשקול גם עכבר בעבור 300 שקלים. תודה לעוזרים, גיל.
-
- 1 תגובה
- 881 צפיות
-
-
-
שלום לכולם אני מחפש כבל לעינת מכשיר ועברת נתונים אם יש למישהוא אני מוכן ליקנות ממנו תודה.
-
- 1 תגובה
- 710 צפיות
-
-
בתמונות נראה שאין מגש ואם יש לי מקום בארון מדפים שתופס את הגודל הפיזי הנירות יפלו? כל המדפסות שקניתי הם עם מגשים. לפי כל הבדיקות המדפסות של קנון מעולות. והגיע הזמן להחליף אך זה יצור לי בעיה. האם יש להם מגש מיסתורי? שלא רואים בתמונה
-
- 1 תגובה
- 533 צפיות
-
-
450שקל זה התקציב אני מדפיס בממוצע 50 דפים בשבוע. אני צריך מדפסת נטו, שתיהיה אמינה ושה מחסנית דיו תיהיה זולה יחסית. אני יכול עד 500 במקסימום של המקסימום. אז מה אתם מציעים חבריה ?
-
- 1 תגובה
- 790 צפיות
-
-
איך ה LX500\700 ואיך ה S510? ממולצים? אני צריך עכבר אלחוטי נטען נוח.. ומקלדת אני מעדיף אלחוטית מולטימדיה..שגם לא זוללת בטריות..שתהיה איכותית.. המליצו לי על הMX3000 ובKSP יש אותו ב480 אבל בזאפ יש כמה ביקורות לא טובות..הן נכונות?
-
- 1 תגובה
- 867 צפיות
-
-
תביאו לי בבקשה את כל המקלדות שיש להן תאורה אחורית. כי למשל ה 2 הטובות שזה ה G15 של לוג'יטק והאיך שקוראים לה של REZOR, אני לא אקנה ב 500 שקל, גם כי יש שם דברים שאני בכלל לא צריך. אני רוצה משהו פשוט +כמה כפתורי קיצור בסיסים (שליטה בנגן, מחשב שלי, דף בית וכאלה) ושיהיה מואר, כי זה מעבצן לשחק בחושך בלי לראות את המלקדת. אני רוצה למצוא משהו עד 150 ש"ח. (אבל תביאו לי כל מה שאתם מקירים) תדוה מראש
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום,לאחרונה הזמנתי טונר חלופי למדפסת ML2540, כאשר קיבלתי את הטונר, על החשבונית הייתה הודעה מטרידה: אזהרה !!! לבעלי מדפסות סמסונג. הורדת תוכנת עדכון למדפסת מהאינטרנט תמנע שימוש בטונרים חליפיים. אני, מעולם לא התקנתי את התוכנה של המדפסת (זו שמגיע ברירת מחדל עם המדפסת בגלל עומס של תוכנות מיותרות לדעתי שם), ב-WIN 7 מספיק לחבר את המדפסת, המחשב מחפש את מנהל ההתקנים ואם יש צורך מוריד מ-WINDOWS UPDATE מה שלדעתי קרה במקרה שלי. האם הפעולה שעשיתי נחשבת לעדכון מדפסת? זה אומר שנדפקתי? למען הספק עוד לא פתחתי את הטונר אז רציתי לבדוק כאן אם יש למישהו ניסיון בנושאים האלו.תודה רבה !!!
-
- 1 תגובה
- 915 צפיות
-
-
הי, רציתי לקבל המלצה למקלדת ועכבר אלחוטיים למחשב הנייד. הייתי מאוד רוצה שהעכבר יהיה קומפקטי, כך שאוכל לקחת אותו איתי בתיק ולהשתמש בו,ולא להיות תלוי בפד של המחשב. הייתי רוצה לדעת אם ישנם כאלה שמשתמשים בWi-fi או Bluetooth כדי לחסוך בפורט של USB תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
מבקש המלצה לעכבר מעולה, שיהיה אלחוטי , אופטי (לא לייזר), ועם לפחות 5 לחצנים מתוכנתים.
-
- 1 תגובה
- 739 צפיות
-
-
אני קונה מחשב amd xp ב4 במרץ מישהו יכול לעזור לי?
-
- 1 תגובה
- 828 צפיות
-
-
אז...ככה אני רוצה לקנות מארז של RAIDMAX Scorpio 868 Black 420 Watt השאלה היא אם הספק של הוא ג'נרי או לא??...כי הוא עולה 390 שח...והוא מגיע עם 3 מאוררים וחיישן טמפרטורה..!..וזה נראה לי קצת מדיי הנה קישור http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_993&products_id=5506 בתודה, ירון.
-
- 1 תגובה
- 581 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת היכן ברשת אוכל למצוא חנות שמוכרת מארז עם ספק 220v או מארז ללא ספק. יש לציין שלא דרושה שליחה לישראל. עדיפות לחנות בארה"ב. תודה
-
- 1 תגובה
- 747 צפיות
-
-
שניה לפני שקניתי מדפסת HP Officejet 6500 Wireless הגעתי להבנה שאני לא ממש צריך הדפסה בצבע ובהחלט מוכן להתפשר כל שחור-לבן כדי לחסוך כסף. האם יש מדפסות לייזר משולבות אלחוטיות ? חיפשתי ולא מצאתי...
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
שלום רב, ברצוני לשאות / לברר האם יש תוכנה או האם יש פונקציה שיודעת לספור הדפסות במדפסת של גסטטנר בדגם להלן: Gestetner DSm725 מאוד חשוב לי. תודה מראש, מ
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מארז חדש וראיתי את המארז בשם: AeroEngine JR. אני רוצה לדעת פרטים על המאוורר המגניב בחזית.... עד כמה הוא חזק ומשפיע? בערך באיזה רמה הוא- ברמה של מאוורר 120mm? וגם עד כמה הוא מרעיש? אני גם אשמח לעוד ביקורות על המארז כולו לקישור לפרטים ותמונות של המארז כנסו ל- http://www.aerocool.com.tw/p-case/aeroengine/aeroengine.htm
-
- 1 תגובה
- 632 צפיות
-
-
היי, אני צריך המלצה לעכבר אלחוטי בסכום של עד 30$ מבסט-ביי. האם בכלל יש הבדל בין עכברים בתקציב הזה? דרישות מיוחדות: גודל מלא חייב להיות נוח (ישמש לגיימינג)[ תודה מראש, בן
-
- 1 תגובה
- 767 צפיות
-
-
שלום, אני קונה עכבר חדש והתקציב שלי הוא עד 300 שקל. העכבר מיועד למשחקים, חשבתי על ה - MX510. מה דעתכם? באותו תקציב אפשר לקנות עכבר אחר שאולי הוא יותר טוב או ללכת עליו?
-
- 1 תגובה
- 519 צפיות
-
-
יש לי מצלמה דיגיטלית Nikon coolpix 3100 עכשיו הבעיה היא שהיא ממש ממש אוכלת בטריות..וזה בעיה שפשוט אי אפשר להסתדר איתה.. למה כל 5 תמונות שאני מצלם נגמרת הבטריה.. וזה בטריות נטענות חדשות.. וגם ניסיתי בבטריות חדשות אחרות.. אני כבר משתגע למה אני חייב מצלמה ונמאס לי להיות מוגבל בצורה כזאת גדולה ככה.. תודה על העזרה..אגב מצטער אם זה לא קשור לפורום הזה אבל פשוט לדעתי זה הכי קרוב לבעיה שלי .. אם יש פורום יותר מתאים להעביר..
-
- 1 תגובה
- 549 צפיות
-
-
יש לי מצלמה דיגטלית ואני רוצה לדבר איתה בweb איך אני מחבר אותה ל netmeeting הוא לא מזהה לי אותה אבל הווינדוס כן איך אני מגדיר אותה בתוכנה דגם המצלמה ViviCam3730 USB Device
-
- 1 תגובה
- 651 צפיות
-
-
חברים שלום אני עדיין מחפש סורק, אני מעוניין בסורק USB ברזולוציה 1200 על 2400 ומתאם לשקופיות אני מתלבט בין הדגמים הבאים: HP ScanJet 3970 Canon CanoScan 3000F Mustek BearPaw 2400TA האם למישהו יש נסיון עם אחד מהדגמים הנ"ל או יכול להמליץ על סורק אחר - אני צריך אותו לסריקת כמות גדולה של מסמכים אבל גם לתמונות ושקופיות כך שחשובות לי האמינות, נוחות השימוש ואיכות הסריקה מבטיח להתנהג יפה ולא להקפיץ יותר... תודה
-
- 1 תגובה
- 574 צפיות
-
-
אני קונה מחשב, רציתי את ה-Compucase super Midi Tower CI 6A19 ולא היה אותו במלאי... המליצו על ה- Techno H209-5JA-d ואמרו לי שיש להם אותם פונקציות בלה בלה בלה לדעתי הקומפיוקייס לוקח את הטכנו בגדול ורציתי לדעת מה דעתכם... עזבו שיש 100 שקל הבדל ביניהם. תודה! נ.ב. הרצתי חיפוש על הטכנו בגוגל והדף הראשון שמקבלים הוא הדף בפנדה מה שאומר שלדבר המסכן הזה אין אתר אפילו!
-
- 1 תגובה
- 638 צפיות
-