ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
-
פעם בכמה זמן מומלץ לעשות Cleaning למדפסת Brother?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
במשטח הרגיל הסורק עובד מצוין. בסורק מעליו לא עובד ומקבל שגיאה. איפה הבעיה? יש אפשרות שהבעיה עם בדרייבר/בתוכנה או בוודאות הבעיה היא פיזית בסורק העליון? זאת מדפסת ALL IN ONE של חברת HP
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן חברים, שאלה לי אליכם, מקווה שתדעו לעזור לי בפתרון. אני משתמש במחשב שלי בכרטיס קול חיצוני של חברת Line 6, הדגם הספיציפי הוא UX2 סתם לשם העניין, החיבורים בכרטיס הם חיבורי XLR וג'ק לגיטרה, כשחיבור האוזניות הוא חיבור 1/4', מה שמונע ממני להשתמש באוזניות גיימינג לדוגמא, שכוללות גם מיקרופון עם חיבור 3.5 מ"מ. עד עכשיו כשהייתי משחק ורציתי אוזניות עם מיקרופון, פשוט הייתי משתמש ב-LX 3000 של מיקרוסופט, לא מושלמות, אבל מתחברות ב-USB וכוללות בעצם דרייבר משלהן, ככה שכשאני מחבר אותן אין צורך בכרטיס קול עצמו. השאלה - איך אני מחבר את האוזניות גיימינג 3.5 מ"מ כדי להשתמש גם במיקרופון? מקווה שהסברתי את עצמי בצורה מובנת, אשמח כמובן…
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
מה ההבדל בין: https://www.ebay.com/itm/UGREEN-USB-3-0-Gigabit-Et... לזה : https://www.ebay.co.uk/bhp/rj45-to-usb-cable האם שניהם יתאימו ל: Xiaomi Mi Box 4K
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
מחשב נייד עם 2 חיבורי USB שאחד מהם תפוס קבוע על USB של עכבר אלחוטי ראיתי שקיים עכבר שמתחבר למחשב עם bluetooth, חשבתי שיכול להיות נחמד שייתפנה לי USB האם עכבר כזה מומלץ? הbluetooth מתחבר למחשב בצורה טובה ללא ניתוקים? יש דגם ספציפי מומלץ?
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
היי , אשמח להמלצות על מדפסת ביתית משולבת עם סורק ובלוטוס. קיבלתי המלצה למדפסת המצורפת... תודה מיכל
-
- 1 תגובה
- 5.7k צפיות
-
-
לפי דעתכם כמה אפשר למכור את המוצרים האלו? המחשב תקול : מסך משוחרר(נופל ולא מחזיק בזווית) ולא תקין , המחשב לא נדלק אבל מבחינת נתונים של מעבד כרטיס גרפי וכל השאר הוא תקין לחלוטין. היה אצלי שנה וחצי.
-
- 1 תגובה
- 912 צפיות
-
-
שלום, מחפש המלצה למקלדת מכנית מלאה (עדיפות לכבל נשלף) תקציב עד 450 גג גם מאמזון וכו' יתקבלו בברכה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
מבקש המלצה לעכבר גיימינג טוב רצוי אלחוטי , או לגיימינג מומלץ רק חוטי? לא גיימר מקצועי תקציב לא מוגבל יחס עלות תועלת חשוב
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
מעוניינים בלוח אם חדיש או במקלדת מכאנית במחיר מעולה? אל תפספסו את ההזדמנות הזו לכתבה
-
- 1 תגובה
- 847 צפיות
- 1 follower
-
-
אני מתלבט אם לקנות את OfficeJet Pro 8710 או OfficeJet Pro 7720 . אני רואה כאן דיו חלופי שמתאים למדפסות הללו. השאלה האם ניתן לשים בהם דיו חלופי ללא בעיה ? כי הבנתי ממזמן ש-HP חסמה את החלופיות. התקשרתי לשירות לקוחות של HP והם אמרו שאין חסימה כזו, ושאם תהיה בעיה להתקשר לתמיכה שלהם שיעזרו. אני לא רוצה להתקע עם מדפסת ללא אופציה לדיו חלופי...
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
אני בקרוב מאוד, כמה ימים, קונה את מצלמת הרשת logitech C270. רק יש לי שאלה: שאני שם אותה על המסך אני יכול לכופף אותה ממש למטה שיראו את המקלדת והשולחן במצלמה?? תודה למי שעונה ועוזר !! נ.ב מצלמה זו מתאימה לwindows 10 נכון??
-
- 1 תגובה
- 994 צפיות
- 1 follower
-
-
לקחנו לסיבוב את הטייק החדש של ענקית האודיו לעולם הגיימינג, אוזניות ה-GSP 500 המאסיביות, ויצאנו עם מסקנות מעניינות בהחלט לכתבה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני מחפש מקלדת אורגונומית במחיר סביר של עד 350 ש״ח. המקלדת תשמש לעבודה עם mac. לא משנה לי אם היא אל חוטית או חוטית. חשוב לי שיהיו מקשי מדיה.ניתן לזמין מחול או לקנות בארץ לא חשוב לי שיהיה עברית במקלדת אשמח לקבל המלצות בייחוד עם למקלדות עם כרית לכף היד. תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
מעכשיו, כבר לא רק מארזים וגופי קירור: המותג מטאיוואן מתרחב רשמית גם אל קטגוריות השמע עבור חובבי הגיימינג לכתבה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
זקוקה לסאונד איכותי במחיר זול (אם יש כזה) לשימושבמשחקי מחשב. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש מערכת שמע 2.1 למחשב, אבל צריך שתהייה בה כניסה לאוזניות מקצועיות גדולות(מדובר על Sennheiser HD 212 pro למי שמכיר), ולא קטנות כמו של אייפוד או נגן mp3. מה שאני לא יודע זה האם יש בכלל דגם של 2.1 כזה - ממה שראיתי באייבורי לא בכל הדגמים יש בכלל כניסה לאוזניות, ובאלה שיש מדובר על אוזניות קטנות. אני כותב את הת'רד הזה כאן ולא בפורום אודיו וקולנוע ביתי כיוון שמדובר במערכת שמע למחשב ולא על אוזניות. האם זה אומר שאני חייב לרכוש מערכת 5.1? האם יש דגם מומלץ(2.1 או 5.1)? אני מעדיף 2.1 כי כרגע יש לי 5.1 ונמאס לי מכל החוטים שמפוזרים ליד המחשב. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי סורק של מוסטק יובי פלוס 1200 שהיה לי לXP עכשיו יש לי חלונות 7 64 ביט ויש באתר של מוסטק ואלודה יבואנית מוסטק רק לXP אני רוצה דרייבר לחלונות 7 בבקשה?
-
- 1 תגובה
- 839 צפיות
-
-
הי, אני מחפשת מדפסת לייזר צבעונית, עדיף משולבת + רשת. חשיבות לאיכות הדפסה, אמינות ועלות לדף. עד עכשיו השתמשתי ב samsung clx 3175. מדפסת פשוט לא טובה... צבעים לא אמיתיים, הדפסה חלשה אפילו בשחור... התקלקלה מספר פעמים. מבחינת התקציב - 2000-2500 ש"ח או קצת יותר אם המדפסת ממש מצדיקה את זה. המון תודה מראש למגיבים.
-
- 1 תגובה
- 973 צפיות
-
-
מדפסת לייזר שחור לבן oki b2200 נראית לי מכיון שיש לה אחריות ארוכה של 3 שנים, וטונר ראשוני של 2000 דף (אם הבנתי נכון). מצד שני אין לה דרייבר של וינדוס 7, והיא צורכת לא מעט חשמל במצב סטנד ביי. דרך זאפ הגעתי לאתר מכירות זה עם נתוני המדפסת. האם מומלצת? אני מדפיס מעט, ואיני רוצה לקנות מדפסת דיו מכיון שהדיו מתיבש אם לא מדפיסים מדי פעם. האם יש מדפסות לייזר אחרות במחיר דומה עם אחריות ארוכה וטונר ראשוני גדול? תודה יהודה
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
http://www.dealextreme.com/p/dvb-t-digital-tv-usb-2-0-dongle-with-remote-28891 אני לא כ"כ מבין, אבל לאלו שכן הוא שווה את המחיר או שזה סתאם חארטה??
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
עקב ה BLACK FRIDAY שיש ברשת באג רציתי לקנות את הסט הזה של עכבר + פד כדי לקבל 1+1 בשביל אחי ואני. מה אתם חושבים על השילוב או בכלל על כל מוצר בנפרד ? Steelseries SENSEI Steelseries 4HD סה"כ יצא שהעכבר יעלה 200 ש"ח והפד 50 ש"ח מחיר זול לכל הדעות.
-
- 1 תגובה
- 953 צפיות
-
-
-
ההודעה נערכה וצונזרה מכיוון שהפורום אינו מקום לפרסם מוצרי יד-שנייה לקנייה או מכירה, לשם כך קיים ה-TradeZone.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-