ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש מדפסת ביתית בינונית, במחיר עד 500 שקל. שתהיה אמינה ולא תתקלקל אחרי חצי שנה, שמחירי הדיו שלה לא יהיה בשמיים ורצוי שיהיה דיו חלופי זמין. יכולת הדפסת פוטו תהיה תוספת יפה אבל לא הכרחית. אני מבין טוב למדי במחשבים, אבל לא מכיר את כל 1000 דגמי המדפסות שיוצאים כל שנה. לאחר צמצום האפשרויות יש לי שתי מועמדות עיקריות: canon i350 ו HP 3650. האם יש למישהו המלצות במי מהן לבחור ? האם זה באמת נכון שמדפסות HP יותר חזקות ואמינות ? תודה
-
- 0 תגובות
- 594 צפיות
-
-
אז המכשיר הזה נקרא PHONE CONNECTOR הוא מתחבר במקום השפורפרת של הטלפון ומצד שני הוא נכנס למקום של הכרטיס קול במחשב. אז היכן ניתן לרכוש את המכשיר הזה בצפון? תודה מראש!! נ.ב אם משהו יודע איך לבנות אותו שיודיע לי!
-
- 0 תגובות
- 587 צפיות
-
-
טוב, לאחר שהמקלדת העל חוטית השלישית שלי התקלקלה בפעם השלישית ע"י קולה שנשפכה עליה (אני מתחיל לחשוב שזהויא קונספירציה בין חברת קולה ליצרני מקלדות), אני מחפש מקלדת חדשה, בחיפושי נתקלתי במקלדת הזאת: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=44&products_id=1848 עכשיוו, הקטע שהיא יחסית יותר יקרה משאר המקלדות אז הייתי רוצה לשמוע חוות דעת עליה ממישהוא שיש לו אותה לפני שאני קונה.. תודה רבה!!!
-
- 5 תגובות
- 743 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות הגה חדש למחשב... שמעתי שיש הגה שיש בו דוושות אם קלאתץ' וגם תיבת הילוכים...... יש מישהו ששמע על זה פה ויכול לתת קישורים?
-
- 4 תגובות
- 660 צפיות
-
-
שלום לכולם ברצוני לרכוש שתי מצלמות רשת איכותיות,שיתחברו למחשב בו זמנית ויקליטו על הדיסק הקשיח באופן רציף או לפי זיהוי תנועה. מספר שאלות בעניין: 1-האם ניתן להקליט בזמן אמת על הדיסק הקשיח?אם כן,באיזה קצב(פריימים),האם נדרשת חומרה נוספת או אוליי תוכנה? 2-מה אורך הכבל המקסימלי לחיבור המצלמה?האם תהיה נפילת איכות מעל 15 מטר אורך בכבל usb? 3-איזו מצלמה מומלצת עד סכום 600-700 ש"ח למצלמה.חשוב שתהיה ברזולוציה טובה. 4-האם ישנן מצלמות רשת עם פוקוס אוטומטי? 5-אם קונים מצלמה דיגיטלית פשוטה,האם ניתן להשמש בה במקום מצלמת רשת לפי הדרישות שציינתי? הרבה שאלות,אודה למי שיודע וישיב.
-
- 2 תגובות
- 667 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה אני עובד המון על המחשב ולאחר מספר שעות עבודה עם העכבר, אני מרגיש כאבים ביד. רציתי לדעת האם ישנם עכברים ארגונומיים איכותיים באמת, אשר מונעים מאמץ מיותר, ומה דעתכם על TRACKBALL. (אני משתמש בעכבר אופטי סטנדרטי של MICROSOFT) בתודה מראש...
-
- 3 תגובות
- 709 צפיות
-
-
אני רוצה ליקנות ספק ג'נרי של 500 וואט ב 160 ש"ח. האם יש הרבה סיכויים שיקרה למחשב שלי משהו כאשר הוא עובד עם ספק כזה?
-
- 12 תגובות
- 853 צפיות
-
-
היי יש לי מארז פנטיום 4 ATX והשאלה שלי היא האם כל ספק מתאים למארז כזה ואפשר להתקין בו כל ספק?
-
- 2 תגובות
- 821 צפיות
-
-
האם ספק ג'נרי של 500 וואט יוכל להפעיל לי geforce fx5900 MSI DVI ? ולאיזה כח של ספק של חברה טובה הוא משתווה? בתודה...
-
- 3 תגובות
- 544 צפיות
-
-
אני יודע ששתי המדפסות לכאורה לא באותה ליגה, אבל האפסון עולה רק ב250 ש"ח יותר, אולם ראשי הדיו שלה עולים פי כמה, לכן אבקש את דעתכם המנוסה, האם ההבדל באיכות התמונה כ"כ גבוה? (בהדפסה על דף צילום), תודה מראש לכל העוזרים! ;D
-
- 6 תגובות
- 830 צפיות
-
-
האם קיים שלט אינפרא אדום + רסיבר אינפרא אדום שמתחבר למחשב המאפשר לשלוט על נגני הוידאו/אודיו במחשב וכמו כן שיהיה מאין גויסטיק קטן שיהיה אפשר להזיז עכבר? האם קיים כזה דבר? ואם כן תביאו בקשה לינק.
-
- 6 תגובות
- 656 צפיות
-
-
יש לי ספק כח ואני לא יודע איך לחבר אותו. הספק שלי הוא Antec TruePower 380W אני לא יודע איך לחבר אותו לאן ואם צריך להתקין ספק אולי מישהו יכול לעזור לי לתת לי תמונות אולי מדריך (בעברית ) משהו תודה
-
- 0 תגובות
- 687 צפיות
-
-
מארז זה נראה על פניו כעסקה לא ראה ביחס תכונות/מחיר. אולם המידע על הספק שלו אינו מספק הינה סקירה אחת שמצאתי http://www.xtremepctech.com/reviews/CompuCase6919BServerTower/compucase6919review.htm אשמח לשמוע התרשמות מהמשתמשים על איכות המארז ואיכות הספק (HEC 300ART ) כמו כן לא ברור מהמפרט האם ה-USB PORT הוא USB2 או 1.1 ??? תודה :-*
-
- 4 תגובות
- 687 צפיות
-
-
סט אלחוטי מתוצרת מיקרוסופט\לוג'יטק של מקלדת ועכבר, כמה שיותר זול אני מעדיף אבל שיהיה עמיד ואיכותי.. וחשוב לי לדעת מה המקסימום מרחק אפשרי תודה.
-
- 3 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
היי... סוף סוף קניתי את ה MSI FX 5900 VTD 128 VIVO DVI וכתוב לי על האריזה בין הדרישות מינימום שהוא צריך ספק של מינימום 350 וואט ולי יש 300 וואט... האם אני יכול להתקין אותו והוא יפעל או לפחות לנסות להתקין אותו ולא יקרה לשום חלק במחשב שלי כלום?? בתודה...
-
שלום. אז אני מתלבט בין הספקים האלו, ואין לי מושג מהם הפרשי הביצועים. ממה שהבנתי אז ה- TT זול מה- Antec ב- 20 אגורות או משהו כזה, וזה למרות שה- TT הוא מודולרי + סליבים ומציע הספק של 480W (!!!). אבל מה שקובע כאן הוא הביצועים, ואם של האנטק יותר טובים אני אתאמץ לשלם יותר... אז תספרו לי קצת על הריילים והוולטג'ים של שני הספקים... וזהו בערך. תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 694 צפיות
-
-
איך אני יכול לשנות את הכפתורים(כפתורי המולטימדיה) הנוספים שיש לי בלוח המקשים? אני רוצה לשנות את הפונקצייות שהם נותנים.
-
- 3 תגובות
- 950 צפיות
-
-
אז מה יותר יתאים לכף יד של ילד בן 13? והאם ה mx500 יותר מדוייק מה mx 310 , אם כן , מרגישים את הבדל הדיוק או שה mx 310 מדיוק מאוד? מה יותר טוב , ה mx 310 או mouseman doul optical ??? תודה רבה..
-
- 1 תגובה
- 720 צפיות
-
-
אני מתלבת בין שני מארזים 694 ש"ח Thermaltake Highest Xaser III VM3000A SCULL Screless Black 530 ש"ח RAIDMAX Scorpio 868 Black 420 Watt איזה מ בין השניים יותר טוב ל-םב ואם לא אחד מהמארזים האלו איזה מארז היתם ממליציל לי אליב ב-700 ש"ח מקסימום?
-
- 1 תגובה
- 686 צפיות
-
-
חשבתי על mouseman או הדגם השני שלו , רק דואל אופטיקל (2 לייזרים) אבל שמעתי על סדרת mx מה יותר מדיוק ונוח?לא חשוב מחיר... ומה ההבדל בין mx310 לבין mx500 חוץ מזה שיש יותר כפתורים?
-
- 1 תגובה
- 701 צפיות
-
-
הכותרת אומרת הכל... משהו יודע אולי אם גם מחירי המצלמות ירדו בעקבות הורדת מס הקניה על חלק ממוצרי החשמל? מצלמות נכללות בו ? תודה
-
- 2 תגובות
- 771 צפיות
-
-
-
אני מתכון לקנות מדפסת לייזר לבית/משרד בינוני. סביב מחיר של 1100 ש"ח. אשמח לקבל המלצות. בכללי אני מתלבט בין שתי חברות HP ו- XEROX. למשיב אודה.
-
- 0 תגובות
- 707 צפיות
-
-
לינק : http://www.p1000.co.il/hot_sale_product.asp?g_id=1540965
-
- 6 תגובות
- 726 צפיות
-
-
אהלן אנשים אז ככה לעניין יש לי ספק גנרי של סאנשיין 480W אבל בנינו במקרה הטוב הוא נותן בקושי 300W אז ככה אתם יכולים לראות את המפרט הבינוני מינוס שלי ואם מיפרט כזה האם עדיף לי להשאר אם הספק הזה בתקווה שיחזיק את המפרט ולא יספף ויקח איתו את כל הרכיבים שלי או פשוט לקנות בואו נאמר ספק של HEC 350W וככה המערכת שלי תעבוד יותר טוב וזה יורגש וכך המחשב שלי לא בסיכון האם שווה השקעה כזאת בכלל כי מזה אין לי מצב לזרוק 300 שקל אז האם זה הכרחי לי ולמחשב ברמה שלי?
-
- 0 תגובות
- 725 צפיות
-