ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
היי חבר'ה יש לי dell xps 13 בן כמעט 4, המחשב עצמו עדיין מדהים אבל הסוללה כבר בקושי סוחבת (3 לעומת ה9-11 שעות שהייתה עושה בהתחלה) חשבתי להחליף את הסוללה, אבל המחיר של סוללה מקורית חדשה (שקשה מאוד להשיג) שואף ל400 ש"ח, בעוד וסוללה חלופית עולה חצי מזה. רציתי לדעת האם מישהו התנסה כבר בהחלפת סוללה לxps, והאם הוא הצליח להגיע לאותן שעות עבודה כמו בהתחלה.. תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום.. יש לי מחשב נייד LENOVO N100 והסוללה הפסיקה לעבוד, המחשב עובד רק על חשמל הסוללה מתה?! השאלה היא איפה אני יכול לקנות סוללה חדשה למחשב הנייד? ניסיתי לפנות לחנות שקניתי OFFICE DEPOT אמרו לי שהפ לא מוכרים! מאיפה אני יכול להשיג?
-
- 2 תגובות
- 679 צפיות
-
-
שלום אני צריך סוללה למחשב נייד דל inspiron 1300 רצוי חנות מישראל
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-
-
בד"כ הלפטופ שלי מחובר לחשמל, אבל הוא מראה שהסוללה טעונה רק ב98-99 אחוז. הלפטופ חדש (בן חודש). מה יכולה להיות הבעייה ואיך אני יכול לפתור אותה ועוד כמה שאלות: האם עדיף לרוקן\ להטעין לגמרי את הסוללה ולהוציא אותה בכלל, אם אני לא משתמש בה? יש תוכנה במדור הורדות (בטרי איטר או משהו כזה) ואין לי מושג מה היא עושה: יש שם איזה מבחן שהיא מבצעת, אבל לא הבנתי מה זה המבחן הזה ולמה הוא טוב. תודה לעוזרים א, ואני מבקש שרק מי שבאמת מבין יענה. סוללה של נייד עולה קצת יותר מכרטיס מסך שנשרף בגלל OC שעשו לא נכון...
-
- 3 תגובות
- 659 צפיות
-
-
קניתי אותם והמוכר טען שצריך מטען מיוחד בכדי להגיע לטעינה מלאה, יש למישהו מושג בקשר לזה ?
-
- 2 תגובות
- 526 צפיות
-
-
אני צריך להטעין את הסוללות לעיתים דחופות יש פיתרון אחר? יש אולי סוללות שניתן להטעין דרך USB ? מדובר ב logitech ex110 תודה
-
- 4 תגובות
- 589 צפיות
-
-
יש לי את העכבר בערך שנתיים וחצי והסוללה שקיבלתי איתו כבר לא כ"כ מחזיקה. אני מחפש סוללה איכותית שתחזיק הרבה בין הטעינות, כי גם ככה זה לא מחזיק יותר מדי בעכבר הזה. השאלה אם אפשר בכלל כל סוללה שרוצים שנטענת? זה AA יש פה מישהו עם העכבר הזה?
-
- 0 תגובות
- 974 צפיות
-
-
כמה זמן מחזיקות סוללות של מחשב נייד ששווה 4500 שקל בערך? והאים כאשר הסוללות נגמרות צריך לקנות סוללות חדשות או שיש אפשרןת לטעון אותם מחדש? בתודה מראש
-
- 6 תגובות
- 923 צפיות
-
-
המחשב הזה : http://2buy.yad2.co.il/hot_sale_product.asp?g_id=7356793 אני משיג ב3300 שקל אבל איך הסוללה שבאה איתו? לכמה זמן היא תחזיק? ולכמה שעות? בעיקרון המחשב לאמא שלי והיא צריכה רק אינטרנט אז נראה לי זה מספיק
-
- 6 תגובות
- 673 צפיות
-
-
ראיתי אותו לראשונה כאן: www.logicpc.co.il התקשרתי ואפשר להזמין, ככה שעוד כמה שבועות שיהיה לי כסף אני יקנה אותו ;D מחיר ממש טוב, כמו ה500 וזה עכבר מתקדם יותר.
-
- 7 תגובות
- 714 צפיות
-
-
כן והוא נמצא בחנות (שכאן לא ממש ...) , לפי השוואה קצרה , הוא מכיל הרבה יותר פי'צרים מה- Gigabyte - 7VRX . מדהים וקצת יקר . מה דעתכם ?
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אחרי שהIntel Pentium 500Mhz שלי כבר לא מריץ הרבה דברים... (תאמינו לי). ואם זה לא מספיק, זה מחשב שקניתי מניורון לפני לא מעט זמן (ניורון?! :-/ ) אוקיי, אני צריך להחליט על המפרט דבר ראשון. המחשב יהיה מיועד למשחקים, אינטרנט וכו'... המחשב אמור להתנחל אצלי לכמה שנים טובות, אני לא רוטשילד. התקציב... את זה אני עוד צריך לשאול את ההורים שלי, אבל כרגע בואו נניח שזה בסביבות ה5000. שכחתי להזכיר, הצטרפתי לפורומים פה לפני חודשים מועטים, ולפני זה הבנתי מעט מאד (חלמתי על פנטיום 4...), עכשיו אני מבין פחות או יותר, אבל אני עדיין זקוק לכם יקיריי. כמו כלב מחונך, הלכתי דבר ראשון לwww.hwzone.co.il/specs, אך משום מה לא הסתדר לי שם משהו. http://hwzone.co.il/specs/viewspec.php?type=games&pric…
-
- 29 תגובות
- 5.5k צפיות
-
-
אוקיי אז המחשב הגיע, RADEON 8500, XP 1700 וכל השאר הרצתי מהר את 3D MARK 2001 וקבילתי 7652 האם זה נחשב טוב?
-
- 7 תגובות
- 859 צפיות
-
-
טוב אז ככה בהתחלה הצלחתי לגרום לגימפאד לפעול במשחקים שתומכים בLIVE אבל כל דבר אחר לא פעל כולל המשחק BurnoutParadise שזה בכלל עצבן אותי וכמובן אמולטורים או יותר נכון להיום אמולטורים לנינטנדו DS בכל מקרה הגעתי לפתרון משולב קודם כל יש פה את המדריך הזה http://www.vistax64.com/gaming/153000-installing-xbox-360-wired-controller.html שימו לב שזה גימפאד חוטי מה שיש לי אבל אולי זה יעזור לחלק שנית ולא פחות חשוב יש את עניין העדכונים במקרה שלי הייתי חייב לעשות עדכון לחלונות ורק אז זה פעל כמו שצריך בכל מקרה אם יש לכם בעיות תפעלו לפי ההוראות בדיוק הדריבר של MS לא פועל לבד מניסיון שלי או שלפחות בחלק מהמחשבים הוא לא עובד לבד
-
- 3 תגובות
- 905 צפיות
-
-
המאוורר החדש, משהו עם TAK 58 ו68, גם שקט וגם חזק (עד 2.1GHz ועוד למעבדי AMD !). החל מעוד שבועיים אני אתחיל לחפש עליו ביקורות לראות אם הוא באמת פיית טוב מול וולקנו 7+.
-
- 1 תגובה
- 923 צפיות
-
-
האם יתכן כי בקרוב נוכל לדעת בוודאות את היכולות והמגבלות של כל כבל וכל מכשיר מבוסס USB שנרכוש לעצמנו?לכתבה
-
- 1 תגובה
- 341 צפיות
- 2 followers
-
-
איזה מהחיבורים האלה נחוץ איזה לא? חח מתי שאבא שלי ראה את כמות החיבורים הוא נבהל
-
- 1 תגובה
- 617 צפיות
-
-
העכברים החדשים ה g5 וה mx610 נראים חתיכת דבר לעומת העכברים של רייזר לפי מה שנראה יהיה קשה לרייזר להגיב ולוגיטק במתקפת העכברים האלו נראית ממש נחושה להשתלט על עולם העכברים(בדיוני ) מה נראה לכם רייזר בסופו של גבר תאוחד עם לוגיטק כי מה שנראה ללוגיטק יש תגובות טיסניות לכל עכבר מטומטם(לדעתי) של רייזר.
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, קניתי את המחשב החדש שלי בpch לפני כמה ימים והוא צפוי להגיע בערך עוד 7-8 יום. בכל מקרה, המארז שהולך להיות לי הוא סופרטאלנט, ואני רוצה לדעת אם יש בו מקום לשים עוד מאוורר (מאוורר שמוציא צבעים שקניתי יחד עם המחשב), וגם אם למישהו יש את המארז ויכול לתת ביקורת עליו.
-
- 5 תגובות
- 923 צפיות
-
-
-
צריכה המלצה לסורק טוב, אמין, קומפקטי ככל שניתן וזול ככל שניתן. מה דעתכם על CANON LIDE25 (ב-370 ש"ח) ??
-
- 4 תגובות
- 793 צפיות
-
-
שלום. התפנו לי 500 שקל חדשים והחלטתי לקנות סורק. אני ממש לא מבין בסורקים וראיתי כמה סורקים במצבע בכל מיני מכרזים אבל מנסיו אני יודע שהם רק דופקים אנשים , לכן אני פונה אליכם , מישהו יכול להמליץ לי על הסורק הכי משתלם שאני יכול לקנות עד 500 שקל? ואם יש זמן גם קצת להסביר על הסורק. תודה.
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום , יש לי חבר המעוניין לרכוש את אחד מסורקי Avision וראה את הדגם הבא +Avision AV-220D2 כרגע הוא לומד באוניברסיטה ומעוניין להעביר את כל הסיכומים שלו לפורמט דיגיטלי (יש לו כבר ערמה של קלסרים) ובכך להיפטר מהם האם יש פה למישהו המלצה מאיכן לקנות את סורקי Avision במחיר סביר ? וכן האם יש דגם אחר מחברה זו שאתם ממליצים עליו עדיפות לסורק דו צדדי אך לא מחייב (הוא יעשה זאת ידנית ) או לסורק מחברה אחרת שיוכל להתמודד בעומס הדרוש ? בתודה [h=5]man-of-God[/h]
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש בעיה עם xp הוא לא מוכן לזהות את הסורק שלי (ליפני כ- 5 ימים הוא עבד מצוין) ו-xp החליט יום בהיר אחד שהוא לא מוכן להכיר בו ביכלל וכן הוא הוריד לי את המצלמה שמישום מה לא עובדת גם ב 98 (לא היו לי איתה בעיות מעולם עד xp :AR15: )שדפק לי גם את 98 (אם זה אפשרי בעצם זה windows אז זה בטח אפשרי)עזרה בבקשה :s05: :s05: :s05: ושנה אזרחית טובה לכולם !!!!!!!!!!
-
- 11 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם! קניתי מחשב חדש, וכמובן תיכננתי לחבר לו את הסורק הישן, מדגם Agfa SnapScan 1212P, אבל הדרייבר שנראה שמותקן בהצלחה בחלונות XP, אך התוכנה ScanWise (שבאה עם הסורק ודרכה כל התוכנות כמו Photoshop סורקות) אומרת שהיא לא מוצאת סורק (למרות שהסורק מופיע ב-Control Panel תחת Scanners and Cameras). התקנתי גם את ה-Patch לדרייבר מאתר התמיכה של Agfa ושום דבר לא קרה, תוכנת הסריקה (ה-TWAIN) עדיין לא מזהה את הסורק (היא מבקשת לחבר אותו ולוודא שהוא דלוק - אבל הוא כבר מחובר כראוי ודלוק)! מה עושים?!? תודה מראש לכל מי שיעזור!
-
- 0 תגובות
- 842 צפיות
-