עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by raanann,

שלום. אני מקווה שאני בפורום המתאים. רציתי לדעת, האם חיבור של מכרטיס המסך למסך ע"י כבל שיוצא מ-DP ונכנס למסך עם חיבור DVI הוא חיבור אפקטיבי? ראיתי שכבל כזה נמכר בהרבה מקומות ורציתי לדעת אם יש יתרון לכבל כזה על כבל DVI רגיל. https://www.google.co.il/search?q=displayport+to+dvi&biw=1420&bih=764&tbm=isch&imgil=LxmrVwXpyEpI7M%253A%253Bwz5DP-GE_oKeBM%253Bhttp%25253A%25252F%25252Fwww.misco.co.uk%25252Fproduct%25252FQ150949%25252FHP-Display-Port-to-DVI-D-Adapter&source=iu&pf=m&fir=LxmrVwXpyEpI7M%253A%252Cwz5DP-GE_oKeBM%252C_&usg=__X32IbAv36JZPcBT5tzb113EkZ-s%3D&ved=0CDcQyjdqFQoTCMOjs_eakcYCFYq3FAodvkwAeQ&ei=S4N-VYPSNorvUr6ZgcgH#imgrc=Lxmr…

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  2. Started by rbu99fm,

שלום, אני צריך מדפסת לעבודה משרדית,המון הדפסה בשחור לבן, שליחת פקסים, צילום סורק וכו. מדפסת רצינית ומקצועית לעבודה מרובה. עדיפות ל- HP תודה

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  3. ** הבעיה נפתרה ** היי, יש לי בדירה מדפסת canon דגם כמו בכותרת התומכת בחיבור לראוטר באמצעות פרטוקול WPS. כמו כן, יש לי Hotbox. עשיתי הכל כמו שכתוב במדריך של המדפסת וחיברתי בין המדפסת ל Hotbox באמצעות ה WPS. באחד המחשבים בדירה (עליו מותקן וינדוס 8) הכל עובד כמו שצריך, כשרוצים להדפיס מסמך המחשב פשוט "רואה" את המדפסת בתור מדפסת תקינה ומחוברת . ניתן לשלוח להדפסה, לסרוק וכו' בצורה אלחוטית לחלוטין. הבעיה היא במחשב השני (עליו מותקן וינדוס 7). המחשב מזהה את המדפסת בתור offline למרות שהמדפסת דלוקה ולפני שנייה הדפסתי עם המחשב השני. ולדעתי המחשב בכלל מראה שהמדפסת קיימת כי הוא התחבר אליה דרך USB בעבר והיא שמורה אצלו, ולא בגלל שהוא מזהה אותה ברשת. מה יכולה להיות הסיבה לבעיה זו ? תוד…

• 1 תגובה
    • 2.8k צפיות
  4. Started by Or_s2006,

שלום, אני מעוניין לרכוש אוזניות בשביל גיימינג סרטים ומוזיקה, מאוד חשוב לי שיהיו נוחות במיוחד לשימוש ארוך, שיהיה סאונד איכותי וברור כרטיס הקול הנוכחי שלי הוא המובנה בלוח האם שלי gigabyte GA-P35-DS3

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  5. כאמור ברצוני לרכוש מדפסת ועברתי בעיון על הצעתך בנ"ל לשתי המדפסות מתוצרת "קנון" ו-"ברדר". להלן שאלותי: 1) האם מאז תאריך ההמלצות, אין אולי עדכונים ושינויים או שאת מחזיקה בדעתך לגבי שתי המדפסות הנ"ל ? באם התשובה היא כן אעבור לשאלתי הבאה: 2) אני נוטה לכוון מדפסת ה-"ברדר" משום היותה חסכונית יותר ומשום ממדיה הפיזיים הקטנים יותר (לא בהרבה אבל משהו). למרות שהמדפסת ששימשה אותי לפחות כעשר שנים היתה "קנון", שאין בפי אלא מלים טובות עליה והשאלה היא: מה ביחס לסטטיסטיקת הקלקולים של שתי המדפסות שהומלצו על ידך ומה בענין מתן השרות של החברות המספקות אותו ? אשמח לשמוע הערותיך בנושא. המשך ערב נעים מוטי הרשקוביץ

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  6. Started by Eran Sandman,

אני מעוניין באיכות שמע גבוהה למוזיקה ולכן אני קונה מגבר + 2 רמקולים טובים... אני מתכוון לחבר אותם למחשב נייד, אך השאלה באיזה תצורה הכי כדאי לחבר והאם רכישת כרטיס קול טוב יותר (לעומת המובנה) תשפר את האיכות? תודה.

7. Started by Ilan Sheyko,

ב350 שקל מקסימום מעדיף מKSP אייבורי

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  8. הי כולם, השימוש העיקרי שלי הוא הדפסה דו-צדדית של ספרים סרוקים(פורמט PDF, כ-100~200 עמודים) מהמחשב. ראיתי בהמלצות פה בפורום, את מדפסת ההזרקה של: Brother, מדגם: MFCJ470DW, שעל פניו, ניראת לי מעולה. ויש גם את מדפסת הלייזר שלהם, מדגם: DCP7055. אז דבר ראשון, ההמלצות האלו הן מ-2014, האם הן עדיין תקפות, או שיש איזשהי מדפסת אחרת שכבר עדיפה כיום? שנית, איזו מהן תהיה טובה יותר לשימושים שלי, הן מבחינת יעילות/אמינות, וגם מבחינה חסכונית? בנוסף, אשמח לקבל כבר המלצה על טיונר חלופי איכותי שיתאים למדפסת המיועדת. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  9. Started by danitavo,

אהלן, אני צריך אוזניות שיהיה נח להשתמש להרבה שעות ברצף השימוש העיקרי לסרטים ומוזיקה וטיפה גיימינג מחיר מקסימלי של 300~400 שקל תודה!

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  10. האם יש דגם מסויים שתמליצו לי מזאפ? http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=c-keyboard&db400331=400333&db166765=166767 תודה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  11. Started by HaJ-B,

שלום לכולם, ברשותי Razer Mamba 2012 בן חודשיים. ראיתי את הרגליים האלה מוצעות למכירה באתר Razer. האם הן שונות מרגלי ה"סטוק" שמגיעות עם העכבר? ואם לא, מה ההבדל ביניהן לאלה שמגיעות עם העכבר? תודה לעוזרים, חגי.

12. היצרנית הנודעת של מנגנונים מכאניים לכפתורי מקלדות, Cherry, חושפת גרסאות שקטות יותר של דגמי האדום והשחור הפופולריים שלה, שעשויים לשכנע קהל חדש לקפוץ לטרנד לכתבה: http://hwzone.co.il/המקלדות-המכאניות-החדשות-יהיו-שקטות-יו/

13. Started by Cypherlz,

אשמח אם מישהו פה ירים את הכפפה ויעדכן את רשימת הציוד ההיקפי המומלצת לשנת 2015 דיון ישן: http://hwzone.co.il/community/threads/495681-%D7%A6%D7%99%D7%95%D7%93-%D7%94%D7%A7%D7%A4%D7%99-%D7%9E%D7%95%D7%9E%D7%9C%D7%A5-(%D7%9E%D7%A2%D7%95%D7%93%D7%9B%D7%9F-2014)

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  14. שלום לכולם אני מקווה שזו קבוצה מתאימה לשאלה שלי - אם לא, הרגישו חופשי למחוק את ההודעה. אני רוצה לחבר טאבלט של טושיבה (WT10-A-103) באופן המתואר בשרטוט המצורף. עד כה לא הצלחתי למצוא התקן שיכול בו זמנית גם לטעון אותו וגם לסכנרן אותו עם שני התקנים נוספים (אחד מהתקנים הנ"ל צריך גם להיטען תוך כדי). אשמח לעזרתכם - האם אתם יודעים על התקן מתאים עבור צרכיי? תודה מראש על עזרתכם. אסף

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  15. Started by furyanaor,

[TABLE=width: 783] [TR] [TD=width: 200]Frequency Response[/TD] [TD=width: 583]20Hz - 20 kHz[/TD] [/TR] [TR] [TD]Impedance[/TD] [TD]32 Ohms @ 1 kHz[/TD] [/TR] [TR] [TD]Drivers[/TD] [TD]50mm[/TD] [/TR] [TR] [TD]Connector[/TD] [TD]Wireless USB Receiver[/TD] [/TR] [TR] [TD]Type[/TD] [TD]Unidirectional noise cancelling[/TD] [/TR] [TR] [TD]Impedance[/TD] [TD]2.2k Ohms[/TD] [/TR] [TR] [TD]Frequency Response[/TD] [TD]100Hz to 10kHz[/TD] [/TR] [TR] [TD]Sensitivity[/TD] [TD]-37dB (+/-3dB)[/TD] [/TR] [/TABLE] http://www.corsair.com/en-us/void-wireless-dolby-7-1-gaming-headset-special-edition-yellow-jacket אז אחרי הצלחה מסחררת עם המקלדת K70 של Corsa…

• 1 תגובה
    • 4.7k צפיות
  16. Started by SomeOneDudOrg,

שלום יש לי את המקלדת MK GLOW ורציתי לשאול האם יש דרך לשלוט על ה Illuminated ? יש מעיין תנוע של גל כזה יפה ורציתי לדעת איך אני עושה את זה כי אני לא מוצא את הדרך ולא מצליח למצוא בגוגל... אם יש פה מישהו שיודע אשמח לעזרה תודה לעוזרים!!

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  17. Started by YKaflalo,

אז קניתי מדפסת חדשה של חברת HP מסוג all in one 1515, היא לא פעלה אבל חשבתי שזה בגלל אי תמיכה זמנית בWIN 10, אבל לאחרי שניסיתי ארותה במחשב נייד פתאום שם היא פעלה. ניסיתי לקבל תמיכה מחברת HP והם אמרו שיכול להיות שחסר איזשהו DRIVER של הCHIPSETת ניסיתי להוריד דרייבר עדכני וזה עדיין לא פתר את הבעיה, יש למישהו מושג מה הבעיה יכולה להיות?

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  18. Started by avivz,

שלום לכולם, למישהו יש העדפה מסוימת בין השתיים ויכול להגיד לי אם אחת מהן עדיפה על השנייה? SteelSeries Apex Raw vs Razer DeathStalker Essential תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  19. Started by yevv,

שלום היום קניתי את הSteelSeries Siberia Elite Prism חיברתי והכל עובד חוץ מהמיקרופון ניסיתי כבר הכל בדקתי בגוגל וכל מה שרשום שם עשיתי ועדיין לא עובד יש לכם רעיונות? מה לעשות? :please:

20. היי חברים פרסמתי בעבר שקניתי את הרמקולים האילו לפני חודש בערך ואני ממש מרוצה.רק יש בעיה אחת שהכבל האורגינלי קצת קצר.ולכן,אני מחפש כבל ארוך יותר שמתחבר מ ה microlab למחשב זה בננה אדומה ולבנה וחיבור ירוק לכרטיס קול מובנה או כרטיס כמו שיש לי של ASUS.אשמח להמלצות אני מעדיף כמה שיותר ארוך 5 מטר 10 מטר שאוכל להזיז את הרמקולים בכיף. תודה מראש לעוזרים.שנה טובה לכולם. נ.ב הבנתי שאפשר לחבר PL ל PL איפה הכי זול לרכוש?אשמח להמלצות

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  21. https://www.massdrop.com/buy/e-element-rgb-keyboard מקלדת מדהימה עם משלוח לארץ

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  22. Started by stanislaf,

שימושים: סרטים, מוסיקה וCS: GO מעדיף לא אוזניות גיימינג מעדיף אוזניות שאפשר לקנות בארץ שימו לב שהאוזניות נקנות מאילת ולכן אפשר לנצל יותר את התקציב כי אילת זולה יותר. תודה הבנתי שהחברה samson ו superlux זה אוזניות עם סאונד איכותי מאוד במחיר זול מה אתם אומרים? אגב האוזניות שיש לי עכשיו הם samson sr850 אבל דפקתי אותם קצת

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  23. אהלן, יש לי Windows 10. לאחרונה חיברתי אליו מדפסת hp LaserJet 1012. אין לה דרייבר ל10, וגם לא ל8. את הדרייבר של 7 הוא לא נותן להוריד. המדפסת ישנה (שנת הוצאה לשוק 2004), אך עובדת ובמצב מעולה. המחשב מזהה אותה ואת הדגם שלה, אך בתוך view or add printers הוא כותב אותה תחת הקטגוריה Unspecified. מישהו ניסה או יודע איך אפשר בכל זאת לגרום למדפסת לעבוד? להוריד דרייבר של מדפסת אחרת, להוריד דרייבר של אותה המדפסת של מערכת הפעלה ישנה יותר? כל רעיון יתקבל בברכה, אני חדור מטרה ומוכן להשקיע זמן רב כדי שהמאמץ יניב פרי תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  24. Started by ariel_rg,

שלום, צריך המלצה לנתונים של עכבר לעיצוב (דו ותלת מימד בכל התוכנות). אין מגבלת תקציב. אשמח אם תגדירו לי נתונים - חברות מומלצות, רזולוציות, טכנולוגיה וכל השאר... מיועד לכתיבה בתור בקשה להצעת מחיר. תודה.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  25. Started by Danits1,

אהלן. אני משתמש במחשב שלי לצורך צפייה בסרטים / סדרות, בעיקר בשעות המאוחרות. בכדי לא להעיר אף אחד, חשבתי על לקנות איזה אזניות אלחוטיות. השאלה: איזו שיטה מומלצת להעברת שמע בצורה אלחוטית ? 1. אזניות בלוטות' + מתאם. 2. אזניות אלחוטיות כמו של טלוויזיה. נתונים נוספים : מחשב עם מעבד i5, USB2, מרחק צפוי של כ-4 מטרים בין המחשב לאזניות.

• 1 תגובה
    • 764 צפיות

דיונים חדשים בפורומים