עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by Coca Cola,

המארז: A-TOP Alien Aluminium Silver + LCD + 2 Led Fan no PS Case הוא מלוג'יק וראיתי שיש לו למטה מסך LCD עם תצוגה של טמפ, השאלה שלי היא האם התצוגה מדוייקת? כמו כן, כמה חיבורים של טמפ' הוא מציג? (כלומר רק את טמפ' המעבד? או גם כ. מסך וכו'? ) זאת אני שואל משום שבביקורות שמצאתי לא דיברו על הLCD הזה(רק הזכירו שיש) תודה לכל העוזר.

• 1 תגובה
    • 725 צפיות
  2. שלום, אני צריך מדפסת ממש טובה (מדפסת רשת=מדפסת שגם ממחשב אחר אני יוכל להדפיס ממנה, קשורה לרשת הביתית, לראוטר). מה שאני צריך בה: צבעונית. חלקים גנרים (שיהיה אפשר למצוא לה חלקים בקלות) סורק (גם מעתיק!) זולה וטובה, שלא נהרסת מהר! המחיר עד 300 ש"ח (מותר חריגה קטנה) [br]פורסם בתאריך: 5.08.2009 בשעה 19:45:45 בבקשה תעזרו לי... זה די דחוף אני טס לחו"ל אז אני יכול לקנות בזול יותר

• 1 תגובה
    • 707 צפיות
  3. http://bug.co.il/prodtxt.asp?psn=759&ser=1 מפה קניתי הדיסק נשבר מאיפה אני יכול להוריד דריבר?

4. Started by T.K,

שלום לכולם. מישהו מוכן להסביר בכמה מילים מה תפקיד הפילטרים בהקשר של כרטיסי מסך, ואיך לזהות כרטיס מסך בעל פילטרים גרועים (או טובים). תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 811 צפיות
  5. Started by ofergpr,

היי, מחפש מדפסת משולבת (סורק,פקס,מדפסת) Wireless בתקציב עד 600 ש"ח

6. תודה לכל העוזרים

7. שלום לכולם אני מחפש מדפסת איכותית להדפסת תמונות איכותיות גם לקטלוג אם צריך לא זקוק לשאר דברים כגון סורק או פקס התקציב שלי הוא עד 600 - 800 ש"ח (עדיף כלפי מטה ) . תודה מראש זקוק לתשובה מהירה במידה וניתן.

8. אני צריך מתאם מסיריאל לפררל שבני הצדדים יהיו זכר. איפה ניתן להשיג מתאם כזה? בתודה מראש!!!

9. Started by ZenMaster,

איך העכבר הזה ? איך הוא מול ה Razer האחרון ?

• 1 תגובה
    • 645 צפיות
  10. רציתי לדעת איך העכבר הזה לגיימינג ? טוב לא טוב ? נוח ? מדויק ? והאם שווה תמחיר 350 שקל!? ועוד שאלה בקשר לעכבר .. עד כמה חשוב משטח לעכבר למשחקים ? האם זה חושב וטוב והאם זה מוסיף לביצועים שלו? או שזה דבר לא רציני במיוחד? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  11. Started by AdiR^SiNaI,

האם זה נכון INFRARED הוא רכיב חומרה שמכיל משדר ומקלט הוא פולט אור אדום שהוא בעצם המידע במקום אחד איפה שהמחשב יש מקלט ובמחשב השני יש משדר והרכיב חומרה של הINFRARED מוציא אור אדום שהוא בעצם המידע שהמשתמש שולח ומה שיכול להפריע לאינפראראד זה רק שעוברים דרך הרכיב שעוברים דרך הכבל של המידע האדום זה נכון או לא ? ומזה אומר דיודה או אלומת?

• 1 תגובה
    • 717 צפיות
  12. הכה של לוגיטק לא פועל הרטט מה לעשות?

• 1 תגובה
    • 621 צפיות
  13. Started by elgard,

לפני שאני יתחיל לשגע את כל העולם יש לי שאלה: יש מקומות שמפתחים בהם תמונות מכרטיסי זיכרון (כמו תמונות רגילות)? איפה? כמה זה עולה?

• 1 תגובה
    • 723 צפיות
  14. השימושים שלי במחשב הוא למוזיקה+סרטים+גיימינג. אני לא נעול על פירמה מסויימת... תודה מראש לכל המציעים

15. Started by בטיטi,

ברשותי מכשיר משולב (מדפסת, סורק, פקס, מכונת צילום) Brother MFC-425CN אני שוקל להחליף למחשב חדש, מבוסס QUAD וחלונות 64 ביט : 1. האם המכשיר הנ"ל יתמך במערכת של 64 ביט, מבחינת חומרה ותוכנה ? 2. האם המכשיר הנ"ל נתמך בויסטה, מבחינת תוכנה וחומרה ? תודה תודה.

16. Started by pazlazar,

אהלן, אשמח לקבל המלצה למקלדת עד איזור ה-500 ש"ח שתהיה ממש ממש טובה. אני לא גיימר אבל בא לי ככה להתפנק במשהו איכותי ליום הולדת ולא לקנות איזו מקלדת ג'נרית מאייס... אפשר גם בתקציב יותר גבוה...

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  17. Started by lordgod,

האם ראוטר/מודם/נתב הוא כמו פיירוול ? מעיף האקרים? אשמח אם תענו לי.

• 1 תגובה
    • 666 צפיות
  18. Started by pchoresh,

שלום לכולם יש לי לפטופ חדש עם וינדוס 7 ואני לא מצליח להדפיס דרכו הורדתי דרייבר למדפסת אבל היא לא מגיבה כשאני שולח מסמך להדפסה. שמעתי מעוד אנשים שנתקלו בזה לאחר ששידרגו ל-7 למישהו יש פתרון?

• 1 תגובה
    • 805 צפיות
  19. Started by roadrunner,

כמובן עיברית, יומן פגישות, סרטים ,תמונות וכו' ,GPS לא הכרחי תקציב כ-1500 ש"ח.

• 1 תגובה
    • 534 צפיות
  20. Started by tidan31,

שלום! אני מעוניין לרכוש מצלמת רשת לשיחות בסקייפ ובפייסבוק מה אתם אומרים על הלוגיטק 920?

• 1 תגובה
    • 983 צפיות
  21. הנה התמונה לאו דווקא כזו אבל עיקרון זהה ואם מישהוא מכיר כמה ערכות כאלו שיפרט

• 1 תגובה
    • 624 צפיות
  22. Started by IdoZ,

אני הולך לקבל את הסט הזה עוד בערך שבוע-שבועיים, אפשר חוות דעת עליו? למישהו פה יש אותו? סט טוב? נוח? אה ואיך הקליטה שלו? זה חשוב לי מאוד תודה ויום טוב

• 1 תגובה
    • 833 צפיות
  23. היום המקלדת הפסיקה לעבוד או יותר מדויק אחרי שסידרתי קצת את מפרט המחשב, מסמנת רק אורות אך לא עובדת באמת. המקלדת הינה microsoft multimedia keyboard 1.0a החזיקה אצלי 11 שנים אם לא יותר, אמינות יוצאת דופן ורק לפני כמה חודשים ניקיתי אותה ביסודייות . אני מחפש מקלדת ברמה דומה, אך החשוב ביותר הינה הלחיצה המיושנת הזאת ששונה משאר המקלדות החדשות שפגשתי, כמו digital media pro ולוגטיק למשל, ההרגשה במקלדות האלה שונה מהמקלדת הישנה שלי. האם קיימת עדיין מקלדת כזאת? או שרק הלחיצה שונה מכיוון שהינם חדשות ? יש המלצות?

• 1 תגובה
    • 998 צפיות
  24. Started by bah10,

לדעתי רק מי שראה את הפנטיום 4 החדש (northwood) יבין אותי... האם חייבים לשים משחת קירור לכל מעבד או שהגוף גוף מספיק? למה אני שואל... אני שואל כיוון שהרכבתי את המעבד pentium4 2000A mhz, שמו את המדבקת אחריות בדיוק על המעבד ובגלל זה המשטח על המעבד לא בדיוק ישר כמו פלס (הבדלי גובה מזעריים). שמתי משחת קירור בתקווה שזה יתן "יישור" של המשטח ולא יברח חום. האם הפעולה נכונה או שעלי להסיר את המדבקה (והלכה האחריות). והאם על כל מעבד צריך משחת קירור. דרך אגב לא קיבלתי משחת קירור עם המעבד אלא הוספתי לבד (היה לי).

• 1 תגובה
    • 909 צפיות
  25. Started by nadavst,

שלום רב, אני סטודנט המעוניין לקנות מדפסת לייזר בתקציב של עד 400 שקלים (לא משולבת). אודה לכם אם תמליצו לי על מדפסת כזו, שגם עלות הטונר לא יקרה ועולה על מחיר הדפסת בעת ההחלפה הראשונה. תודה מראש, נדב.

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.