ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,426 דיונים בפורום זה
-
נאי צריך חוות דעת על המארז הזה - Thermaltake Suprano VB1000SWS האם הוא טוב ויש לו מספיק איוורור ?
-
- 1 תגובה
- 583 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מצלמה למחשב אבל אני לא מבין גדול בזה וחשבתי אול מישהו יעזור לי ויציע לי מה לקנות....כי אני רוצה מצלמה לא ברמה גדולהה אבל שלא תיהרס לי גם אחרי שבוע......הצעותת יקבלו בברכההה
-
- 1 תגובה
- 543 צפיות
-
-
אם זה לא מתאים לפה תעבירו לאן שצריך...חשבתי שהכי מתאים יהיה פה יש לי 2 מחשבים בחדר ורציתי לדעת אם אני יכול לחבר את שניהם לאותו מסך ושיהיה מתג שכל פעם יראה לי את המחשב שאני רוצה לראות ראיתי בחנות מחשבים שיש 3 מחשבים שמחוברים למסך אחד והוא עושה את זה... רציתי לדעת איפה אפשר להשיג את זה ואם זה יקר(כמה עולה?) ואם זה יוריד לי מאיכות התמונה באחד המחשבים? המסך הוא LG 19" L1972H תודה לעוזרים !!! עריכה === חיפשתי קצת בגוגל מצאתי את הדבר הבא שנראה לי עונה על מה שאני מבקש (וגם מחבר מקלדת ועכבר שזה יותר טוב ממה שרציתי) זה הראשון http://ultrapro.co.il/products/105206 וזה השני http://ultrapro.co.il/products/91357 יש לי עדיפות לראשון לפי מה שראיתי שם אחריות לכל החיים וזה גם יותר זול ..…
-
- 1 תגובה
- 2.6k צפיות
-
-
מישהו מכיר אתר חוץ מוורז שנותן משחקין סרטים .... מלאים להורדה בחינם? כי נמאס לי מהקאזה.....
-
- 1 תגובה
- 858 צפיות
-
-
שוב מודה לכם על תשובות שלכם זה מאוד עזר לי והרחיב לי את ידע בעוד כמה צעדים קדימה וכל זה בזכותכם ;D !!! יש לי עוד שאלה , סילחו לי על כל כך הרבה שאלות !)) מה עליי לעשות כדי שבכיבוי המחשב דרך הווינדוס המחשב יכבה אוטומטי וללא צורך בלחיצת כפתור POWER יש לי P-4,לוח אם של PCPARTNER, מקווה שמידע הנ"ל יעזור בפתירת הבעייה!??? :-/ :bash:
-
- 1 תגובה
- 797 צפיות
-
-
שלום אנשים. יש ברשותי MX1000 זה כשנתיים, עכבר שניתן לי במתנה ולכן אין לי מושג היכן הוא נרכש. כיום העכבר הפסיק לטעון את עצמו. יש למישהו מושג היכן ניתן לתקן את העכבר? האם היבואן הרישמי בארץ (ומיהו ד"א) יתקן את זה תמורת תשלום? אם לא - האם יש מעבדה בארץ? האם ניתן לשלוח את המוצר ליצרן אם הוא עדיין במסגרת אחריות?
-
- 1 תגובה
- 771 צפיות
-
-
קניתי במסגרת המבצע של באג את הסט של לוג'יטק MX5500 וקניתי בנוסף פאד לעכבר משם(המוכר טען שהוא מתאים לעכבר לייזר, אבל על הקופסא רשום לעכבר אופטי ורגיל... ) זה הפאד http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=4143&perur=2&t=9&c=201 עכשיו הפאד הוא מחוספס, רציתי לדעת אם זה מתאים לעכבר הנ"ל...? תודה
-
- 1 תגובה
- 836 צפיות
-
-
קניתי היום את המקלדת הנ"ל. המקדלת יפה מאוד ונוחה (למרות שקצת קשה להתרגל אליה). אך אני נתקל בבעיה מוזרה, כאשר אני משחק במשחקים, ובעודי מחזיק לחוץ כפתור אחד ובאותו עת מנסה ללחוץ על כפתור אחר לעתים פעולת הכפתור השני לא מתבצעת. האם מישהו יודע אם ניתן לשנות הגדרות כלשהן על מנת לפתור בעיה זו?
-
- 1 תגובה
- 897 צפיות
-
-
אוקי שלום כולם יש לי 300 שקל ואני רוצה לקנות עכבר ואפד אני שחקן סיאס כבד מקצועי שיודע מה הוא צריך עכשיו אני מתלבט בין 2 אפשריות קניה של ההאקספלור של מיקרוסופט (intenrt exploirt) יחד עם פאד פאנק או mx510 בלי פאד מה כדאי ? דחוף אני קונה היום או מחר
-
- 1 תגובה
- 665 צפיות
-
-
האים כן כמה הוא עולה? כי מתי שהייתי באופיס דיפו היה שם רק גוסטיק חוטי למחשב..[br]פורסם בתאריך: 2.06.2007 בשעה 13:19:42 אני מתכוון שאים יש דבר כזה גוסטיק אלחוטי למחשב של x-box360
-
- 1 תגובה
- 818 צפיות
-
-
אני מחפש את המוצר הבא בארץ: http://www.ebay.com/itm/NEW-1-1-Mouse-Keyboard-Soft-Tender-Gel-Wrist-Rest-Pad-Comfort-Cushion-WP-03-/260888574006?_trksid=p5197.m1992&_trkparms=aid%3D111000%26algo%3DREC.CURRENT%26ao%3D1%26asc%3D14%26meid%3D3018091122399680681%26pid%3D100015%26prg%3D1006%26rk%3D1%26sd%3D260888574006%26 מישהו מקיר חנות בארץ שמוכרת דברים דומים?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום . אני מעוניין לקנות ממרכזים גדולים כמו office depot או משהוא אחר . אני מעוניין למכשיר לא יקר ומשהוא טוב אם תוכלו להמליץ לי על משהוא כזה ?
-
- 1 תגובה
- 675 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מקלדת ועכבר של לוג'יטק. פחות משנה לי אם הם אלחוטיים או לא. בקשר לעכבר חשבתי על הMX510/518 ורציתי לשאול אם ההבדל בינהם הוא רק ברזולוצייה של הזריקה והרוחב פס (הדיוק, בקיצור), ואם כן, אם זה באמת משנה. בקשר למקלדת, הסתכלתי באתר של לוג'יטק, ויש שם גם טבלה של השוואה בין המקלדות, אבל בגדול, לא הבנתי את ההבדלים. לי זה נראה כאילו רק הכפתורים של המולטימדיה מסודרים במקומות שונים (לי רק חשוב שתהיה שליטה על הווליום ויהיו כפתורים של פליי פאוס וכו', לא יותר מזה), אז מה בעצם אני מפסיד אם אני קונה מקלדת זולה? איזה פיצ'רים? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 839 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות אל-פסק טוב למחשב שלי . אני צריך שהוא יתאים למחשב ולמסך 17 אינצ התקציב שלי הוא בין 700-800 ש"ח תודה תומר בכר
-
- 1 תגובה
- 651 צפיות
-
-
-
חשוב שתיהיה נוחה ועם כמה שיותר פיצ'רים (מולטימדיה\כיבוי הדלקת המחשב) אני יודע שהתקציב נמוך, אבל אשמח להמלצה שתענה לכמה שיותר דרישות בכמה שפחות תקציב... שימושים כללים וסטודנטיאליים תודה ושנה טובה!!!
-
- 1 תגובה
- 737 צפיות
-
-
לאחר שקראתי את המדריך לאילתור מאווררים באתר החלטתי גם לנסות לאלתר מאוורר מספק ישן שהיה לי. ובכן, יש לי מאוורר מאולתר אבל עם חיבור של חשמל כמו לכונן דיסקטים - זה מה שאמרו לעשות במדריך. כתוב שם שיש לחבר את זה ללוח האם - וכאן הבעייה. אין חיבור כזה בלוח האם, ככל הנראה לי. כל המאווריים האחרים שלי מחוברים ישרות לספק כוח עם חיבורי חשמל של הארד דיסקים וסי די רומים, מלבד המאוורר של המעבד, שמחובר ללוח, אבל עם חיבור קטן יותר משל כונן דיסקטים (3 פינים לא 4). אז בדקתי מה כתוב שם ליד החיבור שלו, והיה כתוב משהו כמו sfan0 ... נשמע לי כמו חיבור למאוורר... אז חיפשתי עוד כאלו על הלוח ומצאתי אחד, sfan1 שמו, אבל גם זה עם חיבור 3 פינים - ניתן לחבר אליו את המאוורר המאולתר עם החיבור של כונן…
-
- 1 תגובה
- 789 צפיות
-
-
שלום, מצאתי את שני אלה בעיקרון בחנות שקרובה אל ביתי: http://www.lamir.co.il/product.asp?product=8947 http://www.lamir.co.il/product.asp?product=10049 השילוב הזה הוא מומלץ בתקציב? או שיש משהו עדיף? אני חייב עכבר אל-חוטי ומקלדת לא חייבת להיות אלחוטית. בכל אופן-ראיתי את המבצע של ה-mx518 ב-TMS אבל אין לי אפשרות לקנות משם (סיבות אישיות). תודה רבה מראש!
-
- 1 תגובה
- 566 צפיות
-
-
רציתי לשאול איפה ניתן לקנות Microsoft® Fingerprint Reader ?
-
- 1 תגובה
- 603 צפיות
-
-
HELP. נמאס לי :\ אני לא יודע מה לקחת. כמו שרשמתי בכותרת, התקציב שלי הוא עד 1000 שח לשניהם, לא אגורה מעבר, מעדיף אם אפשר לסביבות ה-800. כרגע יש לי MX510 ( שאני מאוד אוהב ) ומקלדת MS DIGITAL MEDIA PRO ( שאני גם מאוד אוהב ). עכבר: חשוב לי נוחות עבודה לאורך זמן. אני כבר לא משחק כמו פעם, אבל עדיין - חשוב שיהיה שני כפתורים רגילים + אמצעי על גלגלת + BACK,FARWARD. מקלדת: משענת לכף יד. מבנה גי'נרי יחסית. אין מגבלת גודל. כפתורי מולטמדי בסיסים ( או אופציה לשים אותם בכפתורי מאקרו), חשוב שיהיה VOLUME בצורה נוחה, עדיף גם CALC, MY COMP וכו'... (מפתיע שיש את זה במקלדות רגילות ולא בכל היקרות). סטים: אני בעקרון יושב בסלון מול מסך מחשב ומסך LCD TV 32", החברה שונאת כבלים, אלחוטי זה בונוס מבח…
-
- 1 תגובה
- 769 צפיות
-
-
ועדיף עם כמה שיותר כפתורים (שניתנים לתכנות), הTARAKBALL ישמש כשלט למחשב HTPC, תזרקו התעות ועל המחיר אני אחשוב אח"כ. תודה
-
- 1 תגובה
- 755 צפיות
-
-
מפרט 1 G8I945PGRH GA-8I945PG-RH PD32940T Pentium D 775 3.2G 2x2M TRAY 940 DUAL CORE GD22G67 2Gb KIT (1G X2) WD2500KS Western Digital 250Gb 16MB SX18TO252V ATI RADEON X1800GTO2 512 mb VIVO Retail VB1000BWS THERMALTAKE SOPRANO BLACK + WINDOW DUAL 120mm FAN THERMALTAKE BIG TYPHOON מפרט 2 G8AG1975X GA-81975X 2 PD32940T Pentium D 775 3.2G 2x2M TRAY 940 DUAL CORE 3 GD22G67 2Gb KIT (1G X2) 4 WD2500KS Western Digital 250Gb 16MB 5 SX18TO252V ATI RADEON X1800GTO2 512 mb VIVO Retail 6 VB1000BWS THERMALTAKE SOPRANO BLACK + WINDOW DUAL 120mm FAN CL-P0114 THERMALTAKE BIG TYPHOON אני מקווה שזה מתאים לפורום הזה יש לי כמה שאלותהש…
-
- 1 תגובה
- 599 צפיות
-
-
-
היי, אני מעוניין לשים בכניסה לבית מצלמת אינטרנט אלחוטית. המצלמה תחובר לרשת בבית (אלחוטית) ותהיה בעלת אפשרות לצפיה מרחוק. בינתיים הסתכלתי על המצלמה הזאת.... http://www.wallashops.co.il/a/ap.aspx?pi=PD64298866 דעתכם?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
קראתי הרבה דיונים בנושא ואני לא לגמרי מבין. למשל מדפסת לייזר Xerox Phaser3117 חלק אומרים שהטונר הראשון הספיק להם ל-500 דפים, חלק אומרים 2000. פונקציה של מה זה? תוספת מחיר? החנות שהלכת אליה?
-
- 1 תגובה
- 779 צפיות
-