עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. תודה!

• 1 תגובה
    • 988 צפיות
  2. Started by dorlavy,

שלום, יש לי מדפסת BROTHER HL2300D ואני מעוניין לחבר אותה לרשת כדי להדפיס ממחשבים ניידים שונים (חייהם של סטודנטים..) לצערי למדפסת אין כרטיס רשת ולכן אני לא יכול פשוט לחבר את הUSB לראוטר. רציתי לדעת האם קיים פתרון אחר למעט פרינט סרבר , ואם לא - האם יש לכם המלצות לפרינט סרבר במחיר סביר שיעשה את העבודה ? תודה מראש ! דור

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  3. Started by dennis14,

בקרוב אני מחליף את העכבר הישן (ה - Razer Deathadder 1800dpi) שלי ל - Roccat Kone Pure Optical Core Performance ורציתי להתאים לו משטח טוב. המשטח הקודם שלי היה ה - Steelpad Qck שהיה נח אבל לא עמיד במיוחד ונטה להתפורר/להתפרק/להיפרם מהר יותר ממה שציפיתי. לכן אני מחפש משהו עמיד יותר. כבר הייתי סגור על ה - Steelpad Qck Mass אבל אז ראיתי שהגיעו כל מיני פאדים חדשים (של Speedlink, Antec, Corsair, Roccat, Mad Catz ו - Coolermaster) ל - KSP ורציתי לברר אם כדאי לקחת אחד מהם במקום. http://ksp.co.il/?select=.1304..297.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  4. Started by xxxlr1,

היי מקווה שזה מקום טוב לשאול אותו אם לא אשמח אם תכוונו אותי לפורום אחר שמישהו יוכל לעזור -- אז.. יש לי אוזניות steelseries siberia v2 איזה 3-4 שנים טובות שעבדו מעולה ושמרתי עליהם אבל בזמן האחרון המיקרופון עושה בעיות, זתומרת הכבל שלו לא המיקרופון עצמו אלא הורוד הזה שמתחבר לחיבור של החיבור.. הוא די נדפק כזה ואני צריך להחזיק אותו באיזשהו זווית כדי שהמיק יעבוד וישמעו אותי ובזמן שאני מכוון אותו ככה אני שומע מלא רעשים סטטים וגם מי שאני מדבר איתו שומע את זה אני מדבר על החלק הזה: מישו יודע איך אפשר לתקן את זה?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  5. Started by reemchuk,

הי אני מעוניין לפצל את ה HDMI מהממיר YES HD ל 2 - אחד לטלויזיה LCD בחיבור HDMI תומך סאונד , השני גם HDMI תומך סאונד לתוך כרטיס טלויזיה - שישדר את האות לכרטיס טלוויזיה שיכול להציג וללכוד בעזרת windows media center אשמח לקבל המלצות למפצל HDMI תומך HDCP טוב שהוכיח את עצמו מניסיונכם אשמח לקבל המלצות על כרטיס טלוויזיה שיעבוד עם WMC תודה רבה אייל

• 1 תגובה
    • 850 צפיות
  6. Started by dvirrr,

שלום אני רוצה לקנות מקלדת שטוחה(כלומר האותיות) ושאפשר מהמקלדת להנמיך ולהגביר ולהשתיק את הקול.. טווח המחירים הוא נע בסביבות 100 . מקווה שתעזרו תודה דביר.

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  7. Started by shimronfio,

שלום. יש ברשותי מדפסת מסוג brother mfc-295cn, רציתי לדעת האם קיימת מאין אנטנה שיכולה להתחבר לUSB ובכך יכולה לאפשר להדפיס דרך המדפסת ברשת הביתית?.

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  8. שלום ברשותי יש מקלדת של roccat מדגם isku fx-multicolor gaming keyboard פתחתי את המקלדת בגלל שנפל לי חתיכת לפסטיק בין המקשים ולא הצלחתי להוציא אותה והברירה שהייתה לי זה לפתוח את המקלדת ולהוציא אותה.. פתחתי את המקלדת בזהירות והוצאתי את החתיכה אבל כשחיברתי את המקלדת חזרה למחשב הפרופיל במקלדת עם התאורה הכחול השתנה לירוק והצבע הכחול אינו עובד.... מישהו למה זה אולי קרה? דאגתי לשמור על מגש התאורה בזמן העבודה עם המקלדת....

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  9. Started by zmatanel,

לפני כמה זמן נשפך לי בטעות קפה על המקלדת, לא יודע אם מה שעשיתי היה נכון או טיפשי: ניתקתי אותה מהר, ניסיתי לספוג כמה שיותר מהזולים החוצה בעזרת נייר סופג והנחתי אותה הפוך כדי לנסות לגרום לכמה שיותר מהנוז להטפטף החוצה. מדובר במקלדת Blackwidow של razer ,מה שעשיתי לא עזר ממש הקפה התייבש וחלק מהמקשים נהיו "דביקים" (כלומר אני לוחץ עליהם ואין את התגובה ה"קליקית" של הסוויטץ' או שהכפתור נתקע לחוץ לאיזה שנייה. יש איזושהיא דרך לסדר את זה (במעבדה או בעצמי, כי כמו שהבנתם כנראה שהאחריות כבר אינה תקפה)? ניסיתי כבר להרים חלק מהמקשים ולראות אם יש משהו שאני יכול לנקות עם כלים פשוטים שיש לי בבית אבל זה ניראה בערך כמו בתמונה שמצורפת ועושה רושם שהמקור ל"דביקות" נמצא במגע בין החלק הכחול של ה…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  10. היי, אני צריך מקלדת ל HTPC שלי ואני שובר את הראש מה לקנות בין השתיים בגדול המיקרוסופט עושה רושם הרבה יותר ארגונומי וטוב הבעיה היא שהוא נעזר בטריפל A סוללות 2XAAA לאומת הלוגיטק שמשתמש ב דאבל 2XAA . הנתונן הזה עשוי להיות בעייתי כי זה בערך שליש פחות סוללה מה שאומר שליש פחות מהזמן עד שהסוללה נגמרת.. יצרן : לוגיטק יחזיק שנה לפי 2 מיליון לחיצות מיקרוסופט 9 חודשים *(אני בדרך כלל מוריד חצי מהזמן שהם מציינים בSPEC) לשאלתי האם זה צריך להיות תחשיב ? (נושא הסוללות) מה דעתכם, מה לקנות?

11. אהלן ח'ברה קיבלתי הון של 75 שקלים חדשים לקניות בכמה חנויות, בינהם באג (היחידה בתחום המחשבים), אני שוקל לקנות עכבר מאחר ועכשיו אני משחק בGTA וצריך שם עכבר קצת יותר טוב מהצעצוע שברשותי. האם יש שם משהו מומלץ? כמובן שאוסיף כסף..התקציב שלי הוא סביבות ה200 שקל. יש את זה שראיתי: https://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=14048 האם שווה להשקיע קצת יותר ולקנות את זה? : https://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=22174 או בכלל משהו אחר? ראיתי פה דיון שהמליצו על הg400 אבל אין אותו בבאג לצערי.. חבל.

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  12. אלה מסדרת L210 עם מערכת הזנת דיו בצד. המחיר לדף אפסי . מחיר רכישה גבוה. איפה הקאץ' ? דיו מתייבש בצנרת ?

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  13. Started by Jviega,

היי למישהו מכם יש או יודע על כיסא "גיימרים" מומלץ שאפשר לרכוש? כזה שנותן תמיכה טובה לגב ולגוף לכאלה שמשתמשים במחשב הרבה שעות במהלך היום? אשמח להמלצה לכמה כאלה תודה!

• 1 תגובה
    • 2.9k צפיות
  14. Started by Born2Kill,

שלום לכולם, יש לי משטח עכבר מסוג Razer Destructor 2. אני משחק לא מעט הבעיה היא שכל פעם מתאסף נקודות אבק כאלה... האם יש חומר שדוחה את האבק הזה? (מן שכבת הגנה). תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  15. Started by asvg,

שלום אני רוצה לקנות מדפסת משולבת לצרכים ביתיים לשימוש קל עד 20 דפים בחודש בממוצע ,אני צריך שתכלול: הדפסה צילום סריקה ופקס עצמאי עם כרטיס רשת אלחוטי, התקציב עד 1000 שח , חשוב גם שתהיה פוטו כי אני אצטרך להדפיס תמונות מידי פעם, הציעו לי 3 דגמים Brother MFC-J4420DW HP Officejet Pro 6830 E3E02A HP Deskjet Ink Advantage 4645 B4L10C איזה מהם לפי דעתכם כדאי לקנות ??? תודה רבה למגיבים

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  16. Started by Svensk.il,

אני מחפש לקנות את המדפסת הנ"ל אך היא חסרה כרגע במלאי בכל המקומות. מישהו יודע מה הסיבה ואם יש סיכוי שהיא תחזור למלאי? תודה!

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  17. שלום אני שוקלת לקנות מדפסת לייזר משולבת SL-M2070FW אבל אין לי כונן דיסקים ולפי המדריך ניתן רק ע"י הדיסק. האם אין אפשרות להוריד מהאינטרנט את הדרייבר ולהתקין? ובהזדמנות, האם מישהו יכול להמליץ על משולבת לייזר שחור לבן עם פקס, עד 1000 ש"ח לשימוש ביתי? תודה מראש לעונים מיכל

• 1 תגובה
    • 9.5k צפיות
  18. Started by Aviv55,

שלום, אני מקווה שאני פותח במקום הנכון (מדברים כאן על כבלים ומפצלים, לא?). אז אני קונה Xbox One ואני רוצה לחבר אותו למסך שלי. הבעיה? האקסבוקס רק בעל יציאת HDMI והמסך מחשב שלי בחדר הוא עם כניסת DVI. אז בגלל שאני לא מתכוון לקנות יחד עם הקונסולה מסך חדש למחשב או לחדר (אני אקנה בעתיד כנראה, אבל כרגע נסתדר עם מה שיש), אני צריך לחבר תאקסבוקס למסך המחשב. חיפשתי בגוגל ומסתבר שיש לא מעט אנשים שעושים את זה ומחברים את האקסבוקס למסך עם כניסת DVI באמצעות כבלים, מפצלים, אדפטרים וכדומה... בקיצור, אני כבר מצאתי באינטרנט כבל HDMI-to-DVI עבור המסך (http://ksp.co.il/?uin=5358). עכשיו מה שאני צריך זה סאונד, ורציתי לשאול אם הדברים הבאים הם הפתרון. לאקסבוקס יש יציאת S/PDIF לאודיו, אז רציתי …

• 1 תגובה
    • 2.3k צפיות
  19. היי מבקש בבקשה המלצה עדיף מבעלי ניסיון בתחום בין מיקלדות : [h=1]Razer BlackWidow Tournament Edition 2014[/h]http://ksp.co.il/?uin=23951 [h=1]Roccat Ryos MK Advanced Mechanical[/h]http://ksp.co.il/?select=.1042..218..1286..343..2022.&list=1&sort=2&glist=1&uin=21148&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 חושש מה ROCCAT לחצנים שחורים, הלחיצה צורכת מאמץ רב יותר, 60 מילגרם מול לחיצנים ירוקים של RAZER שהם 50 מילגרם. השמח לאמלצות נוספות ...

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  20. Started by xxxlr1,

היי אני מחפש אוזניות טובות למוסיקה שאני יוכל לשמוע בהם טוב מוסיקה בסגנון של TRANCE HOUSE וכאלה חשוב שיהיה חיבור לאייפון תקציב עד 300 שח עכשיו יש לי התלבטות בכל מקום שאני מחפש אני רואה שמציעים את הסנהייזר או הAKG518 ויש לי חבר שמבין בזה אז הוא אמר לי על אוזניות בשם MARSHALL או m40 m-audio משו כזה מה אתם אומרים?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  21. האם יש עכבר, עדיף של לוג'יטק לבעלי ידיים גדולות? כל העכברים שאני רואה ממש קטנים! אני מחפש משהו עגול ופשוט, לא ארגונומי ולא עם כל מיני כפתורי ווליום עליו. פשוט עכבר אלחוטי גדול ונוח לשולחן עבודה

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  22. יש לי מקלדת של סילבר ליין פשוטה אין למקלדת דרייבר מיוחד - כבל אופן WIN 7 לא זיהה אותה המקלדת עובדת אבל כפתורי המדיה לא פעילים (היו פעילים ב XP) יש דרך לתיקון קובי

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  23. Started by nexa,

מי שמכיר את העכבר של לוג'יטק M570 יודע שכעבור זמן מה הלחצנים נדפקים והשימוש הופך למאוד מאוד מתסכל. העכבר מאוד נוח (כשהוא עובד) אז ניסיתי להציל אותו, פירקתי עכבר סריאלי ישן של מיקרוסופט, הלחמתי החוצה את הסוויצ'ים והלחמתי בלוח של לוג'יטק, זה לא היה קל, ולא עבד, ניסיתי שוב לסדר את ההלחמות וכרגע עובד. הלוח של עכבר מיקרוסופט אחרי שהתכתי החוצה את הסוויצ'ים: ליפני: השחורים של מיקרוסופט שהולחמו החוצה והלוח של לוג'יטק עם הסוויצ'ים הדפוקים : אחרי ההתשה של הפירוק וההלחמה : עכשיו הלחיצות הרבה יותר רועשות ועמוקות יותר, מאוד מוזר אבל עובד

• 1 תגובה
    • 2.6k צפיות
  24. Started by danshimsh,

שלום רב, יש ברשותי מדפסת HP LaserJet 1010. קניתי פעמיים טונר מקורי של HP עבור המדפסת, ברשת "אופיס דיפו". בשתי הפעמים ניגשתי למוכר, ביקשתי טונר ומסרתי את הדגם של המדפסת, וקניתי לאחר שווידאתי שהדגם הנ"ל מופיע בין הדגמים שנתמכים ע"י הטונר כפי שמופיע על גבי האריזה. בשתי הפעמים ההדפסות יוצאות מאוד חיוורות לעומת הדפסה של מדפסת דיו HP 4500 officeJet. למישהו יש מושג - האם זו בעייה של המדפסת ? האם קיימים מספר טונרים מתאימים, שיפיקו הדפסות פחות חיוורות? בברכה, דן

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  25. Started by GALITT2000,

היי, רציתי להתייעץ איתכם על איזה מהם אתם ממליצים, תקציב כ 200 ש"ח. אחד שתיים שלוש תודה רבה ויום טוב.

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים