ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
-
המחיר זהה, שניהם אופטיים. אני יודע שהקינזו קטן יותר, רק שלושה כפתורים ורק שנת אחריות, אבל חדש יותר מה MX518. מישהו יכול להגיב? ראיתי גם שמישהו כתב שיש לקינזו בעיות עם משטחי עכבר מבד ב DPI נמוך. אני לא משחק הרבה FPS, בעיקר סטארקרפט 2, ולכן משחק בד"כ על DPI של 800-1200. תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
היי, כפי שכתוב בכותרת. אני מתלבט בין שתי המקלדות הללו: Razer BlackWidow Stealth Edition Logitech G710+ Plus על איזו מהמקלדות הללו הייתם ממלצים? נ.ב לא מצאתי השוואה בין הסוויץ' הכתום של רייזר לסוויץ' החום שיש בלוג'יטק. אז אם למישהו יש מקור להשוואה או המלצה אישית על אחד מהם אשמח. בתודה מראש. בברכת חג שמח ליאור.
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני הולך לקנות עכבר חדש ואני מתלבט בין שניהם! משהו יכול להגיד לי מה יותר טוב ולמה? תודה לעוזרים!@!!!!
-
- 0 תגובות
- 598 צפיות
-
-
אז ככה - היה לי Mx518 במשך 9 שנים (!!!) והוא היה פשוט מושלם , לעצרי לפני שבועיים הוא הלך לעולמו אז קניתי עכבר חדש קניתי Logitech G9x ואני ממש לא מסתדר איתו , לא שהוא לא טוב , הוא מדהים ומדוייק ואיכותי ביותר , אבל הוא קטן מידי בשבילי ולא חשבתי על זה כשקניתי אותו , אז עכשיו אני מוכר אותו (אם מישהו מעוניין אפשר הודעה פרטית) ובמקומו אני מחפש לקנות עכבר חדש , לאחר כל הבדיקות שלי הגעתי להחלטה שאני קונה אחד מהשלושה הבאים Logitech G400 כי הוא היורש של הmx518 שכ"כ אהבתי , הG500 נראה לי מדהים כי הוא נראה עוד יותר גדול וזה טוב אני כי יש לי יד גדול - וDeathadder הוא עכבר מומלץ מכל האנשים שיש להם אותו וגם כי הוא אותו גודל בערך כמו ה518 , אני נורא אשמח להצעות , טענות , תשובות . תודה
-
- 31 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
דגם ה-ADVICE https://ksp.co.il/?uin=53721 דגם ה-EATON https://ksp.co.il/?uin=27457 שניהם די דומים במפרט, או שיש משהו שאני מפספס? מישהו יכול לתת לי חוות דעת לגבי ה-EATON, מה שהבנתי שמדובר בחברה בריטית די מוכרת לגבי האדוויס, אני יודע שהם חברה ישראלית שנותנת תמיכה די טובה. אבל מבחינת איכות המוצר, סוללה, קלות השימוש וכו', מי יותר מומלץ? תודה חברים
-
- 1 תגובה
- 2.4k צפיות
-
-
מתלבט בין הG5 של לוגטי'ק לבין הG9 לבין הDEATHADDER של רייזר לבין ה MX518. מה אומרים? לכל אחד יש היתרונות וחסרונות משלו, לדוגמא הG9 מכיל צורה קצת יותר קטנה שפחות נוחה ליידים גדולות. יש לי ידיים גדולות ומחפש עכבר סופר נוח גם לעבודה יום יומית, וכמובן שצריך להיות מאוד מדוייק ומהיר (למשחקים).
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש עכשיו מבצע BLACK FRIDAY ואני מתלבט בין ה MICROSOFT החוטי ל בין F510/310 בKSP. אני משחק בעיקר ב PES וגם במשחקי מרוצים וקצת בכל שאר המשחקים (בגיימפד לשאר יש גם מקלדת עכבר). איזה לדעתכם עדיף עזבו את המחיר
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חברים שלום. הבאתי מחשב מארה"ב ואני מעוניין בלהוסיף עברית למקלדת, הבעיה היא שאני לא מצאתי אותיות להדבקה איכותיות. יש פה למישהו מושג היכן ניתן להשיג כאלא? פה גם באה ההתלבטות כי פיתרון נוסף הוא להחליף מקלדת - אבל אני לא יודע איפה קונים אחת וגם לא איך מחליפים אותה. *המחשב הוא Dell Studio 1558
-
- 5 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
עזרו לי להחליט על איזה מבין המשולבות כדאי ללכת? חשוב לי איכות ואמינות, חיסכון בראשי דיו ויכולות סריקה סבירות + ..או אולי יש לכם רעיון יותר טוב בטווח המחיר הנ"ל? תודה מראש,[br]פורסם בתאריך: 30.09.2007 בשעה 18:07:23 וואללה...ביקשתי עזרה..?... איפה כל המומחים? או שהשתיקה אומרת שעדיף רדת מזה וללכת להדפיס במכון...
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום קודם כל אני חדש בפורום אז תקבלו אותי בברכה ;D ! ועכשיו לעניין אני לפני חצי שנה רכשתי מKSP את האוזניות 7H USB ומאוד נהנתי מהם רק דבר אחד כל חודש הייתי צריך ללכת לקנות כי הם נהרסו והם החליפו לי כל פעם לחדשות אז החלטתי שנמאס לי ללכת כל פעם וגם הם כבר לא מייבאים את האוזניות האלה אז שאלתי אותם אם אפשר להחליף לאוזניות אחרות והם אמרו שזה אפשרי עכשיו אני לא יודע איזה אוזניות לקחת. חשבתי על SSS V2 USB או על הMegalodon מה אתם אומרים יותר טוב?? אני גם פתוח להצעות אחרות אם יש לכם משהו יותר טוב להביא. ועוד משהו המחיר לא כזה חשוב כי ה7H עלו לי 575 אז להוסיף 75 למגלודון לא אכפת לי ואם אני אקח אוזניות יותר זולות אני אדרוש זיכוי לקנייה בחנות.. גם לא אכפת לי להוסיף עוד קצת כסף אבל…
-
- 1 תגובה
- 643 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 615 צפיות
-
-
ערכות של מקלדות ועכבר.....האם תוכלו לעזור לי להחליט בבקשה אני מתלבט בי Genius Twintouch+ Office Wireless Optical Rechargeable Kit לבין Microsoft Wireless Optical Desktop 3 או שיש לכם המלצה יותר טובה ....... אגב אני יכול גג להוציא עד 450 ש"ח.... אז אם בא לכם לעזור לי אתם מוזמנים..... ותודה מראש לאלה שיעזרו לי בבחירה [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 9 תגובות
- 796 צפיות
-
-
שלום, אני מתלבט בין כמה עכברים למחשב והייתי רוצה לקבל המלצה על אחד מהם אז מי שיש לו את אחד מהם אשמח לקבל המלצה כולם של logitech g7 lx8 mx620 mx1000 mx revolition אני מחפש עכבר אלחוטי שיכול להתאים גם למשחקים אבל זה לא העיקר חשוב שיהיו לחצני קדימה אחורה למעבר בין עמודים בדפי אינטרנט
-
- 0 תגובות
- 664 צפיות
-
-
מתלבט בין כמה עכברי גיימינג, אשמח אם מישהו יוכל להמליץ ה 2 היותר זולים Zowie am-gs עולה 110 Tt saphira עולה 110 וחבר אחר קנה מבסוט עד הגג יש לו אחלה dpi וקראתי אחלה ביקורות ה 2 היותר יקרים G400 ב 195 ואני צריך עוד משהו ב 180 שקל אז ה g400 יצא לי ב135 בערך, אחלה מחיר... Cm storm sentinel 5600dpi בוואלה ב 158, נראה קצת מוגזם המסך led ותאורה משתנה אבל העיצוב שלו נראה לי נח חבל על הזמן, שווה להוסיף 50 שקל ולקחת אותו?
-
- 0 תגובות
- 947 צפיות
-
-
צריך ראוטר ל100 מגה של בזק (כלומר תומך VDSL2) ומתלבט בין כמה אני לא מבין בזה, רוצה ראוטר מספיק טוב שייעבוד לפחות כמה שנים הבנתי שצריך לשים לב לתקנים ולפרופילים אבל לא בטוח מה רלוונטי ל100 מגה D-Link DSL-224: תקנים b/g/n, פרופיל 30a D-Link DSL-245GR: תקנים b/g/n/a/ac, פרופיל 35b TP-Link Archer VR400: תקנים b/g/n/a/ac, פרופיל 17a מה אתם אומרים ??
-
- 0 תגובות
- 848 צפיות
-
-
שלום רבכ מתלבט בין קיי 350 לקיי 800 של לוגיטק. אחד עולה בישראל 260 ש"ח והשני עולה בארה"C 80 דולר מה דעתכם?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לאחרונה פרסמתי כמה ת'ראדים בפורומים שונים באתר בנוגע לשדרוג שאני מתכוון לבצע בקרוב. אחד הנימוקים שלי לגבי ביצוע השדרוג הוא בעיית החום שיש לי במחשב. במאמץ, המעבד שלי מגיע ל77 מעלות במקרים רבים, ומצב זה אני בריא כלל! לכן, אני מתכוון לשדרג את המארז, לקנות ספק כוח חדש (עד עכשיו היה לי אחד ג'נרי) ושדרג את הHSF של המעבד. על הHSF החלטתי: ה7000ALCU של ZALMAN. בחרתי בו גם בגלל שהוא מקרר טוב וגם בגלל שהוא מתאים לסוקט 939, המעבד הבא שלי. כנראה... (כיום יש לי P4). עכשיו הבעיה היא במארז: 1. אני יכול לקחת את ה6920 של COMPUCASE, להוסיף עוד מאוורר 120 מ"מ לזה שבא עם המארז ולסגור עניין. הבעהי שהספק של יחסית חלש ("רק" 400W). 2. אני יכול לקחת את הGAMING BOMB של צ'נברו ולהוסיף לו מאווררים וס…
-
- 3 תגובות
- 650 צפיות
-
-
אני מתלבט בין 2 מארזים של ANTEC. SONATA II http://www.antec.com/us/productDetails.php?ProdID=15139 http://digma.co.il/shop/product_info.php/cPath/79_61/products_id/3017?osCsid=7196f0ab1c06720be18a84176866a782 לבין 3800BQE http://digma.co.il/shop/product_info.php/cPath/79_61/products_id/2099?osCsid=7196f0ab1c06720be18a84176866a782 ***משום מה לא מופיע באתר של ANTEC*** איזה מארז עדיף יותר ? ומה ההבדלים חוץ מהספק ? איזה מארז שקט יותר ? תודה !!! :xyxthumbs:
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
[h=1]מתלבט בין הcanon mx455 לHP Deskjet Ink Advantage 4625. לא מצליח לקבל תשובה ברורה עדיין. [/h]תקציב בערך 400 ש"ח וחשוב לי איכות ההדפסה וגם מחיר הדיו והזמינות. תודה,
-
- 1 תגובה
- 969 צפיות
-
-
אשמח לקבל המלצות איזה מבין המדפסות שרשמתי מומלץ לרכוש. מיועדת להדפסות לא רבות של טקסטים. תודה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום כולםם יש ברשותי מדפסת דיו צבעונית של HP דגם 930C שקניתי לפני כ-6 שנים עד היום היא פעלה מצויין, רק מה מחירי הדיו ממש מעיקים ולהחליף אותם זה כמו לקנות כמה מדפסות כאלה (כשכיום כל מדפסת דיו בסיסית של HP עולה כ-150ש"ח) לאחרונה אני חושב אולי להחליף אותה למדפסת לייזר צבעונית ועשיתי סקר קטן בעניין והגעתי למדפסת לייזר צבעונית של Xerox דגם 6110 במחיר של כ-1000 ש"ח האם מדפסת הלייזר שהזכרתי היא טובה? ואם לא תוכלו להמליץ על אחרת? באותו תקציב בערך.. מה מחירי הטיונרים שלה? (הבנתי שיש לה 1 שחור ו-2 צבעוניים?) האם טיונר של לייזר הוא יותר חסכוני? האם מחירי הדיו האלה אולי שווים את ההשקעה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 773 צפיות
-
-
-
אני מחפש משטח לאחד העכברים האופטיים המומלצים בפורום (ואולי גם לייזר).לאחר חיפוש בפורום ראיתי שיש המלצות רבות על משטחים של SteelSeries ובמיוחד QCK. בשל העדפתי למשטח עבה וגדול יותר מה-QCK הסטנדרטי מצאתי מס' משטחים שיכולים להתאים. SteelSeries QCK+ heavy SteelSeries NP+ כמו כן, ראיתי מס' דגמים שרציתי לדעת מה מיוחד בהם: 4HD ו-9HD. אשמח אם למישהו יש חו"ד על המשטחים הללו ויוכל לעזור לי לבחור את המתאים ביותר עבורי. תודה רבה!
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום הייתי רוצה לרכוש סט אלחוטי בעד 300 ש"ח וראיתי מס" דגמים רציתי להתעניין מה מומלץ(נא להתיחס לאיכות קליטה אך גם לזמן הטענה ואורך סוללות) הדגמים הרלבנטיים: http://www.speed4u.co.il/Product.asp?Pid=23004&Cat2Cat1ID=39&Cat2ID=0&aff=zap https://www.lamir.co.il/home.htm#57354 http://www.topsi.co.il/product.asp?productid=261
-
- 8 תגובות
- 615 צפיות
-