עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. היי, אני מעוניין לרכוש פד מסיליקון או כל חומר רך ואיכותי אחר (שישמור על הצורה לאורך זמן) בכדי שאוכל להניח עליו את מפרק כף היד בעד שימוש בעכבר. אני מעוניין במשהו איכותי. כיוון שאני לא יודע מה המחירים עוד לא קבעתי אחד. סביר להניח שלא מעל ה-100/150 ש"ח. בתודה מראש.

• 1 תגובה
    • 824 צפיות
  2. יש לי מחשב נייח שמחוברת אליו מדפסת רגילה לא אלחוטית וכמו כן מחובר ראוטר של אדימקס. בנוסף יש לי מחשב נייד שגולש דרך הראוטר. אני מנסה לחבר את הנייד דרך הרשת האלחותית כך שיוכל להדפיס ולא מצליח. הייתי עם התמיכה של אדימקס והם אמרו שבגלל שהנייח הוא 32 ביט והנייד הוא 64 ביט הם לא יודעים איך לקשר ביניהם אבל זה אפשרי. האם מישהו יודע איך אפשר לעשות את זה? תודה, גיל

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  3. Started by The-Magician,

זאתי המדפסת : hp deskjet 920c http://www.printerreviews.nl/imagespersite/images_printerreviews/types/www.jpg אני מעוניין לקנות פעם אחת ערכת מילוי של דיו למדפסת אני שואל האם זה יותר טוב מאשר לקנות ראש דיו שלם ראש דיו למדפסת עולה 125 שקל ==>שחור+צבעוני מספיק לפעם אחת וערכת מילוי עולה 100 שקל ==>שחור + צבעוני שזה מספיק ל-3 פעמים לפי מה שכתוב באתר כדאי לי לנסות להזריק?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  4. כיום אני משתמש בגלאקסי S לקרוא ספרים בפורמט PDF, אבל עם כמה שהמסך שלו גדול, זה לא מספיק גדול וזה דיי מציק אחרי קריאה ממושכת. אז אני מחפש לקנות קורא ספרים אלקטרוני או טאבלט מבוסס אנדרואיד. הדרישות שלי שיהיה לפחות 7" ומעלה (כמה שיותר יותר טוב), ומחיר כמה שיותר נמוך (יש תקציב, אבל מעדיף לחסוך). אם זה קורא ספרים אז שידע לקרוא טוב קבצי PDF מלאים בתמונות ואובייקטים שונים ולא רק מלל. ואם זה טאבלט אנדרואידי אז שיהיה דיי חדש ולא מיושן כדי שיקרא את הPDFים בצורה חלקה. אני מבין שיש את הקינדל של אמזון אבל יש לו כל מיני דגמים ואני גם לא יודע אם הוא יכול לקרוא PDF, אז אני מעדיך לקבל המלצות מהחבר'ה פה. תודה רבה

• 1 תגובה
    • 4.5k צפיות
  5. שלום כמו שהבנתם כבר מהכותרת אני מחפש סט אלחוטי של מקלדת ועכבר. חשוב לי שהעכבר יהיה עם גלילה חלקית ולא גלילה רצופה... יש לי עכשיו את הסט של microsoft wireless desktop 3000 וסך הכול אני מאוד מרוצה, חוץ מהעניין שהעכבר הוא בעל גלילה רצופה וזה משגע אותי לעבוד ככה בסולידוורקס או לחלופין להחליף נשקים במשחקי פעולה וכדומה התקציב הוא עד 200 שקל לסט תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 838 צפיות
  6. Started by Adi42,

שלום יש לי לוח אם EP43-DSEL ובו כרטיס קול onboard של ריילטק, הוא גורם לי לבעיות מסוימות במשחקי רשת ולכן אני רוצה לעשות לו disable ולחבר למחשב כרטיס קול פנימי פשוט שיחליף אותו, משהו נורמאלי ורגיל שיבצע את העבודה כמו שצריך. אשמח לקבל הצעות, תודה.

• 1 תגובה
    • 666 צפיות
  7. Started by ablabl,

עיקר השימוש הוא גלישה באינטרנט,מסמכים וכד' אבל אני גם משחק ככה שהתקצי בנראה לי סביר+ תודה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 802 צפיות
  8. מחפש מדפסת אמינה, טונרים חלופיים זולים, טונר גדול כמה שיותר (10,000) דף. גודל פיזי כמה שיותר קטן(תעמוד על השולחן עבודה של הפקידה). בנוסף אני מחפש מדפסת לייזר צבעונית + רשת, אמינה, כמה שיותר חסכונית ועדיף שתאהיה קופקטית עד כמה שאפשר. תקציב של 5,000 ש"ח. בנוסף מחפש מדפסת ניידת לאיש מכירות תקציב של 3,000 ש"ח. (שחור/לבן).

• 1 תגובה
    • 846 צפיות
  9. Started by rony1880,

היי אני מחפש פד לחיישן של G400 שגם יהיה כמה שפחות התנגדות למשיכה של העכבר , קניתי את הSteelSeries QcK Mini Mouse Pad ואני לא כל כך מרוצה מהתנגדות שלו לעכבר, האם יש אחר ?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  10. http://ksp.co.il/?uin=18339 עפ"י הביקורת הזו למקלדת הנ"ל יש סוויצ'ים חומים.

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  11. Started by ryu,

היי מישהו מכיר איזה דגם של מקלדת קטנה יחסית אלחוטית איכותית למחשב? יש לי שולחן קטן והמקלדת בגודל הרגיל שיש לי כיום מקשה על הזזת ספרים על השולחן. (כשצריך לקרוא אז צריך להזיז את המקלדת אחורה וכשרוצה להשתמש במחשב אז צריך להזיז קדימה.) הייתי במקרה בבזק סטור אתמול וראיתי מקלדת של RAPOO או משהו כזה שהייתה ממש קטנה וחמודה ודקיקה, מחיר 250 שקל אבל אמרתי בטח אמצא בחצי באינטרנט אבל אז ראיתי תגובות לא משהו אז בנתיים מתלבט.. תודה.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  12. Started by naoriko,

אני מעוניין לקנות מקלדת למשחקים וכמובן לכל שאר השימושים, עכשיו יש לי המון התלבטויות בין מכנית או לא מכנית חשבתי לקחת את המקלדת G510 של לוג'יטק מה אתם אומרים?, או שעדיף מכנית? מה אתם ממליצים?

• 1 תגובה
    • 897 צפיות
  13. שלום לכולם, בעבר כאשר הייתי משחק במחשב רכשתי את העכבר Razer Abyssus והמקלדת שלי הייתה של המחשב הנייד. רכשתי שבוע שעבר מחשב נייח ואני שואל את עצמי אם אני רוצה להשתמש בעכבר הנ"ל ולרכוש מקלדת חוטית או לקנות אל חוטית. אז לאחר שקראתי קצת הבנתי שלמשחקים עדיף חוטית. היות והמטרה של המחשב היא "רב תכליתית" והתקציב שלי הוא בסביבות 300 ש"ח. מה הכי טוב שאני יכול לרכוש? נניח ואני הולך על חוטית (וכנראה אשאר עם העכבר כרגע). האם יש מקלדת עם תאורת מקשים/תאורה אחורית בסכום הזה +-? אשמח להמלצה. תודה מראש לעונים.

• 1 תגובה
    • 995 צפיות
  14. Started by dkaro,

שלום, מחפש סט (או בנפרד, לא כזה משנה לי) עכבר + מקלדת. הדרישות: חיבור: אלחוטי. שימוש: אינטרנט + משחקי יריות. מחיר: עד 300 ש"ח, אם כי עדיפות לכמה שיותר זול. אני לא זקוק לאיזה עכבר עם רמת דיוק של גיימרים מקצועניים.. חברה: עדיפות ללוג'יטק. הסיבה היא שיש לי היום גיימפאד שלהם - סתם בשביל להשלים סט. חוץ מזה, שהבנתי שיש להם את ה- Unifying Receiver לפי מה שהבנתי זה אומר שאפשר לחבר מספר מכשירי לוג'יטק במקביל על אותו מקלט? האם אוכל לחבר באיזושהי צורה גם את הגיימפאד שכבר יש לי, וגם את העכבר + מקלדת (סט או בנפרד) - שלושתם על אותו מקלט? אם כן זה יהיה ממש נח מבחינת חסכון במקום, במקלטים ובחיבורי USB. אם באמת ישנה אופציה כזו אשמח אם תפנו אותי אליה. הגיימפאד אגב הוא: Cordless rumblepad …

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  15. אני מתלבט כבר הרבה זמן אם לקנות משהו כזה ( הכיוון כרגע הוא לבקר חוטי איכותי של לוג'יטק http://www.tms.co.il/product/10828 ). הרציונל - שולחן המחשב במרחק של פחות ממטר מהמיטה, ונראה לי שיהיה כיף לשכב במיטה עם בקר ולשחק. מצד שני, אין לי קונסולה ומעולם לא הייתה/תהייה - אין לי נסיון עם בקרים כאלה ואין לי מושג אם אני באמת אוהב לשחק עם בקר או לא. המשחקים היחידים ששחקתי על בקר בקונסולות של חברים הם משחקי מכות - והמשחקים שאני משחק במחשב הם RTS, RPG, FPS, מרוצים, ולמעשה כל דבר שהוא לא MMO. אשמח לשמוע דעותיכם.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  16. Started by r.b.y,

שלום אני קונה הגה ורוצה לדעת איך ההגה ואם כדאי לקנות אותו? עד כמה הוא מציאותי כלומר אם נשלב הילוך ללא מצמד ההילוך יכנס? איזה משחקים מתאימים להגה ואיזה סימולטורים מתאימים? תודה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  17. היי, אני קונה מחשב חדש כולל כל הציוד ההקפי ב TMS, לכן אשמח אם תמליצו לי על ציוד שנמצא שם. מאפייני השימוש לי בעכבר: 1. אני אוחז את העכבר עם האצבעות (fingertip grip, מצורפת תמונה שלי), ומבחינתי עכברים גנריים לא פחות נוחים מעכברים ארגונומיים, לעיתים יותר. 2. השימושים שלי במחשב הם משחקים, גלישה באינטרנט, ותכנות. 3. אני משתמש בעכבר עם רגישות דיפולטיבית (נמוכה), וממש לא צריך כפתורים שמשנים אותה תוך כדי משחק. 4. בעקרון כפתורים אקסטרה בעכבר יכולים להיות נחמד, אבל אני רגיל לעכברים בלי, כך שזה ממש לא קריטי. מה שחשוב הוא שהם לא יהיו במיקום בעייתי כך שילחצו בטעות. 5. אני נוטה להרים את העכבר מהמשטח הרבה. בגדול אני מתלבט בין ה G400, לעכברים של RAZER באותו טווח מחירים. אני יודע שאסתדר…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  18. מחפש המלצות טובות על מדפסת משולבת איכותית למשרד מדפסת לייזר משולבת פקס וצילום רצוי שתהיה מהירה זו מדפסת למשרד זו הסיבה שמוכן להשקיע עד 2000 שקל אשמח לקבל המלצות ממישהו שנתקל במדפסת טובה ששווה את הכסף, תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  19. Started by z999,

היי, אני משתמש בחיקוי Model M עתיק (20 שנה+-) של Cherry שיש לו Buckling Springs. הבית מתלונן על הרעש בשעות המאוחרות של הלילה ואני צריך להחליף מקלדת. רציתי מקלדת מכנית (לא יקרה) אבל אין בארץ אף מקלדת במחיר שפוי עם סוויצ'ים חומים. אם תהיה לי האפשרות אני אנסה לקנות בחו"ל CM Storm Quickfire Rapid אבל כרגע זה לא נראה כמו אופציה קיימת. אני מחפש מקלדת עד איזור ה400 ש"ח שתהיה פשוטה, TKL אם אפשר ועדיפות למשהו יחסית זול. תודה, זיו

• 1 תגובה
    • 998 צפיות
  20. הי, רציתי לקבל המלצה למקלדת ועכבר אלחוטיים למחשב הנייד. הייתי מאוד רוצה שהעכבר יהיה קומפקטי, כך שאוכל לקחת אותו איתי בתיק ולהשתמש בו,ולא להיות תלוי בפד של המחשב. הייתי רוצה לדעת אם ישנם כאלה שמשתמשים בWi-fi או Bluetooth כדי לחסוך בפורט של USB תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  21. Started by ToMeRv32,

היי, נתקלתי במוצר הזה היום: http://www.ebay.com/itm/PS1-PS2-PSX-to-PC-USB-Controller-Adapter-Converter-/260761331142 מישהו השתמש בדבר כזה אי פעם? זה עובד טוב? זה בעצם משתמש בשלט שמתחבר כמו בשלט XBOX (למשחקים תומכים)?

• 1 תגובה
    • 927 צפיות
  22. Started by קורס צילום,

מחפש המלצה על מדפסת משולבת צבעונית אמינה ולא יקרה. תודה

• 1 תגובה
    • 895 צפיות
  23. Started by ronmar,

אני רוצה לקנות מדפסת משולבת... עם פקס, סורק, WIFI, אפשרות להדפיס מאייפון כמובן חסכונית בקיצור אני חושב שכל אפשרות שיש חח מצאתי את המדפסת הזאת ורציתי לדעת איך היא... ד"א אם למישהו יש רעיונות אז אני מחפש מדפסת מחברה גדולה (HP,CANON,SAMSUNG) http://www.net-print.co.il/pl_product~SCX-4729FW~18~29.htm * אני מוכן להוציא הרבה כסף על המדפסת עכשיו (1000 ש"ח) אבל שישתלם בעתיד..

• 1 תגובה
    • 922 צפיות
  24. Started by yuvalm2,

למישהו יש ניסיון עם המקלדות מהסוג הזה, ויכול להגיד האם הן נוחות לשימוש? (על פניו הן הרבה יותר ניידות מאשר מקלדות סטנדרטיות, שזה יתרון משמעותי מבחינתי, ואני שוקל לקנות מקלדת כזו עבור הטבלט שלי) כמו כן, מאיפה אפשר להשיג מקלדות כאלה עם מבנה סטנדרטי? כמו: (נקודות רגישות - שורת רווח בין החצים למקשי ה-Del\End\PgUp, Shiftים ארוכים, Enter עם חלק תחתון ארוך. עדיפות גם למקש Backspace ארוך, אבל זה פחות קריטי. אגב, יש שם לסטנדרט הזה של מבנה המקלדת?)

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  25. Started by TippEx,

שלום כולם, אני מחפש המלצה לעכבר של roccat בתקציב של עד 350 שתומך בroccat talk fx אחיזת claw

• 1 תגובה
    • 850 צפיות

דיונים חדשים בפורומים