עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by zabal,

שלום, אני מחפש מקלדת אורגונומית במחיר סביר של עד 350 ש״ח. המקלדת תשמש לעבודה עם mac. לא משנה לי אם היא אל חוטית או חוטית. חשוב לי שיהיו מקשי מדיה.ניתן לזמין מחול או לקנות בארץ לא חשוב לי שיהיה עברית במקלדת אשמח לקבל המלצות בייחוד עם למקלדות עם כרית לכף היד. תודה!

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  2. Started by urich,

טוב אני רוצה pda צבעוני ומהיר למדי חשבתי על שלושה מכשירים שונים hp ipaq 1910 palm zire 71 dell axim 5 (300mhz. אני רוצה מכשיר מהיר ונוח עם עיברית רצוי במחיר של פחות מ2200 (עם עברית) ב zap.co.il ראיתי ipaq 1910 ב1600 ומשהו שקל אבל לא נראה לי שזה כולל עברית על מה תמליצו מבחינת ביצועים ומחיר.

• 1 תגובה
    • 631 צפיות
  3. Started by Eli100,

מוצר: סט של מקלדת + עכבר מחיר: 160 ש"ח עם חריגה קלה אם זה שווה את זה חנות: Skypc עדיפות: אלחוטי מה שאני ראיתי שיש להם במחירים האלה זה: סט מקלדת ועכבר אלחוטי Logitech Cordless Desktop EX 100 ₪155 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=967713-0119 סט מקלדת ועכבר אלחוטי Logitech Cordless Desktop 660 ₪151 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=920-000476 סט מקלדת ועכבר אלחוטי MicroSoft Wireless Optical Desktop 1000 ₪166 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=MIC1563 יש המלצות?

• 3 תגובות
    • 883 צפיות
  4. Started by The Rotter,

בעבר היה לי עכבר אלחוטי של לוג'יטק ואז עברתי לסט אלחוטי של מיקרוסופט. היה לי את העכבר Wireless Intellimouse explore 2.0 והעכבר התקלקל והפסיק לעבוד. יש לי ניסיון מר עם העכבר הזה והעכבר של לוג'יטק עם בעיות תקשורת ותגובה יחסית איטית של העכבר, החלפת בטריות וכו' עכשיו איזה עכבר אתם ממליצים לי לקנות. האם אתם ממליצים לי ללכת על עכבר חוטי או שיש כיום עכברים אלחוטיים שפתרו את הבעיות הנ"ל אני לא גיימר אבל מידי פעם משחק, לא בתדירות גבוהה אבל משתמש הרבה במחשב וחשוב לי שיהיה עכבר נוח לעבודה. חשבתי אולי ללכת על Logithech G5 G7 (אבל אני בספק אם ללכת עליו בגלל שהבטריות שלו לא מחזיקות הרבה זמן והמחיר הלא נמוך) MX 518 או על עכבר אחר שתמליצו לי עליו תודה מראש

• 7 תגובות
    • 993 צפיות
  5. התקציב הוא 300 ש''ח, הדרישות שלי מהעכבר הם: הכי חשוב שיהיה נוח, שיהיה טוב למשחקים, שיהיה אמין ושלא יתקלקל אחרי יומיים, עוד דבר חשוב שצריך לציין הוא שהעכבר יהיה נוח לעבודה יום יומית באינטרנט ובתוכנות מסויימות שחוץ ממני המשפחה שלי משתמשת. ההתלבטות שלי היא בין כמה עכברים: MX518 G5 החדש: http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=912 DEATHADDER RAZER COPPERHEAD לפי התגובות בפורומים שונים אין הסכמה חד משמעית מה יותר טוב,ה-G5 לא מצדיק תמחיר לעומת ה-mx518 אבל ה-mx518 לא נוח לעומת ה-G5 אני יכול להגיד רק דבר כזה,חוץ ממני גם אחותי הקטנה משתמתש במחשב (יש לי ידיים לא גדולות),חשוב שהעכבר יהיה טוב לגיימרים אבל גם שיהיה נוח למשחפה שלי. קשה לי להחליט חלק אומרים ככה וחלק א…

• 6 תגובות
    • 828 צפיות
  6. אני בין שלושה דגמים של HP 4500, 6500, 8500 בוא נגיד שה4500 לא נראה לי מספיק טובה, אז למען האמת ההתלבטות היא בין שני הדגמים האחרים. אני חושב שה6500 יספיק לי וגם ההבדל במחיר הוא לא קטן. אבל מצד שני אולי כדאי כבר להשקיע במדפסת עם יכולות הדפסה קצת יותר טובות. ומישהו יודע מה ההבדל בין הדגם הרגיל לPLUS? ושאלה אחרונה, כתוב במפרט של המדפסות שיש מקום ל4 מחסניות דיו, מה זה אומרת שיש 4 מחסניות? כמה מחסניות דיו אני צריך להכניס למדפסת? תודה

• 2 תגובות
    • 929 צפיות
  7. Started by alexta-z,

שלום בזמן האחרון אני מתכנן לקנות מצלמת ווידיאו (מעדיף על מצלמה) ולא יודע איזה לקחת . יש לי כמה שאלות 1: מה ההבדל בין מצלמה אנלוגית לדיגיטלית ? 2:האם סמסונג חברה טובה ? כי המצלמות שלה די זולות.. 3:מה אני צריך לדעת כשאני קונה מצלמה ? אילו תוספות אפשר לקנות לה כדי להאריך את חיי הסוללה וכו' ? ודרך אגב התקציב שלי הוא מ1700-2200 ואולי יעלה עד 2500 אם המוצר יהיה ממש שווה השקעה.. תודה

• 0 תגובות
    • 656 צפיות
  8. ה-G500 מרגיש לי טיפה גדול מידיי. אשמח את דעתכם בעניין.

• 21 תגובות
    • 4.1k צפיות
  9. אני חשבתי לקנות כרטיס טלויזיה כי אין לי טלויזיה בחדר אבל מצד שני אני יודע שזה בא על PCI ויש לי רק 2 PCI וזה צמוד מאוד לכרטיס מסך ואני לא יודע אם זה שווה לי זה יחסום הרבה אויר לכרטיס מסך!! ותעזרו לי למצוא כרטיס כזה טוב ראיתי שיש עם שלט ועדיף שיהיה כזה בתקציב של עד 250שקל לא נראה לי שצריך יותר מזה?? למי שיש שימליץ לי על אחד (אבל שיתאים לי למערכת ורצוי שהגודל הפיזי שלו יהיה כמה שיותר קטן אם זה אפשרי בכלל) ועל מה כדאי להסתכל בקניה של כרטיס כזה?! תודה ofeky1

• 2 תגובות
    • 516 צפיות
  10. כרגע יש לנו בבית מדפסת הזרקת דיו של HP דגם 3020... המדפסת הזאת "משרתת" שלושה מחשבים, עכשיו רצינו קצת לייעל את עניין ההדפסות בבית (זה די מעצבן לקנות כל פעם דיו ב-200 ש"ח) ולכן חשבנו האם לקנות מדפסת לייזר שחור-לבן בסכום של 500-600 ש"ח (דגם HP 1020/1018) והמדפסת השנייה תשמש להדפסות צבעוניות. האם זה שווה לקנות? זה יכול לעזור ולחסוך קצת כסף? או עדיף כבר ללכת על מדפסת לייזר צבעונית? (אני אשמח להמלצה, הכי זול שאפשר, מעדיף של HP) תודה לעוזרים מראש

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  11. שימוש עיקרי - שמירת ושיחזור איכותי של פילמים ותמונות ישנות לשם ארכיון והדפסתם במדפסת פוטו איכותית (אין דרישה לסורק יעודי לפילמים בלבד) דרישות מינימליות: רזולוציה אופטית של 4800 DPI ממשק USB 2.0 תיקוני שריטות, אבק, וצבע מובנים בסורק תקציב: 2600 ש"ח פלוס מינוס... עד עכשיו בדקתי כמועמד את הסורק של אפסון - Epson Perfection 4990 Scanner אבקש עיצות וכיוונים אחרים תודה

• 0 תגובות
    • 643 צפיות
  12. מתלבט איזה מהשניים לקחת... יש מישהו שיש לו אחד מהם ? או שיודע איזה מהם לא כדאי לקחת ? תודה..

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. כרגע יש לנו בבית שני מדפסות- אחת די חדשה (שנתיים ככה- Hp 3320) ואחת יותר שנה HP 959C... חשבנו אולי לקנות לייזר שחור-לבן ולהשאיר את החדשה בשביל צבע.... האם הלייזר הוא חסכוני? זאת אומרת כל כמה זמן בערך מחליפים טונר? ואם אפשר דגם מומלץ עד 600-700 ש"ח אני אשמח.... חשבנו גם לקנות לייזר צבעוני ואז להעיף את שני המדפסות האחרות... האם זה יותר משתלם? גם אשמח לדגם בערך 1500 ש"ח... תודה לעוזרים מראש

• 13 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. אותו מחיר, מי יותר עמידה, מי יותר איכותית?

15. Started by Chubby,

אז ככה יש 2 אוזניות מאייבי ממש יפות וסך הכל טובות השאלה מה ההבדל ביאכות עם שווה להשקיע עוד 15 דולר בשביל השניה : אם אפשר את ההבדלים בניהם ישמח לדעת http://www.ebay.com/itm/2011-Skullcandy-Hesh-Over-Ear-Headphones-w-Lifetime-Warranty-Multiple-Colors-/320952818903#ht_1573wt_1141 http://www.ebay.com/itm/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=280933311213#ht_2270wt_1166

• 1 תגובה
    • 741 צפיות
  16. למומחים שלום רב. אני מעוניין לרכוש מדפסת משולבת של CANON מדגם PIXMA MX375 או דגם MX435 ואני לא יודע במה לבחור. עד עכשיו היו לי מדפסות של HP שלא שרדו זמן רב אצלי והתקלקלו מהר, איכות ההדפסה הייתה בינונית ומטה וכל הזמן היו לי תקלות ובעיות "מכאן ועד אילת" , ולכן החלטתי לנסות וללכת על CANON. יש לי דילמה איזה דגם לבחור, כי באתר הרשמי של היבואן מופיע רק דגם MX375 וכתוב "חדש" ולא מצאתי ביקורות עליו, לעומת זאת, הדגם השני MX435 ראיתי ביקורות לא מחמיאות במיוחד, והוא לא מופיע באתר של היבואנית KARAT. מה דעתכם בעניין? האם לקנות מדפסת CANON או חברה אחרת? בגדול אני מחפש מדפסת משולבת שתהווה אלטרנטיבה ראויה ל HP גם באיכות וגם באמינות, שבעיניי הם "על הפנים" ב HP. הנושא דחוף כי אני מתלבט כבר…

• 5 תגובות
    • 4k צפיות
  17. Started by moranhoresh,

אני מעוניין לרכוש מדפסת לייזר שחור לבן ללא פקס, סורק וכד'. אני מתלבט בין 2 דגמים: 1. Brother HL-2270DW 2. SAMSUNG ML-2851ND אשמח לשמוע דעתכם.

18. מתלבט בין antec 1000 amg http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_114&products_id=3112 לבין thermaltake tsunami dream http://www.thermaltake.com/xaserCase/tsunami/tsunamimenu.htm אין לי צורך ספק כוח . מה עדיף או אם תוכלו להמליץ לי על מארז בסדר גודל המחירים והאיכות הסגנון שלי הוא די סולידי , אני לא מחפש משהו ציבעוני ומטורף

• 4 תגובות
    • 671 צפיות
  19. Started by guyfaran,

מדובר על מדפסת לשימוש ביתי: הזרקת דיו צבעוני סורק פקס(מומלץ אך לא הכרחי) עד 500 ש"ח קומפקטי עד כמה שאפשר בתחום המדפסות אני רואה שני מועמדים מובילים: HP Officejet 4500 Wireless HP Deskjet 3070 CQ191C ההבדל העיקרי בינהם הינו הפקס. הראשון עם השני בלי. כמו כן הבדל של 150 ש"ח מה המלצתכם?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by MoSQuiTo,

אני מתלבט בין 2 מדפסות משולבות: canon mp150 epson cx3700 מה אתם אומרים? איזה מבין השניים עדיפה??? אולי עדיף ללכת על canon mp170 שמשמעותית יותר יקרה?? (200 שקל) תודה רבה- שגיא.

• 0 תגובות
    • 536 צפיות
  21. Started by Ovid,

רציתי לרכוש את BROTHER MFC-J430W כשהתקשרתי המוכר ניסה לשכנע אותי לרכוש את הגרסה החדשה של המדפסת : BROTHER MFC-J470DW חוץ מההבדל במחיר( כ40 ש"ח יותר ב470), הצבעים לפי מה שראיתי יותר יקרים ב470 . אז האם כדאי לי בכל זאת לרכוש אותה במקום 430? השימושים שלי צנועים למדי, מדי פעם לסרוק/להדפיס משהו... פשוט מבחינת תמיכה באתר של בראדר אפילו לא מצאתי את המודל 430.. תודה!

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by KF,

היי אני מתלבט בין השתיים: HP Deskjet Ink Advantage 4625 או HP Officejet 6500A Plus חשוב שתהיה כמה שיותר קטנה וקומפקטית (אין הרבה מקום). מה ההבדל בין השתיים ? או האם יש אופציה אחרת ? נ.ב עד היום הייתי עם HP 1410 שסיפקה אותי אך התחילה לזייף במהירות ההדפסה.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by frank053,

שלום לכולם. אני רוצה לקנות מצלמת רשת טובה. חיפשתי ומצאתי 2 מתחרות עיקריות: 1. LOGITECH QuickCam® Pro 5000 2. Microsoft® LifeCam VX-6000 מה תגידו? איזה עדיף לקחת? תודה מראש.

24. Started by gshhar,

תוכלו להגיד לי בבקשה מי מהשניים עדיף,עם כמה מאווררים כל אחד מהם מגיע,כמה אפשר לחבר וכו' 1 Chieftec Dragon DX-01BD Black Tower (P/S not included) 2 Enermax FS-710 Case (P/S not included

• 2 תגובות
    • 788 צפיות
  25. Started by dragon772,

אני מתלבט בין 2 ספקים בשביל הכרטיס מסך x800gto agp 1) hec 350w 2) jsp sprite 400w עוד שאלה מה ההבדל בספק הראשון בין TRT ל ART ? תודה לעוזרים.

• 36 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים