ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
שלום קיבלתי מארה"ב מתאם רשת חשמל של D-LINK AV500. החיבור הוא חיבור אמריקאי יש לי בבית מתאמים מהסוג הזה שקניתי פעם באיביי (שהם ממש זבל) ואני מפחד גם שהם יעשו קצת "ניחות" לרשת. מישהו מכיר פתרון או מתאם יותר איכותי מהזבל הזה? גם שאני מחבר את זה על התקע, הוא רק מתרחק מהשקע ונוצר יותר לחץ על המתאם הזה, והכל רגיש שם ויכול להתפרק בנגיעה כמעט. תודה
-
- 6 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
הייתי רוצה לקנות כזה מטען לממחשב נייד שלי לרכב... המחשב מסוג DELL LATITUDE D500... עכשיו המחירים שראיתי למאתמים מסוג כזה (לא למחשב הספציפי שלי ) עולים על ה 300 שקל ולעומת זאת באיביי בערך ב 20 -40 דולר... אבל לא מצאתי בשום מקום למחשב שלי... למישהו יש מושג? ראיתי לדוגמא את המוצר הזה http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=42165&item=6703402397&rd=1 שאמור להתאים לרוב המחשבים הניידים (שלי לא מופיע ברשימה אבל אולי היא לא מעודכנת).. כדאי לקנות משהו כזה או לקנות מקורי של החברה? -עדכון-- כל אלוח שמצאתי באיביי הם יותר פשוטים נראה לי שהבנתי למה(אולי גם אלו היקרים בארץ הם כאלו) כי הם משתמשים בטרנסומטור המקורי שבא עם המחשב... ורק במקום לחבר לש…
-
- 0 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
היי... אני קונה את הלוח ABit KV8 Max 3... הבעיה היא שאין לו Serial Port... ראיתי בPCH שיש בקר PCI שמאפשר לחבר אליו... אני חייב כזה חיבור בשביל המדפסת הישנה שלי... יש אולי מתאם חיצוני מסיריאל לUSB או משהו דומה?
-
- 1 תגובה
- 623 צפיות
-
-
יש לי גויסטיק יחסית ישן. אין לו חיבור לUSB (אלא לדעתי, לפורט שהיה בכרטיסי קול ישנים) איפה ניתן להשיג, אם בכלל?
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי מקדלת ישנה עם חיבור גדול כזה שנראה כמו הPS החדש רק יותר גדול ועם חמש פינים ואני צריך מתאם לPS הרגיל/החדש מתאם כמו זה [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 820 צפיות
-
-
במקרה מישהו מכיר היכן ניתן לקנות מתאם אלחוטי לג'ויסטיק אלחוטי של אקסבוקס 360 כך שיעבוד גם על PC? תודה מתאם כזה כמו בתמונה שמתחבר לUSB במחשב
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
- 2 followers
-
-
השאלה בכותרת... יש לי בבית Logitech RumblePad II שהוא USB ואני מעוניין לחבר אותו לפלייסטשן 2 כלשהו. יש בו כניסות של USB, אבל כנראה לא בשביל גיימפאדס, כי הוא לא קולט אותו. אז האם יש אפשרות לחבר אותו לפלייסטשן?
-
- 1 תגובה
- 596 צפיות
-
-
שלום קניתי לאחרונה ATP3 שמי שמכיר יודע שאין עליהם יציאה לאוזניות...והמחשב בגישה לא כ"כ נוחה בשביל להחליף.. בכל אופן חיפשתי בזאפ מתאם מ-USB ליציאות סאונד ולא מצאתי...הדבר קיים ? אם כן מה טווח המחירים והאיכות? (על אוזניות אני לא הולך להשקיע...מקסימום 50 שקלים) כי אני מוכן לשלם טיפה על נוחות אבל לא יותר מדי P: ..רציתי לבדוק לפני מה המחירים וכו' תודה מראש, לירן
-
- 0 תגובות
- 863 צפיות
-
-
יש לי מדפסת ישנה (1100 Hp LeaserJet). למדפסת מתחבר חיבור מדפסת פרלל ישן (36 פינים) וצידו השני מתחבר למחשב עם חיבור פרלל חדש (25 פינים). ישנו מתאם מפרלל ישן ל-USB. אך בחנות הקרובה לביתי אין מתאם כזה אלא רק מתאם מחיבור פרלל חדש (25 פינים) לUSB. שאלתי היא: האם ניתן לחבר לחיבור הפרלל החדש היוצא מכבל המדפסת שלי את המתאם לUSB למחשב וזה יעבוד?? התרשים שייצא: מדפסת -- כבל מספר 1: פרלל ישן (36) -- פרלל חדש (25) -- כבל מספר 2: פרלל חדש (25) -- USB -- מחשב. תודה רבה!!
-
- 5 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, האם מישהו מכיר מתאם שמאפשר הכנסת כרטיס עם ממשק ISA לחריץ PCI ושכל הסיפור יעבוד תחת XP? אם כן, נא לפרט אם אפשר, דגם מלא, היכן משיגים ובאיזה מחיר. תודה.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
הזמנתי מחשב נייד מארה"ב והוא אמור להגיע אלי היום, בטיפשותי שכחתי שרשת החשמל שלהם פועלת במתח שונה, איפה אני משיג מתאם מתח טוב ויציב שלא יהרוס לי את הנייד?
-
- 8 תגובות
- 8.7k צפיות
-
-
היי, נתקלתי במוצר הזה היום: http://www.ebay.com/itm/PS1-PS2-PSX-to-PC-USB-Controller-Adapter-Converter-/260761331142 מישהו השתמש בדבר כזה אי פעם? זה עובד טוב? זה בעצם משתמש בשלט שמתחבר כמו בשלט XBOX (למשחקים תומכים)?
-
- 1 תגובה
- 927 צפיות
-
-
קודם כל סליחה אם זה לא הפורום המתאים ונעבור לשאלה שלי , כמה עולה מתאם של שלט PS למחשב? מישהו יכול להביא לי לינק לאתר כלשהו שבו אפשר לקנות את זה? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 669 צפיות
-
-
-
היי, אני רוצה לחבר שני מחשבים לשני מסכים. האם המפצל/סוויצ' הבא יעשה את העבודה? https://www.amazon.com/gp/product/B08HVFH3G2/ref=ox_sc_act_image_3?smid=AOVIA3BFQYMH&psc=1 תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
פיצול כבל רשת אודיו ומקלדת ועכבר אלחוטיים שבאים עם דונגל אחד? עדיף מישראל אבל אני מוכן גם לשקול משהו מאיביי תודה
-
- 0 תגובות
- 978 צפיות
-
-
אחרי חצי שנה וקצת של שימוש היום מתה לי הזיבורד האם זה קרה לעוד מישהו? יש אחרויות עליה ואם כן מי נותן אותה?
-
- 5 תגובות
- 737 צפיות
-
-
-
יש לי לוח של VIA דגם CA64-TC איך אני יכול לעלות את המתח כי לפי החוברת הלוח יכול לתת למעבד עד 3V אני צריל עוד 0.20 אני עכשיו על 1.51
-
לפני מס' ימים רכשתי UPS של MUSTEK בעל 600VA למחשב שלי. ה UPS עובד מצויין - נבדק במצב גיבוי. מחזיק את המחשב כמו שצריך. מה שנראה לי מוזר זה מתח היציאה מה UPS במצב רגיל. המתח פשוט משתנה מדי פעם. בזמני שינוי המתח זה מה שכתוב ב LOG: UPS Status: UPS Normal - במצב זה מתח המוצא הינו 240V UPS Status: AVR Mode - במצב זה מתח המוצא הינו 206V (מה זה AVR??) השינויים הנ"ל מתרחשים אחד למספר שעות.. מזה שבוע המחשב שלי מחובר עליו ולא נתקלתי בשום בעיית יציבות המחשב. כמו כן לא היו נפילות מתח רשת. האם להחליף את ה UPS? תודה!
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
האם המתחים האלו טובים? המערכת: AMD 3700 SAN DIEGO GF 7600GT WD 160 SATA CORSAIR 1G LE DVDR/W COMPUCAS 6A21 ?Enermax Noisetaker EG425P-VE 420W? ה12 וולט ניראה לי נמוך מידי-המעכת לא במאמץ [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 525 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם מסכים כחולים, רציתי לדעת האם המתחים האלה תקינים: EVEREST: Voltage Values CPU Core 1.78-1.74 V +3.3 V 3.26 V +5 V 4.95 V +12 V 12.74-12.86 V +5 V Standby 5.03 V תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 720 צפיות
-
-
המארז החדש שלהם פשוט מדהים - http://www.compucasecorp.com/case/ci-6920[3].htm מישהו ראה אותו במציאות ? אמרו לי שהוא לא נופל מהאנרמקס,צ'יפטק
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
יש למישהו מושג מתי הוא מגיע לארץ או אם בכלל? כי לא ראיתי אותו בשום מקום.
-
- 2 תגובות
- 808 צפיות
-