עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by ran_meir,

בקיצור מה שעשיתי עם ההגה הישן שלי זה לבנות מהרכיבים האלקטרוניים מתוכו ידית הילוכים מצויינת (בניתי מ 0 ויצא מדהים!) ולהשתמש בדוושות כמשענת (שמאל) וקלאץ' מצויין (מימין [שמאלה לברקס כמובן]). הבעיה היא שהידית היא רק "הילוך קדימה והילוך אחורה" ואני מתכנן לבנות ידית של גיר ידני נורמלי. הבעיה שלי היא שיש לי רק 4 לחצנים במעגל הזה ואני זקוק ל7. יש סיכוי להוסיף לחצנים? (מדובר ביציאה סיריאלית אם זה משנה) והאם יש אפשרות לבנות בקר חדש כלומר כבל, 8 לחצנים וציר אחד או שניים מחלקים שניתן לקנות בחנויות מתאימות? אם יש כזה דבר אני ישמח לעוד להסברים. אני מבקש לגלות קצת רצינות, רן

• 1 תגובה
    • 638 צפיות
  2. logitech g600\razer naga, בשולחן העבודה לדוגמא, יש שימוש מועיל ל-12 הכפתורים האלה או שזה בסופו של דבר נוח רק ב-mmo ?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  3. קניתי לא ממזמן סט של עכבר ומקלדת אלחוטיים - לוגיטק EX100. הלחצן השמאלי של העכבר חורק, וראיתי בביקורות של ZAP שזה לא רק אצלי, אולי פגם ביצור של העכבר. מישהו יודע אם ניתן לעשות משהו בנידון ? תודה חברס.

4. Started by Ohad19,

אני מתכנן לקנות מחשב חדש מבוסס AMD אני מתלבט בעיקר בנוגע למארז ולספק מארז אני דיי סגור על RAIDMAX Scorpio 868 Silver 420 Watt בלי הספק. אבל אשמח לשמוע הצעות אחרות. בנוגע לספק אני מתלבט בין הספקים הבאים וארצה לשמוע עצות בנוגע לספק טוב ואמין של חברה טובה שיעשה את העבודה. טווח המחירים הוא 500 - 600 ש"ח. HEC ACE480 480W 20/24PIN - 443 OCZ ModStream Power Supply 450W - 569 ENERMAX EG495P-VE Noisetaker 485W - 595 (או ספקים אחרים של החברה, זה מה שמצאתי.) זה המפרט נכון לעכשיו בלי המארז והספק. AMD Athlon 64 3500 (939-pin) Box Venice Stepping E6 DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D Thermaltake BigTyphoon Cpu Cooler CL-P0114 Twinmos 512MB DDR433 PC3500 DDR Speed Premium B…

• 1 תגובה
    • 637 צפיות
  5. Started by Hello there,

כאלה שאפשר לטייל איתם בבית. אני לא כל כך רואה שזה קיים. מישהו מתמצא?

6. Started by KingYes,

שלום לכם, יש לי עכבר של מיקרוסופט (פשוט מאוד), והוא כמובן חדש עם המחשב. כל ההתקני ה-USB שלי, פועלים כמו שצריך.. ככה שזה לא נראה לי בעיה במחשב. יש מצבים שהעכבר פועל ודופק עבודה כמו שצריך, ויש מצבים שהוא פשוט נכבה לו.. אני מנתק ומחבר שוב, וזה נדלק לכמה שניות ואז שוב נכבה. מערכת הפעלה ווינדוז 7 64 ביט. מה הבעיה בנושא הזה?

• 1 תגובה
    • 944 צפיות
  7. Started by chermesh,

שלום, רכשתי מדפסת חדשה, Brother MFC-J430W, וכשנסיתי לשלוח פקס מאחת האפליקציות, הסתבר לי שה"מדפסת" FAX, אינה פעילה. מסתבר שעלי להוסיף הגדרת מדפסת PC-FAX, אך לא מצאתי איך. אשמח לקבל עזרה.

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  8. מדובר על דירה בה גרים ארבעה סטודנטים בעלת שתי קומות. ישנם 4 מחשבים המחוברים לראוטר של 3COM מדגם 10075. הייתי רוצה לשים מדפסת לייזר ולחבר את כל ארבעת המחשבים אליה בדרך כלשהיא. אין לי מושג איזה מדפסת כדאי לקנות או איך מחברים את זה פשוט בחיים לא התנסיתי בחיבור מדפסת ליותר ממחשב אחד. הייתי שמח לקבל את המלצתכם כאשר מה שחשוב לי מאוד הוא חיסכון בכסף.... כלומר, אני לא צריך הדפסות צבעוניות קודם כל והכי חשוב שטונר יחזיק לי לכמה שיותר דפי הדפסה וכמובן שמחיר החלפת טונר לא יהיה בשמיים אלא משהו נורמלי. תודה לכולם, ניר

9. איזו חברה עדיפה MICRON או TRANSCEND או KINGSTONE אני רוצה SDRAM 128 וחנויות לא מומלצות או מומלצות

• 1 תגובה
    • 888 צפיות
  10. שלום אני רוצה לקנות מדפסת בסביבות 500 שקל עם הדגשים הבאים: חסכונית מאד (95% מההדפסות שחור לבן) מומלץ שהתוכנה שתבוא איתה לא תבקש ממני כל פעם להדפיס דף ניסיון סורק (עדיף איכותי) עדיף שראשי הדיו של המדפסת לא יהיו מאד יקרים דברים שלא חשובים לי: מהירות הדפסה פקס נא לציין כמה דפים אני יכול לההדפיס בשחור לבן עם מחסנית דיו אחת כדי שיהיה לי פרמטר להשוואה

• 1 תגובה
    • 671 צפיות
  11. במקרה מצאתי באינטרנט עכבר מדליק

• 1 תגובה
    • 793 צפיות
  12. Started by 23avri,

במפרט של המדפסת כתוב שאפשר להדפיס דרך bluetooth עם מתאם BT450 של HP . האם כל מתאם יתאים או שצריך דוקא של חברת HP

• 1 תגובה
    • 855 צפיות
  13. אהלן מחפש עכבר נוח לעבודה די ממושכת מול המחשב באולפן ביתי חשוב שיהיה אלחוטי שמעתי איפשהו אנשים מדברים על ANKOR אבל אני לא יודע אם זה שווה משהו יש דבר כזה עכבר ארגונומי מומלץ ב100 ש"ח או שבשביל משהו ששווה משהו אצטרך להכפיל את התקציב? תודה!

• 1 תגובה
    • 3.8k צפיות
  14. Started by ben007,

האם יש דרך לחבר את הDVD ( לא כונן ) למחשב, אבל לא דרך הצג? ( דרך S-Video למשל ) הכוונה לראות את הסרט על הצג, אבל שהכבל יעבור דרך הכרטיס מסך ( לDVD שלי אין יציאת VGA ) אני חיברתי בכבל RCA פשוט ליציאת S-video שב- nvidia 5700le שלי, ופה אני נתקע. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  15. Started by huan,

אהלן אנשים אני מחפש עכבר+מקלדת אלחוטיים(לא חובה סט) מרחק עבודה של 6 מטר, תודה מראש לעונים

• 1 תגובה
    • 822 צפיות
  16. Started by tal daniel,

יאללה אני הולך לחפור עכשיו!! טוב הינה השאלות שלי: 1)המקלדת שווה את המחיר? 2)האורות של המקלדת מספיק חזקים לחושך כדאי לראות טוב אותה? 3)אני צריך חוות דעת של GAMER שיש לו אותה ושיגיד איך היא, אם היא נוחה וכו'.. 4)היא לא תומכת בWIN7 נכון? כי אני מתכנן להתקין אותו בגלל המשחקים.. 5)יש מקלדות במחיר הזה שאתם יותר ממליצים עליהם? 6)היא מקלדת אמינה? היא לא תתקלקל לי תוך חודש חודשיים? ועוד משהו אני מתכנן לקנות מKSP אז אם אני הולך אליהם ומשלם להם הם מביאים לי אותה במקום? והם לא עושים הנחות החארות נכון? 7)חפרתי אה? תודה =]

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  17. שלום חברים, מכיוון שאיני יודע לאיזה נושא להיכנס בחרתי בנושא ציוד היקפי. יש לי בעיה ואני צריך עזרה בהמלצה לחיבור+קניית כבלים. 1.LCD MARANTZ FULL HD 2.מע' קולנוע ביתית SONY DVZ-30 3.XBOX 360 מחובר ע"י חיבור HDMI לLCD אז ככה: אני רוצה לחבר את המערכת לטלוויזיה ושגם הXBOX וגם הממיר יעבדו *ממיר HOT מחובר ע"י כבל SCART לTV ושומעים דרך המערכת.הבעיה היא שדרך הXBOX אני לא שומע (מחובר לLCD דרך HDMI),מהLCD אני יוצא עם כבל SCART למע' קולנוע ביתית כיוון שאין לי אופציה לחיבור אחר. מה אפשרי לעשות בנידון?? בעיה נוספת היא איך לצאת מהכרטיס קול שלי (מובנה על לוח האם- ABIT QUAD-GT X38) לLCD,לפי מיטב הבנתי מצריך מפצל רק איני יודע איזה לקנות?? *המלצה לכבל SCART TO SCART מועדף יתקבל בברכה. תודה…

18. Started by Tov_Tov,

אוקיי אז ככה כשעשיתי הזמנה למחשב מנועה מחשבים גיליתי שאין להם את המארז RaidMax Scorpio שרציתי במלאי ולכן הם הציעו לי את המארז A-top X-Blade Gaming Case באותו מחיר של ה RaidMax עכשיו אני רוצה לדעת עם משתלם לי לחכות איזה שבוע בשביל הRaidMax או פשוט לקחת את ה A-top X-Blade Gaming Case מה שאהבתי בRaidMax זה הזרימת אוויר שלו והאפשרות המרובה של מאוררים וכמובן שאת העיצוב שלו ( ואכן אני מתכוון למלות את כל ה7 מאוררים ואף להוסיף אחד בגג ) בA-TOP יש את האפשרות למאוררים ל 2 מאוררים בגודל 120 מ"מ שזה נותן יתרון מבחינת הקול. אני לא ממש מכיר את ה A-TOP ולכן רציתי שתגידו לי מה אתם חושבים עליו מבחינת זרימת אווייר איכות וכו' בהשוואה לRaidMax ! ועוד משהו בקשר לספק של המארזים אני מתכוון…

19. Started by froben,

המלצה לרמקולים: 1. תקציב: 800 2. מה השימושים של הרמקולים: גיימינג כבד \ סרטים \ מוזיקה 3. מהו הכרטיס קול שבידכם?: Gigabyte GA-Z68X-UD3-B3 4. בקשות מיוחדות - שיהיה 2.1 הערות נוספות: אם לדעתכם נכנס בתקציב הזה גם אוזניות לא רעות, אשמח אם תכניסו אוזניות לתקציב. תודה רבה

• 1 תגובה
    • 827 צפיות
  20. מה הכי כדאי? ATI Xpert 2000 Pro - 32mb - Rage 128 Pro - TV OUT - AGP HERCULES - 3D Prophet 4000 - 64MB TV-OUT ( retail ) HERCULES - 3D Prophet II - Geforce II Pro - 64MB DDR - TV-OUT ( retail )

• 1 תגובה
    • 801 צפיות
  21. תודה מראש....

22. ברשותי מדפסת לקסמרק מדגם Z645 דגם די פשוט שעלה בערך 200 ש"ח צריך עכשיו לקנות דיו חדש לשני הראשים והמחירים של דיו חדש עולים כמו מדפסת חדשה ואפילו יותר יש מדפסות כבר בתג מחיר של 160 ש"ח השאלה היא האם בראש הדיו שמקבלים עם מדפסת חדשה יש פחות דיו מאשר בראש שקונים בנפרד ?

• 1 תגובה
    • 735 צפיות
  23. לצערי אין דרייבר מעודכן לויסטה באתר של אינטל המערכת הפעלה מזהה אתהמצלמה ואומרת שהיא מתקינה מנהל התקן אבל בפועל המצלמה לא עובדת

• 1 תגובה
    • 820 צפיות
  24. אני רוצה להנות מחשב קטן עם מארז SFF. כשהתחלתי לחפש מארז באינטרנט ובחנויות הופתעתי שכמעט לא ניתן להשיג מארז בלבד ותמיד מוכרים אותו כחלק מ BAREBONE. למה אי אפשר לקנות רק מארז ? האם מישהו פה יודע איפה ניתן להשיג מארז SFF בלי "תוספות" ? (רצוי שיהיה קצת מבחר ולא רק את המארז של SHUTTLE). תודה

• 1 תגובה
    • 997 צפיות
  25. Started by medishm,

שלום, אני מעוניינת לקבל הצעה למפרט מחשב. המחשב אמור לשמש במיוחד להורדת סרטים ובהמשך לשימוש לבית הספר, כמובן גם לשימוש שיגרתי, אינטרנד תוכנות וורד וכו'.... חשוב לי שכרטיס קול וכרטיס מסך יהיו ברמה טובה ולשימוש לטווח ארוך יחסית, נפח מקום גדול ושהמחשב יעבוד מהר. אין לי נסיון במחשבים ובכל חנות נותנים הצעות אחרות וכל אחד אומר משהו אחר כך שאינני יודעת מה לקנות. אודה לעזרתכם בנושא.

• 1 תגובה
    • 739 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.