ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
-
אני מחפש אוזניות איכותיות ששומעים חזק וטוב ולא נהרסות מהר או משהו כזה... חשוב לי לציין שאני מחפש אוזניות כפתור (לא מהסוג שנכנס לתוך האוזן!), לא מסתדר עם הסוג השני טוב.... התקציב הוא בוא נאמר, לא יותר מ-160 שקל תודה
-
- 1 תגובה
- 836 צפיות
-
-
כבר זמן רב אני שוקל לקנות את המערכת Z5500 של לוגיט'ק. אבל היא כבר לא מיוצרת והמעט שנשאר עולה יקר בצורה לא הגיונית. תכננתי לקנות אותה יד -2 אבל גם יד-2 אין הרבה וכל מי שיש לו אותה פתאום רוצה יותר ממה שקנה אותה כאילו זה איזה מוצר אספנות שמשתבח עם הזמן. בקיצור יש את ה- Z906 שהיא המחליפה של ה- Z5500 אבל היא לא הגיעה לארץ עוד ושהיא תגיע היא בטח תעלה ממש יקר עד שהיא תתיצב בעוד שנה בערך. אז אני שואל יש איזו מערכת בשוק בטווח המחיר שרשמתי שמגיעה לרמה של ה- Z5500 (היא עלתה 1200 שקל בימים הטובים שלה)? יש אפשרות להזמין מחול בלי בעיות מכס? לא אכפת לי שתהיה מערכת קולנוע ביתי או מחשב העיקר שיהיה חיבור אופטי ושתהיה עם סאב ברמה של ה- Z. וגם אם למישהוא יש הצעה ליד-2 כל שהיא שהוא מכיר גם …
-
- 1 תגובה
- 860 צפיות
-
-
שלום רב, מעוניין לרכוש רמקולים למחשב בתקציב של 400 ש"ח בשיטת שידור 5.1 . שימוש - מוסיקה וסרטים . כרטיס קול - on board על לוח Intel BLKDH67BL-B3 I5 Socket 1155 H67
-
- 1 תגובה
- 708 צפיות
-
-
מחפש רמקולים למחשב 5.1 עד 550 שקל חשבתי על Z506 איך הוא?
-
- 1 תגובה
- 918 צפיות
-
-
רכשתי מדפסת לייזר של זירוקס (3155) וכשהדפסתי את דף הבדיקה, ההדפסה יצאה דהוייה משני צידי הדף. כששאלתי לפשר העניין, הבנתי שהטונר המצורף למדפסת היה אמור להיות ארוז בנפרד, ואני היא זו שאמורה להכניס אותו (לאחר ניעור). המדפסת הגיעה אליי ארוזה כיאות, אך הטונר היה כבר בתפנים. האם זה תקין או שהמדפסת היתה כבר בשימוש ומישהו החזירה לחנות מסיבה כלשהיא? כיצד עליי לנהוג? האם לדרוש להחליפה? מודה מראש על הייעוץ.
-
- 1 תגובה
- 775 צפיות
-
-
1. תקציבכם (התקציב שלכם לרמקולים): 350-450 חריגה מקסימאלית (מה הסכום שאסור יהיה לעבור בקנייה של הרמקולים):500 2. מה השימושים של הרמקולים: שירים,סרטים. 3. מהו הכרטיס קול שבידכם? בשביל לדעת איזה, תצטרכו לומר את הדגם של הלוח אם. Motherboard Name Gigabyte GA-P31-ES3G (3 PCI, 3 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 2 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN) 4. בקשות מיוחדות - לא מבין בכל הכבלים אבל אני לא רוצה שהם יהיו יותר מידי ארוכים ועוד בקשה היא שאני שם ווליום גבוה אז לדוגמא הזמר ששר לא ישמע צרוד כזה, שיהיה לרמקול שלט כלומר שאפשר לשלוט על הווליום באמצעות שלט ושהבאס יהיה מאוד חזק. תודה.
-
- 1 תגובה
- 837 צפיות
-
-
קשה לי להחליט מה עדיף? שניהם נראים טוב, למשחקים וגם לשימוש רגיל. היה לי mx 518 שהיה אחלא. אשמח לחוות דעת תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני מחשב מערכת רמקולים אייכותית שאוכל להינות ממשחקים וסרטים במחשב. העדפה היא למערכת אל-חוטית.. פשוט יש לי ניסיון מאוד מר עם מלא כבלים שאתה לא יודע איפה הם נגמרים X_X ועוד יותר בעדיפות, גם מערכת שמגיעה עם שלט רחוק תודה רבה! (דרך אגב, איפה אפשר לברר בקשר להמלצה לטלוייזית 47-52 אינצ'?
-
- 1 תגובה
- 802 צפיות
-
-
קראתי באינטרנט שיש בעיה בחיישנים של פיליפס (שמרימים את העכבר) יש עכבר מאילו שנתתי בכותרת שמשתמש בחיישן של פיליפס? אם אפשר התרשמות כללית מבחינת נוחות של העכבר (מאלו שבכותרת)
-
- 1 תגובה
- 767 צפיות
-
-
שלום קניתי כרטיס רשת אלחוטי של חברת D-LINK מדגם: D-Link USB adapter DWA-140 http://www.dlink.co.il/il/products/150/756.html יש לי ראוטר של TP-LINK מתקן N בבית שלי יש שלוש קומות - הראוטר נמצא בקומה השלישית. כאשר אני מחבר מחשב באותה הקומה יש לי 100 אחוז קליטה. קומה אחת מתחת יורד ל24 אחוז וכנל בקומה התחתונה - (ביסמנט) מגיע ל24-23 אחוז מישהו אולי מכיר את הבעיה? הכרטיס האלחוטי לפי מה שרשום הוא בין הטובים שיש והוא מותאם לקליטה של שתי ושלוש קומות. אולי יש דרך להאיץ קליטה? משהו בהגדרות? ואם יש למישהו פתרון שהוא מכיר מניסיון אישי לגבי עניין הקומות אולי כרטיס אחר וכו' אני אשמח לשמוע. תודה ושבת שלום. איתי.
-
- 1 תגובה
- 704 צפיות
-
-
-
אהלן, יש לי מערכת HTPC בסלון שמשמשת גם לצפייה בסרטים וגם לגיימינג. אני מחפש מקלדת ועכבר אלחוטיים שיהיו נוחים גם לשימוש בעת רביצה על ספה, וגם כשמניחים אותם על שולחן (בשביל משחקים). חוצמזה צריך שיהיה טווח קליטה טוב, דיוק ושלא יהיו בעיות התנתקות שבין המקלדת/עכבר למחשב כמו שקורה לפעמים. אני לא בטוח לגבי התקציב, אשמח לשמוע הצעות כלשהן וכשאראה מה האפשרויות אשקול את עניין המחירים. תודה
-
- 1 תגובה
- 789 צפיות
-
-
היי.. מדובר במיקרופון שולחני פשוט. ההגדרות בסקייפ של השמע+הקלטה על המקסימום ההגדרות בכרטיס הקול על המקסימום. שאני עושה בדיקה בסקייפ - שהמיקרופון לידי, זאת אומרת יושב עלי וממש צמוד לפה שלי.. זה נשמע נהדר. שהמיקרופון על השולחן, חצי מטר מהפה שלי, אני צריך לצעוק כדי שיבינו מה אני אומר. למה זה ככה? מה פספסתי כאן? (כרטיס קול רילטק אם זה משנה משהו)
-
- 1 תגובה
- 2.3k צפיות
-
-
יש לי מתאם ישן כזה שקניתי לפני כמה שנים טובות ונראה לי שהוא דפק לי 3 דיסקים. עכשיו הוא בכלל לא עובד. האם יש מתאם כזה שאפשר לסמוך עליו שיעשה את העבודה? איזה סוג? מה מומלץ? יש לי פשוט כמה דיסקים ישנים IDE וצורב dvd שאני מעונין לחבר ב usb לאימק שלי - כי הצורב הפנימי נדפק לי.
-
- 1 תגובה
- 848 צפיות
-
-
היי, מחפש מדפסת משולבת (סורק,פקס,מדפסת) Wireless בתקציב עד 600 ש"ח
-
- 1 תגובה
- 679 צפיות
-
-
יש לי מערכת קולנוע ביתית שיש לה חיבורי 5.1 ויש לי כרטיס קול עם 5.1 לא לדאוג עכשיו חיברתי חיבור RCA לPL 3.5 עם 2 פינים אחד לבן אחד אדום וזה משמיע לי רק על 2 הקדמיים.... ואת הסאב וופראני יודע שככה זה אמור להיות חיפשתי כבל של 5.1 בחניות לא מצאתי. עכשיו יש לי שאלה איזה כבל אני צריך אם אפשר תמונה שם ובאיזה חנות יש את הכבל? אני צריך כבל אופטי או כבל אחר? יש לי חדר לא גדול חדר של 3. על 4 מטר . ובקשה אחרונה, לחבר שלי יש רק 2.1 אצלו במחשב אז אני רוצה לחבר לו כרטיס קול 5.1 USB ולא מצאתי ... אם אפשר בבקשה למצוא לי משו זול תודה.... אם זה לא קשור לפורום הזה בבקשה תגידו לי את השם של הפורום שזה מתאים לו אם צריך תמונות של החיבורים אז זה החיבור של הרסיבר שלי: http://imageshack.us/photo/my…
-
- 1 תגובה
- 677 צפיות
-
-
שלום. יש לי מדפסת - חדשה DELL A920 היא שכבה אצל חבר כמה חודשים והוא מסר לי אותה אלא מה - הוא לא מצאה כבלים שלה! איפה אפשר לקנות כבל שמל בשבילה? זה כבל מיוחד 30V http://cgi.ebay.com/Dell-Printer-Power-Supply-A920-720-15J0300-DAD-3004-/160556346149?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item2561e76b25 אבל כבל בלינק הוא לרשת חשמל אמריקאית - 110V
-
- 1 תגובה
- 670 צפיות
-
-
כאשר העכבר טעון במלואו, לכמה זמן עבודה מספיקה הסוללה עד שצריך לטעון שוב ? אני מתלבט אם לקנות אחד העכברים האלו לעבודה (את הרבולושן כבר קשה להשיג) והבעיה היא כזו: אני עובד בערך 80% מהזמן במשרד ואז אין שום בעיות של טעינה. אבל בשאר 20% מהזמן אני מסתובב בין לקוחות ולפעמים יכול להיות יום או יומיים שלמים שבהם אני לא אוכל לטעון את העכבר. האם הוא יעמוד בזה ? כי הרי עכברים רגילים שעובדים על סוללות יכולים להחזיק חודשים ללא החלפת סוללות... ועוד משהו: האם ניתן פיזית להחליף את הסוללה (כי לסוללות כאלו יש נטיה "להתעייף" עם הזמן) ? תודה
-
- 1 תגובה
- 877 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום. אני מחפש מדפסת לייזר צבעונית משולבת. חיפשתי באתרים שונים ומצאתי סוגים שונים ומדפסות שונות שברמת העקרון כולן עונות על הצרכים : מדפסת לייזר צבעונית משולבת (סורק ופקס). עכשיו נשאלת השאלה הבלתי נמנעת... מה לקנות ? מבחינת צרכים אנחנו מדברים על הדפסה שהיא ברובה מסמכים ש/ל כאשר מתווספים גם צילומים והדפסות בצבע. כ- 600 דף בשנה. אודה לכם על תשובות.
-
- 1 תגובה
- 690 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש אוזניות גימינג במחיר שפוי של לא יותר מ400+- שקל. הן צריכות לשמש לרמה הגבוהה בגיימינג (שמיעת צעדים ובידוד סאונדים חשובים) וכן יש להתחשב גם באיכות סאונד בשביל סרטים(אופציה) תודה רבה מראש לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 929 צפיות
-
-
לפי מה שהבנתי המקלדת תוקנה והיא גם בעברית רציתי לדעת אם אני לא טועה בקשר לזה http://global.ebay.com/Microsoft-Arc-Wireless-Keyboard-J5D-00015-Hebrew/290589765643/item
-
- 1 תגובה
- 859 צפיות
-
-
טוב אז ככה לא מזמן קניתי את הגימפאד הזה - זה גימפאד של ריזר חוטי ל360 וPC יש לו אישור רישמי של MS ככה שמי שפוחד מחסימה שלו בעדכון תוכנה לא לפחד בגדול לפני הביקורת הכתובה עשיתי ווידיאו באנגלית צולעת ב2 חלקים פתיחה לחוד וביקורת לחוד הכנסתי ביקורת צולעת על פיבל 3 בחלק השני אבל נו טוב נעבור על הגימפאד אנלוגיות -יותר טובות מהמקורי D-PAD -מוזר כי הוא בנוי מכפתורים אבל הרבה יותר נוח מהמקורי יותר נוח גם מזה בדול שוק 3 ובערך בנוחות של הD-PAD שנינטנדו בדרך כלל מכניסה לכימפאדים שלה אבל לא נוח כמו הD-PAD בסאטורן כפתורי התפריט -התחלה ואפשרויות במיקום מוזר ופחות נוחות בגלל זה מהמקורי הבית באותו המיקום ואותי נוחות במפרים (כפתורי גב ר…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך פאד טוב לעכבר BLACK ELEMENT יש למישהו מה להציע??
-
- 1 תגובה
- 627 צפיות
-
-
שלום קודם כל אני חדש בפורום אז תקבלו אותי בברכה ;D ! ועכשיו לעניין אני לפני חצי שנה רכשתי מKSP את האוזניות 7H USB ומאוד נהנתי מהם רק דבר אחד כל חודש הייתי צריך ללכת לקנות כי הם נהרסו והם החליפו לי כל פעם לחדשות אז החלטתי שנמאס לי ללכת כל פעם וגם הם כבר לא מייבאים את האוזניות האלה אז שאלתי אותם אם אפשר להחליף לאוזניות אחרות והם אמרו שזה אפשרי עכשיו אני לא יודע איזה אוזניות לקחת. חשבתי על SSS V2 USB או על הMegalodon מה אתם אומרים יותר טוב?? אני גם פתוח להצעות אחרות אם יש לכם משהו יותר טוב להביא. ועוד משהו המחיר לא כזה חשוב כי ה7H עלו לי 575 אז להוסיף 75 למגלודון לא אכפת לי ואם אני אקח אוזניות יותר זולות אני אדרוש זיכוי לקנייה בחנות.. גם לא אכפת לי להוסיף עוד קצת כסף אבל…
-
- 1 תגובה
- 644 צפיות
-