ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
שלום! אני מחפש מתאם PS/2 -> USB, שיאפשר לי להשתמש במקלדת ה- PS/2 האהובה שלי כמקלדת USB לכל דבר. אני מעוניין במתאם אמיתי, כזה שיקנה למקלדת תכונות USB כגון היכולת לחבר את המקלדת ללא ריסטארט (ועוד...) - ולא במתאם ''פשוט'' שסה"כ יאפשר לחבר כבל PS/2 לכניסת USB, ותו לא. חשובה לי האיכות, העמידות והאמינות של המתאם, ואם אפשר שיהיה כמה שיותר מינימליסטי, קטן ו- Low profile. אשמח להמלצותיכם. תודה רבה!
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי את המוצר הבא מeBay: עבד במשך שעה ומשהו ואח"כ הפסיק. בדקתי עם 2 מקלדות כדי לוודא, זה פועל לשנייה (המקלדת עושה אורות בקאפס לוק וכו') ואז מפסיק.. אין לי כוח להזמין שוב מeBay או להתלונן או אנערף מה, יש דרך לתקן את זה או שאני אלך לקנות בKSP מחר? פשוט חבל לי על הזמן..
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.amazon.com/VOIP-Phone-Adapter-Support-Skype/dp/B000BGRZAG
-
- 0 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
ראיתי בפורום כמה שאלות אבל לא ממש תשובות... אני רוצה לקנות מתאם IRDA שנכנס לUSB כדי להעביר נתונים בין הסלולרי (nokia 6100) למחשב. ראיתי במחירים מ - 78 ש"ח עד 300. מה ההבדלים? כולם מצהירים על אותם נתונים בערך, כלומר USB 1.1 או 2 ועד 4Mbps FIR compatible וטווח באיזור המטר. יש באמת הבדלים באיכות, או בביצועים ששוה בגללם לקנות משהו חוץ מהכי זול שאפשר למצוא? הייתי שמח לשמוע ממישהו עם נסיון חיובי/שלילי בנושא. חוץ מזה, יש המלצות על דברים מענינים להוריד שיכולים לנצל את החיבור הנ"ל (במקום לשלם לסלקום סכומים מופרכים עבור כל תמונה ששולחים דרך האתר ) אגב מקבלים עם המכשיר תכנת PC SUITE, צריך עוד משהו? ואחרון חביב זה יתאים לעשות sync עם הפאלם בלי כבל?
-
- 0 תגובות
- 705 צפיות
-
-
קניתי מחשב נייד (dell xps 13 החדש) שיש לו רק חיבורי USB 3. איפה אפשר להשיג מתאם מ-3 ל-2? לא הצלחתי למצוא בחנויות בארץ (בחיפוש באינטרנט) ולא ב-ebay.
-
- 3 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
יש מכשיר מסוים שמתחבר דרך החיבור RS-232, אני צריך לחבר למחשב שלי שני מכשירים כאלה, אבל אין לי מספיק חיבורים. אני מתכוון לקנות את המתאם הבא על מנת שזה יתחבר לי למחשב: http://www.lamir.co.il/product.asp?product=8522 זה בעצם מתאם USB To RS-232 השאלה שלי היא כזאת, כשאר אני יחבר את הUSB למחשב, במנהל ההתקנים זה יופיע לי בטח כחיבור USB, אבל האם זה יוגדר ככניסות COM וירטואלית או כ USB רגיל... אני אסביר, בתוכנה שלי שמתחבר למכשיר שאני מחבר דרך ה RS232 אני יכול להגדיר איזה COM אני מתחבר דרכו, COM1 COM2 COM3 וכו', האם החיבור הזה יהיה COM מסוים וירטואל או שהוא ירשם כחיבור אחר.... תודה מראש, מתן.
-
- 2 תגובות
- 606 צפיות
-
-
יש לי את ה LOGITECH MX 500 והייתי רוצה לדעת האם כאני מחבר את העכבר במקום בכניסת USB אני אחבר אותו דרך המתאם של ה PS2 אני עלול לקבל ירידה בביצועים או משהו כזה?
-
- 3 תגובות
- 863 צפיות
-
-
אני צריך להביא מקלדת PS/2 חדשה. עשיתי סיבוב ב-4 חנויות וכל המקלדות הן USB. אני לא רוצה "מקלדת" וזהו. יש לי דרישות. תחל'ס אני אמור למצוא משהו מתאים בחנויות אינטרנט בארץ, רק הבעיה היא שהתמונות שם כל-כך מגעילות שלא רואים כלום. אם אי אפשר לגעת, לבדוק ולמדוד אז שלפחות יהיה אפשר לראות... אני לא הולך לקנות חתול בשק. איביי כנ"ל.. או שהתמונות קטנות או שהסוג לא מתאים לי.... אגב, בקושי יש שם מקלדות PS/2 עם עברית. ואז חשבתי... יש הרי מתאמים. אפשר להביא מקלדת USB ולחבר אותה ל-PS/2 בעזרת משהו כזה? http://www.ebay.com/itm/2PCS-USB-Female-in-to-PS2-Male-Adapter-Converter-for-Computer-Keyboard-Mouse-/151755627969?hash=item2355571dc1:g:mGIAAOSwu4BV…
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בדקתי כמה עולה כבל לפלאפון שלי, אמרו לי בסביבות ה 250 שקל אני גם מחליף כל הזמן פלאפונים והחלטתי שיותר עדיף אם אני יקנה פשוט מתאם לאינפרה אדום.. ככה זה יצא יותר אפקטיבי ושימושי... עכשיו, אני מאוד מפחד בעניין של מוצרי USB כי הזיכרון דיסק און קיי האחרון שהכנסתי שרף לי את הלוח.. אחרי 3 חודשים שעבד מצויין אז ככה שאם אני הולך עכשיו על משהו אני רוצה ללכת על משהו איכותי ואמין שהסבירות שיעשה לי נזק כזה או אחר נמוך עד מאוד מה אתם ממליצים ?
-
- 2 תגובות
- 808 צפיות
-
-
יש דבר כזה ? יש לי גו'יסטיק סיידווינדר של מייקרוסופט אבל החיבור שלו הוא "נקבה" של שקע פינים (בין 10 ל-20). במארז החדש (לא יודע את השם והדגם), אין לי שקע כזה אלא השקעים הפנוים שנשארו לי אחרי חיבור שאר החומרה הם USB. לכן, אני בבעיה ולא יכול להשתמש בג'ויסטיק. אשמח לדעת אם ישנו בכלל מתאם שכזה, והאם זה מאוד יקר או שמוכרים זאת בעלות סבירה... תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי מתאם ישן כזה שקניתי לפני כמה שנים טובות ונראה לי שהוא דפק לי 3 דיסקים. עכשיו הוא בכלל לא עובד. האם יש מתאם כזה שאפשר לסמוך עליו שיעשה את העבודה? איזה סוג? מה מומלץ? יש לי פשוט כמה דיסקים ישנים IDE וצורב dvd שאני מעונין לחבר ב usb לאימק שלי - כי הצורב הפנימי נדפק לי.
-
- 1 תגובה
- 848 צפיות
-
-
האם יש למישהו נסיון המלצה? ב E BAY בסביבות 10 $
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מדובר בטלפון הזה למי שמכיר רציתי לדעת האם יש לו מתאם אודיו לחיבור למערכת או משהו כזה
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייד (בנוסף למחשב הנייח) וחשבתי לקנות מתאם Infra דרך USB, כדי שאני אוכל לחבר את הלפטופ לרשת הביתית בלי להתעסק עם יותר מדי חוטים, וגם כדי שאני אוכל לקחת את זה איתי ולחבר למשל למחשבים של חברים שלי דרך ה-USB. מהם המהירויות של התקן הזה, והאם זה מאפשר הורדות/גלישה באינטרנט/ משחקי רשת בקצב סביר? אני לא צריך משהו יותר מדי. חיפשתי ב-Google וראיתי שמוכרים ב-p1000 את זה: http://www.p1000.co.il/hot_sale_product.asp?g_id=3128741#detail *אם כבר אז כבר - חיפשתי עוד וראיתי משהו הרבה יותר זול אבל נראה שונה כי לפי התמונה זה חיבור ישיר בלי חוט (כמו diskOnKey), אבל עולה 90 ש"ח. אין מצב שהנייד יהיה מול הנייח, אבל מה הטווח של הסיפור הזה? מה אומרים? Vega
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש מתאם שיהפוך את יציאת המתח של האל פסק (לחיבור ישירות למחשב) ליציאת שקע (שיהיה אפשר לחבר אליו הרדדיסק נייד). יש חיה כזו?
-
- 3 תגובות
- 975 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בקר של xbox one שאני משתמש בו במחשב, ואני רוצה לקנות לו את הסטיק הזה שהופך אותו לאלחוטי למחשב. הבנתי שלא מוכרים אותו בארץ בגלל ההבדלי תדרים, ורציתי לשאול אם למישהו יש את זה או יודע אם אני אזמין אותו מחול זה יעבוד.. תודה על העזרה!
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן, אבא שלי קנה קומפי 2 (מן מקלדת כזאת לילדים) לאחותי אבל היא לא מצליחה להתחבר למחשב הישן (מאוד) שלו. החיבור מקלדת (והמקלדת שלו) הם ישנים והחיבור הוא מעט גדול מה PS2 הסטנדרטי. האם יש מתאם שיתן למקלדות חדשות ולקומפי הזה ליכנס? מתאם מ PS2 לדבר המעט גדול יותר הזה? האם למישהו יש? מישהו יודע איפה להשיג? תודה
-
- 13 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
לאחורנה קניתי את הפלאפון 6230I. הוא תומך בבלוטוט אך לא נמכר עם מתאם. הבנתי שאפשר לקנות מתאם ב 105 שקלים. חשבתי להוסיף קצת על הסכום הזה וכבר לקנות עכבר ו/או מקלדת אלחוטיים בלוטוט ולהשתמש במתאם שלהם כדי להתחבר עם הפלאפון. האם זה אפשרי? האם מתאמים כאלה תומכים בחיבור מספר מכשירים בו זמנית? איזה סט כדאי לקנות? תודה
-
- 2 תגובות
- 917 צפיות
-
-
שלום רב, יש לי אוזניות אלחוטיות מעולות, B&O H8i, רוצה לחבר אותם למחשב באופן אלחוטי לצרכי גיימינג. קיים מתאם בלוטוס שיעבוד ללא דיליי וגם יתמוך במיקרופון המובנה בהן?
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מחפש מתאם בלוטוס למחשב על מנת לחבר אוזנייה ואת המחשב כף יד שיהיה טווח גדול (10 מטר) ושלא יתקלקל אחרי שבוע .... תודה
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב. כשם שקיים מתאם בלוטוס מובנה בכל טלפון סלולארי, כך אני רוצה לדעת, אם יש דרך לחבר מתאם בלוטוס למחשב נייח כך, שאוכל לשדר להתקן קלט בבית, מוסיקה ישירות מהמחשב הנייח. תודה נחום nahum_@sarid.org.il
-
- 2 תגובות
- 5.7k צפיות
-
-
-
שלום אנשים. אני מחפש מתאם בלוטות עם כניסה לחיבור אודיו 3.5 (חיבור רגיל של אוזניות ורמקולים) כמו הדבר הזה (http://reltronics.shopy.co.il/products/82561) רק עם חיבור נקבה במקום זכר. יש דבר כזה?
-
- 3 תגובות
- 900 צפיות
-
-
http://www.pcgames.co.il/products/product.aspx?productid=1273 למישהו יש נסיון עם זה? עדיף כבר ללכת על בקר XBOX360? אני רוצה כמובן לחבר למחשב. יש לי המון נסיון עם הבקרים של PS2 ואני רגיל אליהם מאוד, הבקר של XBOX דומה מבחינת ארגונומיה? תודה מראש, שם.
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מישהו יודע אם הדבר עובד ? ואם כן האם זה מקליט ללא רעשי רקע ? http://www.hjush.com/%D7%9E%D7%9B%D7%A9%D7%99%D7%A8_%D7%9E%D7%AA%D7%90%D7%9D_%D7%94%D7%A7%D7%9C%D7%98%D7%94_%D7%9E%D7%94%D7%98%D7%9C%D7%A4%D7%95%D7%9F_%D7%94%D7%A7%D7%95%D7%99_%D7%9C%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91/
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-