ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,426 דיונים בפורום זה
-
בעיקר לגיימינג וסרטים. אפשר לחרוג ב50 ש"ח אבל רק עם שה יעשה הבדל גדול. תודה מראש .
-
- 1 תגובה
- 818 צפיות
-
-
אוקיי חברה הרצתי את הבנצ'מרק!! והנה התוצאות שלי CPU-4118 MEMORY-2538 HDD-599 עם מעבד ATHALON XP 1600+ זכרון MUSHKIN 256DDR הרדיסק SEAGATE 40GIGA תנו דעות, רשמו תוצאותכם ונשווה כולנו...
-
- 1 תגובה
- 857 צפיות
-
-
שלום רב, אני מעוניין לקנות מדפסת משולבת הכוללת גם פקס התקציב שלי עד 1500 ש"ח (אפשרות לגלוש ל-2000 ש"ח אם המוצר ממש ממש שווה את זה) תכונות שחשובות לי: 1."סוס עבודה". לא מכשיר שמתקלקל כל יומיים 2.פשוט וקל לתפעול, כולל פעולות כגון החלפת דיו 3.איכות הדפסה וסריקה ברזולוציה גבוהה מאוד, כולל הדפסת תמונות 4.אפשרות סריקת דפים גם מתוך ספר או חוברת 5.משלוח פקסים עצמאי, ללא תלות במחשב ההתלבטות שלי כוללת את הדגמים C6183 או 6313 או דגם אחר של HP ואולי בכלל כדאי לשקול חברה אחרת כמו BROTHER (דרך אגב יש ל-HP סדרות של OfficeJet ו-Photosmart ,מה ההבדל בינהם?) האמת היא שיש לי ניסיון קצת מר עם HP .היה לי מדפסת מסדרת 690C שעשתה די הרבה בעיות, בעיקר בכך שהרבה פעמים היא משכה פנימה מספר רב של ד…
-
- 1 תגובה
- 928 צפיות
-
-
מישהו יודע אולי מה האיכות שהMVIX נותן? והאם שווה להשקיע עליו כל כך הרבה כסף (1400!!) כי הוא נראה ממש מבטיח
-
- 1 תגובה
- 542 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני צריך מדפסת הכוללת סורק בעד 300 ש"ח. עדיף מחנויות אמינות בהרצליה\הקרובות להרצליה יתרון-אם המדפסת יכולה להדפיס הישר ממצלמה ללא מחשב יתרון-המדפסת תיהיה בעלת צבע שחור חשבתי על הHP F2180 שנמכרת בהרצליה בבאג בסביבות ה250 ש"ח או על הHP F4172 שנמכרת בהרצליה בבאג בסביבות ה300 ש"ח מה ההבדל בין 2 המדפסות? אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי או להמליץ על משהו אחר. (קישור לF2180: http://h10010.www1.hp.com/wwpc/vn/en/ho/WF06b/1090037-1090149-12429394-12429394-80128651-80128652-80482768.html ) (קישור לF4172: http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/documentSubCategory?rule=45285&lc=en&cc=vn&dlc=en&product=3341352 ) בתודה רבה, אור כהן
-
- 1 תגובה
- 983 צפיות
-
-
שלום. אני לפני קנית מדפסת עד 500 ש"ח. אני כמעט ולא מדפיס אבל רצוי שתהיה בבית אחת. הסתכלתי בהמלצות שלכם ואבקש את דעתכם מי מהשלוש הכי אמינה/חסכונית ורצוי קטנה מבין שלושת הדגמים הבאים. HP5610 HP,Photosmart C4283 (אולי לפעמים נדפיס גם תמונות ?) או Brother, DCP-540CN תודה מראש לעוזרים. תומר.
-
- 1 תגובה
- 740 צפיות
-
-
שלום! כאשר אני נכנס להגדרות של העכבר ומשנה את מהירות הסמן ועושה שמור הוא שומר ומתי שאני עושה ריסטרט למחשב ההגדרות לא נישמרות מדוע? ???
-
- 1 תגובה
- 859 צפיות
-
-
איך הספק enermax liberty 400W? למי שיש אותו מרוצה? אני מעוניין ליקנות אז אני רוצה לדעת
-
- 1 תגובה
- 613 צפיות
-
-
מישהו מכיר אתר או אדם שבנה מארז חיצוני USB לHD לבד? אני מאמין שכל הסיפור פה יוצא די זול אם אתה בונה את זה לבד(וגם די מעניין...) הבעיה היחידה לדעתי היא המעגל שממיר מIDE לUSB. כל פיפס היום יוצא עם חיבור USB ואני בטוח שעם קצת tweaking אפשר לגרום לזה לעבוד עם HD.
-
- 1 תגובה
- 686 צפיות
-
-
ברשותי צורב philips 32*12*8 שכאני מפעיל את נרו, המחשב עושה סימן כיאילו שהוא טוען אבל אחרי כמה שניות הוא מפסיק. התוכנה עבדה מציון עם win Me עד שהתחילה הבעיה. פירמטתי (גם מסיבות אחרות) והתקנתי win 98 אבל הבעיה חזרה. לא בדקתי תוכנות צריבה אחרות. בבקשה עזרו לי בתודה מראש, עדי רובין
-
- 1 תגובה
- 874 צפיות
-
-
לחברה שלי נשרף לוח האם והיא רוצה לקנות חדש. הציעו לה לוח אם TGA במחיר 490 ש"ח כולל התקנה (יש לה מחשב פנטיום 3 800). היא רוצה לדעת אם לוח האם הזה אמין ויחזיק מעמד. תודה
-
- 1 תגובה
- 791 צפיות
-
-
שלום לכולם חיפשתי המון ולא מצאתי מוצר כזה. מישה פגש אולי או יודע היכן ניתן לקנות (עדיפות בארץ)? תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 996 צפיות
-
-
שלום יש לי שני שאלות: יש לי סט מקלדת ועכבר אלחוזטיים לייזר וrf 2.4hgz teac sx-60 שעלה לי לפני 3 שנים כ250 שקל לאחרונה היה לי הרבה פאשלות עם המקלדת(למשל בזמן משחקים) והלחצן בעכבר נלחץ רק אם לוחצים ממש חזק או מוצאים את הנקודה המיוחדת אני ממש אוהב את העכבר ומחפש בדיוק עוד אחד כמוהו אולי דגם חדש יותר? על העכבר כתוב דגם sx-60 ועל העכברים שמוכרים בנפרד כתוב op 1400 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1016 או הדגם הכי חדש op 1700 שרוצים בשבילו 170 שקל כששסט חדש עולה 200 אני לא רוצה להוציא יותר מדי כסף על סט חדש smx-100 של מקלדת ועכבר רק בשביל העכבר איפה אני יכול למצוא עכבר בדיוק כמו אצלי? פשוט כחלק מסט קוראים לו sx-60 ובנפרד אין לי מושג 2: אני מתחיל לימודים עוד מעט ל…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו מכיר את המארז הזה CHIEFTEC DA-01BLD , האם הוא שווה משהו ?
-
- 1 תגובה
- 891 צפיות
-
-
איזה עכבר אלחוטי מומלץ בעל חמישה כפתורים למחשב נייד תקציב 200 שקל כמובן עדיף כמה שיותר זול כי אני לא מחפש משהוא מטורף רק שיעבוד לאורך זמן. הזמנתי לא מזמן עכבר של RAPOO מאיביי ועכשיו יש בעיות עם הגלגלת.
-
- 1 תגובה
- 2.7k צפיות
-
-
את 621 במקום ATP3, את 641 במקום ATP5.
-
- 1 תגובה
- 2.6k צפיות
-
-
חברת ASUS הוציאה גירסת BIOS חדשה ללוח ASUS A7V133 שתןמך במעבד XP כדאי לשדרג את ה BIOS שלי ? הגירסה שיש לי היא 1005A והגירסה החדשה היא 1007
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום, רכשתי עט אלקרוני למטרה כדי לחברו למחשב נייד, לכתיבה של שימוש בעט אלקטרוני כאילו בעט אמיתי וגם השאלה המרכזית שלי שתוך כדי שיחת וידאו אני אוכל לכתוב משהו עם עט על המשטח אלקרוני והוא (ידיד) יראה, בדיוק מה אני כותב. אין לי בעיה להוריד תוכנת צד שלישית כדי שתוכל ברשת לראות מה אני כותב או שהתוכנה שבאה עם המוצר יש לה אפשרות לשדר את מה שאני כותב? אני רוצה טלפון של תמיכה של חברת Genius כדי שאוכל לשאול אבל אני רוצה לשאול אתכם לגבי זה. העט האלקטרוני בעיקרון מיועד לכתיבה מהירה בלי צורך להשתמש במקלדת. אני מצרף קובץ של אריזה שלא פתחתי במקרה ואצטרך לחנות, ואמרו לי בתמיכה של מוצרים (אבל לא ספצפית מוצרי GENIUS) והם לא ממש ידעו לענות לי. אזי אני מצרף תמונה של מוצר. בתודה מראש ושבוע ט…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני מקווה שזה הפורום הנכון להעלאת השאלה. אני מעוניין לדעת האם יכול ג'וי סטיק כלשהו או עכבר גלילה (כדור עילי) לשמש להקניית תנועות ויכולות סיבוב בתוכנות גראפיות לתכנון דוגמת סוליד וורקס, פרו-אי, קאטיה וכו'? במידה וכן, איזה דגמים ושל איזה חברות מומלצים בתחום. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 997 צפיות
-
-
מחפש אתר שיוכל לתת מידע כללי על מצלמות דיגיטליות וטוב שיהיה כחול לבן כך שהמחירים בו יהיו לפי השקל :saint: על החתום ZIK
-
- 1 תגובה
- 753 צפיות
-
-
איזה מבין השתים יותר טובה - FinePix 2600 של פוג'י - COOLPIX 2500 של ניקון עכשיו אם נגיד שאת הניקון אני יכול להשיג בכ1600 חדשה ואת הפוג'י אני יכול להשיג ב1600 משומשת אבל עם 128 מ"ב זיכרון, מה יותר כדאי לי?
-
- 1 תגובה
- 688 צפיות
-
-
ערב טוב! קניתי היום מכשיר משולב של פקס-סורק-מדפסת של HP ואני מתקשה בהגדרות הפקס. הכל עובד מצויין חוץ מזה שכל פעם שאנחנו מקבלים שיחה הביתה הפקס מתחיל 'לפעול' ומשום מה חושב שכל שיחה שנכנסת לקו טלפון מיועדת בתור פקס (אני מנחשת) וכתוצאה מכך שומעים הפרעות בשיחות אחרי בערך חצי דקה (צלצולים של הפקס). יש לי בבית קו טלפון אחד ורשת ביתית בין 3 מחשבים. הפקס מחובר לשקע טלפון באחד החדרים (לא המחשב הראשי), ניסיתי לחבר עם המסנן הרעשים של בזק שיש לו יציאה אחת של ADSL ואחת של טלפון וזה גם לא עזר. יש לכם רעיונות מה לעשות? זו פעם ראשונה שאני משתמשת בפקס..
-
- 1 תגובה
- 735 צפיות
-
-
שלום, כמו רבים וטובים, גם אני שמאלי אשר משתמש בעכבר ביד ימין עקב המבחר והמגוון של העכברים הללו (כרגע MX1100, לפני כן MX620). לעתים אני משתמש בעכברים אמבידקסטורסים, כאשר אני לא בבית, הן ביד ימין והן ביד שמאל, וללא ספק הנוחות והדיוק גדולים ביד שמאל. לאחרונה ראיתי כי רייזר הוציאו עכבר deathadder לשמאליים, ורציתי לדעת האם יש מישהו שהתנסה בעכבר הזה ועבר חזרה ליד הדומיננטית? אני שוקל לקנות אחד כזה, מה גם שה MX1100 ספציפית מאוד לא נוח לי (גבוה וקמור מדי במרכז) למרות כל הפיצ'רים שיש לו. תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
מבין ארבעתם: http://noacomp.co.il/Category.asp?q=iMON מישהו יכול להגיד מה ההבדלים בין ארבעת הדגמים? תודה לעוזרים מראש
-
- 1 תגובה
- 762 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מקלדת וכעכבר אלחוטים ואני לא יודע איזה אני מוכן להוציא עד 260 ש"ח ואני מתלבט בין שניים ?MS Internet + MS Mouse Wireless Optical? שעולה 220 ש"ח בקי אס פי או ?Logitech® Cordless Desktop® EX 100?? ב-260 ש"ח בקי אס פי תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 767 צפיות
-