עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by MATMON,

אשמח להמלצה למקלדת גיימינג עם עברית בתקציב של 350 ש"ח

• 1 תגובה
    • 806 צפיות
  2. היי, אתמול קניתי את השלט הזה וכשנכנסתי לשחק איתו למשל בgta הבנתי שהמשחק בנוי לשלט של xbox שהd-pad והlsb מוחלפים, ועכשיו כשאני משחק אני צריך להשתמש בחיצים המעצבנים האלו. נסיתי להוריד את התוכנה של Logitech gaming software 9.02 כדי לשנות את המיקום של הכפתורים אבל לא כל כך הבנתי איפה האופציה הזאת נמצאת שם. גם במשחק עצמו אי אפשר לשנות את הכפתורים בגלל שזה שלט אלחוטי.. אם מישהו יודע אשמח לעזרה

• 1 תגובה
    • 649 צפיות
  3. שלום, אני רוצה רכוש Edifier R1280DB Bluetooth Bookshelf Speakers כאשר השימוש הוא למחשב ע"י חיבור בכבל. ולטלוויזיה באמצעות חיבור בלוטוס. כמובן שלא מיועד לניגון בו זמנית. - האם זה אפשרי ששני מקורות יהיו מחוברים בו זמנית ואוכל לבחור איזה מקור ינגן בכל עת? - המחיר הוא בסביבות ה400 שקלים. האם במחיר הזה קיימים רמקולים(שמיועדים למחשב\משחקים ולטלוויזיה) טובים יותר? תודה.

4. Started by Maria95,

היי חברים, למען האמת ראיתי בפורום ששאלות מסוג זה על מדפסות לרב נשארות ללא תשובה לצערי הרב.. מנסה את מזלי ומאוד מאוד אודה למי שיוכל כן לענות ולעזור לי. אני מחפשת מדפסת טובה שתשמש אותי בהיותי סטודנטית, משיטוט באינטרנט הבנתי שמדפסות לייזר יותר חסכוניות , בעבר הייתה לי מדפסת דיו והעלויות היו גבוהות מידי לכן אני מאמינה שלייזר זה פתרון טוב. נוסף לכך הייתי מעדיפה שתהיה משולבת עם סורק לפחות. לכן אני פונה אליכם.. אני מאמינה שאדפיס בכמות סבירה/גבוהה , לכן צריכה מדפסת שתדע את העבודה. התקציב הוא עד 700-800 שח. מעדיפה לא משהו מסיבי בגודל , באזור 30-40 סמ לרוחב/עומק/גובה. תודה מראש מאוד אעריך כל עזרה!

• 1 תגובה
    • 716 צפיות
  5. היי חבר'ה, מחפש המלצה למדפסקת הזרקת דיו משולבת (הדפסה, סריקה ופקס) עד 2,000 ש"ח. מחפש משהו איכותי ואמין שיחזיק שנים קדימה. תודה!

• 1 תגובה
    • 732 צפיות
  6. Started by tora26,

בס"ד אני מעוניין לקנות את הרמקולים האלה https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=19783 המסך שלי זה https://www.tms.co.il/index.php?route=product/product&product_id=17320&search= VA2419-SMH יש בעיה כלשהיא לשים את הרמקולים ליד המסך? תודה

7. Started by עומרי מנחם,

איך האוזניות האלה https://www.bug.co.il/brand/jbl/quantum/one/color/black שווה להשקיע 750 שקל או שיש משהו יותר טוב במחיר הזה?

• 1 תגובה
    • 835 צפיות
  8. Started by NeptuneMB,

שלום רב צריך בבקשה המלצה למדפסת + סורק - דגם פשוט וזול לבית - שימוש מועט מאוד. אני לוקח בחשבון גם את עלות הדיו / מילוי. תודה מראש, מוטי

9. Started by רקיע,

אני צריך לקנות מודם או ראוטר (הקופסא שמתחברת בין הקיר למחשב) הכי זול שיש מצידי אפילו בלי אנטנות רק קווי (חוטי) מה אני צריך לרשום באתרים אליאקספרס אייבי וכו ?

10. Started by topy11,

שלום, ברשותי עכבר LOGITECH G500 ישן שכבר זמן מה התחיל לעשות בעיות כגון: לחיצה כפולה, אי לחיצה או חוסר יכולת להחזיק מקש לחוץ. אשמח אם תוכלו לעזור לי למצוא מחליף בתקציב 250-350 עוד דרישות : אחיזת PALM ויד גדולה וכמובן חוטי. אם יש אפשרות אשמח גם לגלגול חופשי כמו בG500 כרגע משתמש בפד 4HD של STEELSERIES ישן אם יש הצעות בנוסף לעכבר אשמח 😄 תודה רבה מראש לכל העוזרים!

• 1 תגובה
    • 674 צפיות
  11. Started by Hiiram,

אהלן. לפני כחודשיים רכשתי את ה-WH-1000XM4 של סוני, ורציתי להשתמש בהן גם במחשב באמצעות בלוטות'. הבנתי שאני צריך איזשהו Transmitter או דונגל בלוטות' שיכול לקבל תשדורת LPAC / APTX HD, ואני לא יודע מה מתאים \ מה לבחור - ואם זה בכלל יעבוד. רציתי לבקש עזרה בבחירת מתאם מתאים שתומך בקודקים האלה. התקציב אינו בעיה (כל עוד זה לא משהו מוגזם שעובר את ה-120$). תודה.

12. Started by רקיע,

אני מחפש מודם הכי זול שיש בתנאי שתומך במהירות מאה מגה בתשתית של בזק אין לי צורך בWIFI למישהו יש לינק או דגם ?

• 1 תגובה
    • 572 צפיות
  13. 1. ASUS Mechanical PC Gaming Keyboard for PC - TUF K3 2. מקלדת מכנית RGB + משענת PAVILLION GAMING 800 HP 3. Razer Ornata Chroma Gaming Keyboard מי העדיפה משלושתם? תודה

14. שלום, אני מעוניין לרכוש מדפסת לייזר צבעונית משולבת (AIO), חסכונית, איכות הדפסה גבוהה ומהירה. סורק ברמת הפרדה גבוהה (1200dpi לפחות) וחיבוריות טובה לממשקים (פלאפון, טאבלט ווירלס וכו'). תקציב עד 500$. יש המלצות?

15. Started by hassid_hassid,

שלום. אני מחפש לקנות מדפסת. ובנתוני המדפסת במקרה הזה, קנון LBP623cdw) אני רואה: רזולוציית הדפסה: עד 600*600 dpi איכות הדפסה: עד 1200*1200 dpi זה לא אמור להיות אותו דבר? תודה

• 1 תגובה
    • 803 צפיות
  16. Started by mirileh,

עובדת עם לפטופ וגם מחשב שולחני, ומחפשת סוויצ' KVM שיאפשר לי לעבוד מול אותה מקלדת ועכבר. מכירים סוויצ' שהוא לא מעצבן? (ולמשל לא קופא כשאחד המחשבים עובר למצב שינה?) (אגב האם קיים איפשהו סוויצ' שמאפשר לעבור בין המחשבים בשילוב מקשים? היה לי פעם סוויצ' כזה, וזה היה נוח)

17. Started by elyaz,

אני מחפש מקלדת שתחליף את המקלדת הנוכחית והוותיקה - digital media pro חשוב לי שיהיו הכפתורים של הווליום (עדיף בצד שמאל) כמו כן חיבור חוטי, ואין צורך ב-RGB אשמח להמלצה תודה

18. Started by giladmoshe55,

היי אני רוצה לקנות אוזניות שישמשו אותי לגיימינג בעיקר משחקי fps ושמיעת מוזיקה, התקציב הוא עד 500 שח, אני מזמין מהאתר של החברה לארצות הברית, חייב שלאוזניות יהיה מיקרופון ואני מעדיף שהן יהיו wireless ושהן יהיו over ear. תוכלו לתת לי המלצות

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  19. Started by Prelude,

קניתי עכבר G502 לפני כשלוש שנים והוא עבד מצויין עד עכשיו היום כשהגעתי לישיבה משכתי אותו מהכבל בלי ממש לחשוב וכשהוא יצא מהתיק התנתק המקש השמאלי מהעכבר, אני יכול להשחיל את המקש חזרה אבל זה כל פעם מתנתק שוב וכשזה מחובר זה זז מוזר וקשה ממש ללחוץ על הלחצן, אם מישהו יודע מה אפשר לעשות במצב כזה ואיך אפשר לתקן את העכבר אני ממש אשמח לשמוע.

• 1 תגובה
    • 729 צפיות
  20. Started by sgendelm,

האל פסק שברשותי סיים את חייו והסוללות לא מחזיקות מעמד יותר ממספר שניות. אני מחפש אל פסק חדש (מכיוון שנראה לי שהחלפת סוללות זה פתרון לא ישים ואין לי מושג איך ואיפה עושים את זה). מישהו יכול להמליץ על דגם של אל פסק עם גל סינוס "טהור"? תודה

• 1 תגובה
    • 884 צפיות
  21. היי חברים, לפני שנה רכשתי עכבר MX Master 3, ולאחרונה התחילו להופיע סימנים מוזרים עליו (שנראים שומניים כאלה) אני משתמש במחשב לצרכי עבודה בלבד ועובד בסביבה נקייה. שניסיתי לנקות את זה, זה התחיל לקלף חלקים מהפלסטיק אז ירדתי מהרעיון. מעולם לא יצא לי לראות דבר כזה עם עכברים אחרים שהיו לי למישהו יש מושג איך מנקים את זה? או האם אפשר להחליף את הפאנל העליון של העכבר? צרפתי תמונות תודה!

• 1 תגובה
    • 808 צפיות
  22. שלום לכולם, מחפש המלצה למדפסת עם המאפיינים הבאים: הזרקת דיו. מחירי דיו/דיו חלופי זולים יחסית. משולבת סורק איכותי. שימושים: ביתיים: הדפסות צבעוניות ודפי קריאה. סריקת מסמכים. רמת שימוש: בינונית (לא ברמת משרד). תודה לכל העונים!

• 1 תגובה
    • 820 צפיות
  23. Started by TheDiesel,

אני צריך המלצה ברשותכם לאוזניות גיימינג. תקציב 400 שח

• 1 תגובה
    • 665 צפיות
  24. Started by gilcohen15,

שלום לכולם, אשמח לקבל המלצה עבור מקלדת שקודם כל ולפני הכל צריכה להיות - כמה שיותר שקטה. ההחלטה תקום ותיפול על סעיף זה. מעבר לכך, המחשב היום משמש את אשתי בכתיבת עבודות ואותי בגיימינג בשעות הערב/לילה וכתיבת מיילים לכן בנוסף אני צריך מקלדת בעלת תאורה אחורית(פחות מעניין אותי האנימציות, פשוט שהמקשים יהיו מוארים) . מחיפוש קצר והתייעצות עם חברים שהם גיימרים כבדים יותר ממני המליצו לי על מקלדת מכנית עם סוויצים Cherry MX Silent (השאלה האם ביחס למקלדות לא מכניות היא שקטה יותר או פחות?) מבחינת תקציב -לא יותר מ 700-800 ש"ח.אם יש סטייה של 100 ש"ח למעלה וההוספה באמת שווה את זה בעינכם - זה גם סביל. קיבלתי בינתיים המלצה על …

דיונים חדשים בפורומים