ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
היי, קיבלתי מחשב בלי מסך, ומאחר ויש לי מחשב שאני עובד איתו, חשבתי לחבר את המחשב השני לטלווזיה ואז אני אוכל לראות סרטים בכיף. הבעיה היא: לא בא לי להזיז את המחשב כל הזמן, אז חשבתי על מקלדת ועכבר אלחוטיים. אבל בגלל שאני רואה שהעכבר יעלם לי, אני רוצה מקלדת עם עכבר מובנה (לא אכפת לי שזאת תהיה הגולה, או משטח מגע) יש עכשיו בגרופון משהו שנראה לי טיפה זבל. (כל הדברים בגרופון נראים לי זבל) ויש עוד משהו בזאפ: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=811447 מישהו עבד איתו ומרוצה? יש למישהו המלצות על משהו אחר? תודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ראיתי באמזון מספר מקלדות עם trackball מובנה. חיפשתי בחנויות הרשת בארץ ולא מצאתי שום דבר דומה. מישהו ניתקל בכזאת מקלדת (או לחילופין עם משטח מגע כמו בלפטופים) בארץ ?
-
- 0 תגובות
- 515 צפיות
-
-
יש המלצות למשהו איכותי שיקלוט מרחק של איזה 2.5-3 מטר? יש לי XGENE.. הראשון שקיבלתי מת תוך יומיים.. החלופי תוך שבועיים.. כבר לא היה לי כח לחזור להחליף וזה ממזמן. עכשיו יש טלוויזיה בחדר שינה אז סט עם עכבר בנפרד לא יהיה הכי נוח כנראה.. כי הוא יצטרך לעבוד על הסדין של המיטה, למרות שזה אפשרי לא הכי אופטמאלי. משהו עד 200-300 ש"ח רק שיעבוד... :-X
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
היי, אני מחפש מקלדת טובה עם תאורה אחורית, במחיר שפוי (גג ~350 ש"ח)... מצאתי את המקלדת הזו: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=692257 - Microsoft Reclusa שנראית מעולה, ועם שמות כמו MS ו-Razer... אי אפשר לטעות... החיסרון שלה: אין עברית על המקלדת (לפחות לא באתרים שמופיעים ב"זאפ") - אני יכול לחיות עם זה, אבל אני בהחלט אעדיף מקלדת עם תאורה אחורית שיש בה גם עברית... יש חיה כזו? תודה מראש, דודי
-
- 6 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
תביאו לי בבקשה את כל המקלדות שיש להן תאורה אחורית. כי למשל ה 2 הטובות שזה ה G15 של לוג'יטק והאיך שקוראים לה של REZOR, אני לא אקנה ב 500 שקל, גם כי יש שם דברים שאני בכלל לא צריך. אני רוצה משהו פשוט +כמה כפתורי קיצור בסיסים (שליטה בנגן, מחשב שלי, דף בית וכאלה) ושיהיה מואר, כי זה מעבצן לשחק בחושך בלי לראות את המלקדת. אני רוצה למצוא משהו עד 150 ש"ח. (אבל תביאו לי כל מה שאתם מקירים) תדוה מראש
-
- 1 תגובה
- 976 צפיות
-
-
היי, אני מחפש מקלדת בעברית עם תאורה אחורית, כשגם האותיות בעבריות מוארות, יש חיה כזאת? אידיאלית שתהיה גם ארגונומית מחברה מוכרת חוטית ולא מכנית, אבל אלו זניחים ביחס לדרישה העיקרית
-
- 1 תגובה
- 873 צפיות
-
-
-
רציתי לקחת את ה X6 SideWinder אך בינתיים היא נעלמה גם מKSP. אני חושב לקחת את הX4 מאיבורי ב220 שקל.מצאו חן בעיני המקשים הנמוכים כמו בלפטופ.יש המלצות נוספות? אגב אני לא גיימר.יש הבדל בתאורה בין X4 לX6 חוץ מהכפתור העגול והגדול בX6?
-
- 2 תגובות
- 867 צפיות
-
-
המוצר העדכני של היצרנית הסינית המפורסמת מציע מנגנוני לחיצה ייחודיים שנמצאים איפשהו באמצע הדרך בין המכאניים האיכותיים לממברנות הפשוטות - בתג מחיר שווה ערך ל-34 דולר בלבד לכתבה
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
ברשותי מקלדת קוואנטום סופר איכותית שעלתה 30 ש"ח לפני 3 שנים באופיס דיפו (שהם עוד יקרנים). רציתי לדעת למה כשאני מוריד את כל ששת הברגים אני לא מצליח לפתוח את המקלדת לצורך מודינג (לד כחול אולטרי) ...???
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רציתי לדעת איפה אני יכול לרכוש מקלדת קטנה לנייד (בגודל כמו מקלדת של נייד) עם ספרות מצד ימין 0-9. אני עובד המון עם חישובים וקשה לי להקליד עם המקלדת של הנייד. זה ממש לא נוח.
-
- 0 תגובות
- 931 צפיות
-
-
נזכרתי בסיפור של QWERTY ואיך היא נהייתה פופולרית, ואז בא לי הרעיון שבכותרת. האם למישהו מושג אם יש מקלדת Dvorak להשגה לדוגמה? הסיפור למי שלא מכיר: http://news.nana10.co.il/Article/?ArticleID=103320 איך נראית מקלדת Dvorak: [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 895 צפיות
-
-
היום עשיתי boot למחיצת הווינדוס וזה נגמר במקש רווח שבקושי עובד. וכבר כמה זמן שנמחקו לי כל האותיות מהכפתורים (לפעמים ישלי בלאקווט וזה מעצבן) וה"עיצוב" הכסוף התקלף כבר בשבוע הראשון ליד החצים והרווח. - זה מקלדת מולטימדיה ב20 שקל של סילבר ליין. (ואין לי אותה שנה אפילו...) אני מחפש מקלדת עד 100¤, שיהיו לה כפתורי מולטימדיה, צבע שחור בלבד ולא מבריק שיתקלף, אם היא תהיה שקטה זה יהיה יתרון נחמד, שתעבוד גם לפני שעולה המערכת הפעלה (כדי שאני יוכל לבחור איזה מערכת הפעלה להעלות. זה מחשב חדש, זה תלוי בו?) ושהכפתורים של המצב שינה וכל הבולשיט הזה (ותצלום מסך שבלינוקס פותח חלון) לא יהיו ממוקמים במקומות אסטרטגיים. לא צריך אלחוטית ולא כל בולשיט אחר. המשחק היחיד שיש לי הוא GTA (ובשבילו יש לי ו…
-
- 2 תגובות
- 897 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את המקלדת מולטמדיה של מיקרוסופט בצבע שחור (120 שקל בזיגזג) המחיר שלה בסדר גמור אבל השאלה שלי היא אם זה נוח להשתמש במקלדת כזאת? למישהו יש מקלדת שחורה ויכול להעיד? אני מפחד שיהיה לי קשה למצוא כפתורים בגלל הצבע וכו'...
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
השאלה בגוף הכותרת. אשמח לשמוע גם אנשים שיש ברשותם את המקלדת הזו. עד כמה שידוע לי, לוג'יטק מכריזה על חצי שנה עד להחלפת סוללות.
-
- 7 תגובות
- 967 צפיות
-
-
הי חברים. אני כנראה הולך על עכבר MX610 לשמאליים (הטוב ביותר שיש לשמאליים) ואני רוצה לקנות מקלדת Logitech תואמת. אשמח לקבל המלצות. תודה.
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני רוצה מקלדת של LOGITECH אין ל דגמים אני רוצה שהיא תהיה נוחה לשימוש עד 300 גג 350 וזה חייב להיות של LOGITECH
-
- 1 תגובה
- 692 צפיות
-
-
מחפש מקלדת ומצאתי את Microsoft Desktop 3050 בזאפ (https://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=916324) זו היחידה שעונה על כל הדרישות שלי: * מקלדת מלאה * כפתורי PageUp/PageDown וכו' בסדר הנכון * כפתורי מדיה כולל STOP * מלא מקשים אקסטרה. הדגם די מיושן, תוהה אם יש משהו דומה יותר חדיש? לא הצלחתי למצוא. וגם - זה מגיע כסט עם עכבר - שאני לא צריך. יודעים אולי אם יש אפשרות לקנות רק את המקלדת?
-
- 0 תגובות
- 739 צפיות
-
-
קנתי מקלדת פשוטה של silver line באיזה 25 ש"ח במבצע . חיברתי אותה והיא רק עושה אורות לשנייה והיא לא פועלת,עשיתי ריסט ולא עזר ,נתקתי וחברתי והיא שוב פעם עושה רק את האורות האלה לשנייה וזהו . מה לעשות ?[br]פורסם בתאריך: 5.06.2008 בשעה 17:56:17 והורדתי גם תדרייבר TRUST 270KD SILVERLINE KEYBOARD & WIRELESS MOUSE Version 2.0 וזה לא עזר . אפשר בבקשה עזרה ?
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
ערב טוב לכולם ... רציתי לדעת מה דעתכם על המקלדת של לוג'יטק שבקישור הבא:: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3850 והאם אתם ממליצים על אחת אחרת בתקציב של עד 90 ש"ח??? תודה לעונים...
-
- 4 תגובות
- 662 צפיות
-
-
שלום רכבתי סט של לוגיטק המגיע כסט (עבר+מקלדת) מדגם K520. באופן כללי המוצר בסדר גמור, כפתורים שימושיים, עיצוב נחמד (אפשר לעבוד עוד על איכות המקשים). בכל מקרה, הבעיה היא שהמקלדת כל הזמן נכנסת למצב שינה ! האם יש דרך להפסיק את זה? מה זה אומר מצב שינה? לאחר זמן מסויים ללא שימוש במקלדת, לוקח בערך 3 שניות עד שניתן להקליד שוב. תודה
-
- 1 תגובה
- 902 צפיות
-
-
מאז שאח שלי קנה לו מחשב נייד של HP (אני בחרתי, מחשב מדהים!) אני לא יכל להפסיק להקליד על המקלדת שלו, זה כל כך כיף ונוח שזה לא יאומן. עכשיו כשאני חוזר למקלדת העבה מכוערת רועשת ומגושמת שלי בPC אני ממש מתעצבן, ואני לא מבין איזה פיגור זה שלמחשבים הנידים אפילו הכי פשוטים יש מקלדות ברמה כל כך טובה ולמחשב לא! מישהו יודע אם יש איזה שהיא מקלדת למחשבים שבנויה כמו מקלדת של מחשב נייד?
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
-
-