עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by FatherBoard,

יש ברשותי מצלמת אינטרנט Kensington VideoCam, והבעיה היא שהם הפסיקו לייצר אותה עוד לפני תקופת ה-XP, ולכן הם אומרים באתר שהם מצטערים - אבל אין! מישהו בכל זאת יודע היכן ניתן למצוא דרייברים ל-XP? זה די דחוף...

• 1 תגובה
    • 767 צפיות
  2. שאטל? לא רואה ממטר

• 1 תגובה
    • 709 צפיות
  3. מחפש אתר שיוכל לתת מידע כללי על מצלמות דיגיטליות וטוב שיהיה כחול לבן כך שהמחירים בו יהיו לפי השקל :saint: על החתום ZIK

• 1 תגובה
    • 719 צפיות
  4. Started by ONKYO,

אני חושב לרכוש את המצלמה הנ"ל, מישהו יכול להמליץ\לשלול אותה? מישהו צילם איתה פעם? האם היא שווה יחסית למחיר (בערך 200 דולר) ? תודה מראש עריכה-הנה סיקור שלה באיזה אתר נחמד שמצאתי על מצלמות דיגיטליות הסיקור פה

• 1 תגובה
    • 676 צפיות
  5. Started by גיא,

שלום אני מחפש מצלמה דיגטלית עד סכום של 600 שקלים בערך בשביל אתר באינטרנט באיזה מצלמה כדאי לבחור? תנו לי בקשה דוגמאות כמה מגה אני צריך בשביל אתר אישי לא מצלמה מצוינת שיראו טוב באתר תודה מראש!!!

6. לא מזמן רכשנו מצלמת אינטרנט כלשהי שנראת דיי בסדר... היא נקראת TinyCam, PD 300U usb camera יש תמונה שלה ובדיוק מה שרכשתי http://www.ipc.ne.jp/pd/pd-product.html עכשיו אני קצת מתקשה למצוא לה דרייבר לאקספי, ובדיסק יש ל 2000\98\מאק... ניסיתי להתקין ולא הצליח, זה מזהה אותה אבל יש שלג וסימן קריאה צהוב במנהל התקנים... זקוק לעזרה, תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 815 צפיות
  7. Started by lumi,

??? ברשותי מצלמת DV של sony מדגם pc110, המצלמה מתחברת למחשב ע"י חיבור firewire ובנוסף usb שאלתי האם יש אפשרות כל שהיא ע"י איזה שהיא תוכנה או כל רעיון אחר איך אפשר להשתמש בה כמצלמת רשת.

• 1 תגובה
    • 636 צפיות
  8. Started by ThePinkPanther,

לי יש במחשב 2 ספקים 1) 350 W חדש 2)180 W ענתיקה השני קיים כי הוא מופעל לא ע"י לוח אם אלא ע"י כפתור שמחובר אליו ככה אני מפעיל את רוב המאווררים במחשב 24/7,וככה הוא מקורר גם כשהוא סגור וזה שומר עליו קר מאוד עכשיו בדקתי,ומסתבר שבענתיקה המולקס הוא 9 V,לא 12. איך זה יכול להיות?

• 1 תגובה
    • 698 צפיות
  9. Started by shaul,

איזה מבין השתים יותר טובה - FinePix 2600 של פוג'י - COOLPIX 2500 של ניקון עכשיו אם נגיד שאת הניקון אני יכול להשיג בכ1600 חדשה ואת הפוג'י אני יכול להשיג ב1600 משומשת אבל עם 128 מ"ב זיכרון, מה יותר כדאי לי?

10. מקבלים יחד עם המארז את הצג LCD, 2 חיבורי ה USB והשליטה על עוצמת המאוורר?

• 1 תגובה
    • 581 צפיות
  11. Started by פבלו,

שלום, אני לקראת קניית מקלדת חדשה, הרבה זמן השתמשתי במקדלת Logitech די פשוטה, אבל עכשיו כשהיא הלכה, הגיע הזמן לשדרג ולהשקיע במשהו מוצלח יותר, והחלטתי ללכת על מקלדת מכנית. השימוש במקלדת הוא עבור עריכת וידיאו, הרבה הקלדות, וגיימינג, אבל בעיקר עריכה והקלדות. אני משתמש במקלדת שעות על גבי שעות, ואני מעוניין במשהו נוח, משהו שלא מצריך הרבה לחץ על האצבעות, ומשהו שקט יחסית. RBG וכל זה פחות חשוב לי, יותר חשוב לי שזה יהיה נוח ונעים לעבודה ממושכת. אחרי מחקר שעשיתי ביוטיוב, מצאתי כמה מקלדות שאני מאמין יתאימו לי. מבחינת תקציב אני גמיש, מאחר ואם אני קונה מקלדת היון, אני בטח ישתמש בה כמה שנים טובות, ואני מעדיף להשקיע במשהו איכותי. הנה המקלדות שאני שוק…

12. היי חבר'ה יש לי dell xps 13 בן כמעט 4, המחשב עצמו עדיין מדהים אבל הסוללה כבר בקושי סוחבת (3 לעומת ה9-11 שעות שהייתה עושה בהתחלה) חשבתי להחליף את הסוללה, אבל המחיר של סוללה מקורית חדשה (שקשה מאוד להשיג) שואף ל400 ש"ח, בעוד וסוללה חלופית עולה חצי מזה. רציתי לדעת האם מישהו התנסה כבר בהחלפת סוללה לxps, והאם הוא הצליח להגיע לאותן שעות עבודה כמו בהתחלה.. תודה!

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  13. Started by קובי עבאס,

איזה רמקולים הכי טובים ומומלצים של חברת logitech?? מתלבט בין z333, z506 או z623??

14. Started by elis02,

שלום, אשמח להמלצה למקלדת ועכבר נוחים (תכנות/ וורד/ פאואר פויינט, קיצור למהנדסים בהייטק אבל לא משהו ייקר). המלצה גם לקווי וגם אלחוטי. (שתהיה לי התלבטות להחלטה מול כמה דברים טובים) תודה מראש

• 1 תגובה
    • 988 צפיות
  15. Started by רפי וקנין,

ספויילר עכבר לא מגיב בצד שמאל של המחשב עולה למעלה ולמטה בלבד

16. Started by alon sh,

היי, אני מחפש רמקולים למחשב בעיקר לסרטים. גם למוזיקה ולמשחקים אבל לא לגיימרים. משהו בסיסי וטוב, בערך בתקציב של 200-300 שקלים. אחרי שחיפשתי, מצאתי את הדגמים האלו: MicroLab FC330, Logitech Z337, Logitech Z333, Logitech Z313 מישהו מכיר את הדגמים האלו? אשמח להמלצה. ואם יש לכם דגם אחר מומלץ, אשמח לשמוע.

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  17. יש לי מכשיר Media Hub שמחובר למחשב - כמו בתמונה יש לו שני כבלים למחשב - USB וכבל אודיו עם פלאג ירוק שמתחבר בפיצול לכניסות רמקול ומיקרופון של המחשב אפשר לשלוט על עוצמת הקול, לחבר אוזניות ומיקרופון וכו' מה שהייתי רוצה זה מכשיר דומה שתומך גם בשידור Bluetooth כדי שאוכל לצפות במשהו ולשמוע דרך אוזניות אלחוטיות מצאתי כל מיני מוצרים ברשת אבל מקריאה הבנתי שהנושא של סינכרון אודיו ווידיאו הוא בעייתי בחלק מהמוצרים אשמח להמלצה מנסיון אישי תודה !

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  18. שלום לכולם אני מנסה לחבר מקלדת ועכבר של (corsair (starfe+glave ל KVM HDMI של חברת gold touch הם לא מגיבים כשאני מנסה להחליף מחשב , מישהו התנסה בצרה הזו ?

19. שלום אשמח לקבל המלצות למדפסות משולבות ביתיות לשימוש לביצוע עבודות גרפיות חובבניות

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  20. היי, יש לי מחשב נייד של ASUS, GL502V. אני מעוניין לקנות תחנת עגינה למחשב הזה. ראיתי שיש מוצר רשמי של ASUS, אבל אם אני מבין נכון, הוא אוניברסלי? כלומר, כדי שהוא יעבוד אני עדיין צריך לחבר אותו עם USB למחשב? https://www.asus.com/us/Docks/ASUS_USB30_HZ3_Docking_Station/ אם כן, מה היתרון שלו על עמדות אוניברסליות אחרות? ואם אין כזה - איזו עמדה מומלץ לרכוש? האם ניתן להניח שכל מוצר סביר בתחום יהיה תואם ללפטופ? אני מבין שבכל מקרה אני צריך לרכוש מטען נוסף בנפרד? תודה, שי

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  21. Started by דני זיו,

שלום אני צריך עזרה, אוזניות נוחות באוזניים, שלא מזיעות באוזניים ואפשר לעבוד איתם במשך שעה וחצי ברצף, עם כבל עבה שעמיד לזה שדורכים עליו.. תקציב: 400 ש"ח תודה! אני רוצה כמו KOSS PORTA PRO שממש נוחות רק עם כבל עבה יותר...

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  22. Started by natee,

יש לי טאבלט של לנובו מלפני 3 שנים, משמש רק לניווט (וויז ומוביט), נעשה איטי רצח. יש המלצות למכשיר דומה, במחיר של 600-700 ש"ח? אפשרי בהחלט מסין, רק חשוב לי רכיב GPS אמין תודה רבה!!!

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  23. במקרה מישהו מכיר היכן ניתן לקנות מתאם אלחוטי לג'ויסטיק אלחוטי של אקסבוקס 360 כך שיעבוד גם על PC? תודה מתאם כזה כמו בתמונה שמתחבר לUSB במחשב

24. היי נדפק לי אחד המקשים במקלדת ואני נאלץ להחליף אותו. יש לי מקשים cherry mx blue, בלי אור. אני מחפש לקנות מקש מקורי, יש מקום שמוכר בארץ? ואם לא - איך אפשר לקנות מחול ולדעת שזה אכן מקש מקורי? תודה רבה ושבוע טוב

• 1 תגובה
    • 2.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים