ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,426 דיונים בפורום זה
-
אני מתנצל, אני השתמשתי במילה "סקירה" אך התכוונתי לכל מה ש HWZONE מפרסמים באתר ומודיעים על מוצרים חדשים, הטעות היא שלי ואני מתנצל על כך! סליחה אם פגעתי במישהו.
-
- 1 תגובה
- 833 צפיות
-
-
יש לי שאלה קטנה האם יש הבדל באיכות בין זיכרון DDR של יונדאי לזיכרון מאותו סוג של מיקרון? (לא בשביל OC) האם יש הבדל באיכות בין כרטיס רשת 10/100 של Realtech לאותו כרטיס של Genius? תודה.
-
- 1 תגובה
- 912 צפיות
-
-
-
שלום, קניתי מחשב נייד חדש. רציתי לדעת איזה עכבר עדיף לרכוש, אלחוטי או בלוטות'? השימוש השוטף הוא שימוש סטנדרטי של אינטרנט ומסנג'ר. בנוסף - מה ההבדל בין עכבר אופטי לעכבר לייזר?
-
- 1 תגובה
- 690 צפיות
-
-
מחנות שאפשר להשיג בה גם את שאר הרכיבים במחיר סביר.
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-
-
יש לי כרגע SIDEWINDER הישן של מייקרוספט, כל כך נהנתי ממנו וכל מי ששיחק איתו עד אשר רכשתי את המחשב החדש שלי לפני כשנה, וגיליתי לצערי שאין לו חיבור מתאים בלוח אם! :'( :'( :'( דבר ראשון: האם יש מתאם כזה שאני יוכל לחברו למחשב?(לדגם הזה אין USB!) ודבר שני: איזה שלט אתם הכי ממליצים לקנות? תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 713 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות Gigabyte GeForce FX 5900XT 128MB DDR DVI Retail Video Card ורציתי לדעת אם הספק שלי מתאים ... איזה ספק צריך לזה? כמה ואט ? ואיך אני בודק איזה ספק יש לי ? בלי לפתוח את המחשב ... איך אני יכול לבדוק כמה ואט הספק שלי בעזרת תוכנה או משהו לא יודע . תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 657 צפיות
-
-
שלום ושנה טובה לכולם ! ברצוני לברר על תופעה מוזרה בעת חיבור התקן USB למחשב כגון מדפסת או מקלדת ועכבר אלחוטי המחשב מבצע ריסטארט . המחשב עבר התקנה חדשה לאחר פירמוט כל ההתקנים מותקנים וכן עבר עידכון מלא למערכת ההפעלה כמובן אני עובד עם WINXP אשמח לקבל תשובת או רעיונות
-
- 1 תגובה
- 838 צפיות
-
-
שלום . יש לי בעיה כשאני מחבר את המדפסת לחשמל נדלקים כל אורות של המדפסת והם מהביבים וכתוב trun power of and then on איאפשר להדפיס לעשות כלום. התקשרתי לתמיכה של hp ואמרו שלא שווה לתקן אותה (אין לי אחריות) מישהו מכיר את הבעיה הזאת ואם שווה לתקן אותה רק בדיקה עולה 100 שקל
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי את המארז Thermaltake Tsunami Dream Aluminum Case ורציתי לדעת עם אני יוכל להוסיף עוד מאווררים בעתיד או שאני יהיה חייב להישאר רק עם 3.
-
- 1 תגובה
- 570 צפיות
-
-
יש לי מקלדת עלית של לוג'יטק הכל עובד מצויין חוץ מ2 כפתורים שהם דף הבית והמועדפים איך אני פותר את זה? בדרייברים הכל במצב רגיל זה עבד ופתאום לא עובד לי עשיתי רסטרט לא עזר.. והאם אפשר לעשות קיצור דרך לInternet Explorer? הינה תמונה מהתוכנה http://img379.imageshack.us/my.php?image=15hu1.jpg
-
- 1 תגובה
- 636 צפיות
-
-
חשבתי לקנות MP3 של Creative כי שמעתי שהם ממש איכותיים בנוגע למדיה ואני צריך שהוא יהיה עם ג'יגה זיכרון. התקציב הוא עד 800 שקל וצריך שהרדיו יהיה מובנה בMP3 ולא באוזניות. תודה.
-
- 1 תגובה
- 724 צפיות
-
-
איפה אפשר להשיג בארץ (חנות retailer) ציוד היקפי של DELL ובפרט את המקלדת הזו: http://accessories.us.dell.com/sna/products/I_O_Devices/productdetail.aspx?c=us&l=en&s=dhs&cs=19&sku=310-7940
-
- 1 תגובה
- 709 צפיות
-
-
בקרוב אני מחליף את העכבר הישן (ה - Razer Deathadder 1800dpi) שלי ל - Roccat Kone Pure Optical Core Performance ורציתי להתאים לו משטח טוב. המשטח הקודם שלי היה ה - Steelpad Qck שהיה נח אבל לא עמיד במיוחד ונטה להתפורר/להתפרק/להיפרם מהר יותר ממה שציפיתי. לכן אני מחפש משהו עמיד יותר. כבר הייתי סגור על ה - Steelpad Qck Mass אבל אז ראיתי שהגיעו כל מיני פאדים חדשים (של Speedlink, Antec, Corsair, Roccat, Mad Catz ו - Coolermaster) ל - KSP ורציתי לברר אם כדאי לקחת אחד מהם במקום. http://ksp.co.il/?select=.1304..297.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם יש ברשותי מכשיר טלפון של SIEMENS מדגם ME45 שעובד ברשת אורנג' אני מעוניין לפרוץ אותו כך שאוכל להכניס לו כרטיס סים של סלקום ולהשתמש בו יש מישהו שעשה את זה ויכול לעזור לי? גם לינקים לאתרים שעוסקים בנושא יעזרו לי. תודה אוהד
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
חברה אני מחפש אוזניות עם חיבור USB ולא 3.5 ממ זה ממש חשוב...ושיהיה גם מיקרופון...
-
- 1 תגובה
- 807 צפיות
-
-
אוקיי, אני צריך עכבר לגיימר ב170שקל מקסימום , הבעיה היא שאין לי איך לנסוע, להזמין משלוח זאת קצת בעיה(הכי זול יוצא 179 עם משלוח אבל זה מחנות לא משהו) יש לי 170שקל במזומן, יש כאן בכפר סבא www.com4u.co.il ויש לי גם אפשרות להגיע לwww.lamir.co.il, אלו כמעט 2 החנויות היחידות שאני יכול להגיע אליהם ולשלם במזומן. אני כבר נראה לי דיי סגור על ה MX310 - איך הוא? , אני לא צריך את הלחצנים, אני צריך עכבר טוב (העכבר שלי כרגע שבור Microsoft Explorer 3) הMX310 נראה לי יחסית קל ונראה לי מה שאני צריך(הוא גם יפה בנוסף והוא של LOGITECH) השאלה היא איך הביצועים שלו... אם יש לכם הצעות אחרות הן יתקבלו בברכה(לא אלחוטי!)
-
- 1 תגובה
- 853 צפיות
-
-
אני מחפש מדפסת+פקס+סורק+צילום (עם משטח העתקה) אלחוטית עדיף עם דיו זול בתקציב של עד 500 שח .לשימוש ביתי, לא צריך שתהיה צבעונית אפילו רק שתהיה אמינה
-
- 1 תגובה
- 2.3k צפיות
-
-
שלום... אני מסתבך עם עצמי כבר המון זמן איזה סט לבחור... יש את של מיקרוסופוט wireless laser desktop 7000 http://www.microsoft.com/hardware/mouseandkeyboard/ProductDetails.aspx?pid=089&active_tab=systemRequirements ויש את של לוג'יטק cordless wave pro http://www.logitech.com/en-roeu/keyboards/keyboard-mice-combos/devices/4677 אני מחפש משהו אלחוטי שיחזיק מעמד יותר מ2 3 מטר... יותר לכיוון 4 5 מטר. מישהו יכול לעזור לי??? אם יש עצות לסט אחר אני אשמח לשמוע! אני כבר ממש משתגע ומבולבל...
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
צריך המלצה על מדפסת: 1. צבעונית 2. חסכונית בצבע (אם אפשר לצרף את מחירי הצבע) 3. שההדפסה תיהיה איכותית. 4. יכולה להיות משולבת (אך לא חייב) וכמובן שאם יש מדפסת מומלצת בפחות מ 500 ש"ח אז אפילו יותר טוב.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
זה קורה בעיקר שאני פותח מספר קישורים זא"ז או לאחר תזוזה מהירה. קודם היה לי עכבר MICROSOFT ישן (9 שנים) אז לזה אני משווה.
-
- 1 תגובה
- 756 צפיות
-
-
שלום, אני חושב על קניית המוצר הזה ואני צריך חוות דעת עליו. למי שיש אותו, תענו בבקשה על השאלות הבאות: 1. האם הוא נוח? או שתמיד מתבלבלים באותיות של המקלדת והעכבר עושה כאבים ביד? 2. האם הוא מרגיש אכותי או שמרכישים שזה פלסטיק זול שעומד להישבר כל רגע? 3. בכללי, האם אתם מרוצים ממנו? 4. לאיזה מרחק קליטה הגעתם איתו? תודה!
-
- 1 תגובה
- 627 צפיות
-
-
שלום! דוד שלי נמצא כרגע באר"הב והוא הבטיח לקנות עכבר למשחקים ואני מתלבט בין Logitech G 3 להבין Razer Cooperhead חשוב לציין שאין שום רקע בנושא ובחרתי אותם לפי ה DPI תודה לכולם!!!
-
- 1 תגובה
- 788 צפיות
-
-
: : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : :
-
- 1 תגובה
- 991 צפיות
-
-
ATI ידועים בדרייברים המוזרים שלהם. אחד טוב ושתיים אחריו דופקים הכול...יש גם הרבה דרייברים לא רשמיים לרדאון והם מראים ביצועים נחמדים ביותר..השאלה שלי, מההוא הדרייבר שיתן לי את הביצועים הכי הכי טובים ל-Radeon 32 DDR שלי? השאלה מופנת בעיקר לאנשים שניסו הרבה דרייברים שונים ומשונים ומוכנים לקצר לי את זמן הבדיקות. תודה רבה מראש, Th3 )-(unt3R
-
- 1 תגובה
- 625 צפיות
-