ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני קונה מחשב לעריכת וידאו ואני צריך לקנות מקלדת ועכבר, אני מתלבט בין חוטי לאלחוטי.. יש לי חשש שאלחוטי עושה בעיות - זה נכון? אני מתלבט בין logitech mk120 לבין logitech mk260, יש מה לחשוש? או שפשוט לקחת את ה-260?
-
- 1 תגובה
- 768 צפיות
-
-
היי. אני צריך כזה דבר: מקלדת אלחוטית בחיבור בלוטוט (לא חובה שיהיה מתאם מצורף), רצוי מקלדת מולטימדיה, כאשר חובה (!!) שיהיה כדור גלילה של העכבר במקלדת (לא עכבר מצורף, אלא כדור גלילה במקלדת). עד 500 ש"ח. משקל כמובן חשוב... קלה ככל האפשר.. ויש לי חיבה כלפי מקלדות של לוג'יטק ושל מייקרוסופט רצוי מאוד להישאר בתחום שלהן :-) תודה מראש!!!
-
- 9 תגובות
- 856 צפיות
-
-
היי מה המצב לדוד שלי יש מחשב נייד dell latitude cpx עם מעבד פנטיום 3 והבעיה היא שנשברו לו כמה מקשים במקלדת והוא מעוניין לקנות מקלדת חדשה ורציתי לדעת איפה אפשר להשיג מקלדת חדשה וכמה בערך היא צריכה לעלות ?? זה מאוד דחוף כי זה מחשב עבודה שלו והוא מישתמש בו כל היום תמונה של המקלדת
-
- 0 תגובות
- 692 צפיות
-
-
שלום, אני צריך המלצה על מקלדת שטובה למשחקי RTS הכוונה תגובה מהירה, נוחה, רצוי חוטית, המשחק העיקרי שאני משחק בו הוא Command and Conquer: Tiberium Wars / Kane's Wath, כרגע יש לי מקלדת של מיקרוסופט אלחוטית, שאני לא ממש מרוצה ממנה, לפעמים למשל שאני לוחץ זה לא קולט... אשמח למקלדת טובה או מקלדת מיוחדת למשחקי RTS עם פיצ'רים טובים(לRTS), כמובן מקלדת במחירים סבירים...
-
- 3 תגובות
- 651 צפיות
-
-
אני מחפש מקלדת טובה באיזור ה250 שח' , השימוש העיקרי יהיה למשחקים מה מומלץ בטווח הזה ? ראיתי את ה ms sidewinder x4 שניכנסת בתקציב , יש אלטרנטיבות יותר מומלצות ?
-
- 2 תגובות
- 939 צפיות
-
-
בעקרון אני רוצה לקנות מקלדת למשחקים , השאלה האם שווה לקחת מקלדת יקרה כגון G15 או שווה "להתפשר" על משהו פשוט וארגונומי כגון ה LOGITECH WAVE ? ובעקרון מה היתרון של המקרואים במקלדת ובמה זה מסייע ? אם יש מקלדות אחרות שיהיו פשוטות וטובות אני גם אשמח לשמוע עליהם. סה"כ אני לא מחפש משהו עם רעש וצלצולים , מקלדת במחיר סביר שתהיה נוחה ותבצע את העבודה ...
-
- 3 תגובות
- 762 צפיות
-
-
היי,היום פין אחד של המחבר של המקלדת נשבר,הבנתי שאי אפשר לתקן אז אני צריך המלצה למקלדת חדשה עד 100 שקל מחנות בחיפה...איזה עדיפה: מקלדת חוטית Logitech®, Classic Logitech ULTRA FLAT Internet 350 Keyboard Black עכשיו,אני יכול להזמין מהחנות פאנדס שקצת רחוקה לי את המקלדת Logitech® Media Keyboard היא עדיפהבהרבה? תודה מראש... נ.ב. מה אם ZBOARD ? אפשר להשיג אותה בארץ/חיפה?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי חברים, עלה אצלי הצורך במקלדת (רצוי עם פד כמו של לפטופ שישמש כעכבר) שאחבר לסטרימר מסוג xiaomi mi box כי נורא קשה לנווט עם השלט כשאני גולש, מקליד וכו' בטלוויזיה. מכיוון שיש רק חיבור usb אחד לסטרימר, ואני מתכוון לחבר אליו מגדיל טווח של הwifi, חשבתי שאולי כדאי להשתמש במקלדת שמתחברת עם בלוטות' (הסטרימר תומך בבלוטות'). יש למישהו המלצה למקלדת כזאת? מעדיף להוציא פחות מ-200 שקלים.
-
- 0 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
שלום, אני צריך בבקשה המלצה למקלדת עבור ההורים שלי למטרות משרדיות שתהיה נוחה וארגונומית. תקציב: עד 200 ש"ח. הייתה להם עד עכשיו Microsoft Comfort Curve Keyboard 2000 שהתקלקלה.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כל המחשב אני מזמין מtms, אז עדיף משהו משם. חשבתי על microsoft keyboard 600 ב66 ש״ח. יש משהו משתלם יותר עד 100ש״ח?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מחפש מקלדת לשימוש כללי, בנפרד או כחלק מסט (צריך גם עכבר, יכול לקנות כחלק מהסט או בנפרד). חיפשתי מקלדת עם משענת לידיים שאינה קטנה מדי (כמו ב-MS Comfort 4000, רק מקלדת נורמלית), עם מקשים נוחים (לא slim), עדיפות לחוטית אבל לא חובה, וכמה שיותר "רגילה". לצערי לא הצלחתי לענות בעצמי על הדרישות, כאשר הכי קרובה היא ה-Wave של לוג'יטק, וגם ה-MS Comfort 5000 נשקלת. מכיוון שהמקלדת מיועדת בעיקר למשפחה, לא מצאתי לנכון לבזבז עליה 1000 שקל ולקחת משהו כמו ה-MX5500. אשמח לעזרה, ערן
-
- 0 תגובות
- 845 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מקלדת לשימוש ממושך יחסית לצורך תכנות ושימושים משרדיים (אופיס, אינטרנט וכו). התעניינתי בK350 של לוגיטק, אך לצערי אין להשיגה כעת. יש המלצות למקלדות אחרות? תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב אנדרויד קטן לטלויזיה בסלון שישמש כמחשב מדיה סנטר אני רוצה לקנות מקלדת (בלוטוס כמובן) וראיתי שיש את של החברות הידועות ויש מלא מקלדות זולות באיבי שהאמת נראות טוב השאלה שלי היא האם יש טעם להשקיע באיזור ה200-300 שקל למקלדת איכותית או שאפשר לקנות משהו בסגנון הזה וזה גם יעשה את העבודה: http://www.ebay.com/itm/Mini-Portable-Wireless-Bluetooth-Keyboard-Mouse-Touchpad-For-Windows-Android-iOS/311047871604?_trksid=p2045573.c100034.m2102&_trkparms=aid%3D222007%26algo%3DSIC.MBE%26ao%3D1%26asc%3D25223%26meid%3De323faee80524ea9be655a8a897dce51%26pid%3D100034%26prg%3D10631%26rk%3D2%26rkt%3D8%26sd%3D281437978929 אני ישמח לדעת בתכלס מה ההיתרונות בלקנות משהו איכותי ויקר…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלו ם רב ברצוני לקנות מקלדת למדיה סנטר מקלדות של מותגים ידועים לוגי'טק מיקרוסופט.BTC יקרות לי אני מחפש מקלדת 2.4 G באיזור ה200 ש"ח,שתעשה את העבודה בחיפושיי עלתה מקלדת של TEAC SMX-20 ידוע לי שמדובר במוצר "מדבקה" אך אשמח לדעת מי היצרן,האם יש ליצרן הנ"ל אתר כמו כן האם למשהו יש נסיון עם המקלדת הנ"ל?? תודה[br]פורסם בתאריך: 27.06.2008 בשעה 10:09:04 פרטים על המקלדתדור החדש של המקלדות האלחוטיות כבר פה תמיכה ב VISTA ו-מדיה סנטר של MICROSOFT 2.4GHZ וטווח קליטה מורחב של 10 מטר שידור ב 8 ערוצים כולל עברית צרובה המקלדת הקומפקטית ביותר ללא צורך בקשר עין עם המקלט מנגנון שינה חכם-מקנה אורך חיים ארוך לסוללות משולבת בעכבר 1,000DPI מדויק במיוחד (TRACKBALL)
-
- 0 תגובות
- 833 צפיות
-
-
מעוניין במקלדת איכותית אלחוטית, מוארת עם עברית. ראיתי את LOGITECH K810 ב ZAP. האם היא איכותית, האם התאורה מהאותיות באנגלית מאירות במקצת גם על האותיות בעברית. אשמח לקבל המלצות נוספות. תודה למסייעים...
-
- 0 תגובות
- 3k צפיות
-
-
-
אשמח לקבל המלצה למקלדת מולטימדיה שמתאימה למשחקים, התקציב צריך להיות סביר. הצלחתי לראות 2 דגמים של לוג'יטק . הכיתוב על המקשים הוא הדפסת משי ולא חריטה האם ההדפסה יציבה ולא מתקלפת?. אני מכיר מקלדת בסיסית של מייקרוסופט ששם האותיות חרותות אך יש שם שימוש כפול במקשי f וגם מקש נוסף שמקשה על החיים f lock . ולכן אשמח לקבל המלצה.
-
- 1 תגובה
- 651 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מקלדת פשוטה לא יותר מ40 ש''ח חבר שלי אמר לי שהיה לו מקלדת מולטימדיה ולא היה אפשר ללחוץ עליה יותר מ2 מקשים בו זמנית השאלה היא האם זה נכון לגבי כל מקלדות המולטמדיה ? כי לגבי מה שהיה לו אני יודע בבודאות כי שיחקתי אצלו וזה נכון
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מישהו מכיר? יודע איפה להוריד דרייברים ואיך להתקין?? עזרה תתקבל בברכה ובתודה.
-
- 1 תגובה
- 759 צפיות
-
-
איזור העבודה שלי אינו מואר היטב ואני משתמש במקלדת פשוטה (Silver line) שחורה עם כיתוב בלבן שמאוד מעייפת לי את העיניים. בעבר עבדתי עם מקלדת לבנה עם כיתוב בשחור שהייתה הרבה יותר נוחה אולם היום כבר לא מייצרים מקלדות לבנות איכותיות. מה שהייתי רוצה הוא מקלדת לבנה (כמו של פעם...) או מקלדת בה המקש מואר מבפנים או מודפס בצבע זוהר כלשהו, אני מחפש מקלדת עם מקשים רגילים ולא מקלדת מיני, מקלדת דקה או מקלדת BT.
-
- 12 תגובות
- 7.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, בשנים האחרונות (כ 10 שנים) יש לי את המקלדת Natural Wireless Ergonomic Keyboard 7000.. היא שירתה אותי היטב על Win Vista וכך גם על Win 7 .. לאחרונה עברתי ל Win10 (Home) והכפתורים המיוחדים - Play/Pause, להגביר/להוריד את הווליום, מחשבון, ועוד כפתורי גישה מהירה הפסיקו לעבוד .. ניסיתי לעדכן את הדרייבר אבל באתר של מיקרוסופט הם רק הדרייברים הזמינים הם עד Win 8 עבור מקלדת זו. יש למישהו עצה?
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, אני יודע שטחנו את הנושא הזה כאן בפורום, אבל אם כבר נעשה איזה שהוא שרשור המלצות שלכם ששאר חברי הפורום יוכלו לעבור פה ולהחליט במקום לפתוח שרשורים חדשים. אני יודע שיש שרשור על מוצרים מומלצים אבל אין שם הרבה המלצות, הוא ישן, אז נוכל לרכז כאן המלצות חדשות קישורים לקניה וכו'. אז לעניינו, כרגע אני עם מקלדת tt esports challenger pro, לא השתמשתי באף אחד מהפיצ'רים שלה אז ככה שלא בדיוק משנה לי אם יהיו במקלדת פיצ'רים מיוחדים. בהתחלה חשבתי על ה Razer BlackWidow שהיא מקלדת ממש טוב, הרבה ממליצים עליה, ואז חשבתי שאני בכלל לא צריך את כל הפיצ'רים כי גם ככה אני לא משתמש בהם.. אז התחלתי לחפש מקלדות מומלצות עם סויצ'ים כחולים ראיתי את ה CM Storm Quickfire Ultimate, הביקורות משבחות את איכו…
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
שלום! אני מחפש מקלדת מקלדת מכנית לגיימינג ולכתיבה התקציב שלי עד 750 ש"ח מה אתם אומרים על המקלדת של קורסייר דגם: k95
-
- 1 תגובה
- 855 צפיות
-
-
נתקלתי בשיטוטיי במקלדת מכאנית שנראתה לי מעניינת, סוויצ'ים שחורים, לוח מקשים מלא (104 מקשים): http://www.banggood.com/AJAZZ-AM80-3000-Multimedia-Mechanical-Keyboard-Cherry-MX-Black-Switch-p-78657.html לפי מיטב הבנתי לגיימינג סוויצי'ים אדומים הם הנחשקים ביותר לרוב המשתמשים, איך שחורים אמורים לתפקד? אני שוקל להזמין בשביל לספק את יצר הסקרנות... מישהו מכיר?
-
- 1 תגובה
- 950 צפיות
-