ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
מחפש מקלדת ועכבר אלחוטי זה לשימוש יומי של גלישה באינטרנט ועבודה מהבית יש משהו אמין וטוב בלי דיילי?
-
- 0 תגובות
- 662 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מחפש עכבר ומקלדת אלחוטיים.. עכבר שנטען ביחידת בסיס נראה שימושי... אשמח אם תביאו לי המלצות, כי אני לא מוצא הרבה הבדלים במה שחיפשתי באינטרט. התקציב שלי הוא 300 שח לשניהם. תודה רבה..
-
- 5 תגובות
- 898 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני רוצה לקנות עכבר ומקלדת אלחוטיים. מעולם לא השתמשתי בעכבר/מקלדת אלחוטי בעיקר בגלל שאני לא רוצה להתעסק עם חוסר קליטה/סוללות גמורות וכו... לכן אני מחפש סט שיהיה בעל קליטה טובה לטווח של בערך 3-5 מטר, ועם עמדת הטענה. השימוש שלי יהיה בעיקר לגלוש/לשחק פיפא מהמיטה במרחק כ3 מטרים. כמובן שעכבר אופטי יהיה מספיק, כי אני לכל היותר משחק משחקי אסטרטגיה, ואף פעם לא הייתה לי בעיה עם העכבר האופטי. אשמח להמלצות. גם אם במחיר גבוה יותר. תודה
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
רציתי לידע אתכם על מבצע משתלם שיש באופיס דיפו. כל הציוד ההיקפי של לוג'יטק 1+1 (רמקולים, מקלדות, עכברים וכו'), המחיר ההתחלתי אומנם יקר ביחס לחנויות מחשבים מתמחות, אבל בהתחשב שזה 1+1 זה יוצא ממש משתלם. (בדיוק הייתי צריך 2 סטים ל-2 מחשבים חדשים) רכשתי שני עכברים כאלה: (250 ש"ח) http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=770749 ושני מקלדות כאלה: (300 ש"ח) http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=762420 יצא לי 550 ש"ח סך הכל כלומר 275 לסט. אשמח גם לחוות דעת את המקלדת והעכבר.
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, אני מחפש משהו איכותי יחסית ואני לא יודע מה לבחור.. אשמח להמלצות. טווח המחירים הוא סביב ה300 שח. אפשר לחרוג אם זה ממש שווה את זה. תודה.
-
- 0 תגובות
- 935 צפיות
-
-
חברים, יש לי שלושה סטים של מקלדות ועכברים אלחוטיים של Microsoft. הסטים נמצאים במרחק של 2 מטר אחד מהשני וכל הזמן יש התנגשויות תדרים. ביצעתי שינוי תדרים ע"י לחיצה למך 30 שניות על המקלט ועדיין לא פתר את הבעיה. למישהו יש רעיון כיצד ניתן לפתור? או לחילופין, האם קיימים סטים של מקלדת עכבר שעובדים בתצורת BT? תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מקלדת וכעכבר אלחוטים ואני לא יודע איזה אני מוכן להוציא עד 260 ש"ח ואני מתלבט בין שניים ?MS Internet + MS Mouse Wireless Optical? שעולה 220 ש"ח בקי אס פי או ?Logitech® Cordless Desktop® EX 100?? ב-260 ש"ח בקי אס פי תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 739 צפיות
-
-
תראו כרגע יש לי מקלדת מעאפנה מיקרוסופט ועכבר MX620 אבא שלי קיבל סט DINOVO MEDIA DESKTOP LASER,והוא מציע לי אותו.לי יש עכבר MX620.בסט יש MX1000 האם כדאי לי לתת לו את העכבר ולקחת את הסט הזה?אני אהנה ממנו?הוא מותאם למשחקים?איך המקלדת? הMX1000 יותר טוב מהMX620? תודה לעונים
-
- 0 תגובות
- 566 צפיות
-
-
אהלן אני צריך המלצה לסט מקלדת ועכבר אלחוטיים.. הדבר הכי חשוב זה שיהיה מרחק טוב. יש לי טלוויזיה במרחק 2.5 מטר ממני כאילו במיטה ויש לה מחשב מחובר ואני צריך מקלדת ועכבר שיפעלו באופן תקין ללא תקלות!! בתודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
ראיתי הרבה פרסומים של סטים כאלו. אני סה"כ משתמש סטנדרטי שמקליד. לא צריך זמן תגובה מהיר במיוחד של יחידות משחק. נאמר אני יכול לקנות את הסט של סליבר ליין (החדש עם משדר ה usb) עבור 90 שקלים. יש איזו סיבה שבגללה לא כדאי לי לקנות אותם? סט נוסף שעומד בטווח המחירים הוא http://zap.co.il/model.aspx?modelid=472600 המטרה היא סט שהעלות טעולת שלו הכי גבוהה עד 150 , גג 200 שקל.
-
- 5 תגובות
- 770 צפיות
-
-
אני צריך מקלדת ועכבר אלחוטיים לHTPC, המרחק הוא בסביבות 2-2.5 מטר.בסביבות 200 שקל ראיתי בנועה ב200 שקל את Microsoft Wireless Optical Desktop 2000 http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=386 ובבאג ב219 שקל את Logitech Cordless Desktop EX110 http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=4056&perur=2&t=9&c=200
-
- 3 תגובות
- 769 צפיות
-
-
הי, רציתי לקבל המלצה למקלדת ועכבר אלחוטיים למחשב הנייד. הייתי מאוד רוצה שהעכבר יהיה קומפקטי, כך שאוכל לקחת אותו איתי בתיק ולהשתמש בו,ולא להיות תלוי בפד של המחשב. הייתי רוצה לדעת אם ישנם כאלה שמשתמשים בWi-fi או Bluetooth כדי לחסוך בפורט של USB תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
היי, מחפש סט נוח קטן קומפקטי ויעיל לשימוש בסלון של מקלדת ועכבר אלחוטיים. כל המלצה או טיפ בתקציב של עד 1000 שח יתקבלו בברכה תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש חיה כזו? אשמח לקבל המלצה על דגמים ספציפים. תודה.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה שתמליצו לי על מקלדת ועכבר אלחוטיים טובים בסכום של עד 400 ש"ח
-
- 2 תגובות
- 780 צפיות
-
-
אני מחפש לחבר סט של עכבר ומקלדת אלחוטיים עם מרכז טעינה לעכבר בלי להחליף כל פעם בטריות, במחיר של 300-350 שקל... מה אתם ממליצים? (לא חייב להיות סט , אפשר בנפרד את העכבר ונפרד את המקלדת, אבל חובה שיהיה מרכז טעינה לעכבר) שיהיה משהו טוב, לא זבל שמתקלקל ומתרוקן מהר. תודה.
-
- 0 תגובות
- 851 צפיות
-
-
יש לי Microsoft Wireless Desktop 850 שהדונגל עושה בעיות. האם יש משהו מקביל לזה שבמקרה שאחד החלקים יתקלקל (דונגל/מקלדת/עכבר) אפשר יהיה לקנות רק אותו ולהתאים לשאר? אם כן, מה מומלץ בטווח של 130-150 ש"ח?
-
- 0 תגובות
- 363 צפיות
- 1 follower
-
-
אני רוצה לקנות איזה סט מקלדת ועכבר אופטי אלחוטיים למחשב החדש ,המקלדת שעכשיו אני משתמש בה נמצאת אצלי עוד מתקופת הפנטיום 2 שהיה לי, כך שחשבתי שאם זה אכן דבר שמחזיק מעמד כל כך הרבה זמן וגם זה אחד הדברים שמשתמשים בו הכי הרבה אחרי הכל אז שכדאי להשקיע במשהו איכותי ואלחוטי (חרוז ;D ) אני מתלבט בין "Logitech Cordless Desktop® Optical" http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=33_8_207&products_id=968 שההתקשורת בין המקלדת לעכבר מבוצעת על ידי גלי רדיו מוצפנים לבין "Logitech Cordless Desktop MX for Bluetooth" http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=33_8_207&products_id=5253 שההתקשורת היא ע"י Bluetooth 1.האם Bluetooth נותן יתרון\שיפור כל שהו ? או שזה רק גימיק ? 2…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי קניתי היום מקלדת מייקרוסופט Microsoft Wireless BlueTrack Desktop 3000 אני אוהב 'לטייל'עם העכבר בדף האינטרנט כלומר לתת לחיצה על הגלגלת ולזוז ימינה או שמאלה וכאן אין לי את האופציה הזו אלה זה פותח חלון עם אופציות לעבור למסך אחר . איך מגדירים שע"י לחיצה על הגלגלת ניתן יהיה "לטייל" עם העבר ?
-
- 3 תגובות
- 890 צפיות
-
-
אני צריך סט שיקלוט בכיוןן ההפוך מהמחשב. כלומר המחשב נמצא בצד אחד של החדר והמסך נמצא בצד השני. יש משהו מספיק טוב בסביבות 300-400 ש"ח ?
-
- 1 תגובה
- 528 צפיות
-
-
שלום לכולם, מחפש לקנות לאבא שלי מתנה ליום הולדת והחלטתי על סט מקלדת ועכבר אלחוטיים. יש לו מקלדת מצ'וקמקת ממש שרוב הלחצנים בה לא עובדים והיא שווה 20 שח. לגבי העכבר, היה לו משהו טוב שקיבלתי בזמנו כשהייתי בESR במסגרת UNREAL (כן, חנון) אבל הוא נהרס ועכשיו הוא משתמש גם בעכבר ישן ולא נוח. בקיצור, הסתכלתי קצת בסטים של לוג'יטק, ואין לי כל כך מושג מה טוב.. וטווח המחירים פשוט מטורף, מ250 ועד' 1250... מישהו יכול לתת לי קצת הסבר מה ההבדל בין המקלדות השונות? אינפה לעומת bt או Usb, נטען לא נטען וכו'... ומה ההבדל בכלל בין מקלדת לגיימרים ולבין מקלדת מולטימדיה? והאם בכלל לוג'יטק שולטת או שזה רק אני שאני מיושן (צבא כבר שנתיים אני לא מעודכן..) לעניין: מה חשוב לי במקלדת: 1. נוחות 2. …
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני צריך מקלדת ועכבר אלחוטיים בסביבות 150, עד 200 גג. זה מתנה לאחותי, ככה שזה לא לגיימרים או משהו כזה... מה שיהיה חשוב לה זה רק היופי :-) משהו לא שחור כמו שראיתי שכמעט כל הסטים מגיעים.
-
- 2 תגובות
- 579 צפיות
-
-
אני קונה מקלדת ועכבר אלחוטים לחדר שלי מהשולחן עד לאיפה שהמחשב נמצא יש 2.40 מטר המקלדת שאני קונה היא: Wrlss Laser Desktop 3000 של מיקרופוסט. מספר שאלות: 1.עם איזה סוללות המקלדת והעכבר עובדים? 2.כל כמה זמן צריך להחליף סוללות? 3.האם המקשים במקלדת הזאת רכים או קשים? עכשיו לשאלה המרכזית: אני הולכת לשבת בכיוון נגדי למחשב האם תיהיה לי בעיה מבחינת הקליטה של המקלדת? זאת אומרת שאני יישב עם המקלדת והעכבר והמצד השני שלי(מהגב) יהיה המחשב. האם אמורה להיות לי בעיה של קליטה?
-
- 1 תגובה
- 733 צפיות
-
-
שלום, עד עכשיו היה לי מקלדת מולטימדיה של לוג'יטק ועכבר MX 500. העכבר מת, והמקלדת מקרטעת (מעל 5 שנים). הגיע הזמן לסט חדש. אני כותב דיי הרבה (מתכנת), כלומר המקלדת לעבודה ולא למשחקים. הדרישות שלי: מקלדת מספיק גדולה ומרווחת. (שכפתורי החיצים יהיו בנפרד ולא בתוך בלאגן). עכבר דומה ל MX 500, עכבר גדול שמתלבש על היד. חוטי /אלחוטי לא משנה לי (עדיפות לאלחוטי, להתקדם במעט). סכום כמו שאמרתי 500 ש"ח. חשבתי על הסט Logitech mx 3200, מה אתם אומרים? תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 978 צפיות
-
-
שלום, לפני שנתיים בערך קניתי סט מקלדת ועכבר של מיקרוסופט. אני לא זוכר בדיוק את הדגם, אבל זו מקלדת גדולה ומאסיבית ועכבר גדול גם כן, בצבע כחול. לפני חצי שנה בערך המקלדת הפסיקה לעבוד. הדבר המוזר הוא שהתקן הבלוטופ זיהה את המקלדת, זיהה את הקלדת הסיסמא בשביל לחבר אותה למחשב, אבל היא לא עבדה. לא עשיתי עם זה כלום כי אני יכול להסתדר עם מקלדת חוטית. אתמול התקנתי ספק כוח חדש. לאחר שחיברתי את המחשב שוב לחוטים, העכבר האלחוטי הפסיק לעבוד. אני מחבר אותו להתקן בלוטופ, הוא מזהה ומאשר, אבל לא עובד. אבל הפעם אחרי שאני פותח את ההגדרות של הבלוטופ מחדש, העכבר לא מזוהה וצריך להתקין הכל מחדש, כאמור לשווא כי זה לא עובד. מישהו מכיר את הבעיה? זה ממש מייאש. התקנתי והסרתי והתקנתי את הדרייברים מחדש, ה…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-