עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. כתבתי לך בהודעה קודמת אבל זה ענין דחוף לי : ענית לי בעבר שיש PATCH של VIA לבעיית ה-INFINITE LOOP ולא מצאתי אותו. יש לך הפניה ספציפית?

• 1 תגובה
    • 932 צפיות
  2. היי חבר'ה, מחפש המלצה למדפסקת הזרקת דיו משולבת (הדפסה, סריקה ופקס) עד 2,000 ש"ח. מחפש משהו איכותי ואמין שיחזיק שנים קדימה. תודה!

• 1 תגובה
    • 777 צפיות
  3. Started by TransforM,

שלום, אני מעוניין לקנות את הזיכרון הנייד הנ"ל.. התקציב שלי די מוגבל למען האמת, והייתי רוצה לדעת את המחיר הכי זול שבו ניתן לרכוש אותו (האחריות היא לא פונקציה בשבילי). תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 539 צפיות
  4. Started by Jviega,

היי למישהו מכם יש או יודע על כיסא "גיימרים" מומלץ שאפשר לרכוש? כזה שנותן תמיכה טובה לגב ולגוף לכאלה שמשתמשים במחשב הרבה שעות במהלך היום? אשמח להמלצה לכמה כאלה תודה!

• 1 תגובה
    • 2.9k צפיות
  5. Started by CyborgRAT,

שלום! רכשתי את העכבר G400 והגדרתי את שני הכפתורים משמאל כ-"DPI Shift". הגדרתי את ה-"DPI Shift" ל- 200 DPI, עכשיו שני הכפתורים שהגדרתי כ-"DPI Shift" משנים את המהירות ל- 200 DPI ברגע שאני לוחץ עליהם, השאלה היא איך אני מגדיר שרק אחד מהם ישנה את המהירות ל- 200 DPI והכפתור השני ישנה את המהירות ל- 400 DPI. תודה מראש. -מתן

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  6. שלום, בעקבות סט תקול שיצא מהחברה הציעו לי להחליף את המקלדת והעכבר לסט הזה: Wireless Desktop® MK300 לוג'יטק שאלו אותי אם אני רוצה את הזה Wireless Desktop® MK300 ואם כן איזה "layout" אני רוצה. מה הכוונה ב layout ? התרגום של המילה הזאת זה מערך, אבל אני לא מבין מה הכוונה. תודה.

• 1 תגובה
    • 962 צפיות
  7. Started by tuviazait,

לפני כשבועיים המדפסת שברשותי (3 שנים אצלי) החלה להשמיע רעשי תקתוק לאחר הדלקתה. אני פותח את המכסה העליון (איזור הסריקה) ואני רואה שזרוע הסורק תקועה בחלק העליון ורועדת. כ-10 שניות לאחר הופעת התקתוק רואים תזוזה של זרוע הסורק כ-4 ס"מ כלפי מטה ואז היא חוזרת למעלה, ושוב מופיע תקתוק שמפסיק סופית לאחר 20 שניות נוספות. יש לציין כי לאחר סיום התקתוק המדפסת עובדת כרגיל ללא שום בעיות. המדפסת עבדה 3 שנים ללא בעיות. אין שום נייר שתקוע. כל הגלגלים חופשיים ונקיים. עשיתי איפוס מדפסת לפי הוראות היצרן, אבל הבעייה עדיין קיימת. עזרה בבקשה. תודה.

8. Started by Bah_gots_pIII_450,

צריך להתקין את אלו של win2k או של win9x כי אין דרייבר ספציפי לxp. בבקשה לא להעביר לפורום תוכנה.

• 1 תגובה
    • 900 צפיות
  9. Started by Drek Boy,

לנעול

• 1 תגובה
    • 814 צפיות
  10. היי, אני מעוניין לרכוש פד מסיליקון או כל חומר רך ואיכותי אחר (שישמור על הצורה לאורך זמן) בכדי שאוכל להניח עליו את מפרק כף היד בעד שימוש בעכבר. אני מעוניין במשהו איכותי. כיוון שאני לא יודע מה המחירים עוד לא קבעתי אחד. סביר להניח שלא מעל ה-100/150 ש"ח. בתודה מראש.

• 1 תגובה
    • 855 צפיות
  11. היי כולם סרטון חדש עלה לערוץ Yarimiz Unboxing - HyperX Cloud למי שלא מכיר - HyperX מותג ה"יוקרה" של Kingston מוכר בעיקר בזכות חלקי החומרה (זכרונות, SSD וכו') שלו. לא מזמן יצא לשוק סט אוזניות הגיימרים הראשון של החברה ואני מיהרתי לקבל אחד ולעשות לו Unboxing כמה שיותר מהר! אם אהבתם, אל תשכחו לעשות לייק ולהירשם לערוץ, זה מאוד עוזר ונותן הרבה מוטיבציה להמשיך הלאה! בנוסף, זה הסרטון הראשון שאני מפרסם בפורום זה (עד עכשיו התפרסמו בערוץ בעיקר סרטוני חומרה, OC ובאטלפילד), אז אני מקווה להשתלב פה בצורה חלקה צפיה מהנה וסופ"ש נעים לכולם! Yarimiz

• 1 תגובה
    • 2.6k צפיות
  12. איזה חיבור עדיף לעכבר - חוטי, אלחוטי או Bluetooth?

• 1 תגובה
    • 787 צפיות
  13. Started by dorratz,

אני מעוניין לקנות סורק חדש. הוא מיועד בעיקר לצילום מסמכים עם טסקט, ואז לשלוח את מה שסרקתי למישהו בקובץ דוא"ל,וגם שיהיה לו יכולת צילום תמונות מעולה. נראה לי ש-EPSON ו-HP הכי טובים בתחום הסורקים, ולכן נראה לי שעדיף לקחת משהו שלהם, אבל אם לא, בבקשה תתקנו אותי. שהסורק יהיה אמין וטוב, וישרת היטב את המטרה שלי שכתבתי למעלה. בקשר לטווח המחירים, נראה לי ש600-800 ש"ח יספיקו לקניית סורק מצויין שיתאים לדרישותי, שוב, תקנו אותי אם אני טועה. חשבתי בהתחלה על ה-HP - ScanJet 3570C, אבל בביקורות שקראתי זו הייתה השורה התחתונה: If you need to digitize mostly opaque documents, the Scanjet 3570c will provide ease of use, good-quality captures, and reasonable speed for a decent price. For slide…

• 1 תגובה
    • 761 צפיות
  14. Started by gigabot,

שלום, קודם כל תתחשבו בבקשה לא היה לי כוח לחפש ב 130+ עמודים של הדיון המרכזי, רציתי לדעת מה זה PFC מה הוא עושה בפאסיב ומה באקטיב אם יש הבדל אז במה, בקימצור הכל, תודה מראש אלי.

• 1 תגובה
    • 6k צפיות
  15. Started by vipnisim,

למחשב: p4 2.8 ,6800gt , 4 hd 9 מאווררים קטודות + לדים

• 1 תגובה
    • 715 צפיות
  16. Started by lior9586,

שלום לכולם אני מעוניין לרכוש מדפסת משולבת לשימוש ביתי (תקציב עד 500 ש"ח). ההתלבטות שלי היא בין שני הדגמים הבאים : HP Deskjet 3070A Brother DCP195C השאלה היא מי מהם מומלץ יותר (אמינות, חיסכון וכמובן איכות). שאלה נוספת היא האם שווה להשקיע טיפה יותר עבור הדגם Brother MFCJ430W למרות שפקס לא ממש חשוב לי (לא מפריע אם יהיה). ושאלה אחרונה, איך בדיוק פועל הפקס במדפסת משולבת ? מספיק שיש לי שקע טלפון לחבר אליו את המדפסת או שצריך עוד קו בבית ? תודה רבה מראש

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  17. Started by liroy limer,

שלום, מחפש המלצה למקלדת מכנית מלאה (עדיפות לכבל נשלף) תקציב עד 450 גג גם מאמזון וכו' יתקבלו בברכה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  18. Started by yohaish,

שלום, אני רוצה להמיר קלטות מהמצלמה הישנה ל-Dvd מישהו יכול להמליץ לי מה כדי לקנות מהמוצרים האלה (אני לא מחפש כרטיס פנימי רק Usb) http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=10834 או http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=6382 או http://ksp.co.il/?uin=19865 או http://ksp.co.il/?uin=10602 תודה

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  19. שלום הזמנתי צורב של Sony-Nec AD7260S אבל במקומו קיבלתי את LG GH22NS50 האם יש הבדל משמעותי בין שני הצורבים? אם כן, מהו? תודה

• 1 תגובה
    • 790 צפיות
  20. Started by B@By-KiLLeR,

טוב...אז ככה : כשאני מנסה לשמוע MP3 אז הוא נשמע בחלקים והוא איטי מאוד זה קורה רק בקבצי ה אמ פי 3 ניסיתי ב 3 תוכנות : winamp, soniqu, atomixMP3 אני לא כל כך יודע איפה נמצאת הבעייה..האם היה בהגדרות או בכרטיס קול או בווינדוס יש לי Creative Vibra 128 WINDOWS 98 ENABLED SECONED EDITION

• 1 תגובה
    • 811 צפיות
  21. Started by ofir_bl,

שלום לכולם, אני מתקן מחשבים בצורה מצומצמת בביתי והחלטתי לקנות KVM - נמאס לי כל פעם לפרק את המחשב. רציתי לקנות משהו טוב ואמין ועם זאת לא יקר מידי. המליצו לי לקנות KVM של חברת ATEN. הסתכלתי קצת באתר שלהם ושמתי עין על הדגם הזה - מבחינת חיבורים אני חושב שיכול להתאים לי: http://www.aten.com/products/productItem.php?model_no=CS1732B האם מישהו יכול להמליץ? תודה אופיר

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  22. Started by BAR - moah,

צריך עזרה בבחירת אוזניות לנגן mp3, מיועדות לשמיעת מוסיקה ורדיו באימוני ריצה ובאוטובוסים. עם כבל סימטרי. האם sennheiser cx 400 ii יתאימו ? אם כן אשמח לשמוע היכן ניתן לרכוש אותן עם אחריות היבואן הרשמי.

• 1 תגובה
    • 840 צפיות
  23. שלום לכולם , אני מקווה שאני בפורום הנכון..יש לי כר מפרט מוכן לקנייה ונשארה ההתלבטות על ספק ומארז . המפרט כולל: לוח אם RS482M4-ILD MSI (כולל כרטיס מסך מובנה X200 ATI) צורב DVD מעבד AMD 3200 חיבור ל-TV +DVI מובנה (יהיה חיבור ל-TV בפועל ..אם זה משפיע על צריכת החשמל) 2 דיסקים קשיחים של 80 גיגה בעתיד כנראה שידרוג כרטיס מסך PCI-E 6600 ומדפסת - פקס USB בגלל שהלוח הוא MICRO , קיבלתי הצעה בחנות לקחת מארז MICRO ATX של COMPUCASE (מידי) מדגם 6k29 שכולל גם ספק HEC 300 WATT (זה בחבילה אחת) . המארז עצמו נמוך לעומת מארזי ATX אחרים שראיתי . 1. האם המארז+ספק יספיקו להחזיק את המחשב ללא קריסות ? 2. האם ייווצר עומס חום במארז קטן כזה עם המפרט שציינתי (כולל השידרוג העתידי) ? כל הצעה לסט …

• 1 תגובה
    • 684 צפיות
  24. שלום, שילשום אחרי שקיבלתי את ההגה והיום אחרי שסטים (steam) החליט לעלות את מהירות ההורדה סוף סוף ירדו כמה משחקים שדרכם אוכל להתרשם מההגה. אז ככה, התרשמות כללית שקיבלתי מההגה: רובו איכותי ובנוי היטב, בין החלקים שהרגשתי שמאוד איכותיים והושקעו הם: - גלגל ההגה שעשוי ממתכת שמרגישה מאוד מוצקה ובילתי ניתנת לכיפוף, העור שתפור היטב וששת הכפתורים בצידיו של ההגה שיושבים מעולה. - ידיות ההילוכים מאחורי ההגה -דוושות, הרגשה מאוד קרובה למציאות - גם ההגה וגם השיפטר יושבים מעולה על השולחן בלי תזוזות מיותרות -וכמובן - המחיר מצד שני: -ידית ההילוכים - מרגישה לא קשורה להגה, רופפת ולא מדוייקת ומרגישה כאילו עוד חודשיים אצטרך לממש את האחריות. - משום מה עד כל לא הצלחתי להגדיר בשום משחק…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.