ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,426 דיונים בפורום זה
-
בסוף לא לקחתי את המחשב הקודם pentum 4 2.53 533Mhz 512 rdram 800 Mhz keyboard hp new design & new model d.v.d toshiba 16x48x mouse opti microsoft motherboard intel mv sound card on board intel philips 107t 0.20 17 inch leadtek ge-force 4 ti 4400 128 ddr = vivo hard disk samsung 60 gb 72000 rpm speakers creative 5.1 ddt אם יש לשפר בבקשה להעיר !!! :AR15:
-
- 1 תגובה
- 805 צפיות
-
-
-
לאחר חיפוש קצר באינטרנט הגעתי למסקנה הבאה: אם מישהו מוכר OCZ NIA אז או שהוא (א) לא מוכן לשלוח לישראל או (ב) רוצה על זה 50 דולר. למישהו פה יש אולי מושג על איך אני יכול להזמין אחד כזה לארץ ובמחיר שפוי?
-
- 1 תגובה
- 976 צפיות
-
-
1.אפשר המלצה למדפסת דיו איכותית 2.אם אני משתמש בדיו לא מקורי האם זה פוגע במדפסת תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 590 צפיות
-
-
1. איזה ספק כח בין ההכי טובים היום בשוק? 2. כמה וואט הוא הספק הכי נמוך? 3. כמה וואט הוא הספק הכי גבוה? 4. האם אפשר להתסדר בלי מאווררים בכלל עם מערכת קירור וספק? תודה למי שיענה לי על השאלות
-
- 1 תגובה
- 622 צפיות
-
-
יש לי 4 מחשבים שמחוברים ביניהם עם KVM, יקר וטוב- Smart View IC-714. העכבר מחובר ל KVM בחיבור PS2. עד עכשיו עבדתי עם העכבר MX1000 (כבד וגדול מידי) בגלל בעיות ביד חזרתי למיקרוסופט פשוט ובסיסי. רכשתי M500 החדש-אך הוא לא עובד עם חיבור PS2 ולכן נאלצתי להחזיר לחנות. בחנות אחרת נאמר לי שה MX400 עובד עם PS2 בצורה תקינה, והזמנתי. יש לציין שאני חייב גלילה לצדדים, מבחינתי זה הכי חשוב (ונוחות כמובן). ה MX400 עובד עם ה PS2, אך התוכנה SET POINT לא מזהה עכבר- לכן כפתורי הגלילה לצדדים לא מגיבים. בחיבור ישיר ב USB לאחד המחשבים, זה עובד נהדר... כמובן שאין מה להתפשר, הרי אני חייב את ה KVM. (עם ה MX1000 לא הייתה שום בעיה,וזה עבד טוב יחד עם אותו KVM) מה הפיתרון?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש עכבר אלחוטי למחשב נייד שלי ושמתי עין על הטכנולוגיה של עכברי בלוטוס שישר עובדים בלי שום סטיק שצריך לשים בUSB. עכשיו ראיתי ב170 שקל בKSP את העכבר הנ"ל, מה דעתכם? http://www.logitech.com/en-ca/mice-pointers/mice/devices/3287 קודם כל ממה שהבנתי אפשר עם התוכנה SetPoint של לוג'יטק לכוון מחדש את הלחצנים? והאם כדאי ללכת עליו ב170 שקל או שיש משהו אחר מומלץ יותר? לירון
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי RECLUSA של מייקרוסופט, האות העברית בקושי מוארת, האם בדגם הנ"ל האותיות העבריות מוארות באופן סביר?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
כמו שכתבתי אני רוצה מדפסת משולבת (סורק, מדפסת מכונת צילום, ואם יש פקס אז מה טוב ) מה שאני רוצה זה,להדפיס תמונות מדי פעם וגם להדפיס עבודות ושהצבע למדפסת יהיה זול יחסית. תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 854 צפיות
-
-
היי חברים, מבקש את עזרתכם לפתור את התעלומה המוזרה שנתקלתי בה: ברשותי שני מחשבים - האחד נייח והשני נייד מדגם lenovo 3000 c200. לפני מספר ימים ניסיתי להתקין מצלמת אינטרנט של לוג'יטק במחשב הנייד אך הוא לא זיהה אותה (התקן לא מוכר). ניסיתי להתקין על הנייח והמחשב זיהה את המצלמה והתקין את הדרייברים עצמאית והכל תקין. לציין כי בנייח ישנה מערכת הפעלה win 7 אולטימייט ובנייד win 7 הום פרימיום. מישהו יכול להאיר את עיניי בנושא? ניסיתי להתקין את הדרייברים של המצלמה מהאתר הרשמי של לוג'יטק אך גם לא עזר. גם באתר היצרן לנובו ביקרתי אך לא מצאתי מענה. תודה לעוזרים וחג שמח
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
-
אני מעוניין לשאול מספר דברים בנוגע לדגם הזה?!
-
- 1 תגובה
- 632 צפיות
-
-
אני מחפש מדפסת טובה לבית, שתהיה טובה בדפסת טקסט וגם תמונות וגרפיקה, לא יקרה מידי וגם שהדיו לא יהיה יקר מידי.. בקיצור המדפסת הכי טובה ומשתלמת מה אתם ממליצים? (אם אפשר דגם מחיר ואיפה לקנות יהיה אחלה)
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
מחפש המלצה למדפסת CANON (באזור דגם כגון PIXMA 1500) ומקום זול לקנות בו מדפסת כזו. תודה
-
- 1 תגובה
- 567 צפיות
-
-
יש לי את ADVICE SL VA1500 שעלה בזמנו ב 2008 1800 בערך, בעיקרון נגמר האחריות ושהתקשרתי לתמיכה אומרים שצריך להחליף מצברים וזה עולה 699 ללא מע"מ ו 800 עם מע"מ. עכשיו הבעיה שקוראת זה שברגע שיש הפסקת חשמל יש 6 מנורות וישר יורד ל 3 ומתחיל לצפצף גם כשהכל סגור, מחשב, טלויזיה,מסך. רק מה שדלוק זה מודם בזק DLINK 6740U, מודם טלפון של נטויזן ונתב LINKSYS כי גם בהפסקת חשמל אני צריך שיהיה טלפון למקרה חירום. עכשיו ראיתי מכשירים שיצאו או חברות אחרות שהמחירים לא בשמיים וגם יותר כח, יש לי הרבה מכשירי חשמל וכ-ש PS3 בתוך משחק, והמחשב בתוך משחק, טלויזיה 42", צריך אל פסק שיחזיק יותר מ 4-5 דקות שאני יוכל לבצע כל מה שאני צריך גם אם זה פתאום קורה. עכשיו בנוגע לאל פסקים יש מלא חברות, אני צריך אל פס…
-
- 1 תגובה
- 872 צפיות
-
-
לי יש במחשב 2 ספקים 1) 350 W חדש 2)180 W ענתיקה השני קיים כי הוא מופעל לא ע"י לוח אם אלא ע"י כפתור שמחובר אליו ככה אני מפעיל את רוב המאווררים במחשב 24/7,וככה הוא מקורר גם כשהוא סגור וזה שומר עליו קר מאוד עכשיו בדקתי,ומסתבר שבענתיקה המולקס הוא 9 V,לא 12. איך זה יכול להיות?
-
- 1 תגובה
- 723 צפיות
-
-
ראיתי ללוג'יטק את ה- X-530, רק שהביקורות לא מפרגנות. יש למישהו הצעה אחרת? (ציוד הקפי בהגדרתו = גם רמקולים, אז נא לא לנעול. בנוסף בפורום של אודיו לא מתעסקים במחשבים). לתגובה לנעילה (ולזה שמחקת ברוב חוצפתך ת'רד בפתחתי בתגובה לנעילתך): ציוד היקפי הינו גם רמקולים בבירור, ואתה סתם מתווכח ומוכיח שאתה ילד קטנוני. כנס ל-CNET ותראה שזה מופיע שם, והם מבינים יותר ממני וממך ביחד. פלוס, הגדרה מילונית: "מכשיר המתחבר למחשב דרך חיבור מיוחד ומשמש כאמצעי קלט או פלט". אני מקווה שהופנם הנושא. בנוסף, ב-CNET קטלו את איכות הצליל ואמרו שהמע' היותר יקרה יותר שווה, אבל עדיין טענו שהצליל ברמקולים הללו בינוני ולא יותר. והם יותר אמינים מאתרים אחרים, עם כל הכבוד להם. למרות זאת יש המלצות, כולל את שלך, …
-
- 1 תגובה
- 877 צפיות
-
-
-
בוקר טוב לכולם , אני מעוניין לקנות את העכבר הבא : http://www.gimmick.co.il/item.asp?id=2685 מה דעתכם עליו ?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני עושה שימוש במערכת הפעלה windows xp ומשתמש בתוכנה שעובדת דרך דוס. הדוס לא יודע לעבוד עם מדפסת מחיבור usb רק עם מדפסות paralel ז רציתי לדעת אם יש איזו תוכנה שיודעת לעבוד עם דוס והיא תוכל לשלוח את ההדפסה מהדוס למדפסת usb. אני לא בטוח אם זה לפורום הזה.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
האם תוכלו לעזור? יש לי כעת S510 אבל היא מפסיקה לעבודה אחרי 2 מטרים. אני צריך טווח רציני יותר.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי עכבר של מיקרוסופט מסוג INTELLI MOUSE EXPLORER עוד מעידן הפנטיום 3 שלי והוא סוחב כמו גדול בתקופה האחרונה הוא התחיל להיתקע כאילו הוא מנותק מהמחשב שמזיזם אותו קצת הוא חוזר לעצמו ניסתי כמה חיבורי USB ובכולם אותו הדבר ובגדול הבעיה היא בעכבר כנראה החיבורים רופפים או לא יודע מה יש למישהו דעות הוא הולך לשבוק חיים או עדיף לשלוח לתיקון או כול דבר אחר??
-
- 1 תגובה
- 776 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות לוח אם שתומך בשני מעבדי AMDאתלון צריך עזרה איפה ניתן להשיג ואיזה חברות מומלצות מבחינת אמינות וביצועים אני עובד על win 2000?
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
-
[עריכה] לפי מה שהבנתי המבצע בבאג הוא על מוצרים שונים, ככה שזה לא רלוונטי, מה גם בחנות אחרת אפשר להשיג את השלט ב 213ש"ח שזה יותר זול עבור 2 מאשר בבאג. אני מחפש ג'וסטיק למחשב. הבנתי שזה של XBOX 360 מעולה למחשבי וינדוס. מן הסתם אני רוצה לפחות 2 בתור התחלה. יש את זה בבאג http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=10031 השני ב 80%, המבצע נגמר יום שבת. מה דעתכם, דיל שווה? והאם הג'וסטיק עצמו טוב? לוינדוס 7 כמובן. [עריכה] יש גם את החוטי http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=10457 שזול יותר ב 60ש"ח וגם השני ב 80%. האם האל חוטי שווה יותר? [סוף-עריכה] בדקתי גם באמזון http://www.amazon.com/Microsoft-Xbox-Wireless-Controller-Windows/dp/B004QRKWKQ אבל עם מיסים ומשלוח זה יוצא 274 ש"ח לאחד. תודה …
-
- 1 תגובה
- 965 צפיות
-