ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם. ברשותי מחשב נייד אשר מחובר ל"עולם" בשתי דרכים (חשמל ו"כבל רשת", מה שנקרא RJ-45). על פניו אין לי צורך ב-UPS מכיוון שהסוללה של הנייד תדע לעשות את העבודה במקרה של נפילת חשמל, אבל השיקול שלי לרכישת UPS הוא שמערכת כזו יודעת לספק מתח יציב גם במקרים של נפילת מתח, לעומת מערכות ייצוב שלפי ההיגיון שלי לא יודעות לספק מתח יציב במקרה של נפילת מתח מכיוון שאין להן מצבר פנימי "לפצות" על המתח החסר. אז יש לי שתי שאלות. דבר ראשון - האם ההיגיון שלי נכון? האם מערכת ייצוב בלבד אינה יודעת להתמודד כמו שצריך עם נפילות מתח אלא רק עם מתח גבוה? דבר שני - האם מישהו מכיר מערכת שמסוגלת לתת הגנה בפני מתח גבוה, מתח נמוך ובנוסף הגנה על שינוי מתח בכבל הרשת? תודה, אדם.
-
- 1 תגובה
- 673 צפיות
-
-
שלום לכם! יש לי מחשב חדש (amd 64, gigabyte k8nf-9, windows xp) מקלדת ps/2 של מייקרוסופט מולטימדיה 0.1 a המקלדת לא עובדת! בלוח הבקרה היא מופיעה עם סימן קריאה וכתוב device couldn't start ניסיתי להסיר אותה ולהפעיל מחדש המון פעמים ובחלק מהפעמים כשהמחשב עלה היא פעלה ומיד בריסטרט הבא חזרה לשבות. ניסיתי לחבר את המקלדת הפשוטה והישנה שלי (ps/2) והבעיה נשארה וגם היא לא עובדת! בביוס של הלוח אם יש אפשרות usb keyborad support שלא משפיעה בכלל... אני יודע שהמקלדת תקינה (כי היא עבדה כמה פעמים) ולכן הבעיה היא איפה שהוא בווינדווז. לא הצלחתי למצוא דרייבר חדש באתר של מייקרוסופט, מה שלדעתי יפתור את העיה. צריך את עזרת המומחים עכשיו...... דולב.
-
- 1 תגובה
- 537 צפיות
-
-
יש לי הצעה לקנות את ההגה Microsoft SideWinder Force Feedback Wheel במחיר נמוך מאוד, ההגה בא עם Game Port שעלול להוות בעיה, אך עכשיו אני עובד עם הגה בעל חיבור זהה ללא בעיות. אני רוצה לדעת אם כדאי לי קנות את ההגה (למרות שהוא ישן), ואיזה בעיות יכולות להיות לי איתו ומה החסרונות שלו. תודה
-
- 1 תגובה
- 809 צפיות
-
-
לגבי הספק יש סוגים של ספקים? מזתומרת הוא מעביר מתח? ואיך מבררים אם הספק לא פועל?
-
- 1 תגובה
- 477 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מתנה לקנות לאבי והוא מאוד רוצה GPS. ואני לא מבין במחשבי כף מקווה שתוכלו לעזור לי. מחיר בסיבבות 1800 ש"ח.
-
- 1 תגובה
- 633 צפיות
-
-
UPS של חברת IPPONE 800VA מישהו שמע עליו הציעו לי אותו בחנות 450 שקל האם הוא שווה איכותי טוב אמין ? והאם הוא יספיק לי למפרט בצד ימין (תאמרו לי כולל מסך, ולא כולל מסך)?
-
- 1 תגובה
- 551 צפיות
-
-
אני לא יודע עם זה מתאים לפה אם זה לא תעבירו תודה רבה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 953 צפיות
-
-
infrared זה רכיב חומרה נראה כמו ראוטר שהכבלים מתחברים אליו? והמידע עובר בעזרת ליזר אדום?
-
- 1 תגובה
- 666 צפיות
-
-
קניתי סורק CANNON SCAN LIDE 35 כדי לעשות עבודות בגרפיקה.עלה לי 570 ש"ח. רזולוציה של 1200X2400 dpi. האם זה מספיק? עד כמה זה משנה רזולוציה כזו לעומת 3200x6400 dpi ?
-
- 1 תגובה
- 764 צפיות
-
-
המחשב שלי התחיל להשמיע ראשים לא יודע מה כמו בזז אחרי כמה דק' זה מפסיק ואז עוד פעם חוזר מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 553 צפיות
-
-
אני צריך מדריך להוספת ספק כוח משני כי אין לי מה לעשות עם הישן שלי תודה רבה לכל מי שעוזר
-
- 1 תגובה
- 772 צפיות
-
-
מתוך הביקורת באתר על המארז הבנתי שישנו חיסרון של מנורת hd בקדמת המארז, אך הפתעה, בביקורות אחרות בגוגל מדברים על שני לדים אדומים בשני צידי הZ הסמלי של המארז המסמלות את פעולת המחשב, אף יותר טובות מהלד הרגיל ומגניבות. בתצלומים אחרים אף רואים שתי נורות רגילות כמו במארז סטנדרטי המעידות על פעילות המחשב והhd, עכשיו, איך אני אמור לדעת לאיזה גיסא להאמין , חשוב: אני קונה מlogic pc תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 585 צפיות
-
-
1. הלייזר של העכבר אינו נראה לעין נכון? 2.בבאנדל צריכים לקבל קופסא שרשום עלייה G5 עם כל מיני משקולות?
-
- 1 תגובה
- 585 צפיות
-
-
איזה אפשרויות יש לי חוץ מעכבר ומקלדת אלחוטיים והשלט של פאקארדבל? אם אני אחבר אחד מהמוצרים האלה: http://zap.co.il/models.asp?sog=C-InfraRedAdaptor ואשתמש בכל שלט, אני אוכל לשלוט על המחשב?
-
- 1 תגובה
- 597 צפיות
-
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_1361&products_id=8074
-
- 1 תגובה
- 576 צפיות
-
-
אוקי אז ככה : 1.האם הוא מנגן MP3 ? איך הסאונד ? 2.האם הוא טוב לשימושי אינטנרנט ? 3.יש לו GPS מובנה או אנטנטתGPS ומה עדיף ? 4.האם הוא טוב למשחקים ? תודההה
-
- 1 תגובה
- 575 צפיות
-
-
יש לי מקלדת מולטימדיה של מייקרוסופט, הורדתי את הדרייבר שלה כדי שאני יוכל להשתמש בכפתורים ששולטים בנגנים.. אבל כשאני מנסה להתקין קופצת לי הודעה כזאת: setup cannot continue because an unexpected error has occurred מה הבעיה למה אי אפשר להתקין את זה?
-
- 1 תגובה
- 572 צפיות
-
-
http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=4265 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4015 איזה ספק יותר איכותי? מה לקנות
-
- 1 תגובה
- 501 צפיות
-
-
יש לי מדפסת קנון i320 לפני כמה זמן הדלקתי אותה להדפיס משהו ושמתי לב שהנורה הכתומה נדלקה ניסיתי למחוק את המדפסת ולהתקין מחדש אבל זה לא עזר המנורה מהבהבת 3 פעמים בצבע כתום ופעם אחת בירוק וחוזר על עצמו ככה לעוד מישהו זה קרה? מה אני עוד יכול לעשות?
-
- 1 תגובה
- 787 צפיות
-
-
מי מבין השניים לוקח ? בלי לערב כסף, רק ביצועים בתודה מראש :]
-
- 1 תגובה
- 657 צפיות
-
-
שלום חברה !!! לא ידעתי איפה לרשום את ההודעה ולכן רשמתי פה !!! אני צריך המלצה לטלפון שמתחבר למחשב וממנו אפשר לדבר חינם אם תוכנת סקייפי ולהתקשר לאנשים לטלפונים רגילים ???? כל מידה אל טנולוגיית voip בעברית תעזור !!!! ותיתנו לי קישורים בעברית לנושא תודה ....
-
- 1 תגובה
- 638 צפיות
-
-
-
אל פסק עבד בלי בעיות ומידי פעם נבדק תחת עומס. לפני זמן ניסיתי פעם ראשונה לקבוע בתוכנה זמן לכיבוי המחשב, המחשב אומנם נכבה אבל לצמיתות - הלך הלוח. השאלה שמענינת כרגע היא האם האל פסק פשוט מנתק את אספקת החשמל למחשב תוך זמן מתוכנן בלי קשר לפעילות במחשב, או שהמתח מופסק רק אחרי שתוכנת עזר כל שהיא מורידה את המחשב בצורה מסודרת.
-
- 1 תגובה
- 628 צפיות
-
-
-
האם זה נכון INFRARED הוא רכיב חומרה שמכיל משדר ומקלט הוא פולט אור אדום שהוא בעצם המידע במקום אחד איפה שהמחשב יש מקלט ובמחשב השני יש משדר והרכיב חומרה של הINFRARED מוציא אור אדום שהוא בעצם המידע שהמשתמש שולח ומה שיכול להפריע לאינפראראד זה רק שעוברים דרך הרכיב שעוברים דרך הכבל של המידע האדום זה נכון או לא ? ומזה אומר דיודה או אלומת?
-
- 1 תגובה
- 695 צפיות
-