עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by Shane McMahon,

שלום לכולם האם יש את המקלדת הזאת: http://www.logitech.com/index.cfm/keyboards/keyboard/devices/3071&cl=us,en בישראל?ואם יש כמה היא עולה ואיפה? תודה לכולם .

2. Started by Cilay,

שלום. יש לי היום איזה מקלדת של לוגיטק , המון פעמים היא פשוט מאבדת את הקליטה באמצע הכתיבה שלי. האם יש מקלדת בסביבות ה200 שקל שקולטת ככה 3 מטר ובלי בעיות למיניהן ? אשמח להמלצה תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. המקום בו אני עובד קמצן בצורה בלתי רגילה וכל הציוד הוא ג'נרי/זול. את העכבר שני-כפתורים הפשוט ששמו לי על השולחן העפתי כבר ביום השני (הוחלף ב G700 הפרטי שלי) אבל לא משנה איפה שחיפשתי אני לא מצליח כאן מקלדות אחרות חוץ מהמקלדות הפשוטות של מיקרוסופט (1406) שבהן המקש נבלם בזמן לחיצה אם האצבע לא מונחת במרכז המקש. אשמח להמלצה על מקלדת איכותית לעבודה שהיא גם זולה. אחרי הכל אני משלם על זה מהכיס שלי וקשה לי להאמין שאזדקק לה שוב (ממש לא סביר שבמקום העבודה הבא ישתמשו במקלדות זוועתיות כאלה....)

4. שלום: קניתי לא מזמן מחשב ובקניה נכללה מקלדת אינטרנט של מיקרוסופט. קיבלתי את הכל ואז כשהורדתי את הדרייבר למקלדת התברר לי שכמו ברוב המקלדות גם כאן קיים הפלסטיק למנוחת מפרקי הידיים - אך גם לאחר חיפוש מדוקדק שני לא נמצא הפלסטיק הנ"ל בקרטון המקלדת. שאלת תם- האם אמור להיות הפלסטיק הנ"ל או שאצל מיקרוסופט זה מסופק ללא ואמורים לקנות אותו ? תודה

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by The-Fox,

במקרה נתקלתי במקלדת חדשה של Enermax, משהו קצת שונה ומיוחד. המקלדת עשויה אלומיניום, והיא בעלת פרופיל נמוך. ישנם 2 דגמים בסדרה, אחת נקראת Aurora, היא בצבע שחור, ויש את Crystal שהיא בצבע כסף. קצת תמונות של הCrystal Aurora: מצאתי את המקלדות בחנות הזאת ניתן לראת את דף המוצר של Aurora כאן ואת ה Crystal ניתן לראות כאן יש גם Aurora בצבע כסף, ניתן לראות כאן האמת שבאתר של החנות הם מראים את אותה התמונה ל Crystal ול Aurora שבצבע כסף, ניתן להבין ע"פ זה שלמקלדות סידור מקשים שונה, אני אישית אהבתי יותר את ה Aurora כי החיצים (שמאלה, למעלה, ימינה, למטה) נמצאים במקום מבודד, בעוד ב Crystal הם צפופים ביחד עם עוד מקשים. האם מישהו נתקל במקלדות הנ"ל ? אני אישית ממש אהבתי את הרעיון…

• 6 תגובות
    • 875 צפיות
  6. Started by ilanb0,

יש לי מחשב משרדי עם מקלדת ועכבר אלחוטיים של מיקרוסופט מסוג RF (המקלדת קולטת שידור ממשדר קטן המחובר למחשב בחיבור USB רגיל. למקלדת יש "מצב רוח". לפעמים מקלידה בלי בעיה, עפ"י רוב מפספסת תוים כאשר מקלידים קוד כניסה - משהו מוזר ביותר. אני מוצא עצמי הרבה מאד פעמים מתקן טקסט כדי שייצא נכון. אז החלטתי לפזול לאחרות וראיתי שהוזכרו המקלדות של לוג'יטק - MK. מה בעצם ההבדלים בין הסוגים השונים של הדגם הזה (MK)? יש 220, 250, 650 וכול'. כלומר, מה בעצם השיפור שנמצא בדגמים היקרים יותר?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  7. Started by KillerOfReligion,

שלום לכם מצאתי מקלדת אלחוטית וחסר לי הדונגל שלה , יענו החלק שמתחבר למחשב , יש אפשרות להשיג כזה \להתאים לה איזה משו כזה ? המקלדת היא logitech cordless desktop ex110

8. Started by Cilay,

אהלן, אני מחפש מקלדת אלחוטית ברמה , שלא יהיה בכלל בעיות קליטה אם אפשרי .. יש המלצות? שתתאים למשחקים ולמדיה. כמובן שעדיף בכמה שפחות כסף אבל התקציב הוא עד 500. תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. שלום התחלתי להתעניין במקלדות ושמתי לב שרובן באות בתור סט עם עכבר, מה שאני לא מעוניין להחליף. אני מחפש מקלדת אלחוטית בתקציב נמוך יחסית של 100-120 שקלים, לא מתפשר על חברות, זה או Microsoft או Logitech, כרגע אין העדפה מסוימת לאחת ספציפית. טוב אחרי שראיתי שאין כל כך מקלדות טובות שבאות בלי סט החלטתי להעלות את התקציב ולקנות סט ומקסימום העכבר יישב בצד.. שמתי עין על שני דגמים של מיקרוסופט: Microsoft Wireless Optical Desktop 2000 ו- Microsoft Wireless Laser Desktop 3000 מה אתם אומרים בכללי(עם יותר דגש על המקלדת..) ? שאלה לגבי שניהם: איך הטווח קליטה ? נניח אם אני יושב על המיטה שנמצאת 2-3 מטר מהמחשב, זה יקלוט טוב ? תודה מראש.[br]פורסם בתאריך: 13.09.2009 בשעה 12:33:11 BUMP

• 0 תגובות
    • 741 צפיות
  10. Started by Night,

על איזה תמליצו? (רצוי כאלה שמגיעים בסט) עד 500 ש"ח לשניהם. איך זה: http://wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1695965 חשבתי ללכת עליו, זה טוב?

• 6 תגובות
    • 668 צפיות
  11. שלום, אני רוצה לשים מחשב בסלון ולהשתמש במקלדת ועכבר אלחוטיים. הבעייה שהמרחק בין המחשב לשולחן הוא משהו כמו 3.5-4 מטר, והבנתי שהסטים ה"רגילים" טובים ל-2 וחצי מטר או משהו כזה. אני יודע ש bluetooth יפתור לי את הבעיה אבל הוא יקר (700-800 שקל לסט נורמלי של מיקרוסופט או לוגיטק) יש איזה פתרון אחר (בתקציב של כ-500 ש"ח) ?

• 10 תגובות
    • 806 צפיות
  12. תסבירו לי אני יודע מקלדת אל חוטית זה לא הדבר הכי טוב שיש וזה יותר איטי ממקלדת רגילה למישוה יש חילוק דעה על מה שאמרתי עכשיו אם כן תסבירו אמא שלי לא מבינה שמקלדת אלחוטית זה חרא עכבר אלחוטי זה סבבה אבל מקלדת מי מסכים איטי שזה סתם ?

13. רוב התוצאות בחיפוש היו ישנות מאוד ולא מצאתי תשובות... אני מחפש מקלדת אלחוטית (5-6 מטר) שתוכל להתמודד עם לחיצה של כמה מקשים במקביל, ובלי דיליי + שתעמוד בטווח ולא תגמגם. (צריך אותה למשחקים, תכנות וגלישה) מה האופציות שלי ? האם קיים כזה דבר בכלל ? ה LOGITECH DINOVO EDGE כנראה מוצלחת (מישהו יודע ?) יש עוד אופציות זולות יותר ? (עכבר לא צריך, אבל אני מניח שאם יהיה מובנה במקלדת זה יהיה שימושי...) תודה !

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by omri_ro,

שלום אני מחפש מקלדת אלחוטית שמתחברת לUSB, כל מה שראיתי עד עכשיו היה עם חיבור PS2 המקלדת אמורה להתחבר למחשב נייד (ללא חיבור PS2) שממוקם בסלון למטרת צפייה בסרטים ואני רוצה לחבר לו מקלדת ככה שלא אצטרת למתוח חוטים בכל הסלון אולי בקרוב גם אחבר אותו לרשת (דרך החשמל) ככה שאפילו אוכל לגלוש בסלון

• 5 תגובות
    • 753 צפיות
  15. צהוריים טובים, אני מעוניין ברכישת מקלדת אלחוטית, אבל עכבר אלחוטי כבר יש לי (Logitech MX1000). כך שאין לי ממש צורך בעכבר אלא רק במקלדת. השאלה שלי היא האם יש לי אופציה למקלדת אלחוטית בלבד שלא מגיעה בסט עם עכבר? או לחלופין אם אני אקנה משהו של לוג'יטק האם ישנו סיכוי לעבוד עם אותו המקלט של העכבר? אני לא מחפש משהו יקר במיוחד, אלא זול ופשוט יחסית, בלי יותר מדי כפתורים מסביב. אני חושב שאם גודלה של המקלדת יהיה קטן (לא מדי) זה יכול אפילו להוות יתרון. אז יש אפשרות? או שאני אצטרך לקנות סט זול יחסית ולהיפטר מעכבר וזהו? תודה!

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  16. היי אני מחפש מקלדת אלחוטית בלוטות' לטבלט LG G PAD שתהיה בדיוק בגודל של הטבלט (8 אינצ') כדי ששניהם יכנסו ל Case אחד. משהו בסגנון הזה: http://www.ebay.com/itm/Ultra-Slim-Leather-Case-Cover-Bluetooth-keyboard-Gift-for-8-3-LG-G-Pad-V500-/251530012429?pt=US_Tablet_eReader_Cases_Covers_Keyboard_Folios&var=&hash=item3a905b670d תודה, אופיר

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by r1sk,

שלום לכולם, לא ממזמן קניתי טלוויזיה לחדר שאותה חיברתי למחשב. כעת הייתי מעוניין במקלדת אלחוטית שדרכה אוכל לשלוט על הטלוויזיה גם מהמיטה. הצעות כלשהן למקלדת אלחוטית טובה ואולי הכי טובה בשוק כיום? המחיר אינו מוגבל, תתפרעו. נ.ב - כולל לוח מקשים בעל עברית ואנגלית.

• 2 תגובות
    • 767 צפיות
  18. שבת שלום לכולם, קניתי לפני שבועיים בערך את הסט Microsoft Wireless Optical 1000 ואני מאוד מאוכזב ממנו! לצערי הרב, עוד בשבוע הראשון הדרייברים נתנו לי חיווים לא הגיונים ביחס למצב הסוללה. הסוללות חדשות לחלוטין וגם הכנסתי סוללות נטענות של GP שנבדקו במצלמה ונמצאו מלאות. הדרייברים עדכניים ומותאמים לגירסה של ווינדוס שאני עובד בה ( 64 ביט ). הבעיה היא שהמקלדת איננה עובדת רצוף ומתקשרת עם הרסיבר רק אם הם ממש צמודים! לדוגמא, אם אני משחק במשחק יריה מגוף ראשון ולוחץ על W כדי להתקדם בקו ישר, הדמות מתקדמת כמה מטרים במשחק ואז נעצרת ורק לחיצה נוספת על המקש גורמת לה להמשיך ללכת. אין זאת בעיה במשחק. הפאנל של הדרייברים של המקלדת מראה נפילות ברמת האות מרמת High לרמת Low וישנו תיאום ישיר בין ה…

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. אהלן לפני כמה ימים המקלדת שלי הפסיקה לעבוד (סט עם עכבר לוגיטק) החלפתי סוללות והיא עדיין לא עבדה חיברתי למחשב עכבר רגיל באותה יציאת יו אס בי והיציאה עובדת..לקחתי סט אחר (מייקרוסופט דגם 1014) וגם הוא לא עובד על המחשב למרות שעל המחשב השני הוא עובד...השאלה אם כיחחביתי בטעות איזו הגדרה או משהו נלחץ?? יש אופציה להגיע לאיזשהו כלי מערכת שקשור בעניין אולי?? כשאני נכנס לחומרה ומשם למקלדת הוא לא מזהה שום מקלדת .. אשמח לקבל עזרה בהקדם..ותודה מראש

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. שלום לכולם! לא מזמן רכשתי סט אלחוטי (עכבר+מקלדת) והעכבר מצוין! גם המקלדת (wireless comfort keyboard) אך נתקלתי בבעיה דיי מוזרה: לעיתים (לא בזמן מוגדר) כשאני מקליד יש תווים (לא מסויים מים, אפילו קורה עם רווח ואנטר) שנכתבים, למרות שלחצתי פעם אחת על הכפתור של אותו תו, יותר מפעם אחת (שולש ארבע ואף חמש ושש פעמים יותר9 נאמר, אם לחצתי על 'א' וקורה אותו מקרה מוזר אז יכתב 'אאאאאא' הגרסה של intellitype היא החדשה ביותר לפי האתר של מייקרוסופט (5.2) ובדוק שהבעיה אינה קשורה בcharacter repeat speed. מישהו יודע מה הבעיה?! תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 954 צפיות
  21. Started by shlomibandit,

אהלן .. יש לי מערכת htpc בבית עם מסך 32 שמחובר למחשב אז כמובן שעדיף למערכת כזאת ואפילו חובה מקלדת ועכבר אלחוטיים היה לי לפני כן סט של ex110 שנקנו באיזה 150 +- וסחבתי איתם איזה שנה .. עם הרבה סבל , ותקיעות ובעיות של קליטה אפילו ממרחק של מטר ובטריות שנזללו במהירות שיא לפני חודש קניתי עכבר mx1100 במקום העכבר של הסט הקודם וכבר יש שיפור משמעותי אין בעיות קליטה , יש עוד מלא כפטורים שעוזרים והבטריות מחזיקות יפה מאוד עכשיו אני עדיין תקוע עם המקלדת של הסט הקודם שאני רוצה להפטר גם ממנה למשהו יש המלצה למקלדת עד 300 שקל שתיהיה לה קליטה טובה מאוד והרבה כפטורים ונוחות .. עדיף מקלדת מדיה של לוג'יטק..???

• 7 תגובות
    • 2.6k צפיות
  22. מותקנות לי במחשב 2 מערכות הפעלה ויסטה וXP יש לי מקלדת אלחוטית Logitech EX110 המקלט מחובר דרך הUSB לוח אם Gigabyte GA-8I945GMF הבעייה: כשאני מדליק את המחשב אני לא יכול לבחור את מערכת ההפעלה + כשהתקנתי את מערכת ההפעלה כשמופיעה השאלה אם להפעיל מהסידי לא הצלחתי לבחור עם המקלדת האלחוטית אז חיברתי מקלדת חוטית תודה

• 0 תגובות
    • 871 צפיות
  23. שלום,ברשותי מזה זמן רב סט מקלדת+עכבר של לוג'יטק מדגם cordless deskopt ex 110 פירמטתי את המחשב ומאז משום מה אני לא מצליח להפעיל את המקלדת,יש לציין שהעכבר עובד מצוין,הורדתי דרייבר מהאתר שלהם שם גם התוכנה אומרת שמצב הסוללות הוא טוב כך שזו לא הבעיה ,מה יכולה להיות עוד סיבה לזה שזה לא עובד?

• 6 תגובות
    • 11.7k צפיות
  24. Started by haifaboy,

האם יש מחליפה באופק ואם לא איפה ניתן להשיג ?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by xena,

אני מעוניין לקנות את המקלדת הטובה ביותר מבחינת נוחות, שקטה ואלחוט טוב. אני מכיר את המערכות סגנון MX של לוגיטק אך אני מתקשה להחליט. יש למישהו דעות בנושא? (ואל תמליצו לי חוטי, כי אני חייב אלחוטי)

• 2 תגובות
    • 608 צפיות

דיונים חדשים בפורומים