ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
פעם ראשונה שאני בונה מחשב עם SATA ומישהו אמר לי שאני צריך לבחור ספק מתח עם יציאה מיוחדת ל - SATA ואולי אפילו ל - PCI-EXPRESS האם ע"י ספקים ישנים יותר ללא יציאות יעודיות אני מתפשר על משהו? תודה
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מקווה שזה הפורום שאני צריך לשאול את השאלה אם לא אז סליחה מראש. יש לי שאלה וזה פשוט לא נראה לי הגיוני. איך ייתכן שמארז הכולל ספק של 350W ומעלה יעלה בערך ולעיתים פחות מספק בלבד??? פשוט רציתי להוסיף כמה מאווררים ליופי ואיזה אחד למעבד והספק שיש לי כרגע 230W לא יספיק, ואז חיפשתי ספק חדש של 400 ומעלה וראיתי שיותר משתלם לי לקנות כבר מארז עם ספק ו2 מאוורים שכלולים בספק וזה יעלה כמעט כמו הספק שרציתי לקנות Thermaltake - Silent Purepower 420W (W0008) - Active PFC
-
- 5 תגובות
- 694 צפיות
-
-
-
אני רוצה לקנות ספק חדש חשבתי על זה: tt 420 watt או tt 410 ppfc עכשיו אני צריך ספק שיחזיק לי את המחשב גם עם אוברקלוק.. יש לי עכשיו מארז מעפאן של סתם חברה אז חשבתי להחליף אותו לזה: compucase hec midi tower black 6a19 hec 300 watt אתם אומרים שהספק הזה יחזיק לי טוב את המערכת? הנה המפרט: amd 2600 barton abit an7 twinmos 512 ddr 400 mhz maxtor 80 gb sata+ w.s 40 gb ata sapphir r9800 pro 256 mb ddr2 צורב,דיוידי, פלופי ועוד משהו כמו 3-4 מאווררים רגילים. מה אתם אומרים?? HEC 300 WATT יספיק לי. או להשאר עם המארז שלי ולקחת TT 420 WATT APFC\ TT 410 WATT PPFC???? תודה רבה לעוזרים!!!
-
- 2 תגובות
- 679 צפיות
-
-
מארז לבן הכי פשוט שיש לא משנה הגודל העיקר עומד הכי פשוט הכי זבל שיש מצדי גם יד שנייה העיקר שבמצב טוב זה בסך הכל למודינג עצבני אני מוכן להוציא בין 100 ל-120 כולל משלוח אם יש אתם יכולים לעזור לי?
-
- 1 תגובה
- 598 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם זה מארז איכותי ומאד מאד חשוב - לא מרעיש כמו תחנת כח בנוסף - מישהו קנה אותו עם הספק 400W משולב - האם זה ספק איכותי של TT או סתם משהו שזרקו בפנים תודה
-
- 5 תגובות
- 737 צפיות
-
-
אתם יודעים אולי איפה אני יוכל למצוא את המארז הזה Logisys CS888UV בארץ ? או משהו דיי דומה לו ? זה מארז אקרילי שקוף .
-
- 2 תגובות
- 756 צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לדעת אם כדאי לי לקנות את המארז הבא ? ? ? http://www.thermaltake.com/xaserCase/tsunami/bwa/bwa.htm אם יש המלצות טובות יותר, אני אשמח. תודה רבה לעוזרים. נ.ב. עד 1000 ש"ח + / -
-
- 4 תגובות
- 579 צפיות
-
-
טוב... רציתי המלצה למצלמת אינטרנט (עדיפות לחברות מוכרות כגון logitech) עד 400 ש"ח תודה....
-
- 0 תגובות
- 598 צפיות
-
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=5078&PHPSESSID=cff6f19a4d4fe913919a086c78193a2b Its oretty cheap... but what about performance ? Thanks!
-
- 0 תגובות
- 712 צפיות
-
-
ניראה לי שזה שייך לפה אז אני מבקש מארז+ספק מKSP.. אז יש שם מארז הAntec ATX MIDI Super Lanboy שהוא מצוין לפי הביקורות..וגם HEC 475W שיש שמה מה אתם אומרים יש דרך לשפר? חסרונות בדברים שאמרתי? מה דעתכם?!
-
- 4 תגובות
- 657 צפיות
-
-
אהלן יש לי מדפסת משולבת של LEXMARK הבעיה היא שהיא מדפיסה על ריק... יוצא תמיד דף לבן... התקנתי אותו שוב, הכל נקי וגם דריבר חדש מהאינטרנט ועדיין אין כלום... הוא אומר שנשאר עוד דיו... יש למשהו רעיונות? תודה מראש יניב
-
- 1 תגובה
- 966 צפיות
-
-
טוב קראתי כמה ריוויו שהיו עליו וכמה נתונים טכניים ואישית לא הבנתי כלום....... * 1600 dpi, twice that of conventional high performance sensors * High speed motion detection, up to 40ips and 15g * Frame rate over 6400 frames per second (5.8 megapixels per second) * 16 bit data path, as compared to 8 bit and 12 bit data paths used by other conventional mice * Always On Mode the optical sensor never powers down - provides instantaneous response at all times during gameplay * Buttons 7 physical buttons optimized for gaming response and independently programmable * Ultra large non-slip mouse buttons, tactile response design * Non-slip side rails and new ergono…
-
- 3 תגובות
- 771 צפיות
-
-
יש לי הגה דיי ישן שמתחבר ל- GamePort על הכרטיס קול. במחשב החדש שלי אין GamePort על הכרטיס קול. האם אני יכול לחבר את ההגה אל המחשב איך שהוא? זה הגה Dexxa מבית לוג'יטק. כאשר מתקינים אותו רגיל בוינדוס יש לבחור דריבר: 2-axis, 4-button joystick תודה.
-
- 15 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שאלה מוזרה יש לי מערכת שמוחזקת על ספק ג'נרי (יחסית איכותי - יחסית!) תמיד תהיתי האם הוא באמת עושה עבודה טובה. בכל מקרה, החלטתי לשאול פה... התמונה לקוחה מאוורסט. השאלה שלי איך זה אמור להיראות ועד כמה שלי שונה... מבחינת יציבות הספק יציב, גם בזמן פעולה אין שם שינוים של יותר מ+-0.1 (דבר שיש גם במנוחה, לרוב זה לא זז יותר מ0.05 בכלל) [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בקיי אס פי יש 4 ספקים שיש אחרי הרשימה של המארזים..כדאי לקנות אותם? יש שניים שרשום עליהם KSP ואחריהם שניים של חברת HEC.. אז הראשון מביניהם HEC 475W (True Watts הוא טוב אתם חושבים מכיוון שאני רוצה ספק איכותי שיחזיק לי את המערכת מפני שבמארז שאני קונה הוא לא מספיק למערכת..
-
- 8 תגובות
- 694 צפיות
-
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_993&products_id=7311 האם המחיר שווה אותו? או שזה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_114&products_id=4323 שהוא גם חייהההההה
-
- 4 תגובות
- 652 צפיות
-
-
שמגיע עם מאווררים שקטים מעדיף mid-tower לגבי תקציב - עד 600 ש"ח תודה
-
- 7 תגובות
- 673 צפיות
-
-
מה הגדול של כל מארז...(ATX, FULL TOWER וכאלה)... תודה...
-
- 3 תגובות
- 673 צפיות
-
-
מה המצבב?? האם הספק של A-TOP Alien PC Gaming Server SILVER הוא ספק חזק או שזה ספק גנריי ויכול להישרף לי ושווה לי להחליף אותו בספק חזק יותר או שזה ספק מעולה שרוב האחוזים לא ישרף לי? ואותו שאלה על הספקים של raidmax האם הם גנריים או הם לא והם טובים מאוד בשביל להחזיק מחשב חזק ולא להישרף...?
-
- 2 תגובות
- 608 צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לדעת אם כדאי לי לקנות את המארז הבא ? ? ? http://www.thermaltake.com/xaserCase/tsunami/bwa/bwa.htm אם יש המלצות טובות יותר, אני אשמח. תודה רבה לעוזרים. נ.ב. עד 1000 ש"ח + / - נו, שמישהו יעזור בבקשה... אני מחכה כבר יומיים לתשובה. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 539 צפיות
-
-
ישנו כרטיס PCI, אשר פעולתו היא להחזיר את המחשב תוך כמה שניות לנקודה מסויימת, בעת תקלה/אי הפעלה/ מחיקת תקיית SYSTEM סתם מתוך שיעמום, או מחיקת קובץ בזדון מהכונן. (את הכרטיס מיצרת חברה ישראלית,משווק לכל העולם) שמעתי קצת על הכרטיס ואני שוקל לקנות אותו. השימושים שלי- המחשב הוא בעצם מערכת עריכת וידאו רצינית,כבדה ויקרה, שמשמשת לי לפרנסה. מישהו שמע על הכרטיס הזה? היכן ניתן להשיגו? (לא מצאתי ב ZAP חנויות). קישור- http://www.radixprotector.com/index_il.htm#1 תודה
-
- 9 תגובות
- 979 צפיות
-
-
לכל המומחים מה דעתכם על המקלדת+עכבר הזאת, מי שקנה אותה יספר איך היא...בתודה מראש
-
- 4 תגובות
- 815 צפיות
-
-
יש למישהו איזה שהיא המלצה ל Game pad טוב ואיכותי עם הרבה כפתורים ?
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב כף יד שכולל GPS ואם אפשר אז גם בלוטוט' ושהמחיר לא יעלה על 2K. חשוב לציין כי מאוד חשוב לי שמציאת הלוויינים תהיה מהירה וכל שאר הפעולות יהיו מהירות משום ששמתי תלונות על מחשבי כף יד שלקח להם 10 דקות למצוא לוויינים ולהראות את המיקום. בתודה מראש, אבי.
-
- 3 תגובות
- 597 צפיות
-