עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. היי אני מעוניין הרבה זמן לקנות מקלדת והתחלתי לראות כל מיני מקלדות וניתקלתי היום (ובמפגש) במקלדת של MS שקוראת טבעית אצבע... אז איזה שימושים יש לאפשרות הזאת??? ובכלל מה נותנת המיקלדת הזאת? תודה מראש install

• 1 תגובה
    • 657 צפיות
  2. Started by שלמה הדג,

חבר שלי רוצה מדפסת דיו צבעונית בסיסית לצורך עבודות בית ספר, ב 300 ש"ח. הוא ביקש ממני לשאול פה, בכל מקרה, מחכה להצעות. - תודה.

• 1 תגובה
    • 722 צפיות
  3. Started by BigO,

שלום מחפש ספק כח 400w, שקט וזול, אין צורך ביכולות נוספות. בנוסף אם אפשר, איכן ניתן לרכוש את הספק הנ"ל ???. בתודה מראש. עודד

• 1 תגובה
    • 674 צפיות
  4. התחלתי לשחק במשחק lock on משחק ממש ממש טוב וכדי להשלים את חווית המשחק חשבתי לקנות ג'ויסטיק אז בבקשה תנו המלצות לג'ויסטיקים טובים...

• 1 תגובה
    • 569 צפיות
  5. Started by POD,

שלום לכולם, מה דעתכם על מדפסות DELL בכלל ועל DELL A920 בפרט? יותר טוב מ- HP?

• 1 תגובה
    • 602 צפיות
  6. טוב תראו זה של המחשב הישן, פנטיום 1, אבא שלי קנה לי פעם אני חושב ב98 [לא ממש השתמשתי בזה כי לא ידעתי מה זה] לגבי מה הוא עושה אני אעשה חיפוש, אבל אני רוצה לדעת אם הוא שווה משו ואם כדאי לחבר אותו. כתוב UPS והחברה היא SUSTAINER מאחורה כתוב Model:S-40A מישהו מכיר? כדאי לחבר? תודה.

• 1 תגובה
    • 695 צפיות
  7. האם הסט הזה: http://www.a4tech.com/en/product2.asp?CID=2&SCID=14&MNO=KBS-2680RP טוב? בהנחה שהמחיר שאני אקנה אותו הוא 350 ש"ח. (לא, אנ'לא מוכר של A4Tech, פשוט יש לי זיכרונות טובים מציוד שהיה לי, שלהם, לפני שנים). בתודה, גבריאל.

• 1 תגובה
    • 587 צפיות
  8. היי המחשב שלי נמצא על הרצפה ולא על השולחן. אם אני יושב מול השולחן אז המארז עצמו נמצא מימיני ואפילו טיפה אחורה. אני רוצה לקנות עכבר ומקלדת אלחוטיים (לא BLUETOOTH) והשאלה שלי היא האם לא תהיה בעיה של קליטה ? הטווח מהמקלדת/עכבר למארז יהיה כמטר וחצי והכיוון הוא ימינה ואחורה - ולא קדימה כמו שמקובל. תודה

• 1 תגובה
    • 607 צפיות
  9. Started by whodosntlikeomri,

שלום יש לי מחשב 2.6 Ghz northwood אם שני דיסקים אחד רגיל והשני SATA וכרטיס עריכה dv500 plus של Pinnacle לאחרונה קיבלתי כרטיס raid של promise sx6000 ו3 הארד דיסקים של 120GB כדי להכיל את הערכה החדשה שלי אני זקוק למארז וספק חדשים דרישות שאני יוכל להכניס את ה5 דיסקים (לא אכפת לי להכניס אותם גם ל5.25) ו 2 כוננים של 5.25 ובנוסף גם שני כרטיסי PCI ארוכים וספק שיוכל להחזיק את זה תודה רבה מראש אומרי שכחתי להוסיף אבל גם שהיה כמה שיותר זול למפרט הזה כי אני לא ממש יכול להוציא יותר מידי

• 1 תגובה
    • 550 צפיות
  10. Started by travskyy,

שלום לכולם.... רציתי לשאול....רכשתי גיימקיוב מארה"ב והוא פועל על מתח של 110 וולט....כיצד אני אמור להפעיל אותו במתח הקיים בארץ? האם יש לכם המלצות לגבי מוצרים ספציפיים? תודה מראש....

• 1 תגובה
    • 604 צפיות
  11. Started by anx,

יש לי שאלה האם mx500 שונה ב mx510? כאילו בתחושבת הסנסטיביטי [sensetivity]

• 1 תגובה
    • 720 צפיות
  12. Started by anx,

יש לי שאלה האם mx500 שונה ב mx510? כאילו בתחושבת הסנסטיביטי [sensetivity]

• 1 תגובה
    • 704 צפיות
  13. http://www.thermaltake.com/xaserCase/shark/black/black.htm מה מיוחד בו ?! הוא בא עם המערכת קירור מים דרך אגב ?

• 1 תגובה
    • 591 צפיות
  14. שלום לכולם , יש ברשותי עכבר אלחוטי של מייקרוסופט שקניתי לפני כשנה בערך והוא נוראי במשחקים. גם כבד ומעייף את היד וגם יש לו דיליי כזה מרגיז וממש לא מדוייק. אין לי מושג כמה DPI אבל לא נראה לי יותר מ 400 .. עכשיו אני חושב לקנות את הלוג'יטק 510MX שעולה 160 שקל. הבנתי שהוא 800 DPI ואח שלו היקר יותר 518MX 1600DPI . האם יש הצדקה להוסיף כמעט 100 שקל בשביל זה ? האם 800DPI יהיה מספיק מדוייק למשחקים ואני לא ממש ירגיש בהבדלים..? תודה על העזרה. **עריכה** שמתי לב בטעות שכתבתי את ההודעה בפורום משחקים במקום ציוד היקפי.. לתשומת לב המנהלים אבקש להעביר את ההודעה למקום הנכון. תודה.

• 1 תגובה
    • 588 צפיות
  15. יש לי ג'וייסטיק microsoft sidewinder שחור כזה אם מישהו מכיר אני לא זוכר איך קוראים לחיבור שלו למחשב אבל מהשחלפתי מחשב אין את החיבור נראה לי חיבור סיריאלי לא זוכר... קיצור אני צריך מתאם ליו אס בי שיעבוד לי במחשב החדש למה אני ממש אוהב את הג'וייסטיק הזה (8 שנים יש לי אותו לא מתקלקל לא כלום) אם מישהו יודע למה אני מתכוון שירשום פה את השם שלו או מאיפה לקנות דבר כזה תודה

• 1 תגובה
    • 656 צפיות
  16. Started by asi123,

מישהו יכול להסביר לי בבקשה מה זה מארז חיצוני לדיסק קשיח בשביל מחשב נישא? מה אני צריך לעשות, לקחת הארד דיסק רגיל כמו שיש במחשב שולחני עם חיבור EIDE ולחבר אותו דרך המארז למחשב נישא? עכשיו בקשר לזיכרון, יש לי IBM THINKPAD 600E עם זיכרון 160, האם זה אפשרי להוסיף לו עוד זיכרון? מישהו יכול בבקשה להמליץ לי על כרטיס רשת רגיל? לא אלחוטי

• 1 תגובה
    • 566 צפיות
  17. Started by rk666,

משהו נחמד שאני באמת לא מבין איך לא יצא עד עכשיו. מקלדת עם HUB USB2, משהו חמוד http://www.dapreview.net/comment.php?comment.news.2205 http://matias.ca/usb2keyboard/index.php עולה בחו"ל בסביבות 40 דולר.

• 1 תגובה
    • 557 צפיות
  18. שלום,אני עוד כמה דקות הולך לקנות ספק וכרטיס מסך וזכרונות,המחשב שיש לי עכשיו כתוב במפרט אבל רק אני הולך להוסיף עוד 512 זכרון שלGEIL וכרטיס מסך 6600GT של GIGABYTE במקום ה5200FX,אני צריך מהר תשובה לפני שאני הולך איזה ספק לקנות? יש לי קצת כסף עכשיו,בסביבות 300 שקל לספק! אז אם אתם חושבים שיש איזשהו ספק שיכול להחזיק תמחשב הזה שיתן לי את שמו,אבל ספק איכותי ולא ספק שהוא טוב ויכול להיות שיש לו כמה סיכונים מזעריים או בעיות נפוצות! תודה על תשובה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 519 צפיות
  19. Started by Coca Cola,

המארז: A-TOP Alien Aluminium Silver + LCD + 2 Led Fan no PS Case הוא מלוג'יק וראיתי שיש לו למטה מסך LCD עם תצוגה של טמפ, השאלה שלי היא האם התצוגה מדוייקת? כמו כן, כמה חיבורים של טמפ' הוא מציג? (כלומר רק את טמפ' המעבד? או גם כ. מסך וכו'? ) זאת אני שואל משום שבביקורות שמצאתי לא דיברו על הLCD הזה(רק הזכירו שיש) תודה לכל העוזר.

• 1 תגובה
    • 675 צפיות
  20. Started by eitanb3,

אהלן חבר'ה! הפד הזה לעכבר עשוי מאלומיניום: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=44_185&products_id=854 מישהו יודע איך הוא בתור פד? מישהו חווה אותו? ואיך הוא בתור נוחיות ליד? הרי עשוי מאלומיניום... מתאים לגרפיקאים (לדיוק מירבי)? יש המלצה אחרת לפד גדול עד מאה ש"ח (שוב, דיוק מירבי לגרפיקאים)? תודה, איתן.

• 1 תגובה
    • 756 צפיות
  21. Started by kobibo,

למי מכם יש את ה Antec 3700AMB ? איך הוא ? :s05:האם לדעתכם השקעה של 100 ש"ח נוספים תועיל בקניית אחיו ה Antec 3700BQE ? ( יחס עלות תועלת ).

• 1 תגובה
    • 556 צפיות
  22. שאלה למומחים האם ניתן להגדיר למערכת לכבות את המאווררים כשהיא במצב- standby? הנה הנתונים: מערכת הפעלה- XP לוח אם- intel p4, דגם- D845EBG2 מאוורר מעבד intel מקורי, סל"ד מבוקר טמפ' מאוורר אחורי- סל"ד מבוקר ידני (מופיע חיווי בתוכנת intel Active Monitor) תודה מראש- רן

23. Started by Hunter-Of-Death,

יש לי iPod 20GB 4G לא צבעוני היום יצא עדכון קושחה רשמי והורדתי אותו,כשניסיתי להתקין הוא אמר שיש בעייה בHDD של הפוד,עשר דקות לפני התקלה שמעתי מוזיקה להנאתי בפוד בכל מקרה עכשיו כשאני מנסה להדליק אותו יש סימן של תקייה וסימן קריאה,ניסיתי לעשות רסטור ופורמט דרך הווינדואס ובשל תקלה מסתורית שניהם לא הצליחו

• 1 תגובה
    • 644 צפיות
  24. אני מתכנן לקנות אחד מהסטים. מישהו יודע מתי הם יהיו זמינים בארצנו הקטנטונת?

25. Started by crazydiamond,

שלום לכולם יש לי את האפשרות לבחור ספק למחשב של אשתי - את'לון XP 2200 עם 512 זיכרון, דיסק קשיח אחד ושני סידי רומים, רדאון 9200 פשוט שלא צורך הרבה כח. הספקים הם: HEC 300 WATT או ספק ג'נרי חדש יותר אמנם אבל עם הספק מוצהר של 450 וואט: הספק של חברה לא מוכרת בשם: L&C : כנראה סתם שם על המדבקה שהיבואן של הספק ביקש מהיצרן בסין להדפיס ולהדביק. בינתיים התקנתי את ה HEC כי לפי דעתי הוא יותר טוב וחזק מה דעתכם?

דיונים חדשים בפורומים