עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. שלום לכולם אני מחפש שילוב של עכבר+מקלדת אלחוטית בטווח מחירים של עד 1000 ש"ח השימושים יהיו לרוב עבור HTPC וקצת עבור משחקים הנתונים שהכי הכי חשובים לי שיהיו הם (בסדר יורד....הכי חשוב מבחינתי זה מה שרשמתי ב1) 1.אמינות החיבור - שלא יהיו שום ניתוקים לא רצוניים 2.שהמקלדת והעכבר לא יהיו זוללי סוללות ושאני לא אצטרך כל כמה ימים להחליף ו/או להטעין 3.שהמקלדת והעכבר יהיו נוחים לשימוש מבחינת אחיזה והקלדה 4.שהעכבר יהיה מדוייק ככל האפשר כי כמו שאמרתי אני אשחק גם קצת במשחקים חשבתי על הסט הבא http://zap.co.il/model.aspx?modelid=372067 ויש לי גם אפשרות לקנות אותו ב100 דולר כולל משלוח לארץ דרך EBAY http://cgi.ebay.com/Logitech-MX5000-Cordless-Desktop-Laser-Combo-Mx-5000_W0QQitemZ30024864753…

• 2 תגובות
    • 743 צפיות
  2. עד עכשיו השתמשתי ב930C שלדעתי היא מצוינת הגיע הזמן לשדרג (יותר נכון לקחו לי את המדפסת) מבחינת איכות ההדפסה אין לי צורך לעלות ברמת ההדפסה ואני מעדיף מהירות על איכות ליזר לא בא בחשבון בכלל (כי צבעוניות יקרות , או שאני טועה?) והאם יש מדפסות זולות שתומכות בחיבור אלחוטי (אינפרא אדום) תקציב עד 1000 ש"ח רצוי הרבה פחות

• 3 תגובות
    • 677 צפיות
  3. היי, מעוניין להזמין מאמזון מקלדת G915 TKL ולבצע בארץ חריטת עברית, מישהו מכיר מקום טוב באיזור הצפון? אם אין בנמצא ויש מקום ממש טוב שמבצע את החריטה במרכז אגיע לשם. תודה מראש

4. Started by RayZ,

איפה יש מקום במארז הבא למאוורים? ואיפה מומלץ לשים? (אני מדבר אל מי שיש לו את המארז).

• 0 תגובות
    • 558 צפיות
  5. שלום, שאלה שאולי מעט דקדקנית, אבל אני נורא אוהב ורגיל לאנטר הגדול שבמקלדות לעומת הקטן. אני שם לב שיש לא מעט מקלדות שיש להן שתי גרסאות, כדוגמת ה-Microsoft 3000: גרסת האנטר הגדול: וגרסת האנטר הקטן: האם מישהו יודע מה המקור להבדל? האם לצורך העיניין, השוני נובע בין ייצור אירופאי לאמריקני? מה שאני מנסה לברר בעצם, איך אני אוכל לדעת במעמד הרכישה איזו מקלדת מוכרים לי? *אם למישהו יש את המקדלת הנ"ל בדגם עם האנטר הגדול, אשמח לדעת היכן הוא רכש אותה + המלצות למקלות עם אנטר גדול אחרות שדומות יתקבלו בברכה.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by lolcatnoname,

למישהו יש ניסיון עם המקלדת הבאה : http://www.zap.co.il/ratemodel.aspx?modelid=686936 (גם בגירסה הלא אלחוטית שלה). אני מנסה למצוא אותה למכירה, אבל לא כסט שבא עם עכבר, כי כבר יש לי עכבר מוצלח. מישהו יודע אם אפשר להשיג אותה כמוצר בודד ?

• 5 תגובות
    • 977 צפיות
  7. אני מחפש משהו שיגרום נגיד למספר 3 במקלדת שלי לתפקד כ-4. האם אפשר לעשות דבר כזה?

• 4 תגובות
    • 558 צפיות
  8. Started by kaywolfson,

שלום לכולם. בהרבה מן המקלדות החדשות כיום צריך ללחוץ על המקשים בחוזקה, ובדיוק ישר למטה ללא סטיה לצדדים אחרת המקש יתקע טיפה במקשים האחרים. מאחר ויש לי מקלדת יחסית ישנה המקשים בה לא נתקעים, וזה בדיוק מה שאני מחפש במקלדת חדשה. אם המקלדת ידועה ביכולת שלה לשרוד זמן ארוך ומאוד טובה מבחינת נוחות וביצועים, אפשר להוציא 250-300 שקל. הצעות יתקבלו בברכה.

• 5 תגובות
    • 14k צפיות
  9. Started by FatherBoard,

מישהו יודע איפה ניתן לקנות או להזמין מקלדת שמודפסות על הכפתורים שלה אותיות לא רק באנגלית ובעברית, אלא גם בשפות זרות אחרות? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 927 צפיות
  10. Started by n_aviv1,

יש דבר כזה? אם כן תמליצו כי אני ממש רוצה מקלדת גיימינג אבל אני לא רוצה להתבאס שאין עברית...

• 18 תגובות
    • 5.8k צפיות
  11. שלום בעוד כשבוע אני עומד לקבל את המחשב החדש שלי למרות שהמוכר המליץ על מקלדת ועכבר אופטיים רגילים לקחת סט אלחוטי של מייקרוסופט..השאלה שלי היא האם העכברים והמקלדות האופטיים למינהם פולטים קרינה ברמה גבוהה שהיא מסוכנת? או שאין סיבה לדאגה. אשמח לתשובה בקרוב תודה. נ.ב-עוד שאךה שמטרידה אותי אני יושב כאני יושב כ10 שעות ביום מול מסך הCRT שלי האם זה עושה לי נזק כלשהו בגלל הקרינה העצומה? אני מרגיש שעייני שורפות בצורה מטורפת..

• 6 תגובות
    • 7.8k צפיות
  12. אני מחפש לקנות מקלדת נוחה במחיר שפוי של עד 250 ש"ח, יש מקלדות שמוארות עם אותיות בעברית? תודה

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  13. Started by גיימר,

מה יותר מרעיש מקלדות מכניות או רגילות? ובעצם מה הכוונה במרעיש? בעת לחיצה על מקש?

• 19 תגובות
    • 3.7k צפיות
  14. אני יודע שזה לא ממש קשור לפורום הזה, אבל זה הפורום שהכי מתאים לזה מכיוון שלא מצאתי מקום אחר, וזה חלק ממפרט מפואר מאוד. אני מחפש מקלדת מקצועית ונוחה מאוד, שתחזיק מעמד הרבה זמן... בעקיר לעבודה אבל חייב גם למשחקים. דברים שאני לא רוצה: אלחוטי, ומקלדת מתפצלת (שיש רווח בין G וH בשביל לעקל תמקלדת וכו'... לדוגמא: http://hwzone.co.il/reviews/nek4000/5/). אישית אני חשבתי על ZBoard אבל יש לזה הרבה חסרונות, ולפי דעתי אפשר למצוא הרבה יותר טובים. בנוסף... אני רוצה שלמקלדת יהיה הרבה אופציות למעלה, בעיקר לשליטה על המוזיקה. תודה רבה. NaNg. עריכה: אני רושם תקציב מכיוון שמחייבים, אם הייתם מכירים אותי הייתם יודעים שאין לי תקציב ומצדי יש לי מלא כסף, להשקיע על מה שאפשר. שימושים כבר רשמתי... אב…

• 9 תגובות
    • 735 צפיות
  15. Started by warsfear,

מקלדת בכ 160 שח, איזו הכי משתלמת??

• 5 תגובות
    • 700 צפיות
  16. Started by אורי רמון,

יש ברשותי מקלדת "רגילה" שפות עברית ואנגלית האם יש מקלדות כשבלחצניהם יש 3 שפות כלומר עברית אנגלית רוסית תודה

17. Started by Moshe132,

שלום! יש לי עכשיו מקלדת אלחוטית שרוב הזמן היא בסדר אבל לפעמים היא פשוט לא מגיבה לדקה-שתיים(זה לא קשור לסוללות,בדקתי) אז אני מחפש מקלדת גיימינג חוטית בעברית עד כ350 (ואפשרי לחרוג קצת) הסתכלתי על Razer Lycosa,BlackWidow ועל Sidewinder x6(שיודוע לי שהיא פעם הייתה בעברית ועכשיו אני לא מוצא בעברית ) יש לכם הצעות מה לבחור, אולי מקלדות אחרות? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 938 צפיות
  18. Started by ben389,

מישהו יודע איפה אפשר לקנות את המקלדת הזאת? זאת המקלדת הכי יפה, שימושית שראיתי אי פעם ובתור אחד שמשתמש באותה מקלדת קצת יותר מ10 שנים אני חושב שהגיע הזמן לשדרג ;D עוד כמה תמונות: http://www.artlebedev.com/portfolio/optimus/

• 5 תגובות
    • 758 צפיות
  19. Started by dominic16,

אוקי רציתי ליקנות מיקלד אז איך המיקלדת הזוhttp://www.zap.co.il/model.asp?model_id=136154? ב69 שקל

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by headg,

הי, מה ההבדל בין המקלדות Microsoft Wireless Desktop 800 - Logitech MK300 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=746708 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=774988 מי יותר אמין ? למי יש תמיכה ביותר מרחק ? של מי הבטרייה מחזיקה יותר טוב? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  21. Started by slassaf,

אני מחפש מקלדת מלוכסנת, כלומר שיש זוית בין חצי ימין לשמאל, ואני לא מתכוון ל"גל" כמו יש במקלדות רבות, אני מתכוון למקלדת ממש עם זוית. ראיתי כמה בודדות באינטרנט. מישהו יכול לעזור לי עם משהו באזור? זה לא אמור להיות יקר... (אני מקווה) תודה לכל מי שיעזור

• 1 תגובה
    • 729 צפיות
  22. Started by Noam0101,

אני מחפש מקלדת עד איזור ה-200 ש"ח. גם סט של מקלדת ועכבר בא בחשבון, אם יש משהו טוב ומשתלם במחיר הזה. חשבתי על שתי אופציות, ה-Logitech Media Elite או ה-Microsoft Digital Media Pro (יש לי כבר אחת כזו). ראיתי הרבה המלצות על כל מקלדת, אבל לא הצלחתי להבין אם יש יתרון ברור לאחת מהן. אשמח להמלצות והצעות.

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by CaRTeR,

טוב חברים אז אני צריך עזרה, איזה סט של מקלדת ועכבר אלחוטיים אופטיים כדאי לקנות ? יש רק תנאי חשוב שהוא מעגן לטעינת העכבר ושלא יהיה יקר מידי, בתודה מראש.

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. טוב אז ככה , מחר על הבוקר אני נוסע לבאג .. אני חייב שתענו לי עד מחר ! יש לי 550 שקל ואני רוצה מקלדת + אוזניות גיימינג , בעבר היו לי אוזניות למוזיקה AKG K518, עכשיו אני רוצה לקנות חדשות למשחקים. אני רוצה שתמליצו לי על מקלדת+אוזניות שביחד יצא לי 550 שקל . עכשיו , זה חייב להיות מבאג! בגלל המבצע שיש להם .. וחייב להיות כולל במבצע , רק SS וRAZER. עכשיו אל תמליצו לי על דברים שלא מהחברות האלה ! המבצע שיש בבאג הוא 50 אחוז על המוצר השני , כיאלו אני יכול לקחת לדוגמא את האוזניות SSSV2 ואת המקלדת SS SHIFT . ויצא לי ביחד 550 שקל , (המבצע הוא על הנמוך מבין השניים , אז האוזניות 400 שקל ועוד 150 שקל על המקלדת שבהנחה . ) עכשיו קצת פרטים אני רוצה אוזניות + מקלדת לגיימינג , ח…

• 0 תגובות
    • 664 צפיות
  25. Started by zabi_g,

היי, אני מחפש אזניות עם מיקרופון + מקלדת למשחקים ובעיקר ל counter strike. המחיר המתוכנן לשניהם ביחד היה 400 שקלים אבל אני יכול לגרד ולהגיע ל 500. ראיתי פה לא מעט המלצות אבל שום דבר במחירים שציינתי. ראיתי ב KSP את המקלדות : [h=1]Corsair Raptor K30[/h][h=1]Razer DeathStalker Essential[/h][h=1]Logitech Gaming Keyboard G105 Retail[/h]ובחריגה קטנה את : [h=1]Corsair Raptor K40[/h] בתחום האזניות ראיתי את : [h=1]Corsair Raptor HS30[/h] אשמח להמלצות בנושא מאחר ואין לי שמץ של מושג בתחום. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים