עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by GENERAL,

איזה מארז היום הכי מומלץ בשוק כך שבמידה ויש לי מאורר טרקטור בפנים עדיין הוא יספוג את מרבית הרעש מבפנים ואני כמעט ולא ישמע כלום

• 1 תגובה
    • 600 צפיות
  2. Started by Your-AsSaSsiN,

טוב, לידידה שלי יש יום הולדת, היא גרפיקאית ואני ועוד כמה חברים חשבנו לקנות לה לוח כתיבה אלקטרוני כזה כמו שהיא תמיד רצתה.... השאלה היא איזה כדאי לקנות לה... באיזו רזולוצייה תתקבל איכות תמונה סבירה ? נסו לזכור שהתקציב שלנו הוא גם נמוך, משהו בסביבות השלוש מאות ש"ח, לכן אנחנו צריכים משהו זול יחסית אבל איכותי, משהו שהיא תוכל לעבוד איתו ושיישמר לאורך זמן....

3. שמתי לב שאני מחזיק את היד שלי באויר בזמן העבודה עם עכבר מירקוסופט רגיל, אז אני רוצה לקנות אחר. איזה עכברים מומלצים לבעלי ידיים גדולות?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  4. Started by Kukishin,

שימושים - צילום סירטונים בעיקר של שיעורים שאני נותן. מרחק עד 2 מטר, איכות הסאונד חשובה. תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  5. Started by kaisman,

חברה תודה על התשובות על השאלות הקודמות אבל יש לי עוד כמה: 1) לפי דעתכם זה שווה לקנות GEEFORCE 3 DDR ואם יש לי GEEFORCE 2 64 זה יספיק לי לעוד הרבה זמן או רק לשנה שניתיים? 2) מה יותר שווה לקנות 256 DDR או 256 RDRAM? ומה יותר מהיר? ומה יספיק לי ליותר זמן? תענו לי זה דחוף אני מתעניין עכשיו למחשב חדש

6. אז כמו שכתבתי בכותרת, מחפש המלצה לפד לעכבר רייזר ממבה תקציב של עד 100 שקלים עם חריגה אפשרית (אך עדיף שלא) ל150 תודה מראש

• 1 תגובה
    • 880 צפיות
  7. Started by mikko,

שלום! אז ככה אני צריך המלצות למדפסת לייזר אלחוטית, שיהיה להדפיס מכל מחשב ברשת השימוש הולך להיות שחור לבן. אבל גם צבע מיד פעם בעקרון איו הגבלה בתקציב אבל עדיפות למחיר נמוך ושיתן תמורה טובה לכסף תודה!

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  8. Started by amdORintel,

CD-ROM Drive : CD-ROM Asus x 52 - 173 Case - Midi Tower ATX MT-3000 For Pentium IV 300 Watt - 224 - תכננתי על אלה אני לא בטוח שהמארז מתאים לאייאמדי אם לא תתנו לי המלצה בבקשה (ותגידו אם מתאים או לא) ואת הכונן סידירום בחרתי לפי המחיר הכי יקר והוא יצא :ג ככה שאם למשהו יש בנצמרק לכונני סידי שישפוך תחומר - שווה להשקיע 40 שקל יותר בשביל כונן מהיר יותר אמין יותר וכו לדעתי לפחות (המחשב הוא אייאמדי)

• 1 תגובה
    • 767 צפיות
  9. Started by lior007,

שלום האם יש את העכבר MX518 כאלחוטי? ואם לא אבקש המלצה למקלדת אלחוטית רק ובנוסף אקנה את העכבר MX518

• 1 תגובה
    • 633 צפיות
  10. http://www.thermaltake.com/xaserCase/shark/black/black.htm מה מיוחד בו ?! הוא בא עם המערכת קירור מים דרך אגב ?

• 1 תגובה
    • 618 צפיות
  11. אשמח לעצות מאנשים שיש להם את אחד מהסטים האלו,יתרונות? חסרונות? השימוש הוא ביתי,אינטרנט,ואופיס (לא משחקים) בקיצור,איזה עדיף? תודה!

12. Started by Aviv55,

שלום, אני מקווה שאני פותח במקום הנכון (מדברים כאן על כבלים ומפצלים, לא?). אז אני קונה Xbox One ואני רוצה לחבר אותו למסך שלי. הבעיה? האקסבוקס רק בעל יציאת HDMI והמסך מחשב שלי בחדר הוא עם כניסת DVI. אז בגלל שאני לא מתכוון לקנות יחד עם הקונסולה מסך חדש למחשב או לחדר (אני אקנה בעתיד כנראה, אבל כרגע נסתדר עם מה שיש), אני צריך לחבר תאקסבוקס למסך המחשב. חיפשתי בגוגל ומסתבר שיש לא מעט אנשים שעושים את זה ומחברים את האקסבוקס למסך עם כניסת DVI באמצעות כבלים, מפצלים, אדפטרים וכדומה... בקיצור, אני כבר מצאתי באינטרנט כבל HDMI-to-DVI עבור המסך (http://ksp.co.il/?uin=5358). עכשיו מה שאני צריך זה סאונד, ורציתי לשאול אם הדברים הבאים הם הפתרון. לאקסבוקס יש יציאת S/PDIF לאודיו, אז רציתי …

• 1 תגובה
    • 2.4k צפיות
  13. Started by שורטי,

שלום אני צריך מדפסת צבעונית אני צריך אותה בשביל להדפיס עבודות לפעמים גם תמונות והתקציב הוא בוא נגיד 800 שקל שתהיה איכותית ושהדיו לא יגרום לי למכור את הבית

• 1 תגובה
    • 797 צפיות
  14. Started by Hunter-Of-Death,

יש לי iPod 20GB 4G לא צבעוני היום יצא עדכון קושחה רשמי והורדתי אותו,כשניסיתי להתקין הוא אמר שיש בעייה בHDD של הפוד,עשר דקות לפני התקלה שמעתי מוזיקה להנאתי בפוד בכל מקרה עכשיו כשאני מנסה להדליק אותו יש סימן של תקייה וסימן קריאה,ניסיתי לעשות רסטור ופורמט דרך הווינדואס ובשל תקלה מסתורית שניהם לא הצליחו

• 1 תגובה
    • 664 צפיות
  15. שתי מקלדות הגיימינג האלה נראות נוחות, אבל אין תחליף לתחושה ביד. יש חנות כלשהי שמאפשרת לנסות אותן?

• 1 תגובה
    • 708 צפיות
  16. Started by יואל,

ברשותי מחשב נייד ניורון, היכן יכול למצוא סוללה למחשב זה?

• 1 תגובה
    • 652 צפיות
  17. Started by wdina,

הי, אבקש עזרתכם בהתקנת התקן לחיבור מדפסת של XEROX PHASER 3121-אבד לי הדיסק ובאתר החברה לא רשום הדגם הנ"ל יש לי דחוף להדפיס ...עזרה בבקשב

18. Started by Adi42,

שלום יש לי לוח אם EP43-DSEL ובו כרטיס קול onboard של ריילטק, הוא גורם לי לבעיות מסוימות במשחקי רשת ולכן אני רוצה לעשות לו disable ולחבר למחשב כרטיס קול פנימי פשוט שיחליף אותו, משהו נורמאלי ורגיל שיבצע את העבודה כמו שצריך. אשמח לקבל הצעות, תודה.

• 1 תגובה
    • 691 צפיות
  19. Started by dude101,

הי, אני מחפש עכבר אלחוטי שיש לו כמה שיותר כפתורים - לפחות 3 כפתורים רגילים + 2 בצד ואחד מלמעלה. אבל המרבה בכפתורים הרי זה משובח. אם יש כפתור גלילה נוסף/כפתורים ייעודיים לזום, בכלל מצויין. עקרונית, אני רוצה לקנות מחו"ל, אז עדיף משהו שלא עובר את סביבות ה-$50 (כמובן, עדיף כמה שפחות), אבל מקסימום תזרקו דגמים ואני כבר אבדוק מחיר. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 722 צפיות
  20. Started by shovel_xxx,

אני קונה XBOX 360 מארה"ב ואני רוצה לדעת איזה שנאי ליקנות לו וכמה הוא יעלה לי?? אני הבנתי שצריך שנאי של 500 וואט אבל אין לי מוסג כמה הוא עולה מישהו יכול לתקן אותי??

• 1 תגובה
    • 580 צפיות
  21. שלום לכולם, אני רוצה לקנות את אחת המדפסות להלן: 1. brother dcp330c - 2. brother dcp540cn שתיהן עולות אותו הדבר (500 ש"ח) או שונות (אני לא כך בטוח) לינקים לראשונה: http://www.brother-usa.com/MFC/modeldetail.aspx?PRODUCTID=DCP330c&tab=spec http://bug.co.il/prodtxt.asp?id=6012&perur=2&t=6&c=208 לינקים לשנייה: http://officedepot.co.il/catalog/catalogSku.do;jsessionid=0000fPFYW4tpzgK5grDgFScG4d9:12bbi68k5?sgID=7&N=2+534+30224&pr=QJ5&id=3917432 לינק באתר העולמי לא מצאתי. בבקשה עזרו לי להחליט !!

22. Started by rino,

איזה ספק יתאים למפרט הבא? מעבד 2.8 כפול ליבה מסדרה 820 לוח אינטל מסדרה 945 זיכרון 1 ג'יגה 677 כרטיס מסך FX 7300 512 MB PCI 2 צורבי DVD הרד דיסק250 ג'יגה SATA2 הרד דיסק 160 ג'יגה SATA 2\ הרד דיסק 80 ג'יגה IDE לעיקר העיבוד תמונות ווידאו עובד 24 שעות היממה צריך שיהיה שקט ככל הניתן לא רוצה לעבור את ה400 ש"ח

• 1 תגובה
    • 542 צפיות
  23. Started by חן מ,

היי,שבת שלום יש לי עכבר MX620 כמעט שנה. אני מרוצה מאוד מהעכבר,הוא אלחוטי וזה נוח מאוד,זה נותן חופש תנועה ונוחות. הבעייה היא,שהעכבר לפעמים קצת נדפק,אני לוחץ על כפתורים והוא לא מגיב.פשוט צריך ללחוץ כמה פעמים כדי שהוא יגיב... ניסיתי כל מיני אפשרויות כמו קירוב המקלט,כיבוי והדלקת העכבר למשך כמה שניות ולראות אם זה עוזר,וזהו בינתיים הכיבוי וההדלקה עזר,אבל אני מפחד שזה יחזור על עצמו,ולא שאני מפחד אלא אני די בטוח שבסוף זה יחזור על עצמו... זה די מפריע לי כי אינ רוצה לגלוש בצורה רציפה באינטרנט וכו',וזה יהיה יותר קריטי במשחקים,אם פתאום העכבר נתקע לי ואני בקטע של יריות אז בגלל זה יכולים להרוג אותי מה אפשר לעשות?כדאי לפנות ללוג'יטק ולספר להם על הבעייה שיש לי? תודה!

• 1 תגובה
    • 578 צפיות
  24. Started by NaNdoS,

תודה, ננדוס.

• 1 תגובה
    • 840 צפיות
  25. Started by Ncoder,

חיברתי את המדפסת החדשה והכל עובד פיקס חוץ מדבר אחד קטן. השתמשתי בקו הטלפון הקיים על מנת לחבר את הפקס, ניתן לשלוח אליי פקס אבל הבעייה שאין לי שום דרך לדעת אם שולחים לי פקס או שמישהו אמיתי מתקשר. ברגע שמישהו מתקשר למספר שלי הוא שומע 2 צלצולים ואז שריקה (הפקס). מצד שני ברגע שמישהו שולח לי פקס הטלפון שלי מצלצל ואם אני עונה לו אז הפקס מתבטל. בקיצור, האם זאת הסיבה שאנשים משתמשים ב-2 קווים? אחד לטלפון רגיל והשני לפקס? בעקרון חשבתי שהפקסימלייה יזהה אוטומטית אם מדובר בפקס או בשיחת טלפון ויעשה את הפעולה המתאימה שהיא הדפסת הפקס או הפניית השיחה בצלצול. יש מה לעשות או שאני פשוט חייב קו נוסף ?

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.