ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
-
-
אמממ , שלום לכולם . רציתי לדעת מהו העכבר לגיימרים (בעיקר משחקי יריות מגוף ראשון) הכי טוב שיש כיום - אין לי עדיפות לגבי חוטי או אלחוטי - העיקר הכי טוב מבחינת הכול , ומהו הפאד הכי טוב שיש שוב בשביל גיימינג (ללא התחשבות במחיר) .
-
- 2 תגובות
- 885 צפיות
-
-
אני כבר לא יודע מה לקנות ! במיוחד שיש כל כך הרבה פירמות ובמיוחד שזה לא זול בכלל ..... מה מומלץ היום ?? אני צריך אותו רק לשתי כניסות למסך 17 ולמארז (מחשב פנטיום 2.4) איזה חברות ? מה אני צריך ? איזה מחירים ? מה חזיק יותר זמן מבחינת אורך חיים של הבטריה ? איפה מחליפים בטריות\מצבר וכו, .......
-
- 1 תגובה
- 585 צפיות
-
-
קניתי לא מזמן דיו למדפסת שלי HP 970 CXi עלה לי המוןןן עכשיו אני רואה באתר הזה: http://www.gamby.org/product_info.php?cPath=119_306_307&products_id=836&osCsid=73c9446147ecaa937a60255ae809dc03 שהם מוכרים צבע למילוי במחיר מצחיקקק!!!!! השאלה שלי אם זה אפשרי למלות את ראשי הדיו ואיך עושים זאת? :s05:
-
- 3 תגובות
- 598 צפיות
-
-
אם יש לי מכשיר שמשתמש בחיבור usb2 ובמחשב יש לי חיבור usb1 תיהיה בעיה זאת אומרת בלי קשר לזה שאני יפסיד מהירות
-
- 3 תגובות
- 701 צפיות
-
-
-
אהלן א ני מחפש PPC איכותי IPAQ בינתיים חשבתי או H2210 או H4150 או H5550 אני ידוע שיש הבדל ענקי בין השלוש פשוט היWIFI חשוב..... מה אתם מציאים עד 3500?
-
- 5 תגובות
- 691 צפיות
-
-
מאז שאח שלי קנה לו מחשב נייד של HP (אני בחרתי, מחשב מדהים!) אני לא יכל להפסיק להקליד על המקלדת שלו, זה כל כך כיף ונוח שזה לא יאומן. עכשיו כשאני חוזר למקלדת העבה מכוערת רועשת ומגושמת שלי בPC אני ממש מתעצבן, ואני לא מבין איזה פיגור זה שלמחשבים הנידים אפילו הכי פשוטים יש מקלדות ברמה כל כך טובה ולמחשב לא! מישהו יודע אם יש איזה שהיא מקלדת למחשבים שבנויה כמו מקלדת של מחשב נייד?
-
- 0 תגובות
- 585 צפיות
-
-
אהלן יש לי את המקלדת של מיקרוזויפט של האינטרנט הלבנה המוכרת אני יכול לשנות מה הכפתורים של האינטרנט יעשו? יעני במקום שBACK יעשה BACK שהוא יפתח לי את תיקיית המוזיקה שלי... אפשרי?
-
- 2 תגובות
- 576 צפיות
-
-
אני צריך לקנות עכבר אופטי ומקלדת במחיר סביר .. ראיתי באולסייל משהו שנראה נחמד http://www.olsale.co.il/olsale/Description.aspx?auction_id=7348605&type=2&product=1&category_name=%ee%f7%ec%e3%e5%fa+%e5%f2%eb%e1%f8%e9%ed3 מה אתם אומרים על זה ..?. תודה
-
- 0 תגובות
- 747 צפיות
-
-
asus p4p800 e-deluexe p4 ht prescott 3.0 adata 512 ddr400 wd 120 ata 8mb buffer ati readon 9600 pro collermaster jet 7 p4 cd floppy cd writer 4 fan lot of led's overclock איזה ספק כדאי לי לקנות? ורצוי שגם לא ישרף בקפיצות המתח שבחורף... תודה...
-
- 9 תגובות
- 728 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי את המערכת הבאה: AMD 64 3200 CG MSI K8N Neo PT Crucial 4000 Ballistick 512*2 Leadtek 6800GT WD 80G 8MB DVD CDRW TT 420W ועוד 3 מאווררים . הספק הזה כבר הוחלף פעם אחת ואני יכול למכור למישהו ולקנות חדש. אני מעוניין בספק חזק לאובקלוקינג לכרטיס מסך ולמעבד , כרגע שאני מנסה לעשות אוברקלוקינג אני לא מצליח הרבה ובפורומים של MSI מאשימים את הספק שהוא יחסית למפרט חלש. המלצות לספק טוב בסביבות 600 שקל? ומישהו יודע אם היה פה בקרוב ספקים של OCZ ?
-
- 25 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם מישהו יודע על מקומות שמיצרים קונקטורים (מחברים ) לפי הזמנה .
-
- 0 תגובות
- 588 צפיות
-
-
איך המארז הזה? מצויין שהספק הוא TRUE POWER האם הוא משתווה למארז של COMPUCASE עם ה-300W-ER? http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=5226
-
- 1 תגובה
- 643 צפיות
-
-
היי בימים האחרונים המחשב עושה ריסט מדי פעם שיש קפיצות מתח קטנות (כלומר, יש בבית הבהוב קצרצר של האורות, אבל מכשירי חשמל לא נכבים, השעון בוידאו לא מהבהב...) האם UPS INTERACTIVE (כמו ADVICE PR 600) יעזור להפרעות הללו? כי הבנתי שיש זמן מינימום שלוקח לUPS אינטראקטיב להכנס לפעולה (כמה מילי-שניות) (דרך אגב יש לי ספק HEC 300) (UPS ONLINE יקר מדי עבורי) תודה
-
- 0 תגובות
- 764 צפיות
-
-
שלום יש ברשותי לוח אם של מחשב של ASUS כזה http://www.asus.com/prog/spec.asp?m=Terminator%20P4&langs=01 הספק כל של המארז נשרף השאלה שלי היא האם הלוח שנימצא במארז יכנס לכל מארז מיקרו תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 697 צפיות
-
-
יש לי כרגע HP930C והלך כבר כל הדיו ( יש לי עוד אחד מקורי צבעוני בצד) וכמובן כולנו יודעים שהדיו הוא היקר אז חשבתי שאולי שווה להוסיף עוד קצת ולקנות מדפסת חדשה (עם דיו) תקציב 600~ עדיף פחות אבל עם יותר אז גג 650
-
- 3 תגובות
- 727 צפיות
-
-
במחיר יש יתרון קל לWD...
-
- 2 תגובות
- 670 צפיות
-
-
ביום שישי הזמנתי את compucase 6920 מ com4u והיום הם התקשרו ואמרו לי שאין להם אותו אני מחפש מארז אחר שיהיה כמה שיותר דומה וכמובן מגיע עם ספק. בתחום המחיר של 600 שקל
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מתחת למקלדת רשום MADE IN CHINA =/ אמממ זה לא סין אבל.. איפה אני בודק
-
- 8 תגובות
- 727 צפיות
-
-
שלום אנשים אני מחפש רמקולים חזקים בשביל לשמוע מוזיקה במחשב וגם בשביל משחקים וסרטים!! אני שומע הרבה מוזיקה במחשב ורצית לפנוק את עצמי ברמקולים חזקים שיעשו את העבודה טוב...! אני רוצה שיהיה 4 רמקולים + סאב שיהיה בכל פינה בחדר.... אולי תוכלו להציע לי רמקולים בתקציב שלי ויעשו את העבודה ...?!? תודה לעוזריםם....
-
- 1 תגובה
- 649 צפיות
-
-
Creative Inspire 5200 Creative SBS LX520 E Logitech Z-640 Logitech X-530 מה מהם הכי עדיף? בעיקר למשחקים ולסרטים אני פתוח להצעות נוספות עד 550 שקל בערך.. תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 893 צפיות
-
-
הכרטיס מסך Fx6800 ?
-
- 3 תגובות
- 923 צפיות
-
-
שלום אני פרמטתי את המחשב שלי לפני כמה ימים והורדתי דריבר חדש של העכבר mx 300. העכבר עושה לי בעיות במשחק מחשב שלא קרו לי עם הדריברים הישנים. השאלה שלי היא מאיפה אני יכול להשיג דריברים ישנים? נ.ב באתר של לוג'יטק כל הדריברים חדשים. תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-