ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,426 דיונים בפורום זה
-
איזה עכבר מומלץ לגיימינג? היה לי בהתחלה עכבר MX518 שהיה לי יחסית נוח איתו - עכבר הגיימינג הראשון שהיה לי לאחר מכן עברתי לG500 מבחינת מהירות וזמן תגובה כמובן שאין מה להשוות. אבל מבחינת נוחות ירדתי ברמה. הרבה פחות נוח לי. לאחר שעשיתי חושבים עם עצמי הבנתי שהעכבר שאצלי מתאים לPALM-FINGERTIP והרבה פחות לCLAW לכן אני רוצה לקנות עכבר חדש שמתאים לCLAW ולשאלה שלי איזה עכבר אתם ממליצים לאחיזת CLAW? מה שאני ראיתי ומהניסיון הטוב עם לוג'יטק זה: G9X - אבל הוא דיי הפסיק את הייצור והמחליף שלו זה: http://gaming.logitech.com/en-us/product/g600-mmo-gaming-mouse ככה לפחות נראה לי למרות העיצוב המוזר אשמח לעזרתכם בנושא אה ושכחתי למי שלא יודע מה ההבדל בין האחיזות: http://www.razerzone.com/mous…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
למה אני עובר בפורומים של לוג'יטק ושל קריאייטיב בגלל שאני רוצה לקנות מצלמת אנטרנט חדשה - ובכל הפורומים רומשםי שכמעט ואין דגמים שנתמכים ע"י ויסטה ושרק חלק מהגרסאות של הדגמים תומכים. אז רציתי לשאול אם יש פה משהו עם ווינדוס ויסטה ועם WEBCAM שעובדת בלי בעיות ונתמכת. אם כן - רשמו דגם :] תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 467 צפיות
-
-
כשאני לוחץ על "סריקה" שומדבר לא קורה, כשאני לוחץ על scan picture דרך הHP Director זה טוען ואומר לי שאי אפשר לבצע את הפעולה כי תוכנה אחרת משתמשת בהתקן. "another program already has control of the device". אני לא מבין למה, כי אין שום תוכנה שפועלת ברקע, זה מראה את השגיאה גם אם רק עכשיו הפעלתי את המדפסת.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מידע על הטכנולוגייה של הדפסה בלייזר, אם יש למישהו הסבר קצר או לינק שנותן הסבר זה יעזור לי מאוד. בתודה מראש לכולם. אופיר.
-
- 1 תגובה
- 792 צפיות
-
-
צריך ספק כוח טוב שיחזיק כל מיני דברים שהוספתי מאווררים ולדים ועוד כי הקודם עושה לי נפילות מטח ואיפה אפשר לקנות תודה .. אני מעדיף ה איזור המרכז (תל אביב הרצליה וכו....)
-
- 1 תגובה
- 678 צפיות
-
-
שלום לפני כמה ימים היה לי מדפסת epson טובה ותקינה ופתאום היתקלקל.עכשיו קנינו מדפסת חדשה HP F2483. יש לי מחשב בדגם P4S800D-X יש לי מדפסת HP F2483 - USB היסרתי תוכנות ודרייברים ישנים של מדפסת epson... קודם כל דבר ראשון אני היקנתי דיסק דרייבר מדפסת HP.באמצע התקנה התוכנה מדפסת מבקשת לחבר פלאג USB. וחיברתי כבל USB מאחורי מחשב שלי. ופתאום נותן הודעה "התקן לא מזוהה" וגם כתוב שם בחומרה התקנים. נסיתי להסיר בחומרה התקנים USB והפעלתי מחדש חלונות XP PRO וחלונות XP זהה התקנים USB ומוכן. ושוב חיברתי מדפסת USB וראיתי בחומרה התקנים שכתוב: :התקן לא מזוהה לא רואים סימן קריאה צהוב או אדום (איקס) בחומרה התקנים. נסיתי במחשב חדש אחר והיקנתי הכל ופתאום הכל זהה מדפסת עובד ותקין ומדפיס. מה יכולה…
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
המלצה שלי יש לי מצלמה של nikon דגם nikon coolpix 4300 מצלמה חבל על הזמן באיכות תמונה חבל על הזזמן LCD לא גדול במיוחד אבל כל בנאדם שיקנה מצלמה כזאתי היה מרוצה
-
- 1 תגובה
- 673 צפיות
-
-
קניתי את המארז הזה : http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=33_108&products_id=1563 עכשיו בחיבורים של המארז (אלה שמתחברים ללוח אם) יש חיבור של הרמקול - חובר ועובד חיבור של הכפתור הדלקה - חובר ועובד חיבור של ההארד דיסק (שהוא כותב וקורא אז נדלקת נורה) וזה מה שלא עובד למרות שחיברתי אותו בלוח לחיבור של הIDE_LED הוא לא עובד מישהו יש עצות אולי למה הוא לא עובד? וגם חוץ מהחיבור הזה מגיע איתו עוד 2 חיבורים רשום עליהם 1וחיבור 2 מזה החיבורים האלה מישהו יודע?
-
- 1 תגובה
- 731 צפיות
-
-
-
מחפש מארז בצבע שחור בלבד....בגודל סטנרטי של MIDI ATX לפנטיום 4, לא חייב עם ספק אבל חייב להיות גג 40 ס"מ גובה .. מישהו מכיר? יודע ? יכול להמליץ או לתת הכוונה לחנות מסויימת....חיפשתי כבר בכל החנויות ONLINE ולא מצאתי. תגובות תתקבלנה בברכה.
-
- 1 תגובה
- 776 צפיות
-
-
אני כבר לא יודע מה לקנות ! במיוחד שיש כל כך הרבה פירמות ובמיוחד שזה לא זול בכלל ..... מה מומלץ היום ?? אני צריך אותו רק לשתי כניסות למסך 17 ולמארז (מחשב פנטיום 2.4) איזה חברות ? מה אני צריך ? איזה מחירים ? מה חזיק יותר זמן מבחינת אורך חיים של הבטריה ? איפה מחליפים בטריות\מצבר וכו, .......
-
- 1 תגובה
- 596 צפיות
-
-
כמו בתמונה http://www.soarland.com/Hot-Swap_SAS_Drive_Adapter-product-265.html בארץ תודה
-
- 1 תגובה
- 849 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מדפסת פוטו שתשמש אותי להדפסת תמונות בלבד (יש לי כבר מדפסת מצויינת למסמכים) ואני ראיתי את המדפסת הנ״ל: http://www.wallashops.co.il/Mobile/Main#!/app/product/6JBIP7250 האם המדפסת טובה? האם יש טובות ממנה במחיר הזה?
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
היי, זה עכבר של לוג'יטק. מה אפשר לעשות עם זה? מאוד אהבתי את העכבר. תודה רבה, בני.
-
- 1 תגובה
- 896 צפיות
-
-
חבר שלי אומר לי שרשום לו על העכבר 1500 DPI על ...הוא עושה לי שזה יותר טוב microsoft wheel mouse optical 1.1a usb
-
- 1 תגובה
- 936 צפיות
-
-
[TABLE] [TR] [TD][/TD] [TD=width: 100%] היי העלתי לכם תמונה של המקלדת שאני רוצה לקנות ומתלבט מישהו מכיר? Roccat Isku FX Multicolor Gaming Keyboard תמונה זה מ KSP בסך של 395 מה דעתכם?מכירים משהו יותר טוב?יותר זול? שבת שלום [/TD] [/TR] [/TABLE]
-
- 1 תגובה
- 653 צפיות
-
-
את מי עדיף מבחינת אמינות ומייצב מתח? ובכלל את מי עדיף? האם ל-hec יש active pfc? עריכה:חברה בבקשה מחכים לי לתשובה בחנות!!!
-
- 1 תגובה
- 873 צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח לקבל המלצה עבור מקלדת שקודם כל ולפני הכל צריכה להיות - כמה שיותר שקטה. ההחלטה תקום ותיפול על סעיף זה. מעבר לכך, המחשב היום משמש את אשתי בכתיבת עבודות ואותי בגיימינג בשעות הערב/לילה וכתיבת מיילים לכן בנוסף אני צריך מקלדת בעלת תאורה אחורית(פחות מעניין אותי האנימציות, פשוט שהמקשים יהיו מוארים) . מחיפוש קצר והתייעצות עם חברים שהם גיימרים כבדים יותר ממני המליצו לי על מקלדת מכנית עם סוויצים Cherry MX Silent (השאלה האם ביחס למקלדות לא מכניות היא שקטה יותר או פחות?) מבחינת תקציב -לא יותר מ 700-800 ש"ח.אם יש סטייה של 100 ש"ח למעלה וההוספה באמת שווה את זה בעינכם - זה גם סביל. קיבלתי בינתיים המלצה על …
-
- 1 תגובה
- 736 צפיות
- 1 follower
-
-
מחפש עכבר ומקלדת אלחוטיים - לא BT, בחיבור usb יחיד. המקלדת צריכה להיות מלאה כמובן והעכבר בעל משך סוללה ארוך. תקציב של 120-150 ש"ח תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, כבר הרבה זמן שאני מתכנן לקנות סורק ויש לי כמה שאלות.. קודם כל איך האיכות של הסורקים במכשירים המשולבים לעומת סורקים שולחניים רגילים? בכל הקטלוגים / ZAP וכו מצויינית רק רזולוציית ההדפסה של המכשירים המשולבים ולא רזולוציית הסריקה. אני בעיקר צריך סורק לשם סריקת מסמכים, אבל אני רוצה שתהיה לי גם האופציה לסרוק תמונות באיכות סבירה פלוס. במידה ובסופו של דבר אלך על סורק שולחני עד כמה חשוב להוא יקבל מתח דרך חיבור ה USB ולא דרך שקע חשמל? תודה לעונים.
-
- 1 תגובה
- 721 צפיות
-
-
קניתי את הגה הזה לפני חודש קצת פחות.. אני לא יודע את הדגם המדויק אבל זה של Logic3 תראו תמונה עם האתר http://www.after-games.co.il/Product.asp?productid=200 אם זה הגיוני שבהגה של 300 שקל הגז והברקס עובדים ככפתור ולא עולים ויורדים עם לא הבנתם יש הסבר : נגיד אני משחק DRIT אני רוצה לתת רבע גז אני נותן בקטנה בדוושה אבל זה נותן את כול הגז במקום רבע אותו דבר בברקס אני רוצה להאט קצת לוחץ על חלק קטן מדוושת הברקס וכול הברקס עובד שלר תחשבו שזה רק בDIRT זה גם ב TEST DRIVE וב NFS PROSTREET יש איזה דרך לסדר את זה זה מבאס שאתה לא יכול ליסוע בכייף שלך לאט ורק כול הזמן מהר!!
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
מחפש מקלדת בעלת מקשים נוחים ומגיבים כמו שצריך, לעבודה בתוכנות גרפיקה ועימוד הדורשות לחיצות חוזרות ונשנות, קיצורי דרך ושילוביי מקשים. משתגע מהמקלדת הנוכחית שלא מגיבה כראוי ללחיצות ודורשת מאמץ רב מידי אינני זקוק למקלדת אלחוטית - העיקר הנוחות!
-
- 1 תגובה
- 580 צפיות
-
-
כמה הוא ישקול אחרי כל החומרה ששמתי במארז כולל הכל אם שהוא בלי חומרה הוא שוקל 12.2 קילו ? ???
-
- 1 תגובה
- 597 צפיות
-
-
יש לי בעייה עם המחשב בעת ה-Boot Sequence שלו. מיד לאחר זיהוי הדיסקים המחשב מתריע על : "I/O Conflict error Port 2F8" אני מניח שזה משהו שקשור לעכבר. זהו מחשב ישן אשר עליו מותקנת מע' הפעלה Win98se . המחשב עבד בסדר גמור עד שלא מזמן החלפתי דיסק קשיח... ואז הגיעה הבעייה הזו של הפורט הסריאלי. אם איני טועה אז יש לי 2 פורטים כאלו במחשב. אחד מהם 2F8 והשני 3F8 . מי מהם אמור להיות העכבר? עם מה יכול להיות לי Conflict בכלל? הבעייה היא שהעכבר לא מזוהה ע"י Win98 וזו בעייה קשה מאוד אודה לכם על העזרה.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום יש לי את המדפסת של xerox מדגם workcentre 3215 עכשיו שאני מנסה להדפיס בעזרת התוסף שלה לאנדרואיד היא לא מדפיסה המדפסת מחוברת בעזרת wifi אשמח לעזרה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-