ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
רכשתי מ EBAY מצלמת IP אלחוטית היא בהחלט עובדת עם התוכנה שאיתה היא מגיעה אך הייתי רוצה שהיא תעבוד עם התוכנה Security Monitor Pro הבעיה היא שאין לי את הדגם של המצלמה (סוג של משהו גנרי) היא נראית כך : http://ezsecuritycam.com/images_logos/PTCAM.png לפי מה שהצלחתי למצוא הדגם הוא EZ60PT Pro של EZCAM, אך חברה זו לא קיימת בתוכנה המדוברת. האם מישהו מכיר את העניין ? אשמח לקצת אור בנושא תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
סוף-סוף פתחתי את המחשב, ולהפתעתי גיליתי משהו מעניין. במדבקה כתוב שוצא מהספק מקסימום 160 ואט באיזור הוולטג' +, ו120 ואט בעיזור הוולטג' -. האם זה אומר שהספק שלי יכול להגיע רק ל-160 ואט. זה נראה לי קצת לא הגיוני, כי זה מחשב די חדש, עם פנטיום 4, ועוד כל מיני אביזרים כבדים. איך אני יודע לעזאזל כמה ואט יש לי?
-
- 2 תגובות
- 787 צפיות
-
-
שלום הזמנתי מחו"ל עכבר אלחוטי מדגם Delux Wireless Vertical Upright M618 Laser Mouse Ergonomic Gaming, וקיבלתי אותו ללא חיבור הUSB. הניסיונות לאתר את המוכר וכו עלו בתהו. השאלה שלי היא: 1. האם יש דרך למצוא חיבור אחר תואם, ואם כן איפה? 2. האם ניתן להחליף את הרכיב בלוח העכבר ע"מ לחבר אותו למשדר אחר?
-
- 4 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
מצאתי עכבר microsoft wireless mobile mouse 1000 כניראה נפל למישהו עם לפטופ.. עכבר כזה קטן וחמוד אבל בלי המשדר... רציתי לדעת אולי איפה אני יכול למצוא רק את המשדר לקנות? באייביי ראיתי שמוכרים רק עכברים שלמים... אפשר אולי לאלטר משהו ממשדר אחר(יש לי משדר של TEAC קטן כזה 2.4 שגם אותו מצאתי פעם במעלית על הריצפה חחח יש למישהו אולי רעיון מקורי..? הייתי רוצה להשמיש אותו לנטבוק תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הפרט בחתימה רציתי לשדרג טיפה את הקיים שווה לקנות סלרון 800 מגה הרץ תמורת 300 ש''ח ?? זה יתאים ללוח הקיים נכון ? כי הסלרון על באס 100... או שעדיף לחסוך את הכסף ולקנות סלרון 1.2 ג'יגה ולוח של אסוס TUSL2-C כמו שתיכננתי...?!? (זה יצא 1067 ש''ח) אודה אם תצליחו לנמק (כלומר להסביר לי למה כן או לא) תודה HF המתלבט
-
- 22 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
קיבלתי את המצלמה הזאת כמתנה מעבודה חרא של מצלמה אבל אני רוצה לשמש אותה כמצלמת אינטרנט אני חושב שאפשר אבל אני לא מצליח למצוא לה דריבר מישהוא יכול לעזור לי יש לי ויסטה X64 תודה רבה לכל העוזרים![br]פורסם בתאריך: 7.01.2009 בשעה 16:35:57 לא משנה דיברתי עם התמיכה שלהם והם אמרו לי שהמצלמה הזאת לא עובדת עם ויסטה 64BIT ובמקום נסו לדחוף לי מצלמה שכן עובדת!! כאילו שאני יקנה אותה!! איזה מצחיקים במקום להוציא דרייבר הם רוצים למכור לך עוד מצלמה תודה בכל זאת אפשר לנעול.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך אבטחה בראשון לציון שטח פתוח 100 מ"ר משו כזה, ולשלוט בה בצפת ע"י מחשב מה הציוד שאני צריך...
-
- 4 תגובות
- 801 צפיות
-
-
אני רואה שיש מצלמה ולא מצליח להפעילה.אשמח אם מישהו יכול לעזור לי בהפעלתה .או טלפון של תמיכה של החברה תודה
-
- 1 תגובה
- 736 צפיות
-
-
מחפש מצלמה דיגיטלית אם מסך lcd בסביבות ה 1000 ש"ח אם אפשרות לזיכרון פלאש ! בבקשה תעזרו לי
-
- 3 תגובות
- 594 צפיות
-
-
אחים שלי קניתי מצלמה דיגטלית nikon coolpix 4300 אני מציע לכן לקנות אותה למי שמחפש מצלמה היא מצלמה חבל על הזמן יש לה הרבה אפשרויות
-
- 1 תגובה
- 711 צפיות
-
-
המלצה שלי יש לי מצלמה של nikon דגם nikon coolpix 4300 מצלמה חבל על הזמן באיכות תמונה חבל על הזזמן LCD לא גדול במיוחד אבל כל בנאדם שיקנה מצלמה כזאתי היה מרוצה
-
- 1 תגובה
- 643 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על המצלמה Sony DSC-P1 ? איך האיכות תמונה שלה ואיך היא ביחס למצלמות אחרות במחיר שלה? ובכלל המצלמות של סוני טובות? תודה מראש גיא
-
- 4 תגובות
- 729 צפיות
-
-
שלום אני מחפש מצלמה דיגילית איכותית (אמרו לי 4 מליון פיקסלים זה מה שווה כיום) משהו בתקציב 2000 עד 3000 לכיוון ה-2000 משהו לשימוש ביתי טיולים וכו' משהו שיחזיק המון זמן, חיבור למחשב כמובן וכל האפשרויות המתקדות (וכמובן איפה לקנות את זה, עדיף באיזור תל אביב והסביבה) תודה לכולם
-
- 5 תגובות
- 696 צפיות
-
-
תמליצו לי בבקשה על מצלמה דיגיטלית + לינק אם אפשר עד 5000 ש"ח חנות מישראל בבקשה (אין כ.אשראי בי"ל)
-
- 11 תגובות
- 911 צפיות
-
-
א. מישהו יכול לכתוב לי את כל הקריטייונים + הסבר קטן על מה הכי חשוב, לא חשוב, מה זה כל דבר וכו'. ב. איזה מצלמות מומלצות לצלם חובבן ביותר (אני ) עד 1000 ש"ח בערך?
-
- 0 תגובות
- 846 צפיות
-
-
היי אני מעונין לרכוש מצלמה דיגיטלית לצורך הפקות דפוס. אני מניח שמצלמה עם 2.1 מגה פיקסל תספיק. על איזו מצלמה אתם ממליצים? ועוד שאלה: כמה תמונות באיכות גבוהה יכנסו בכרטיס של 8 מגה?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו יכול בבקשה להמליץ לי על מצלמה דיגיטלית בתחום מחירים של 3000 ש"ח (600$) ? תודה מראש.
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוף... אני מבקש קצת הסבר כללי על מצלמות.. מה חשובת מה טובת מה לא טובת ודברים כאלה. דברים שחשובים לי: 1. שתהיה לה יכולת גבוה יחסית להישאר לאחר טעינה מלאה זמן רב. 2. כמות מקום גדולה שתספיק לכמה שיותר תמונותעל כל צ'יפ של תמונות (כמה עולה צ'יפ וכמה אפשר לשים עליו וכו') 3. תמונות לא חייבות להיות מאוד איכותיות אבל שיהיו נורמליות אקימר אני רוצה מצלמה טובה... נתונים: בעית כסף לא קיימת... שמועות גנובות לאוזניה שהדבר לא אמור לעלות על ה2500 ש"ח גג... (הגזמתי קצת) כך שאין בעיה... אז אנא מימכם עיזרו לי לימצוא את המצלמה אשר בה אני חומד.. תודה מראש! ;-) מת עלכים! מי שיעזור יקבל שמנמן רישמי! (המבין יבין ;D)
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני יודע שהיו דיונים בנושא אבל עדיין הודה מאוד עם תעזרו לי אני רוצה לקנות מצלמה דיגיטלית בתקציב של עד 1500 ש"ח... עדיף פחות!! ראיתי שהרבה פה ממליצים על הA60 אבל זה טיפה יקר, במיוחד אם אני אצטרך להוסיף לה זיכרון וסוללות נטענות ראיתי בכמה אתרים Nikon 2100 ב1300 ש"ח והיא נראית לא רע בכלל, היא טובה?? אני עוד מעט טס לחו"ל (לשבוע בערך) כמה זיכרון מומלץ לקחת עם המצלמה? אני לא מצלם הרבה אבל גם לא רוצה להיות לחוץ שלא נשאר מקום איזה סוללות נטענות עדיף לקנות? ובכלל אם יש לכם המלצות נוספות אשמח לשמוע...
-
- 1 תגובה
- 633 צפיות
-
-
אני מעונין במצלמה הזאת הנה המפרט מצלמה דיגיטלית 6 מגה פיקסל FUGI סופר קומפקטית מצלמה דיגיטלית סופר קומפקטית עם אפשרות צלום סרטון וידאו לא מוגבל בזמן מצלמת אינטרנט רזולוציה 6 מגה פיקסל לפלט באינטרפולצית חומרה חיישן Fujifilm SuperCCD HR 3.3 מגה פיקסל מסדרת הדגמים החדשים!!! זום אופטי X 3 זום דיגיטלי X 3.2 צילום מאקרו מ- 10 ס"מ איזון לובן אוטומטי (לצילום באור חזק במיוחד) מסך LCD צבעוני 1.5 אינץ עינית אופטית זום לאחר צפייה X14 עובד עם כרטיס זיכרון נשלף מסוג הפורמט החדש של פוגי פלאש בנוי 5 תוכניות : אוטומטי אילוץ פלאש ביטול פלאש הפחתת תופעת העניים האדומות צילום איטי טיימר לצילום עצמי חיבור USB למחשב עובד עם 2 סוללות AA משקל 190 גרם מסופק …
-
- 4 תגובות
- 809 צפיות
-
-
חשבתי על המצלמה של CANON A-70 האם יש מצלמה עדיפה בסכום הנ"ל ?
-
- 2 תגובות
- 703 צפיות
-
-
רוב השאלות בפורום על קניה של מצלמה דיגיטלית הם בתקציב של בערך 300-400 דולר אני רוצה לקנות בניו יורק מצלמה ב200 דולר חשבתי על canon powershot a40/60 (תלוי במחיר שאני אמצא) או nikkon coolpix 2100 מה דעתכם? יש עוד אפשרויות?
-
- 1 תגובה
- 847 צפיות
-
-
אוקיי, עדיפות ראשונה זה שתהיה לה איכות צילום גבוהה, השימוש העיקרי שלה יהיה צילום בתים מבחוץ ומבפנים ולפעמים קצת תיירות. תודה.
-
- 2 תגובות
- 778 צפיות
-
-
יש לי מצלמה מדגם HP 318 ואין לי את הכבל USB. איפה אני משיג כזה כבל???????
-
- 1 תגובה
- 621 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מצלמה דיגיטלית ולצערי התקציב שלי הוא רק 1000 ש"ח אם מישהו יוכל להמליץ על מצלמה טובה אני יודה לו ובבקשה בלי הודאות בסגנון תוסיף עוד .... ש"ח ותקנה..... בגלל שגם כך זה יותר ממה שתיכננתי לבזבז.
-
- 3 תגובות
- 752 צפיות
-