ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
האם הספק הזה יחזיק את המערכת הזאת/תציעו ספק מתאים למערכת הספק הוא ספק HEC 300W שמגיע עם המארז של קומפיוקייס המערכת היא: AMD 64 3000 512 MB DDR WD SATA 160 GB ALBATRON 6600 GT לוח אם שני כונני CD פלופי וגם מאווררים (לא יודע בדיוק איזה וכמה...)
-
- 5 תגובות
- 744 צפיות
-
-
התחלתי לשחק במשחק lock on משחק ממש ממש טוב וכדי להשלים את חווית המשחק חשבתי לקנות ג'ויסטיק אז בבקשה תנו המלצות לג'ויסטיקים טובים...
-
- 1 תגובה
- 573 צפיות
-
-
יש שתי אפשרויות הכי זולות: http://glob-net.com/product_info.php?products_id=1570 או להוסיף 10 שקל ולקנות מ logicpc עריכת המודר - שמות חנויות יוזכרו אך ורק להשוואת מחירים ולא הבעת דיעה על החנות. ואיך הספק בכללי?, סתכלו על המפרט שלי למטה.. אני מתכנן גם OC
-
- 2 תגובות
- 577 צפיות
-
-
-
שלום מחפש ספק כח זול ושקט. 400W~ אין צורך בפונקציות נוספות תודה מראש עודד
-
- 5 תגובות
- 815 צפיות
-
-
שלום מחפש ספק כח 400w, שקט וזול, אין צורך ביכולות נוספות. בנוסף אם אפשר, איכן ניתן לרכוש את הספק הנ"ל ???. בתודה מראש. עודד
-
- 1 תגובה
- 678 צפיות
-
-
קניתי המחשב AMD 64 3500 ALBATRON 6800GT בקיצור מחשב כבד. קניתי איתו ספק כח 420 w Thermaltake TT420 WATT APD 2-fan 330 הספק נשרף לא אפרט למה בוא נגיד שבאשמתי ולא בגלל איזשהו עומס בכל מקרה אני צריך לבחור ספק חדש מכיוון שבחנות אין עוד את הספק הזה. למישהו יש המלצה לספק יציב מחברה טובה באותו סדר כח במחיר של מקסימום 400 שקל ? תודה רבה ניר.
-
- 3 תגובות
- 642 צפיות
-
-
הגיע הזמן להחליף ספק! יש התלבטות דיי קשה בין כמה ספקים מחברות איכותיות הדרישות: 1) יציבות גבוהה ככל האפשר 2) כח כמה שיותר, יותר טוב 3) לא משנה לי עם הספק הוא שקט או לא, אני לא רוצה להשקיע בשביל זה יותר כשהמחשב שלי ממילא עושה רעש ששומעים גם מהמסדרון בבניין וזה לא מפריע לי. אלה הספקים שאני מתלבט ביניהם 1: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_281_98&products_id=1572 2: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_281_856&products_id=7353 3: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_281_856&products_id=4367 אני נוטה יותר לכיוון אנטק בגלל הוותק שלהם בשוק. בקשר לאפשרות השניה שנתתי, האם הספק הזה הוא ה butterfly או שזאת טעות בתמונה של פנדס…
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אני מחפש ספק כח חזק לאוברקלוקינג למערכת : AMD 64 3200 6800GT Crucial Ballistick pc4000 512MB * 2 הבחירה המועדפת היא OCZ אבל מה לשעות ואין בארץ..(מישהו יודע מתי?) ראיתי שיש בפנדה TAGAN 480 והנתונים שלו נראים טובים מאוד איך הוא בהשוואה לOCZ או ENERMAX495 ? אגב יש את טאג'ן בעוד חנות חוצ מפנדה?
-
- 8 תגובות
- 744 צפיות
-
-
http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=33&products_id=2262
-
- 3 תגובות
- 478 צפיות
-
-
אהלן אנשים עם הגעת לוחות ה nForce4 אני כנראה אקנה מחשב חדש, שיכיל בין היתר AMD64-s939, GF6600GT ושאר הדברים הרגילים אני כבר חודשיים בודק מארזים וספקים וקורא מיליון ביקורות, אבל עדיין לא הצלחתי למצוא משהו שאני בטוח שיתאים לי. אני מחפש מארז שלא יהיה מכוער ורועש, מארז שאני אוכל להשתמש בו איך שהוא, מבלי לעשות מודינג, אבל גם חשוב שתהיה לי האופציה לשפר אותו בעתיד, שיהיה לי כסף לקנות את האביזרים הדרושים למודינג... למרות שאם המארז זול מאוד, אני יכול להשתמש בשארית הכסף בשביל לשפר אותו אני רוצה שהמארז יספק קירור מתאים למעבד בלי אוברקלוקינג, ושיהיה לו מאוורר צד לכרטיס מסך. מעדיף מארז שמכיל או יכול להכיל מאווררים של 12 ס"מ. מבחינת הספק כוח, חשוב שיספק כוח כמו שצריך ושיהיה שימ…
-
- 5 תגובות
- 711 צפיות
-
-
יש לי ספק 500 וואט שנותן נטו 400 אם הוא מחזיק תמערכת הזאת תכנסו ותראו? תודה מעבד 3500 AMD כרטיס מסך 6800 הרגיל של XFX והשאר רגיל הספק לא ממותג יש סיכון במערכת הזאת תודה
-
- 11 תגובות
- 897 צפיות
-
-
המעבד הוא בOC על מתח של 1.625 זאת התוצאה אחרי 4 הרצות של הבדיקה ב SANDRA 2005- זה אחרי 8 הרצות (לא כולל את ה 4 מקודם) זה נחשב בסדר?
-
- 3 תגובות
- 676 צפיות
-
-
חבר שלי רוצה מדפסת דיו צבעונית בסיסית לצורך עבודות בית ספר, ב 300 ש"ח. הוא ביקש ממני לשאול פה, בכל מקרה, מחכה להצעות. - תודה.
-
- 1 תגובה
- 727 צפיות
-
-
היי אני מעוניין הרבה זמן לקנות מקלדת והתחלתי לראות כל מיני מקלדות וניתקלתי היום (ובמפגש) במקלדת של MS שקוראת טבעית אצבע... אז איזה שימושים יש לאפשרות הזאת??? ובכלל מה נותנת המיקלדת הזאת? תודה מראש install
-
- 1 תגובה
- 664 צפיות
-
-
HP PSC2510 זה מעולה? תציעו לי מפדסת רק מעולה..? מקציב 2000 -2200 שקל
-
- 8 תגובות
- 722 צפיות
-
-
הכותרת מסבירה הכל, התקציב שלי לא מוגזם... ומה אתם ממליצים?
-
- 14 תגובות
- 753 צפיות
-
-
נראה לי שהמתחים שלי לא יציבים.... הוספתי תמונה [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 0 תגובות
- 517 צפיות
-
-
בעיה קטנה מקלדת מצויינת אבל חוט קצר מידי מה עושים???
-
- 5 תגובות
- 686 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מדפסת לייזר משרדית שמדפיסה שחור לבן ב DPI יחסית גבוה. על איזה חברה הייתם ממליצים?
-
- 2 תגובות
- 567 צפיות
-
-
יש לי ספק מעאפן של sunshine 300watt ספק לא משהו בלשון המעטה... איך אני יכול לבדוק האם הוא עומד בעומס של המחשב האם הוא נותן מתחים נורמאליים או שהוא מענה לי את הרכיבים???
-
- 6 תגובות
- 743 צפיות
-
-
יש לי מצלמת ווידאו אנלוגית ואני רוצה לחבר אותה למחשב בשביל לערוך סרטים בMOVIE MAKER . חיברתי את המצלמה ליציאת של S-VIDEO אבל המחשב לא מזהה חומרה שמחוברת למחשב השאלה היא האם המחשב לא מזהה את המצלמה בגלל שהיא לא מוגדרת אצלו ברשימה של ההתקנים האפשריים להתקנה (דרך לוח הבקרה) או שהמחשב צריך התקנה מיוחדת . הדגם של המצלמה: SAMSUNG SCL810 תודה רבה!!!
-
- 0 תגובות
- 821 צפיות
-
-
יש לי במחשב יציאת ווידאו וחיברתי את המצלמה שלי SAMSUNG SCL810 ליציאת ווידאו אבל המחשב לא מזהה את המצלמה. ניסיתי להתקין בלוח הבקרה כל מיני התקנים ושום דבר לא עזר... האם יתכן שיהיה במחשב יציאה לווידאו וזה לא יעבוד? או שפשוט המצלמות האלה לא יכולות להתחבר למחשב? אם מישהו מבין פה בזה אז בבקשה... כי אני כבר התייאשתי תודה!! אני צריכה את זה בשביל לערוך סרטים בMOVIE MAKER
-
- 2 תגובות
- 612 צפיות
-
-
אז הנה חלק מהמפרט שאני רוצה: מעבדי ?AMD? Athlon 64 3000+ (S-754) זכרונות? DDR 400 Price Units Total 512MB A-DATA כרטיסי מסך? PINE Price Units Total xfx 6800 128MB DVI,TV מארזים? Price Units Total HEC Compucase CI-6A19 טוב עכשיו אני יודע שהמארז הזה בא עם ספק 300W האם הוא יוכל להחזיק מערכת כזאת? במידה ולא, איזה ספק לקחת בהתחשב בעובדה שאבא שלי מסכים לקנות מחשב וחלקים מ-KSP בלבד (כי זה 2 מטר מהבית ומסיבה לא מוסברת הוא לא רוצה לקנות במקום רחוק)
-
- 7 תגובות
- 825 צפיות
-
-
סתכלו פה ופה ותגידו לי שזו לא אותה מקלדת ברבע במחיר
-
- 8 תגובות
- 772 צפיות
-